Cafenea virtuala

De la: mariana_alex_69, la data 2009-03-09 16:51:53am si eu loc pe aci ?aspt rasp.

desigur...cu ce va servim?
o cafea...un ceai...un suc...o salata de fructe...?
sau...ce sa fie?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 16:53
Intrebare: inchid topicul acesta si deschid/deschideti Cafeneaua virtuala 2 sau de primavara? :) S-au adunat deja destul de multe pagini si ma gandesc sa nu fie deranjanta paginarea.
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 16:54
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 16:54:17Intrebare: inchid topicul acesta si deschid/deschideti Cafeneaua virtuala 2 sau de primavara? :) S-au adunat deja destul de multe pagini si ma gandesc sa nu fie deranjanta paginarea.

daca acest lucru nu strica nimik..sigur...
suntem de acord ...dar...sincer...ca si admin...inteleg insa...sa nu ne pierdem undeva...asa...
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 16:57
cu ce se poate...nu sunt pretentioasa.
mariana_alex_69
nu e rea ideea, ca tare greu se deschide pagina...dar sa ne consultam, sa vedem, sa mai pritocim problema...

Ella...vezi ca ai o constanteanca ici sha...e de-a ta...

ovi...da' noua de ce nu ne-ai dat diverse ? ha ?

wife_de_zmeu
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 16:54:17Intrebare: inchid topicul acesta si deschid/deschideti Cafeneaua virtuala 2 sau de primavara? :) S-au adunat deja destul de multe pagini si ma gandesc sa nu fie deranjanta paginarea.

Nuuuu!!!!
Il lasam asa pana s-o inchide singur, din lipsa de spatiu..!
Ella34
andra...s-a rezolvat cu postarea pe blog ? ca vine primavara...si tre' sa postam poezii...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 16:58
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 16:57:34nu e rea ideea, ca tare greu se deschide pagina...dar sa ne consultam, sa vedem, sa mai pritocim problema...

wife...sincer...tre sa intelegem...
eu stiu ce inseamna o baza de date!!
asa ca...sincer...o inteleg!!
sper ca dupa...sa mearga mai bine!!
cu conditia ca...acest toic...sa nu se piarda in van!!
ce zici...andra...e posibil la ce aveti voi acolo?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:02
S-a rezolvat vineri seara. Am scris la topicul deschis in administrativ. Iarna nu era asa poetica si nu accepta decat titluri
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 17:03
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 17:03:55S-a rezolvat vineri seara. Am scris la topicul deschis in administrativ. Iarna nu era asa poetica si nu accepta decat titluri

multumim...
sper ca...acu...cu zambile si...alte cele de primavara de-a noastra...sa fie putin mai bine!!
o floare si pt tine...nu stiam ca...adminii de aici...sant de gen feminin!!

felicitari pt...initiativa!!
sper sa mearga si...sa fie de bun augur!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:06
si...andra...sincer...nu ne lasa fara cafenea!!!
vezi si tu cata efervescentza e aici!!
si...e lume buna...cred yo!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:08
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 16:57:34nu e rea ideea, ca tare greu se deschide pagina...dar sa ne consultam, sa vedem, sa mai pritocim problema...

wife...sincer...nu stiam nici eu ....
dar...inteleg cum e...
si...daca va merge mai bine...e mai ok!!
sa nu fim carcotashi!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:12
Ovidiu, nu ma ating de cafenea. Jur. Din cauza asta am si intrebat, imi era doar teama sa nu fie deranjanta paginarea. Incerc sa vad daca mi se aproba alta solutie.

Si in legatura cu chestiunea doi, toate persoanele care se ocupa de Garbo sunt femei mai putin programatorii. Multumesc mult pentru flori
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 17:17
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 17:17:52Ovidiu, nu ma ating de cafenea. Jur. Din cauza asta am si intrebat, imi era doar teama sa nu fie deranjanta paginarea. Incerc sa vad daca mi se aproba alta solutie.

