Cafenea virtuala

cinezee...linisteste=te...esti foarte emotiva

gabitzu...noapte buna si sa visezi frumos

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:45
IMI pare rau de cele citite cu tipa ,medicamentele de slabit snt o arma cu doua taisiuri,sunt pe piata unele din China,care sunt foarte nocive nu stiu cum se numesc,dar se vind in continuare,nu stiu cum pot da aviz de la Min.Sanatatii la asa ceva.,eu una nu sunt deloc slaba,nu am fost niciodata,numai piele si os,dar sa stiti cine te place te place oricum ,charm sa ai,
scrichy
Postat pe 3 Martie 2009 23:51
scrichy...e o moda acum sa fii slaba piele si os...mai ales la doamnele tinere isi doresc sa arate ca silfidele...problema e ca slabitul asta fortat afecteaza organismul...eu zic ca soar dieta si sportul te ajuta fara probleme

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:55
M-am straduit , ba pana si sotu saracu astazi a incercat , din pacate fara rezultat

o sa ma pun in pat sper sa ma ia si somnu

dragelor ,somn usor ingererii sa va pazeasca
cinezee
Postat pe 3 Martie 2009 23:59
CE eu nu nvreau sa fiu mai slaba toata viata am luptat cu kg,am tonaj greu la cintar ,m-am ingrasat iar in iarna 10 kg,sper sa mai slabesc la vara iar,nu stiu ce vede un barbat la mine eu una nu ma suport,iar cu povestea -piele si os- nu merge la mine ca am masa musculara,asa am fost mereu dar acum am si grasime in plus,OFF
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 00:02
Cred ca ma retrag si eu ca miine o iau din nou de dimineata cu listele de plata,si cu drumurile pe la furnizori,umblu ore in sir multe pe zi dar nu slabesc nici un gram,va urez noapte buna,pupici
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 00:11
feteleeee...iertare tuturora...imi cazu netu'.......mama lui de net wireless...ne mancara in popou......nu pot scrie ce injuraturi am acuma in cap ca mi-ar bloca astia accesul la garbo.....iertareeeee
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 01:06
scrichy scumpo...daaa..e vorba de pastila minune de slabit, cea chinezeasca....iar noi doua putem sa ne luam de mana...am mostenit corpul tatalui meu care are masa musculara si tone de grasime....uneori nici eu nu ma suport ....sunt tanara...dar ma ingras pe zi ce trece...din ce dreaq...din aer....sunt pofticioasa...foarte pofticioasa...dar am limita la mancare, tocmai pentru ca stiu ca ma ingras foarte usor...si saracul sotul meu e slab......cine ne vede se uita urat la mine...zice ca eu ii mananc toata mancarea...cand colo...el baga in el ca spartu'...si tot nu pune pe el....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 01:15
cinezee...sunt alaturi de tine indiferent ce problema ai...lupta ... nu te lasa doborata de tristete....cand ti-e mai greu stai si uite-te pentru 5 minute la o zambila si vazand-o crescand, te inseninezi un pic....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 01:19
noapte buna fetele si sa visati un camp de lalele, narcise, frezii si zambile
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 01:21
da, wife, amfetaminele sunt un drog..un drog greu care iti distruge organismul incet si pe tacute...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 01:28
NEatza, dar cui?,ca nu e nimeni aici, eu cred ca de la vin vi se trage,eu am facut cafeaua de la ora 8, am dat o fuga si dupa fursecuri,sa va simtiti bine aici si voi, nimic,aburii lui Bachus mai va ametesc inca
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 09:08
sunt eu prin zona , inca nu s-a trezit pitica de nepoata-mea

nu am prea dormit aseara bine

o ceasca de cafea aburinda la toata lumea
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 09:15
buna dimineata !
scrichy , multam de cafea , ca am muuulta treaba ,,,,dar intru pe aici putin ,salut ...plec ,,,dar o sa revin !
rasarit
Postat pe 4 Martie 2009 09:16
CINEZEE,nepoata de la cine este?
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 09:36
noi suntem 4 copii la parinti

eu am 37 aprope 38 ,sora dupa mine are 36 ( ea are 2 fetite , una de 6 ani si ceva si cea mica de 2 ani si 2 luni )

am fost bona lor de mici, la cea mare de pe la 3 ani , la cea mica de la 9 luni
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 09:50
CINEZEE,dar tu ai copii?
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 10:06
eu nu am inca ...anul acesta o sa am nunta pe 5 sept

si sper tot anu asta sa raman si insarcinata , m-am casatorit civil mai tarziu , adica acum 2 ani
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:13
hello fetele...si scuze ca aseara am disparut...imi pica netul

cinezee...casa de piatra...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:22
asta e traba cu netu cam nasoala , las ca ne regasesti tu aici

multumesc frumos prometeus
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:24
vai de mine a aparut un mesaj de 2 ori

pe mine daca ma vedeti ca dispar ....insemana ca aia mica mi-a acaparat timpul...uimi cer scuze daca mai dispar subit , dar asa e cand ai grija de copii

oricum revin printre voi macar seara , sau dimineata cat sa va salut
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:24
ioi, ishtenem...ca asa am niste emotii...are fie-mea azi examen pt permis...

stai sa vezi ce emotii am sa am dupa ce il ia...singura la volan...sunt paranoica rau...parca-s nebuna cu drobul de sare...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:29
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-04 10:29:20ioi, ishtenem...ca asa am niste emotii...are fie-mea azi examen pt permis...

stai sa vezi ce emotii am sa am dupa ce il ia...singura la volan...sunt paranoica rau...parca-s nebuna cu drobul de sare...

Bafta Ioana!!! Tinem pumnii scumpo! Hai, arata-mi ca se poate din prima, ca peste 3 saptamani dau si eu...!!!!
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 10:32
Casa de piatra si de la mine, fericire pina la adinci batrineti
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 10:34
Ella, succes si tie...ploada mea avea o problema cu intrebarile alea la care trebuia sa bifeze 2 raspunsuri, nu unu'

si in alta dezordine de idei...ce de clone garbo mi-au vizualizat profilul, e ceva de speriat...le-o fi drag de mine oare ?
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:35
baftaa fetei tale la examenul auto

@ scrichy multumesc frumos

sa fim cu totii sanatosi , pana la adanci batraneti

Ella multa bafta si tie

nu am inteles cum naiba se creeaza acele clone
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:38
Te calcara clonele si pe tine?
Bai, incepe sa devina enervant...! No, pe bune... site-ul asta chiar are un administrator?

Lasa, nu-ti face griji pentru Ioana! Cu sala merge destul de usor... Eu am luat-o deja! Din a doua incercare...

Mie de traseu mi-e frica...! Daca nimeresc cu Garcea..???
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 10:41
merci, scumpo, pentru incurajari...sunt calare pe telefon...sa aflu prima daca l-a luat...

clonele ? le arunca adminii pe-acilea...le e frica ca murim de plictiseala, si vor sa invioreze atmosfera...partea nostima e ca nu le iese...ca sunt previzibili...eu astept cu nerabdare sa deschida unul dintre ei un topic nou...macar sa stiu de-o treaba cand "desfiintez" topicul...la pariu ca va fi un subiect "incendiar" gen rodicuta
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:44
neata fetelor !!!o cafea ceva? mult succes la examen ioana si si tie ella!!! hai k nu e mare branza!!!
mamaruta
Postat pe 4 Martie 2009 10:46
Italia, in scandalul inceput impotriva noastra, nu tine cont ca Romania este saptea tara ca marime in U.E., cu o piata de doua zeci de mii de consumatori pentru firmele italienesti care au avut vanzari record la noi in ultimii ani

Pana vor invata sa faca diferenta intre romanii onesti si tiganii infractori sugeram ca, in forma de protest, sa nu mai cumparam produse italienesti ca Peroni, Lavazza, Indesit ,Ariston, Ace ,Parmalat,Malizia,Intesa, Martini ,Bacardi, Stefanel,Cellini, Swarosvchi, SOVER, ALVIERO,MARTINI, CERUTTI 1881, GIANFRANCO FERRE, CAVALLI, LAURA BIAGIOTTI,FIAT,ALFA ROMEO,MASERATI.

Au parte cam de multe aprecieri pentru cat tupeu au, nu credeti?

(un mos italian a violat o fetita

de 4 ani , fara scandal!!)

mamaruta
Postat pe 4 Martie 2009 10:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
Setari Cookie-uri