Cafenea virtuala

vinul e cahh...las' ca ma sacrific cu sticla de jack...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 20:35

Vine sticla de jack ...!!!
Ella34
Postat pe 7 Martie 2009 20:36
cinezee...cum sa pleci? ca esti indragita aici...nu fa prostii de-astea...

eu ti-am mai spus ca asta cu ce crede unu' sau altul e fix pix...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 20:37
cinezze, draga mea, abia am desfacut sticla de jack..! Avem nevoie de ajutor!!!

Fetelor...va bagati...???
Ella34
Postat pe 7 Martie 2009 20:41
M-a deranjat putin atitudinea lui Zambila ,ce spunea la adresa noastra am2 ..de parca ar fi o rusine cumva sa ai barbat mai tanar ...si ma gandeam daac numai sunt bine venita ma retrat asa cum am si venit

ella la sticla aia de JACK im innnnn clarrr
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 20:43
sa aveti pofta ...fetelor!!
eu ma duc sa-mi mai pun putin nectar!!
ovidiu42
Postat pe 7 Martie 2009 20:43
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-07 20:31:05tuto...mi-ai lipsit... cinezee...Michelle sunt eu...Ella, scoate sticla ca e ziua fomeii

scumpooo....nu prea am mai intrat nici eu asa de des..pentru ca.....offf......l-a externat pe socrul meu ieri si amandoi mai stau inca o saptamana pe capul meu....... nu ai vazut commentul meu in care imi ceream scuze si spuneam ca sper sa ma mai rabdati nervoasa si isterica??????
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 20:46
De la: cinezee, la data 2009-03-07 20:34:21Ella , vin fiert cu scortisoara ,ceai , si amaretto sunt favoritele mele

din pacate Wife , da povestile noastre cam sunt asemanatoare si poate de ia lumea nu ma ia in serios , nu ii bai , asta ii viata

daca nu sutn bine venita , ma retrag ...

cinezee...nu plecaaaaaaa........
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 20:48
De la: cinezee, la data 2009-03-07 20:43:16M-a deranjat putin atitudinea lui Zambila ,ce spunea la adresa noastra am2 ..de parca ar fi o rusine cumva sa ai barbat mai tanar ...si ma gandeam daac numai sunt bine venita ma retrat asa cum am si venit

ella la sticla aia de JACK im innnnn clarrr

ioi tu fata...ai luat-o deja?????...asta era replica mea...cu pilirea si vorbitul in dodii...si da, recunosc...si eu sunt mai baba ca barbata-miu......cu noua luni.....
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 20:50
FETELOOOOORRRR...ANUNT IMPORTANT......CHIAR DACA NU ARE CONT AICI, SOTUL MEU.....CARE VA STIE POVESTEA TUTURORA DE LA MINE......MA BATE LA CAP SA VA TRIMIT UN PUPICEL DE LA EL, GANDURI FAINE SI MULTE BUCURII CU OCAZIA FEMEII....LA MULTI ANI DIN PARTEA LUI, FETELOR..... CATE O FLORICICA LA FIECARE, UN GAND FRUMOS SI UN PUPICEL DACA AM UITAT PE CINEVA, SCUZE...SPER CA AM PUS DESTUI PUPICI
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 20:54
cinezee...esti tzaca? stai aici...ca o iei...cica eu sunt sefa aici...decana de varsta...

eu nu bag de seama ce zice zambil...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 20:55
wife...hac!.....si pe mine m-a enervat muci zambil asta...pe un topic...
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 20:57
Poooop fetele...si baietii!!!!!!
walkiria
Postat pe 7 Martie 2009 20:59
nene...suntem prastie...vorbim toate si ne intelegem separat...

hai ca poate eu sunt mai coerenta :

tuto...nu am vazt postul cu socrii...si eu il pup pe sot`ul tau...daca mai iau o gura de jack...he...he...poate il pup frantuzeste...

cinezee cred ca nu tine la bautura...de i s-a pus pata sa plece...

ovi...trage tu cu nectar, suflete...ca azi e ziua fomeilor...si e randul nostru sa bem...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 21:01
tot pe un topic m-a enervat si pe mine ala ...ca nu inteleg unii oamenio ca nu e grav ca nu ai TV in casa , chiar daca stai in bucuricu bucurestiului

in fine ,....daca zicei voi m-au ''stau ''

@ Wife ...hai mey , cum sa fii ''decana ''

@ tuta sa ii spui ca ii multumim sotului tau

in fine ..am sastau pe aici si imi vad de ale mele inca nu stiu udne va adunati voi mai multe si sau care ii locu vostru preferat
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 21:02
walki...felicitari...acu tre' sa dai de baut...

cinezee...ne gasesti pe-aici, la loc de dat cu capu' sau la chestiunea zilei, la iaso...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 21:05
Tuta, scumpo, il pup pe si eu pe Florin, si-i multumesc frumos pt. gandurile bune!!

Da' Cyndy tot spanzurata cu martagusul e...?
Ella34
Postat pe 7 Martie 2009 21:08
Wife...sarbatoresc...ma duc cu fetele intr-un club!!!Va astept ...dau de baut!!!Chiar am motive!!
walkiria
Postat pe 7 Martie 2009 21:08
distractie placuta, walki...pune o toala mishto pe tine...si du-te sa dansezi...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 21:12
Walki, vrem sa stim si noi motivele...

Vezi, daca vin si cipandelii la club, fa-le o poza si descarc-o aici...! Macar cu atat sa ne alegem si noi...
Ella34
Postat pe 7 Martie 2009 21:12
eu de fel ies cu sotul meu in club destul de des macar o data pe luna si tot ies ...eu nu am dintre fete cu cime iesi din pacate nu stiou cum efaza asta

la loc de dat cu capu , nu cred ca am eu atitatia nervi incat sa ii scriu acolo
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 21:13
Ella...io crez ca tu tragi pe furis din sticla aia...

cipandei ???!!!

io-te nene ce da din ea...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 21:16
De la: Ella34, la data 2009-03-07 21:12:43 Walki, vrem sa stim si noi motivele...

Vezi, daca vin si cipandelii la club, fa-le o poza si descarc-o aici...! Macar cu atat sa ne alegem si noi...

Curioasoooo!!!
Motivul principal este...ca a venit primavara!!!Al doilea este ca am terminat sesiunea!!!Iar al treilea este ca e ziua femeii!!!!
In seara asta sunt frumosii aia la Hotel Ramada.Dar nu ma duc...de ce sa dau eu o groaza de bani sa ma duc sa-i vad???Daca vor sa ma vada...sa vina in club!!!

Ella...chiar ma duc sa ma distrez...barbati dezbracati...mai vad eu!!!
walkiria
Postat pe 7 Martie 2009 21:18
Vorbeste mai incet... ca ne aude nasu'...!

Vezi michelle... walki fata inteligenta, nu ca mine...! Stau si oftez dupa doi bicepsi si-un trapez..!!!
Ella34
Postat pe 7 Martie 2009 21:18

tuto...nu am vazt postul cu socrii...si eu il pup pe sot`ul tau...daca mai iau o gura de jack...he...he...poate il pup frantuzeste...

breee...io am pretantzii de la tine......mama, nu ai decat...dar oare el o vrea?????????.....ca el ti-a dat doar un pupicel suav pe obrajor.....si mai am o intrebare....hac!...pro stie ce vrei sa faci tu???????.........
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 21:20
lasa scumpo...ca daca mai beau ceva...il dezbrac pe el...

tuto...ma dilesc....
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Martie 2009 21:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-07 21:16:47Ella...io crez ca tu tragi pe furis din sticla aia...

cipandei ???!!!

io-te nene ce da din ea...

Cipandeii.. .he, he... anu' trecut a fost prapad!! erau gagigile vraiste-n club !!
gabitzza
Postat pe 7 Martie 2009 21:22
felicitarii ptr terminarea sesiuniiii
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 21:22
eu nu am vazut niciodata cipendeii astia , sincer nu cred ca ma atrag , doar daca mergi in gasca de gagici sa faci asa caterincaa multa

chiar cat costa biletu la asa ceva , sau pe unde naiba ii vezi pe astia in bucuresti ?
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 21:24
Am intrat sa va doresc noapte buna si vise frumoase si sa aveti maine o zi plina cu soare sa fiti iubite, adorate, fericite asa cum va doriti voi.
persidadamian
Postat pe 7 Martie 2009 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
ce mai vb fetele....... 62 De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13
prostia unora,... 136 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18
Horoscopul iubirii 14 De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
Setari Cookie-uri