Si in legatura cu chestiunea doi, toate persoanele care se ocupa de Garbo sunt femei mai putin programatorii. Multumesc mult pentru flori

andra...sincer...toata stima mea...si...nu mai spun a cui pt aceasta treaba!!
e adevarat ca...uneori...mai lasa de dorit cate ceva p`acolo dar...apreciez...
sa nu mai zic ca...am trimis mail...si...a fost ignorat!!
nu c`ash fi ru vreo bula-n univers...dar...e cheste` de respect!!
am uitat!!
hai sa nu fiu rau si...sincer...merg pe mana voastra!!
sa nu ma lasati fara cafenea ca...iese urat!!!
glumesc...si...sincer astept solutia voastra!!
daca e ceva...spune si...incerc cu ce pot!!
o zi placuta si...transmite colegelor...aprecierea unora dintre noi!!
ca...altfel...imi sare tot site-ul in cap...
nush` ce pb au avut ei dar...asta e!!
o seara frumoasa si...succes...
aveti grija de cafenea ca...eu zic ca e marfa!!

ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:24
Ovidiu, chiar imi pare rau in legatura cu mailul tau. Nu cred sa fi fost ignorat, ci pur si simplu poate a scapat. Sincer, nu stiu. Cand ai probleme da-mi si mie un semn pe privat (ca sa fiu sigura ca vad mesajul).

O zi faina si tie (si de la colege ).
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 18:00
Buna seara la toate doamnele si la toti domnii! Am si eu o rugaminte pentru toate doamnele de pe garbo, si anume sa spuna cum si-au petrecut ziua de 8 martie si ce cadouri au primit, iar in parelel, ce si-ar fi dorit de ziua femeii! Multumesc.
sport_man266
Postat pe 9 Martie 2009 18:15
ANDRA PAREREA MEA CA NICI varianta CAFENEAUA VIRTUALA 2 NU AR FI REA DE LOC

Am vazut ca s-au incins niste spirite nitel prin zona

ahaa ce bine ca s-a rezolvat si problema cu blogul , multumim

cinezee
Postat pe 9 Martie 2009 18:18
ia zi, guritza...vrei sa postezi oarsice poezii ?

baga ici sha...mai intai
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 18:20
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 18:00:51Ovidiu, chiar imi pare rau in legatura cu mailul tau. Nu cred sa fi fost ignorat, ci pur si simplu poate a scapat. Sincer, nu stiu. Cand ai probleme da-mi si mie un semn pe privat (ca sa fiu sigura ca vad mesajul).

O zi faina si tie (si de la colege ).

andra...fii sigura ca te voi contacta...!!
m-am simtit putin aiurea ca...nu m-a bagat nimeni in seama...cand era vb de fapt...despre jobul vostru!!
hai sa nu fiu rau...si...uite...promit ca...incerc sa comun ic cu tine...sau...cu cineva de acolo!!
pb e ca...linia sa fie deschisa!!
fara ban...la mesaje incom!!!!
deci...sa nu ignoram ceva...ce mai stiu si altii!!
sincer...imi cer iertare ca...o spun dar...e aiurea cand ceva ar trebui sa mearga...de ce sa nu avem un feedback...cum ar trebui sa facem?...stii cat ajuta asta?
hai ca...devin pisalog!!!
o seara placuta si...multumesc pt oportunitatea de a discuta cu...avizati!!

sper sa mearga si...toata lumea sa fie ok!
si...inca odaa ...flori pt voi...acolo si un gand frumos!!
sa nu ma amendati pt flood!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 18:20
De la: cinezee, la data 2009-03-09 18:18:26ANDRA PAREREA MEA CA NICI varianta CAFENEAUA VIRTUALA 2 NU AR FI REA DE LOC

Am vazut ca s-au incins niste spirite nitel prin zona

ahaa ce bine ca s-a rezolvat si problema cu blogul , multumim

cinezee...eu incerc sa negociez...iar tu...vii si spui ca...nu mai e nevoie de cafenea?
e frumos?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 18:22
de ce?ai de gand sa ne faci cate un cadou?
mariana_alex_69
Postat pe 9 Martie 2009 18:24
Banuiam eu....am intrebat doar asa...
mariana_alex_69
Postat pe 9 Martie 2009 18:28
OVIDIU eu ma gandeam la varianta arhivata si sa se faac o continuitate cu nr-ul 2

hai nu te suparaaaa , ca trebuie o eliberare a una alta chestii ptr bunul mers al forumului

