De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 11:24:58Imi place ca se profita la maximum de mine!! Si as mai profita si eu... ! Mai am o saptamana de concediu si deja inbox-ul e plin cu mailuri de la serviciu... asta e! dragule nu am inca...am pierdut unica sarcina acum 4 ani pe fond de stres.....de atunci nimic la orizont...avem numa o patrupeda lup german care e ca si fata noastra...mdeh...o am de cand avea 5 saptamani.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 11:37 |
||
---|---|---|
Sunt tare frumosi patrupedele astea! Preferatul meu este Husky Siberian! Ma incanta pur si simplu conformatia lor si devotamentul! De ce te-am intrebat de copii: mamele de baieti sunt CELE MAI RELE!! Nu vreau sa par grosolan dar mama mea nu face exceptie. O iubesc mult de tot, pentru ca a facut foarte multe sacrificii sa-mi fie mie bine, dar nu pot trece cu vederea nici faptul ca nu i-a placut nicio prietena de-a mea! Ca aia e nu stiu ce soi de femeie usoara, ca aia nu-i gospodina, ca aia o sa faca niste copii urati...samd De Babe a mea a spus, culmea, ca e prea frumoasa si ma va parasi la un moment dat pentru altul cu bani!!! Revin, chiar daca ma repet: MAMELE DE BAIETI SUNT CELE MAI RELE!! Pentru cele care fac exceptie de la regula, doamnelor aveti tot respectul meu!!! Tuta, dear, hang on! The best days are yet to come!!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 9 Martie 2009 11:49 |
||
i know, honey, that the good days are yet to came...but i'm affraid that i will be gone away...gone with the wind...with my mind.....in us i could get a restrictive order from a court of law.....here.....who cares?????...and btw.....tata era la fel.....ce e cu coshurosu asta?...asta e ...manual.....handicapatu asta....prostu ala...si, cand am gasit unu ca lumea.....care ma alinta si ma iubea.....cand am avut o piedica in casnicie, mi-au zis sa il las.....eh, uite ca nu am vrut....am pierdut o sarcina, am stat despartiti 6 luni....dar acuma e mai frumos ca inainte... de aceea m-am bucurat enorm pentru voi ca v-ati regasit si reimpacat....pentru ca, intr-un fel am retrait cele de acum 4 ani....iar acum am implinit pe 2 martie 7 ani de cand suntem impreuna.....ce-a trecut timpul, domnule......si inca ma ia cu furnicaturi cand imi saruta buzele marunt-marunt....... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 11:57 |
||
Ce frumos! Sa va amintiti tot timpul de aceste sentimente si sa nu le inabusiti... Noi abia am reluat... dupa 2 ani de stat la sute de mii de km departare... impacarea e tareee dulce!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 9 Martie 2009 12:12 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-03-09 12:12:01Ce frumos! Sa va amintiti tot timpul de aceste sentimente si sa nu le inabusiti...Noi abia am reluat... dupa 2 ani de stat la sute de mii de km departare... impacarea e tareee dulce!! stiiiiiiiuuuuuuuu....... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 12:23 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-03-09 12:12:01Ce frumos! Sa va amintiti tot timpul de aceste sentimente si sa nu le inabusiti... |
||
Armyvero_38 Postat pe 9 Martie 2009 12:26 |
||
army taica.. eu te credeam cu picioru-n gips la new york si tu erai la focsani... acuma pricepui... ce nu pricepui este de ce stati voi doi porumbeilor si-o ardeti ca-n telenovele pe net in loc sa va bucurati de viata reala... eu unu' asa as face dupa doi ani si cateva sute de mii de km distanta... vera fata... eu zic ca exagerasi putin... distanta aia e de la pamant la luna... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 12:28 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-09 12:28:29army taica.. eu te credeam cu picioru-n gips la new york si tu erai la focsani... acuma pricepui... Oricum distanta parea mai mult decat exagerai eu mai sus!! Noi nu suntem chiar in Focsani acum.. mai pe langa Prahova... Mai stam si pe net un pic... viata noastra reala bate orice film. De acest site ne leaga prieteni dragi... Daca nu putem iesi in realitate la o cafea impreuna in fiecare zi, macar aici sa ne intanlim... |
||
Verarmy_38 Postat pe 9 Martie 2009 12:46 |
||
zambile, dragul meu....dupa parerea ta...o casnicie se rezuma doar la sex si giugiuleala....stiu...o sa-mi spui ca nu sunt casatoriti...........ma lasi.....sau esti complexat ca tu nu ai asa ceva? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 12:46 |
||
tuta taica... eu cred ca e complexat cine sta si citeste la siroape d-astea de tuse... hai, ca citesti n-ar fi o chestie, da' sa si intri in dialogurile astea de telenovela e prea mult... verutzo, ma lasi cu aburelile astea?... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 12:50 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-09 12:50:42tuta taica... Domn' Zambil... te trezisi rau? |
||
Armyvero_38 Postat pe 9 Martie 2009 12:53 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-09 12:50:42tuta taica... Zambile draga, da' tu ce faci pe aici? Putina lectura...? Ei, hai... ca ai suflet romantic, dar tii tu cu dintii sa pari dur! |
||
Ella34 Postat pe 9 Martie 2009 12:54 |
||
asa-mi place nene, cu sange-n brand... he,he,he... vedeti cum va inviorati daca va scot din basme?... pacat cu unii trebe sa scrie la mai multe maini odata, ca altfel ar fi si mai animat p-acilea... stai asa, sa ma dau si eu cu parfum de cafenea d-asta... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 12:57 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-09 12:50:42tuta taica... mai dragule....tu chiar ai o problema mare....du-te taica si ia-ti gerovitalul ca faci infarct....lasa-ne cu commenturile tale ametite...nu-ti place, nu citesti....nu te-a chemat nimeni aici ca sa postezi rautati la adresa noastra...daca nu-ti plac siropurile de tuse, nu lua mama....tuseste in continuare....dar nu cu rautati si superioritati....fiecaruia ii place ce-i place...de aceea suntem diferiti.....altfel am fi clonele unui singur om..... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 13:00 |
||
corect... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 13:03 |
||
fetele... eu zic ca mai bine vine vanghele sa bage cu suzuki si suzuka aia... ca e mai multa actiune acolo.... ma rog, mai multa actiune credibila, vreau sa zic... vanghele moshule, baga taica acilea... stai asa: ce-mi place asta... robocop, l-am luat de la voi de la rastel... sa nu zici ca vorbesc urat pe forum... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 13:12 |
||
io am fugit la munca...v-am pupat copii...fiti cuminti si aveti grija ca in zona prahova se anunta inundatii.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2009 13:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-09 13:29:56io am fugit la munca...v-am pupat copii...fiti cuminti si aveti grija ca in zona prahova se anunta inundatii.... Spor la munci domnita! Multumim de avertizarea meteo, vom tine cont! |
||
Armyvero_38 Postat pe 9 Martie 2009 13:32 |
||
Doamnelor si domnisoarelor (mai ales pt Nico,Socrela,Dafne,Vero,Tutankamonitza,Gianiblue,Walki) un sincer LA MULTI ANI pt ieri! Sa fiti iubite ,fericite si sa aveti parte numai de raze de soare in viata! ---scuze nu am putut intra ieri!! | ||
superbus Postat pe 9 Martie 2009 14:30 |
||
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 13:32:55De la: tutankhamon, la data 2009-03-09 13:29:56io am fugit la munca...v-am pupat copii...fiti cuminti si aveti grija ca in zona prahova se anunta inundatii.... Arny...& Vero?--care-i treaba ? o idila? |
||
superbus Postat pe 9 Martie 2009 14:44 |
||
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 13:32:55De la: tutankhamon, la data 2009-03-09 13:29:56io am fugit la munca...v-am pupat copii...fiti cuminti si aveti grija ca in zona prahova se anunta inundatii.... Arny...& Vero?--care-i treaba ? o idila? |
||
superbus Postat pe 9 Martie 2009 14:48 |
||
vad ca au fost descarcari electrice pe-aici... pai bine, fetelor...voi va puneti mintea cu zambil ? doar stiti ca e suparat pe viata, si carcotas...poate are si el probleme acasa si refuleaza aici... chiar, zambilica...probleme? iar te-ai trezit in bie azi ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Martie 2009 15:42 |
||
mami wife... problemele mele incep cand citesc postari d-astea lesinate... da' asa sunt eu, masochist, ce gluga mea?... acuma eu zic ca le-am facut un bine si lu' alde tuta - ca-si mai vede si ea de servici si de barbat - si la copii aia doi - ca-si petrec si ei dupa amiaza linistiti la baicoi sau la breaza, pe unde-or fi ajuns ei tocma' de la new york... doar daca in obligatiile de servici ale lu' armi nu e si sa stea pe net, ca sa-l bungheasca sefii ca nu face prostii cu carduri prin romania... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 16:14 |
||
nene...tu n-ai pic de romantism in oase... ce postari lesinate ? nu vezi ca sunt indragostiti de fo' cativa ani si nu le mai trece? si asta nu e telenovela...telenovea e la rodicuta sau la tantile care sau cu adulterul in stanga si in dreapta si se mira ca le sare lumea in cap... stai asa ca am uitat ca tre' sa postez ceva la o tanti care e indragostita de sefu'...iubire mare, frate... io zic ca te-ai trezit cu couru' n sus de cateva zile, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Martie 2009 16:19 |
||
ehe,he... tu asa crezi ca se comporta niste indragostiti d-aia adevarati?... stau sa-i tina de urat lu' tanti tutankamoanca acilea pe forumu' garbo?... chiar incercam sa mi-o imaginez pe tanti tuta la doua noaptea, cu ochii cand la televizor, cand la calculator, cand la haraspinca de i-o puse-n mana barbat-su ala de-o saruta marunt pe buze... normal ca se plictisea si trebuia s-o consoleze telenovelistii... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 16:27 |
||
Mai zambil, tare esti simpatic..! Pentru cineva care nu serveste povesti siropoase, ai cam citit ceva p-aicea... |
||
Ella34 Postat pe 9 Martie 2009 16:32 |
||
34... normal ca citesc... cum altfel crezi ca m-as distra p-acilea?... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 16:36 |
||
hai mai Ella...tu te uiti uin gura lu' zambilica ? la pariu ca ii plac povestile de dragoste... zambilica mami..iote ici sha telenovela...http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5140/-.html |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Martie 2009 16:50 |
||
am si eu loc pe aci ?aspt rasp. | ||
mariana_alex_69 Postat pe 9 Martie 2009 16:51 |
||
scumpo...e forum public... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Martie 2009 16:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
|
||
Casa de toleranta | 126 | De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri