Cafenea virtuala

Pacat! Sunt unele poezii cu adevarat bune! E si o bucatica dintr-un roman, de-a lui Prometeus... intra, nu vei regreta!
Armyvero_38
Postat pe 9 Martie 2009 19:12
OVIDIU , apropo eu nu sunt improtriva cafenelei doar ca are prea multe pagini si s-ar incarca mult mai usor un subiect nou
cinezee
Postat pe 9 Martie 2009 19:13
vericilor..

daca nu cautati sa stabiliti vreun record de nisa - altfel absolut inutil, zic eu! - eu zic s-o mai scurtati cu cafeneaua asta... intr-adevar, se incarca greu...

ca sa nu mai spun ca oricum n-are cap si coada, poti s-ancepi sa citesti de oriunde, tot aia e...cum ii sta bine unei cafenele, de altfel...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 19:18
din pacate ptr mine , ajung destuld e tarziu seara acasa si numai am rabdarea necesara ca sa citesc

cand o sa fiu mai linistita si mai ales dupa nunta sa termin o data naioba cu ea , ca m-a capitat socrela , paote am sa redevin din nou mai linistita
cinezee
Postat pe 9 Martie 2009 19:20
sa stiti ca si eu as bea cateodata o cafea cu voi,dar la mine se incarca fff greu,nici macar nu citesc ce se scrie...am un pc vechi si lent..si daca intru aici nu mai ies...

iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 19:23
oameni buni...nu actualizarea pc-ului...e pb!!!
cat...conexiunea la internet...
deci...faptu ca la D-voastra merge mai prost...nu inseamna ca...tre sa gatam cafeneaua!!
sincer...sant multe persoane care...socializeaza aici!!
si...chiar vreti sa o capitulam?
de ce oare...daca nu ne e noua bine...tre sa le fie si altora rau?
aveam pretentii la voi...oameni cu ceva carte...chiar daca...cu putine cunostinte in domeniul PC...
ma gandeam ca...oportunitatea tre sa fie de bun augur!!
dar...vad altceva!!
ma rog...pot fi catalogat in diverse feluri...asa ca...nu comentez!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 19:29
ovide...

incepem cafeneaua, sezonu' doi... nu mai plangeti nene ca babele la capu' patului...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 19:32
eeeeeeeeee......nea zambile...pa bune acu`...cam care ar fi pb ca...uneori..si baietzii plange?
sa inteleg ca...nu ti s-an-tamplat niciodata?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 19:35
ovi...cum adica nu pc-ul e problema ? pai daca ai o unitate veche de cand era lupu' catel, ce mama draq faci cu compu' ala...

iaso...schimba unitatea...baga-ti rami, baga un procesor meseriash, si sa vezi ca zbarnaie...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 19:42
scorpia cheama vulturu'...receptie...

wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 19:44
Vulturul, prezent la apel..!!

Ce faceti voi aici? Va asociati pentru deschiderea unei noi cafenele? Se baga si Zambilu ...???
Ella34
Postat pe 9 Martie 2009 19:51
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 19:42:19ovi...cum adica nu pc-ul e problema ? pai daca ai o unitate veche de cand era lupu' catel, ce mama draq faci cu compu' ala...

iaso...schimba unitatea...baga-ti rami, baga un procesor meseriash, si sa vezi ca zbarnaie...

wife...pe bune...iti pot recomanda...un PENTIUM 1...si...sa vezi ce zbarnaie pe net!~!!
deci...rog sa fiu crezut!!
stiu ce spun!!
acu`...ca ai paduchi in el...ca nu e ingrijit...asta e altceva!!
dar...eu am asa ceva...si...credeti-ma ca...merge!!
am unu`...care e server...si...merge ca radio...pe net...
deci...nu spuneti ce nu stiti!!
e adevarat ca...ii trebe ceva RAM...dar...nu exagerati!
daca e ingrijit...si...ai o conexiune buna...merge de ...duduie!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 19:52
ovi...de acord cu conexiunea la internet...dar depinde si de comp...ca daca ai instalat un browser al mai nou pe un comp care nu duce...degeaba...l-ai ingropat...

nu conteste...

Ella...asa am vrea...ca fumez doua tigari pana imi deschide pagina la cafenea...da' ovidel a intrat in transa...crede ca se desfiinteaza cafeneaua...

hai mai ovi...o putem numi cafeneaua reloaded, ce pana mea...

nu suna bine ?
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 19:59
ehe...heeeeeee.......
ia uitativa...si...va minunatzi!!!...sa nu fiti invidiosi!!!

buna , am 40 in iulie si el face 58 in decembrie , Noi facem sex de 2 ori pe zi , s-a intimplat si de 3 ori . nu exagerez . ne place , ne potrivim , trucul e sa nu refuzi sa faci sex. ma imbrac mereu sexy mai ales cind merg in pat , ii fac streaptiss,il ating ne masam si nu facem un sex sportiv (rapido), normal de 45-60 min.cautam mereu sa consumam minutele . Fiti sexy mereu si in bucatarie si cind faceti curatenie , cind mergeti la cumparaturi , puneti-va in vaoare partea feminina . Va pup

deci...o treaba acolo...nu gluma!!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:00
Cand ai un PC batran (ma refer si la cele de acum un an!) plus conexiune cu banda sub 1 M, pai stai si astepti incarcarea paginii pana iti creste mustata, barba si alte alea... De netu' din Romanica nu are rost sa ma iau... e mic si se taraie si mai are si bube in cap... Dar daca nici vestitii programatori nu ajuta un pic... Fiecare poza/link de genul celor de pe margine are nevoie de banda de cel putin 3.5 M numai sa ii dea un branci Flash-ului!!! Faptul ca postarile noastre, asa fara cap si coada, sunt multe inseamna ca ne place ceea ce citim si pe cine citim! O alta cafenea redirectionata de aici e o idee mult mai buna... Asta daca nu vreti sa doborati recordul de 10.000 de pagini de postari pe un forum! Dar aici iti trebuie sa ai ditamai serverul, ceea ce aici nu poate fi vorba...

O seara frumoasa!!!
Armyvero_38
Postat pe 9 Martie 2009 20:03
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 19:59:06ovi...de acord cu conexiunea la internet...dar depinde si de comp...ca daca ai instalat un browser al mai nou pe un comp care nu duce...degeaba...l-ai ingropat...

nu conteste...

Ella...asa am vrea...ca fumez doua tigari pana imi deschide pagina la cafenea...da' ovidel a intrat in transa...crede ca se desfiinteaza cafeneaua...

hai mai ovi...o putem numi cafeneaua reloaded, ce pana mea...

nu suna bine ?

wife...browser...e un motor de cautare...deci...sa fim seriosi!!
internet explorer...duce saracu`...destul....
deci...
iar in ce priveste cafeneaua...vedem noi cum se va numi!!
sa nu disperam...
am primit in vazu tuturor...promisiuni ca...va fi ok!!
deci...daca va fi...va fi!!!
daca nu...vom vedea cum va fi!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:04

ovi...unde ai gasit splendoarea asta de postare ?
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:06
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 20:03:08Cand ai un PC batran (ma refer si la cele de acum un an!) plus conexiune cu banda sub 1 M, pai stai si astepti incarcarea paginii pana iti creste mustata, barba si alte alea... De netu' din Romanica nu are rost sa ma iau... e mic si se taraie si mai are si bube in cap... Dar daca nici vestitii programatori nu ajuta un pic... Fiecare poza/link de genul celor de pe margine are nevoie de banda de cel putin 3.5 M numai sa ii dea un branci Flash-ului!!! Faptul ca postarile noastre, asa fara cap si coada, sunt multe inseamna ca ne place ceea ce citim si pe cine citim! O alta cafenea redirectionata de aici e o idee mult mai buna... Asta daca nu vreti sa doborati recordul de 10.000 de pagini de postari pe un forum! Dar aici iti trebuie sa ai ditamai serverul, ceea ce aici nu poate fi vorba...

O seara frumoasa!!!

army...nu dai o mana de ajutor...la neshte amaratzi?
ceva...tehnologie...prin camara ta?
sau...o donatie...ceva?
sau...poate te-ntorci cu ceva idei...mai stii?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:08
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 20:06:04

ovi...unde ai gasit splendoarea asta de postare ?

m-am dus si yo...dupa bula!!!
si...am crezut ca...trebe mediatizata!!
e ceva...energizant...si...de luat in seama!!
doamne...cate mai tre sa vada ochii...!!

"cat de des faci sex"
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:10
lasa ovi...ca sexu' e de bine...

ia du-te tu dupa bula sa vezi ce mai gasesti...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:13
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 20:13:32lasa ovi...ca sexu' e de bine...

ia du-te tu dupa bula sa vezi ce mai gasesti...

wife...incerc sa ma linistesc...ca...ma pregatesc de munca!!
si...chestii d`astea...legate de sex...nu cred ca mi-ar face bine...la munca!!

asa ca...am sa mai vad...unde duce ...bula...
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:16
ai s-o gasesti pe steluta si pe sefu'
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:19
Sarut-mana pe obraz!! E dragoste cu nabadai acolo, vericule ... dadui de ei ..vorba lui Zambil..telenovela...
gabitzza
Postat pe 9 Martie 2009 20:38
la dracu...am postat de doua ori...si...nik!!!
oare...cine nu e la lucru?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:39

pai nu ?

acu'...sa nu va puna dreaq si sa incepeti cu sarcasmele...ca se duce si nu o mai vedem curand...io zic s-o luam cu binisoru'...poate mai zice ceva...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:40
wife...ma facushi curios...zau!!
abia astept...sa cotrobai...la noapte...
unde dreaq s-or fi dus postarile mele...nush`...
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:41
in neverland...hi...hi...triunghiul bermudelor...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:42
zau acu`...sper sa ma poci abtine!!!
da-ntai...sa citesc si yo...ca ...abia apoi...ma mai gandesc daca dau cu ea sau nu!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:43
nuuuu...nu da cu ea pe niciunde...ca se sperie si pleaca...

iote si ginerica al meu...e on...ia vino tu, fiule...si zi-mi ce-ai mai facut...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 20:45
deci...unde e...stelutza asta!!????????
sa nu mor...nestiutor!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 20:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
ce veti lasa? 40 De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
Setari Cookie-uri