Wife eu nu le am cu poeziile
cinezee
Postat pe 9 Martie 2009 18:32
De la: mariana_alex_69, la data 2009-03-09 18:24:36de ce?ai de gand sa ne faci cate un cadou?

adica?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 18:44
Ovidiu, trimite-mi pe mail. Daca nu raspund sigur sunt offline

Btw, chiar maine va fi trimis un mail cu rugamintea de a ne ajuta cu sugestii si critici. Noi in curand o sa relansam Garbo si daca tot avem oportunitatea asta acum, am zis ca e nevoie sa stim ce e ok, ce nu e ok, ca sa vedem ce modificari si imbunatatiri mai putem face.
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 18:44
Eu fug de la birou acum, asa ca pe maine... pe la pranz!
AndraMicu
Postat pe 9 Martie 2009 18:48
De la: AndraMicu, la data 2009-03-09 18:44:28Ovidiu, trimite-mi pe mail. Daca nu raspund sigur sunt offline

Btw, chiar maine va fi trimis un mail cu rugamintea de a ne ajuta cu sugestii si critici. Noi in curand o sa relansam Garbo si daca tot avem oportunitatea asta acum, am zis ca e nevoie sa stim ce e ok, ce nu e ok, ca sa vedem ce modificari si imbunatatiri mai putem face.

andra...daca vei fi accesibila ...fara ban...sincer vei primi de la noi...chiar si de la mine...feedback!!
dar...promit ca...o voi face!!
pt ca...multi dintre noi...suntem legati de acest blestemat de net...si...uneori...mai socializam si noi!!
deci...daca vei lasa mesajele sa ajunga...vei sti...ce se petrece!!
cu conditia ca...asta sa fie pt o mai buna rezolvare a pb!!
hai ca...zi...am tabarat pe tine!!
sper sa-mi fie iertata insistentza...dar...fiind vechi pe aici...gandesc ca...pot spune cum sta treaba!!
nu ca as sti si rezolvarea!!
asta e treaba de...bucataria voastra!!
si...de posibilitati!!
uite ca...iar ma iau cu vb!!
fugi acasa!!
si...sa-ti traiasca blondul ala mic!!!

e scump...foc!!!!!
sa te bucuri de el!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 18:59
Hey world...
Era o idee buna cu o alta cafenea... la 300 si de pagini ii ia tot atata timp sa se incarce! O redirectionare de la cafeneaua asta catre o alta, cu pagini mai putine, ar fi mai indicat, sa nu se zapaceasca nici lumea...
Ovi nu dispera, fara cafenea nu stam noi.. poate se va numi Pub.. mai stii?
Ar fi o treaba sa intre numai cine ar trebui si am mai punctat lucrul asta si cand a dechis Wife "Lumea cuvintelor"... din pacate ce a inceput frumos cu postari de poezii din cele mai diverse acum a ajuns un camp de lupta pentru cei zbarliti de soarta!!
Armyvero_38
Postat pe 9 Martie 2009 19:01
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 19:01:08Hey world...
Era o idee buna cu o alta cafenea... la 300 si de pagini ii ia tot atata timp sa se incarce! O redirectionare de la cafeneaua asta catre o alta, cu pagini mai putine, ar fi mai indicat, sa nu se zapaceasca nici lumea...
Ovi nu dispera, fara cafenea nu stam noi.. poate se va numi Pub.. mai stii?
Ar fi o treaba sa intre numai cine ar trebui si am mai punctat lucrul asta si cand a dechis Wife "Lumea cuvintelor"... din pacate ce a inceput frumos cu postari de poezii din cele mai diverse acum a ajuns un camp de lupta pentru cei zbarliti de soarta!!

army...cunosc cum sta treaba...d`aia...am incercat sa aflu care e trendu`...
deci...asteptam...
promisiunile sant...promitatoare!!
:P
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 19:07
LA LUMEA CUVINTELOR , eu nici nu intru , ca nu am ce screi iar de citit inca nu am starea necesara , ptr poezie inca , mi-a cam pierit asta cu ani in urma
cinezee
Postat pe 9 Martie 2009 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cataodata'prieteni te lasa balta... 28 De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
fisuri anale!! 5 De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41
Setari Cookie-uri