Cafenea virtuala

fetelor eu sunt foarte scandalizata dar pana cand domnule atata tot ca noi suntem tigani?????plus ca uite ce fac ei hai s afacem ceva , macar sa ne revoltam ,ca altfel ajungem noi slugi in tara noastra!!!
mamaruta
Postat pe 4 Martie 2009 10:56
iti ofer eu o cafeluta , nu e emoticon otr asta vad , dar a mea inca e aburinda

ai dreptate de ce sa fii scandalizata pe aceasta tema , din pacate nu stiu ce am putea sa facem noi o mana de oameni , trebuie sa nue unim milioane ptr asa ceva
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:57
De la: cinezee, la data 2009-03-04 10:57:42iti ofer eu o cafeluta , nu e emoticon otr asta vad , dar a mea inca e aburinda

ai dreptate de ce sa fii scandalizata pe aceasta tema , din pacate nu stiu ce am putea sa facem noi o mana de oameni , trebuie sa nue unim milioane ptr asa ceva

ms mult de cafea , dar sunt terminata psihic la faza cu " un mos a violat o fetita de 4 ani"
ma intreb daca as fi fost eu mama ce i-as fi facut nenorocitului ca nici smurdul nu-l mai scotea din mainile mele .Dar chiar asa s-a stricat lumea de cap????
mamaruta
Postat pe 4 Martie 2009 11:01
va doresc o zi buna ....eu cam am mai multe treburi de facut , daca mai am timp si nu sunt prea obosita deseara mai intru , daca nu pe curand
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 11:52
so...Ella...a luat Ioana examenul...acum m-a sunat...tre' sa dau fuga repejor sa ii iau masina bengoasa, o geanta Gucci, ochelari insecta, papuci cu fluturasi argintii, si un cutzu zulufat...

ah...si neaparat tre' sa o duc la cursuri...sa invete sa tina mana erecta cand ia posheta...

mamaruta...de ce esti tu daramata psihic ? ca nu am priceput...te tin shelele de macaronarii aia? las' c-avem si noi falitii nostrii...eu zic ca tu mori de plictiseala, draga...

cinezee...sa mai intri...o zi buna...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 11:56
FELICITARI Ioana!!!

..si sa-i cuumperi fetii un Ferari rosu, ca asa e trendul...!
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 12:01
oh da..,.decapotabil...si musai rosu...sa se asorteze cu posheta...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 12:07
O zi buna tuturor de aici, ca a mea nu prea e buna... ma chinuie o durere de cap... ce ziceti? imi trece daca merg la "loc de dat cu capul"?
Felicitari Ioanei pt permis
susidallyama
Postat pe 4 Martie 2009 12:23
felicitari din toata inima, wife...ma bucur pentru voi...stai acuma ca vine traseul.....sau l-a dat si pe asta azi?.... draga...masina se va asorta cu cristalele swarowski de la zgarda cainelui...iar geanta cu culoarea dantelei de la sutien care trebuie neaparat sa se vada de sub bluza mulata peste piept...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 12:26
Buna fetele!

sunt p-aici de ceva vreme, dar de abia apucai sa citesc doua vorbulite..la mine e ca la nebuni!

Wife..sarut-mana ptr urarile de somn usor, dar nush ce am avut de am stat cu ochii-n tavan toata noaptea..am numarat oi, capre ..si tot n-am putut sa dorm! O fi fost luna plina si ca scorpioanca ce ma aflu, ma resimt..

Acum am o durere de cap care ma capiaza si mi se impupazeaza ochii de somn , poate pana la noapte ma trezesc

gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 12:44
merci fetele...

tuto...sunt oripilata...ce zici tu de jvarovschi la zgarda javrei ? pai mai bine mi le da mie, draga...si oricum, dupa atatea cheltuieli, tre' sa ii mai cumpar si sutien si bluza mulata?

nene, m-a decavat Ferrari ala...de unde bani si pentru javra, si pentru sutien, si pentru strasuri ?

cu standardele astea, o sa se multumeasca cu Fordul meu...

ciao, gabitzu...baga o cafea, trage 3 tigari si sa vezi ce te trezesti...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 12:45
am baut juma de kil...
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 12:55
hmmm...bad girl...si inca esti confuza ? baga si un coniac...zice iaso ca reface conexiunile...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 12:57
ioi, ishtenem...uitai...
1. ella, bafta multa la traseu...fii atenta ca politaiul profita ca esti femeie si timorata si te pacaleste...te pune sa parchezi unde e parcarea interzisa, sa treci cand ai cedeaza, sa stationezi intr-o statie de autobuz..etc..chestii minore...e valabil si pentru ioana, wife.
2. cinezee - casa de piatra..sa aveti o nunta frumoasa, cu soare si porumbei...oups..porumbeii veti fi voi....ha ha ha...bine, atunci, cu intelegere, respect si multa dragoste...
3. fetele cu durerea de cap...io bag un modafen si in juma de ora imi trece durerea de cap.....sau un paracetamol sinus...
4. si da, wife...nu ti pui tu jvaroschiurile alea....le pui la catzal...ca asa e trendu..dragaaaa...fataaaaa...asa e modaaaaa.... si muuult glos pe buze si, eventual, ciorapi negri si cizme albe inalte.......si fustita cat mai scurta....offfff....viata mea....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 13:05
as baga, dar mi-e ca ma pilesc si-ncep sa rad ca proasta la bec...vin astia si-mi pun fiola...
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 13:07
Tuta, te pup scumpo!
Lasa ca si instructorul mi-a tot facut din astea... L-am injurat in toate limbile pamantului... dar in gand ca-s fata educata...!!!
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 13:10
draga, trage si tu coniacul pe nas cu un pai...ca asa nu vei avea alcool in gura...si important...tine-ti respiratia...ca sa nu mearga vaporii in plamani....asa poate sa-ti puna fiola si nu se mai simte...sau, mai simplu, ia-ti niste picaturi de gat cu alcool si dai vina pe gradele picaturilor...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 13:12
Mamaaaa Tutankamon, ce experienta ai in asa ceva....
Sau n-ai? E din auzite?
Parca o si vad pe Gabi cu paiul in nas!
picaturaderoua
Postat pe 4 Martie 2009 13:15
ok..hai ca io pupez toata trupa, ca am zburat calare pe matura la scarbici....
tutankhamon
am o pauza ,,,care-i noutatea?
aha ,permise de conducere ,,,,pai mult noroc in continuare ,,,fetelor ,,,
ehee cat a trecut ...de cand am avut si eu emotiile astea ,,,14 ani!!!
rasarit
Pfiiii..si merge zici?????
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 13:17
De la: picaturaderoua, la data 2009-03-04 13:15:21Mamaaaa Tutankamon, ce experienta ai in asa ceva.... Sau n-ai? E din auzite?Parca o si vad pe Gabi cu paiul in nas!

mami, nu stiu cum e ca nu prea consum alcool, doar ocazional.... m-am pilit rau acum vreo 10-12 ani si mi-a fost atat de rau ca am dat in panta ailalta...beau numa un pic si cum simt ca m-am ametit ...stoop...m-am oprit....ma dadeam si eu mare, ce nu e voie....???? daca deranjez, tac.....nu-i bai...
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 13:21
Te pupam Tutankamon!
Mai du-te si tu la munca, ca noi ne-am saturat de azi de dimineata!
picaturaderoua
Postat pe 4 Martie 2009 13:23
fetele....stiti ca noi comemoram azi disparitia a doi oameni mari???? e vorba de TOMA CARAGIU si de ALEXANDRU BOCANETZ .... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 13:25
ma duc, ma duc.........numa ca am un chefff...acuma la prima ora am o blonda-blonda......si-a lipit dintii cu superglue de revelion.......iar la 5 vine una care nu suporta nici macar spalatura cu ser fiziologic......imi statea pe limba sa fiu rea si s-o intreb...draga.....dar la "examenul" oral ce faci???????... la "proba de miscrofon" cum te descurci?...atunci nu iti mai vine sa vomiti????
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 13:33
practica sporturi extreme???
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 13:40
nene...ati innebunit...va mancati neuronii cu toate frustratele ?

la loc comanda...ici sha...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 15:27
PREZENT !!!

Ce vrei draga, trebuie sa refulez si eu cumva...!!!
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 15:31
ei na...ne-am distrat si noi putin cu donsoara cu pisic
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 15:33
buna seara cafenea!!!...mi-e greu sa ma despart de ea!!!
dar...incet incet..am sa incerc!!!
deci...seara placuta...si...o zi buna...dupa ora zero!!

ovidiu42
Postat pe 4 Martie 2009 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
Acesta adorabile PISICI !!!!! 140 De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59
tchibo 12 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Setari Cookie-uri