De la: gabitzza11, la data 2009-03-07 21:59:30 Walki..da-i bataie fetita.. scumpa mea chiar daca as vrea sa nu fiu cuminte...tot trebuie... socrii dorm in camera de langa noi.......perete in perete...da lasa ca poate intr-o saptamana pleaca...si rruuuuppppem patuuul |
||
tutankhamon Postat pe 7 Martie 2009 22:03 |
||
---|---|---|
bre...voi ati innebunit... am postat florile lui micabis la mine la profil...sa mergeti sa le admirati...sunt minunate... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Martie 2009 22:05 |
||
v-am prins...va uitati pe protv la filmu cu russell crowe.....ha ha ha...si eu...da pot vorbi cu voi....ca am pus strategic lapu' ca sa vad si la tv...hi hi hi | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 7 Martie 2009 22:05 |
||
si ce daca ii burtaa maree , platescccc , merg si anu asta ...ba imi fac si eu ''incalzireaaa'' De la: Ella34, la data 2009-03-07 21:44:09 Tuta, lasa jackul soro, ca mai ai putin si-l pui pe Florin sa-ti danseze pe masa... |
||
cinezee Postat pe 7 Martie 2009 22:06 |
||
sa stii ca nici eu nu cred ca am ce sa manifestez , eu sutn o tipa cam rece de fel nu ma imrepsianeza aiureli de aseta , dar as merge de curiozitate napte buna celora care merg la somn , si tie care mergi la film , vizionare placutaa De la: tutankhamon, la data 2009-03-07 21:59:22mai, fetelor, sincera sa fiu, io as merge la un spectacol d-asta cu striptiz.....da io nu cred ca m-as manifesta........ca nu le inteleg pe tutele alea care zbiara ca apucatele....mie cred ca mi-ar curge balele...cred ca m-ar da afara ca le fac inundatie....(i-am citit lu' barba'miu si a ras) |
||
cinezee Postat pe 7 Martie 2009 22:09 |
||
mutzam fain draga mea....ma uit la film dar il am in spatele lapului si vad si monitoru si tvul in acelasi timp....mi-a pus barbata-miu si un garrone cu lamaie .....muci vreau sa ma fac.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Martie 2009 22:12 |
||
eu deobicei am rezerve in casa de amaretto si sau baylies , favrotele mele , dar fara gehata ca nu prinde bine la mine , am mari probleme cu gatul asa ca stau cuminte cu racituri de astea | ||
cinezee Postat pe 7 Martie 2009 22:17 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-07 22:12:33mutzam fain draga mea....ma uit la film dar il am in spatele lapului si vad si monitoru si tvul in acelasi timp....mi-a pus barbata-miu si un garrone cu lamaie .....muci vreau sa ma fac.... Mai pastreaza si pt zile negre.. Si film, si forum.. si bautura... Tuta, draga mea, u'r going down... O noapte buna si cat se poate de linistita! |
||
Armyvero_38 Postat pe 7 Martie 2009 22:31 |
||
CE spectacol ,unde cind ,cum ,ca eu acum am intrat,nu am mai fost de mult la asa ceva. chiar ca ar fi bine | ||
scrichy Postat pe 7 Martie 2009 22:39 |
||
[/quote] Mai pastreaza si pt zile negre.. Si film, si forum.. si bautura... Tuta, draga mea, u'r going down... O noapte buna si cat se poate de linistita! [/quote] no way, officer...i will be sober and i will do a lots of things in the same time........wazaaaaaaa.......is woman's day, honey...have u told your sweetheart happy anniversary??????..and, dear and kind officer, i will not drive tonight.......because i don't have a driver licence.....anyway...i am so happy for you and your babe.......a lots of happiness from me and my hubby.....and a lot of kisses...and...stop....no way i will continue.....i will be verry troubled.......have a beautiful night with your baby.....bye, honey |
||
tutankhamon Postat pe 7 Martie 2009 22:47 |
||
dragelor eu va spun noapte buna , pe curand , ma bag sa citesc putin si pe urma somnn | ||
cinezee Postat pe 7 Martie 2009 23:48 |
||
La multi ani mamelor din lumea intreaga, dar mai ales celor de pe acest forum. | ||
Micass Postat pe 8 Martie 2009 09:07 |
||
LA MULTI ANI!,la toate femeile ,sa fiti fericite si implinite,sanatate multa, va doresc din inima. | ||
scrichy Postat pe 8 Martie 2009 11:25 |
||
La Multi Ani si voua, doamnelor... scrichy...noi ne-am cam sarbatorit de-aseara... cred ca fetele sunt mahmure... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 11:27 |
||
La multi ani fetelor !!! O zi minunata sa aveti!!! |
||
Ella34 Postat pe 8 Martie 2009 11:47 |
||
La multi ani iubitele! Sa fiti iubite si rasfatate! | ||
gabitzza Postat pe 8 Martie 2009 12:20 |
||
multumim Ella... bre...da e pustiu pe-acilea...fetele-s mahmure rau.... care n-am avut noroc !!! voi cu cipandeii si eu fac mancare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:21 |
||
hopa...a aparut si gabitza... nene...voi ati chefuit nu gluma... cred ca ai venit dupa cafea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:22 |
||
sa stii!!! Pana nu beau cafeaua ,nici un arc neuronal nu functioneste | ||
gabitzza Postat pe 8 Martie 2009 12:24 |
||
iaso are o reteta de succes...cica coniacul reface conexiunile | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:26 |
||
n-o iau de acuma pe ulei ..ma pastrez pentru diseara. M-au fluierat gagicile mele cu noaptea-n cap, diseara la 19,00 la restaurant!! Sa vezi maine dimineata ce geniu sunt... |
||
gabitzza Postat pe 8 Martie 2009 12:29 |
||
geniu neinteles...mie-mi zici... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:30 |
||
EU ieri am dormit toata ziua pina la ora 8 seara, apoi am stat treaza si am lucrat pina la 4 dimineata,cu vinul alaturi si cu multe urari de 8 martie pe net de la prieteni, ultimul din State si asa m-a prins dimineata de !diferenta de fus orar | ||
scrichy Postat pe 8 Martie 2009 12:32 |
||
buhuhu...ai lucrat toata noaptea ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:34 |
||
Chiar ca bufnitele, imi place noaptea ,daca nu sunt obosita e super ptr. mine, dar am si vorbit cu prieteni care mi-au trimis urari de 8 martie | ||
scrichy Postat pe 8 Martie 2009 12:41 |
||
La Multi Ani tuturor femeilor, multa sanatate, iubire si impliniri! | ||
sport_man266 Postat pe 8 Martie 2009 12:43 |
||
Cafele la toata lumea ca sa va treziti,poate ca asta seara e premiera de 8 martie,aseara a fost avanpremiera pentru voi ,mizilic | ||
scrichy Postat pe 8 Martie 2009 12:46 |
||
Pentru toti romanii, sa sustinem echipa Romaniei in meciul de Cupa Davis contra Rusiei! Transmisiune directa pe TVR1! Va transmit de la locul disputarii meciului, Sala Transilvania din Sibiu! | ||
sport_man266 Postat pe 8 Martie 2009 12:49 |
||
nene...ma dispera netu' asta...cand mi-e lumea mai draga se duce draq sportivule...multumim e urare... si ce zici tu colo sha de meci ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 12:58 |
||
Cu mare placere! La general e 2-1 pt Rusia, care e clasata pe primul loc in ierarhia mondiala pe ultimii ani! Insa ne jucam sansa! Mai sunt 2 meciuri azi! | ||
sport_man266 Postat pe 8 Martie 2009 13:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
|
||
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri