Cafenea virtuala

ce bine nu sunt singura dupa betia de aseara

Postat pe 13 August 2008 08:43
neatza.Ce bine voi!Eu sunt la slujba.Dar ne intalnim diseara. Apropo"s pt. mahmureala puneti lamaie in cafea.
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 09:02
brrrrrrrrr da ofi buna cu lamaie???????????????

Postat pe 13 August 2008 09:07
Cafeluta cu lamaie se spune ca e buna, mai ales pt durerile de cap, sau mahmureala....
Sunt cu voi dar asa cum spunea, Lolo, fac ce fac ( k sunt la serv ), mai bag capul pe usa, mai iau o guritza de cafea.....sa vedem ce mai fac fetele......
Azi va pupai????????....
Voi stiti ca va pup si sunt alaturi de voi....

Postat pe 13 August 2008 09:24
Iubitele mele, nu sunt pedepsita, fac cafelutza ca vreau si pt ca ati zis ca o fac buna, o fac de placere .....
Imi place sa va rasfat, colegii imi spun ca sunt atenta si ca am un simt matern- protector....asa sunt eu, dak pot fi de folos cuiva , nu ma dau in laturi, ajut neconditionat si fara a astepta ceva in schimb....
Asta sunt....

Postat pe 13 August 2008 09:29
salutare lumee , am aparut si eu astazi la cafea cu voi

astazi sunt cu nepotelele , bona ca deobicei , o zi buna sa aveti oriunde sunteti !
cinezee
Postat pe 13 August 2008 09:44
mai fetelor nu stiu cum e la voi. DAR LA MINE E ATAT DE CALD.....
aM O PROPUNERE HAIDETI SA MUTAM CAFENEAUA LA O ....PISCINA.Sau undeva la munte...in inima padurii..la racoare.Ce ziceti?Sunteti de acord.
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 10:42
In mod normal ar fi frumos sa gasim o locatie pe care sa o cunoastem toti sa fim siguri ca ne simtim bine toti si ca nu apar discutii de nici o natura.....
Mai bine facem o piscina la noi la cafenea, punem mana de la mana si ne facem piscina noastra....in acest fel nu apar nici .....persoane non-grata...

Postat pe 13 August 2008 11:01
neataaaaaaaaaaaaaaa fetelorrrrrrrrrrrrrrr vreauuuuuuuu o cafeaaaaaaaaaaaa ca nu mai pot de dureri de cap ce am de aseara,m-am trezit mai beata ca ieri

Postat pe 13 August 2008 11:04
De la: laura_bella36, la data 2008-08-13 10:42:38mai fetelor nu stiu cum e la voi. DAR LA MINE E ATAT DE CALD.....
aM O PROPUNERE HAIDETI SA MUTAM CAFENEAUA LA O ....PISCINA.Sau undeva la munte...in inima padurii..la racoare.Ce ziceti?Sunteti de acord.

o mutam la mine la mareeeeeeeeeeeeeeee, bate briza, facem si o baie...

aici e o caldura de nu se poate, dar briza mai atenueaza din ea!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 11:10
crely si acum se simte mirosul de cafea,buna mai eeeeeeee sa fumez si o tigare ca tare mergeeeeeeee

Postat pe 13 August 2008 11:10
De la: laura_bella36, la data 2008-08-13 10:42:38mai fetelor nu stiu cum e la voi. DAR LA MINE E ATAT DE CALD.....
lauraaaa zici ca-i cald la tine,dar la mine ca sa mai zic aici in desert la 60 de grade cum eeeeeeeeeeee?eu propun sa facem o piscina a noastra a cafeneleiiiiiiii noastre dragiiiiiiiii

Postat pe 13 August 2008 11:16
am fost la primarie, iar pe drum m-am oprit intr-un magazin cu tot felul de toale si mi-am luat o fustaaaaaaaaaaaaaaaa, cu floricele flower power.....mi-am ridicat moralul putin!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 11:17
De la: baghera, la data 2008-08-13 11:16:25
lauraaaa zici ca-i ald la tine,dar la mine ca sa mai zic aici in desert la 60 de grade cum eeeeeeeeeeee?eu propun sa facem o piscina a noastra a cafeneleiiiiiiii noastre dragiiiiiiiii

lasa tu ca alea 60 de grade de desert se suporta mai usor decat astea 40 de aici...mi-a spus mie barbatul meu...ca mititelul de 5 ani incoace tot bate sahara!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 11:22
chiar azi si miine trebuie sa dau pe la piscina,ca nu mai merge asa,nu de alta fetelorrrrrrrrrrrrr dar noi aici ne topimmmmmmmm rau de tottttttttce vb tuuuuu loloooooooooo depinde unde in desert,la care taraaaaaaaaa anume te referiiiiiiii si depindeeeeeeeeee si de cit timp staaaaaaaa omul acoloooooooo,iti spun eu sigur ca daca staiiiiiiii de o perioada destul de mareeeeeeeee sigur ti-se i-aaaaaa pt totdeauna

Postat pe 13 August 2008 11:25
ziciiiiiiiiii ca de 5 aniiiiiiiii pai eu ce sa mai zic care am tripluuuuuuuuuuuu la activvvvvvvvvvvvvvvv

Postat pe 13 August 2008 11:30
De la: baghera, la data 2008-08-13 11:25:28chiar azi si miine trebuie sa dau pe la piscina,ca nu mai merge asa,nu de alta fetelorrrrrrrrrrrrr dar noi aici ne topimmmmmmmm rau de tottttttttce vb tuuuuu loloooooooooo depinde unde in desert,la care taraaaaaaaaa anume te referiiiiiiii si depindeeeeeeeeee si de cit timp staaaaaaaa omul acoloooooooo,iti spun eu sigur ca daca staiiiiiiii de o perioada destul de mareeeeeeeee sigur ti-se i-aaaaaa pt totdeauna

bucurestiul e cel mai nenorocit in privinta caldurii. vara trecuta am venit cu fiica-mea la admitere si m-am ars de la vantul fierbinte.........pur si simplu nu puteam respira. noroc cu verisoara mea, care are si subsol la casa am stat ingramaditi acolo...nici aerul conditionat nu mai facea fata!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 11:31
De la: nebuna, la data 2008-08-13 11:31:33
De la: baghera, la data 2008-08-13 11:25:28chiar azi si miine trebuie sa dau pe la piscina,ca nu mai merge asa,nu de alta fetelorrrrrrrrrrrrr dar noi aici ne topimmmmmmmm rau de tottttttttce vb tuuuuu loloooooooooo depinde unde in desert,la care taraaaaaaaaa anume te referiiiiiiii si depindeeeeeeeeee si de cit timp staaaaaaaa omul acoloooooooo,iti spun eu sigur ca daca staiiiiiiii de o perioada destul de mareeeeeeeee sigur ti-se i-aaaaaa pt totdeauna

bucurestiul e cel mai nenorocit in privinta caldurii. vara trecuta am venit cu fiica-mea la admitere si m-am ars de la vantul fierbinte.........pur si simplu nu puteam respira. noroc cu verisoara mea, care are si subsol la casa am stat ingramaditi acolo...nici aerul conditionat nu mai facea fata!
lolooooooooooooooo acilea si cu aer conditionattttttttt pesteeeeeeee tot si tot degeabaaaaaaaaaaaa intelegiiiiiiiiii matalutaaaaaaaaaaaa cum sta treabaaaaaaa la noiiiiiiiiiii acileaaaaaaaaaa

Postat pe 13 August 2008 11:34
haiiiiiiii fetelorrrrrrrr ca va las,trebuie sa ma pregatesc pt plaja asaaaaa ca vb mai tirziuuuu

Postat pe 13 August 2008 11:38
De la: baghera, la data 2008-08-13 11:38:00haiiiiiiii fetelorrrrrrrr ca va las,trebuie sa ma pregatesc pt plaja asaaaaa ca vb mai tirziuuuu

gandeste-te si la noi, fa o baie buna si noi
intre timp pranzul, ceva usor: salata, peste...numa' bine de slabit si pentru cryle, penctru laura, melimeli, mela, cinezee, pentru ovidiu si angelli ceva gratare ca ei au nevoie de forta....
nebuna
Postat pe 13 August 2008 11:42
De la: nebuna, la data 2008-08-13 11:42:04
De la: baghera, la data 2008-08-13 11:38:00haiiiiiiii fetelorrrrrrrr ca va las,trebuie sa ma pregatesc pt plaja asaaaaa ca vb mai tirziuuuu

gandeste-te si la noi, fa o baie buna si noi
intre timp pranzul
pai cum sa nu ma gindesc loloooooooo si la voiiiiiiiiiii de aia va invitttttttttttt pe toti sa facemmmmmm o baitaaaaaaaaaaaaaa in piscinaaaaaaaa noastraaaaaaa,haidetiiiiiiiii in apaaaaaaaaaaa cu totiiiiiiiiii sa ne racorimmmmmmmmmmmm nitellllllllllllll

Postat pe 13 August 2008 11:45
Buna fetelor! Trebuie sa-i multumesc lui Cryle pentru ca m-a invitat in cafeneaua voastra. E frumos aici si sper sa ma primiti alaturi de voi pentru a savura cafeaua de dimineata impreuna.
sagem76
Postat pe 13 August 2008 11:53
Ce distractieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Si eu la muncaaaaaaaaaaaaaaaaa.Mamam ei de viata,dar si cand imi voi lua concediu.................direct la mare la nebuna.Ce ziceti?Cine ma-nsoteste?
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 12:28
Buna melimeli.Daca mi-ai facut facut invitaita de a intra pe cafeneaua virtuala mai ai o cafea inplus la ora asta?Sper ca da pentru ca doar ce m-am trezit.

Postat pe 13 August 2008 12:30
De la: sagem76, la data 2008-08-13 11:53:04Buna fetelor! Trebuie sa-i multumesc lui Cryle pentru ca m-a invitat in cafeneaua voastra. E frumos aici si sper sa ma primiti alaturi de voi pentru a savura cafeaua de dimineata impreuna.

bine ai venit! primim cu bucurie pe toti cei care stiu de gluma si stiu sa se distrezeeeeeeeeeeeee!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 12:40
De la: seandru80, la data 2008-08-13 12:30:27Buna melimeli.Daca mi-ai facut facut invitaita de a intra pe cafeneaua virtuala mai ai o cafea inplus la ora asta?Sper ca da pentru ca doar ce m-am trezit.

cafeneaua-i plina,
nu-i cafea putina!
fiecare zi de cu noaptea-n cap,
cryle face cafelute, cate-ncap.
noi le bem, le savuram
si la munca-apoi plecam.
o cafea, un ceai un fursecut,
ca asa e mai dragut.

tu cu angelli sunteti fluturii de noapte, asa ca vom avea grija voastra!

nebuna
Postat pe 13 August 2008 12:47
De la: laura_bella36, la data 2008-08-13 12:28:13Ce distractieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Si eu la muncaaaaaaaaaaaaaaaaa.Mamam ei de viata,dar si cand imi voi lua concediu.................direct la mare la nebuna.Ce ziceti?Cine ma-nsoteste?

eu te-astept cu bucurie,
cand o fi sa fie,
pun la rece berea,
sati fie placuta sederea!

bine ca poti sa-ti iei concediu, io n-am vazut de 4 ani asa ceva...cate-o zi doua...
nebuna
Postat pe 13 August 2008 12:49
FOARTE TENTAT ARATA LA TINE , O PISCINA LA ORA ASTA CHIAR AR PRINDEE BINEEEE
cinezee
Postat pe 13 August 2008 13:04
mi-a luat mintile caldura si nu mai pot modifica....am scris sati impreunat....
acu' nu-mi dati 2 la ortografie...ca io pot mai mult, da s-a intamplat....stau pe coji de nuca drept pedeapsa...o ora, ba nu 30 minute ca e prea cald
nebuna
Postat pe 13 August 2008 13:20
Lolita, la toti ne scapa....crezi ca e cineva perfect?????
Coji de nuci?????....indiferent din ce motiv gresesc, ma puneti pe coji de nuci???????....asa prieteni suntem noi???????
Cine da o limonada?

Postat pe 13 August 2008 14:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi 57 De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne 1 De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
Setari Cookie-uri