Cafenea virtuala

HAI,ca m-am dat la birfa
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:05
tuta, esti tzaca?

ia baga tu niste agramate ici sha...ca ne era dor...

ioana e bine merci...maine are examen pt carnetul de soferi...eheee...blonda la volan...ii lipseste o masina bengoasa si un cutzu zulufat

scrichy...zi-ne domle' de tanti aia cu amanta si apa calda...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:05
neam dat dracu'...mam facut mu-ci de la vinu; ala....sa moara c-eam pe casa.....ioi doamne...uiuuuuu......cate nopti am plaaaaaansss....offf, viata mea....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:08
bani si fetele...ne manaca zilele..ooooooo...baniiiiiiiiiiiii....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:10

Mi-e rau de ras..vin la mama sa te pup !
gabitzza
Postat pe 3 Martie 2009 23:10
NU,m-am suparat, parol,iar in legatura cu ce ai scris, ar fi ,OK,sa iau din viata ce vreau,ar fi super,e incitant ce ai postat
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:11
NU,m-am suparat, parol,iar in legatura cu ce ai scris, ar fi ,OK,sa iau din viata ce vreau,ar fi super,e incitant ce ai postat
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:11
tuta...din acest moment paharul tau se suspenda...ca vaz ca incepi sa dai din top manele...

nene...da' "e" grele cu manelele astea...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:12
fetele...acuma is buna de dat gauri in dinti........manga...(sunt atat de obosita ca doar aici ma relaxez......am avut o zi de cosmar...cu tute si impiedecatzi...off...doamne.....)....si-uite asa as vrea sa mooorrr...cu paharul langa mine, cu cobzarul langa mine...uite-asa as vrea sa moooooorrrr...
tutankhamon
Tuta fata, l-ai baut tot ???

Ella34
FETELOR,m-am imbatat ca vad dublu ce am postat,glumesc ,iar cu vecina pe scurt: a venit sa plateasca intretinerea ,o cucoana bine nu alta si vroia sa plateasca numai apa ,atit restul ,nu,era foarte nervoasa si isi varsa nervii pe mine,dar a platit tot pina la urama, mai tirziu am aflat ca sotul o inseala,adica are pe una care vine si fac gimnastica la saltea ,aparatul preferat de amindoi , iar eu am zis ,culmea domn'le tocmai apa ,tinea mortis,atit ,cu ce se spala amanta dupa atita sport de performanta
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:15
scumpo.....e cam greu sa ascult beetoven cand aluneca licoarea bahica pe gatlej.....sau mozart sau bach...iar de preferatul meu vivaldi nu mai spun.....noi preferam la un pahar o muzica mai...de pahar...si maneaua...cantata de unii ...merge...te imbeti si nu mai pui la suflet ca rima e sub apa si versurile nu au nici un sens.....
tutankhamon
neah, Ella...face pe nebuna...

scrishy...baga telenoveaua aia cu vecina...nu ma fa sa ma repet, ca tin la stil
wife_de_zmeu
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:12:33tuta...din acest moment paharul tau se suspenda...ca vaz ca incepi sa dai din top manele...

nene...da' "e" grele cu manelele astea...

e si ei oameni!
gabitzza
Postat pe 3 Martie 2009 23:17
na`seara gagici ...sunt fara somn la ora asta sunt putin trista

cred ca un pahar de vin fiert cu scrotisoare ar prinde taree bineee
cinezee
Postat pe 3 Martie 2009 23:17
valoarea lor...care este...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:18
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:05:36tuta, esti tzaca?ia baga tu niste agramate ici sha...ca ne era dor... ioana e bine merci...maine are examen pt carnetul de soferi...eheee...blonda la volan...ii lipseste o masina bengoasa si un cutzu zulufatscrichy...zi-ne domle' de tanti aia cu amanta si apa calda...

draga...nu stiu cum sa-ti spun...dar daca nu are louis vitton-ul/hermes-ul pe mana erecta si vertu-ul la ureche...nu are sanse.....au...si ochelarii police sau bondar.....si muuult colagen in bbbbbuuuzeee....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:19
ia spune tu de ce esti trista...baga tot...ca pe urma zic si eu ce drame existentiale ma macina...

ca asa imi trebuie...m-am maritat cu unu' mai tanar...si acu' ma intreb si il intreb daca se mai insoara dupa moartea mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:20
mi-am spus parerea la chestiunea zilei ...ca aia m-a machinat pe mine astazi toata ziua
cinezee
Postat pe 3 Martie 2009 23:21
pai nu ai vazut-o ? zici ca-i inger...si nici macar botic incordat nu stie sa faca...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:22
scrich...asteptam telenovelaaa....

wifo...ce bitch esti....ma dadeam si eu in barci si ma dai tu de gol....reao...(bafta multa blodei tale dragi...ii tin pumnii...o alta blonda)

cinezee...descarca-te, nu tzine in tine...nu face bine...hai, poate reusim sa-ti dam un sfat....sau numai sa fim langa tine cu o vorba buna
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:26
acum am citit...ce sa spun...si prostia e mare...eu nu am incredere in pastilele astea minunate...cel mai bun randament cred ca el are exercitiul fizic...restul e vanare de vant...

eu zic ca asta e inconstienta...am mai vazut si pe forumul asta destule doamne care fac schimb de informatii privind nu stiu ce pastile minune

pacat ca nu sunt constiente de reactiile adverse
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:27
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:22:23pai nu ai vazut-o ? zici ca-i inger...si nici macar botic incordat nu stie sa faca...

mi-s blonda...nu inteleg....te refereai la ioana...explica te rog...ca sunt rupta de oboseala si neuronul nu mai cupleaza....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:28
baga un coniac ca vad ca nu-ti mai merg conexiunile...

ziceam de Ioana mea...ca arata ca un inger...bre...da' chiar ca ai avut o zi grea...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:31
faza nashpa cu pastila minune de slabit este ca are amfetamine...dar acest lucru nu e scris pe prospect, nefiind specificat nicaieri...stiu cel putin trei femei care au luat pastilele ca sa slabeasca mult si repede si dupa o luna erau cu ficatul in pioneze...asa ca am eu am renuntat ...mai bine cu niste kile in plus decat cu pateul stricat....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 23:32
amfetamine ? pai ala nu e drog?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:33
De la: cinezee, la data 2009-03-03 23:21:53mi-am spus parerea la chestiunea zilei ...ca aia m-a machinat pe mine astazi toata ziua

Ufff..faza cu pastilele? Naspa rau, ce sa zic.. pacat, fata tanara.sunt periculoase intr-adevar..

Ma bag la nani..ca ma doare carca de oboseala..v-am pupacit!
gabitzza
Postat pe 3 Martie 2009 23:34
AM postat dar e mai inapoi ,cautati in urma eu am vazut ca este
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:37
De la: scrichy, la data 2009-03-03 23:15:28FETELOR,m-am imbatat ca vad dublu ce am postat,glumesc ,iar cu vecina pe scurt: a venit sa plateasca intretinerea ,o cucoana bine nu alta si vroia sa plateasca numai apa ,atit restul ,nu,era foarte nervoasa si isi varsa nervii pe mine,dar a platit tot pina la urama, mai tirziu am aflat ca sotul o inseala,adica are pe una care vine si fac gimnastica la saltea ,aparatul preferat de amindoi , iar eu am zis ,culmea domn'le tocmai apa ,tinea mortis,atit ,cu ce se spala amanta dupa atita sport de performanta
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:39
daaaa eu nu le inteleg pe femeilee astea nici in veci ....cred ca am anii degeaba in spate

ok vrei sa slabesti....sport si dietaa fratiee , de ce porcariile alea nu pot intelege nici in veci

sper sa pot dormi in seara asta
cinezee
Postat pe 3 Martie 2009 23:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
cazare delta dunarii Sulina 13 De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
Setari Cookie-uri