HAI,ca m-am dat la birfa | ||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:05 |
||
---|---|---|
tuta, esti tzaca? ia baga tu niste agramate ici sha...ca ne era dor... ioana e bine merci...maine are examen pt carnetul de soferi...eheee...blonda la volan...ii lipseste o masina bengoasa si un cutzu zulufat scrichy...zi-ne domle' de tanti aia cu amanta si apa calda... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:05 |
||
neam dat dracu'...mam facut mu-ci de la vinu; ala....sa moara c-eam pe casa.....ioi doamne...uiuuuuu......cate nopti am plaaaaaansss....offf, viata mea.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:08 |
||
bani si fetele...ne manaca zilele..ooooooo...baniiiiiiiiiiiii.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:10 |
||
Mi-e rau de ras..vin la mama sa te pup ! |
||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 23:10 |
||
NU,m-am suparat, parol,iar in legatura cu ce ai scris, ar fi ,OK,sa iau din viata ce vreau,ar fi super,e incitant ce ai postat | ||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:11 |
||
NU,m-am suparat, parol,iar in legatura cu ce ai scris, ar fi ,OK,sa iau din viata ce vreau,ar fi super,e incitant ce ai postat | ||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:11 |
||
tuta...din acest moment paharul tau se suspenda...ca vaz ca incepi sa dai din top manele... nene...da' "e" grele cu manelele astea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:12 |
||
fetele...acuma is buna de dat gauri in dinti........manga...(sunt atat de obosita ca doar aici ma relaxez......am avut o zi de cosmar...cu tute si impiedecatzi...off...doamne.....)....si-uite asa as vrea sa mooorrr...cu paharul langa mine, cu cobzarul langa mine...uite-asa as vrea sa moooooorrrr... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:12 |
||
Tuta fata, l-ai baut tot ??? |
||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 23:12 |
||
FETELOR,m-am imbatat ca vad dublu ce am postat,glumesc ,iar cu vecina pe scurt: a venit sa plateasca intretinerea ,o cucoana bine nu alta si vroia sa plateasca numai apa ,atit restul ,nu,era foarte nervoasa si isi varsa nervii pe mine,dar a platit tot pina la urama, mai tirziu am aflat ca sotul o inseala,adica are pe una care vine si fac gimnastica la saltea ,aparatul preferat de amindoi , iar eu am zis ,culmea domn'le tocmai apa ,tinea mortis,atit ,cu ce se spala amanta dupa atita sport de performanta | ||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:15 |
||
scumpo.....e cam greu sa ascult beetoven cand aluneca licoarea bahica pe gatlej.....sau mozart sau bach...iar de preferatul meu vivaldi nu mai spun.....noi preferam la un pahar o muzica mai...de pahar...si maneaua...cantata de unii ...merge...te imbeti si nu mai pui la suflet ca rima e sub apa si versurile nu au nici un sens..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:15 |
||
neah, Ella...face pe nebuna... scrishy...baga telenoveaua aia cu vecina...nu ma fa sa ma repet, ca tin la stil |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:15 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:12:33tuta...din acest moment paharul tau se suspenda...ca vaz ca incepi sa dai din top manele... e si ei oameni! |
||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 23:17 |
||
na`seara gagici ...sunt fara somn la ora asta sunt putin trista cred ca un pahar de vin fiert cu scrotisoare ar prinde taree bineee |
||
cinezee Postat pe 3 Martie 2009 23:17 |
||
valoarea lor...care este... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:18 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:05:36tuta, esti tzaca?ia baga tu niste agramate ici sha...ca ne era dor... ioana e bine merci...maine are examen pt carnetul de soferi...eheee...blonda la volan...ii lipseste o masina bengoasa si un cutzu zulufatscrichy...zi-ne domle' de tanti aia cu amanta si apa calda... draga...nu stiu cum sa-ti spun...dar daca nu are louis vitton-ul/hermes-ul pe mana erecta si vertu-ul la ureche...nu are sanse.....au...si ochelarii police sau bondar.....si muuult colagen in bbbbbuuuzeee.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:19 |
||
ia spune tu de ce esti trista...baga tot...ca pe urma zic si eu ce drame existentiale ma macina... ca asa imi trebuie...m-am maritat cu unu' mai tanar...si acu' ma intreb si il intreb daca se mai insoara dupa moartea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:20 |
||
mi-am spus parerea la chestiunea zilei ...ca aia m-a machinat pe mine astazi toata ziua | ||
cinezee Postat pe 3 Martie 2009 23:21 |
||
pai nu ai vazut-o ? zici ca-i inger...si nici macar botic incordat nu stie sa faca... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:22 |
||
scrich...asteptam telenovelaaa.... wifo...ce bitch esti....ma dadeam si eu in barci si ma dai tu de gol....reao...(bafta multa blodei tale dragi...ii tin pumnii...o alta blonda) cinezee...descarca-te, nu tzine in tine...nu face bine...hai, poate reusim sa-ti dam un sfat....sau numai sa fim langa tine cu o vorba buna |
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:26 |
||
acum am citit...ce sa spun...si prostia e mare...eu nu am incredere in pastilele astea minunate...cel mai bun randament cred ca el are exercitiul fizic...restul e vanare de vant... eu zic ca asta e inconstienta...am mai vazut si pe forumul asta destule doamne care fac schimb de informatii privind nu stiu ce pastile minune pacat ca nu sunt constiente de reactiile adverse |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 23:22:23pai nu ai vazut-o ? zici ca-i inger...si nici macar botic incordat nu stie sa faca... mi-s blonda...nu inteleg....te refereai la ioana...explica te rog...ca sunt rupta de oboseala si neuronul nu mai cupleaza.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:28 |
||
baga un coniac ca vad ca nu-ti mai merg conexiunile... ziceam de Ioana mea...ca arata ca un inger...bre...da' chiar ca ai avut o zi grea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:31 |
||
faza nashpa cu pastila minune de slabit este ca are amfetamine...dar acest lucru nu e scris pe prospect, nefiind specificat nicaieri...stiu cel putin trei femei care au luat pastilele ca sa slabeasca mult si repede si dupa o luna erau cu ficatul in pioneze...asa ca am eu am renuntat ...mai bine cu niste kile in plus decat cu pateul stricat.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:32 |
||
amfetamine ? pai ala nu e drog? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 23:33 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-03 23:21:53mi-am spus parerea la chestiunea zilei ...ca aia m-a machinat pe mine astazi toata ziua Ufff..faza cu pastilele? Naspa rau, ce sa zic.. pacat, fata tanara.sunt periculoase intr-adevar.. Ma bag la nani..ca ma doare carca de oboseala..v-am pupacit! |
||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 23:34 |
||
AM postat dar e mai inapoi ,cautati in urma eu am vazut ca este | ||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:37 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-03 23:15:28FETELOR,m-am imbatat ca vad dublu ce am postat,glumesc ,iar cu vecina pe scurt: a venit sa plateasca intretinerea ,o cucoana bine nu alta si vroia sa plateasca numai apa ,atit restul ,nu,era foarte nervoasa si isi varsa nervii pe mine,dar a platit tot pina la urama, mai tirziu am aflat ca sotul o inseala,adica are pe una care vine si fac gimnastica la saltea ,aparatul preferat de amindoi , iar eu am zis ,culmea domn'le tocmai apa ,tinea mortis,atit ,cu ce se spala amanta dupa atita sport de performanta |
||
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:39 |
||
daaaa eu nu le inteleg pe femeilee astea nici in veci ....cred ca am anii degeaba in spate ok vrei sa slabesti....sport si dietaa fratiee , de ce porcariile alea nu pot intelege nici in veci sper sa pot dormi in seara asta |
||
cinezee Postat pe 3 Martie 2009 23:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
|
||
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri