Cafenea virtuala

SAlut ,am aparut si eu,de sunt o bufnita care se respecta,mai cineva pe aici
scrichy
Postat pe 9 Martie 2009 23:38
mai e....ca si eu sunt strigoi!!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 23:48
Buna noapte ,OVI,dar in noaptea asta sunt cam obosita, termin berea si ma culc
scrichy
Postat pe 9 Martie 2009 23:51
De la: scrichy, la data 2009-03-09 23:51:21Buna noapte ,OVI,dar in noaptea asta sunt cam obosita, termin berea si ma culc

te culci....deja?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 23:53
Toata lumea doarme ,sa ne culcam si noi, sa fim in top
scrichy
Postat pe 9 Martie 2009 23:54
Inca nu mai vb cu un tip casre e in BElgia
scrichy
Postat pe 9 Martie 2009 23:57
Buna dis-de-dimineata! Eu ma trezesc la 9, eu sunt primul pe aici?
Oricum, dau o cafea tare, black no sugar! Am dat comanda de micul dejun de acum vreo jumate de ora... greu, dom'le greu... se misca lumea!

Ovi, in legatura cu "ajutorul meu" in ceea ce priveste Garbo... daca ma platesc bine... se castiga bine de pe urma vizitatorilor! Cu cat este site-ul mai vizitatat si in functie de cati utilizatori ai, cu atat iti ies si banutii si iti creste si rating-ul... acum depinde si de cel care administreaza acesti bani... poate sa aleaga intre a-i cheltui spre bunul plac sau a-i reinvesti in domeniu mai mare sau in alta pagina de redirectionare... cum nu vazui ultima parte, ma duce direct cu gandul la prima mea idee...
In afara de arhivarea paginii acesteia, mare lucru nu au ce face!

PS: Nu fac donatii caritabile de neuroni Ovi, dear!
Armyvero_38
Postat pe 10 Martie 2009 09:54
'neata!
Cafeaua aia neagra si fara zahar este exact ceea ce-i trebuie sufletul meu astazi...
Toarn-o intr-o cana mai mare Army si trimite-o aici..!
Ella34
Postat pe 10 Martie 2009 10:00
Gata... macar de-ar veni si mancarea.. mor de foame aici, si ca sa cobor dupa ea, trebuie sa ma imbrac... si asta dureazaaa la mine!!
Armyvero_38
Postat pe 10 Martie 2009 10:09
buna dimineata...mai vorbeste cineva si cu mine sau sunt data deoparte......ca aseara am ramas de tampita pe aici...macar sa mi se spuina dracu ca am eu alte treburi de facut....
tutankhamon
Postat pe 10 Martie 2009 10:54
Vorbim Tuta... dam si cafea! Mancare dupa o ora si ceva tot nu!!! Tre' sa mergem pana jos... ne mai citim dupa amiaza poate...
O zi placuta!
Armyvero_38
Postat pe 10 Martie 2009 10:58
EXACT UNA DE AIA IMI TREBUIE SI MIE ASTAZI

ASA CA MI-AM FACUT UNA , CU PUTIN ROM SI LAPTE , MAI ESTE PTR CINE MAI DORESTE

SALUTARI LA TOATA LUMEA
De la: Ella34, la data 2009-03-10 10:00:50 'neata!
Cafeaua aia neagra si fara zahar este exact ceea ce-i trebuie sufletul meu astazi...
Toarn-o intr-o cana mai mare Army si trimite-o aici..!
cinezee
Postat pe 10 Martie 2009 11:01
Buna dimineata spre pranz ! Am baut si eu o cafea tare si cred ca mai intra vreo cateva

Poposesc un pic pe aici pentru a anunta o mica schimbare la cafenea. Am limitat numarul de pagini care sunt afisate in acest topic. Celelalte subiecte au ramas neschimbate, dar aici se simtea nevoia de "aerisire". Sper ca se incarca mai rapid paginile acum.

O zi frumoasa!
AndraMicu
Postat pe 10 Martie 2009 12:01
ANDRA BUNAA IDEEa si de limitare a paginilor , cum arata acum e taman binee

cred ca asa ar trebui facut la toate subiectele

si mai cred ca timpul de modificare a unui mesaj ar trebui marit la 20 min sau ceva de genu , nu stiu la cat este acum , iar atunci cand editez sa ma lasa tot in pagina unde eram , nu sa ma duca la inceputul subiectului
cinezee
Postat pe 10 Martie 2009 12:07
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 11:49:14Sunt tare frumosi patrupedele astea! Preferatul meu este Husky Siberian! Ma incanta pur si simplu conformatia lor si devotamentul!
De ce te-am intrebat de copii: mamele de baieti sunt CELE MAI RELE!!
Nu vreau sa par grosolan dar mama mea nu face exceptie. O iubesc mult de tot, pentru ca a facut foarte multe sacrificii sa-mi fie mie bine, dar nu pot trece cu vederea nici faptul ca nu i-a placut nicio prietena de-a mea! Ca aia e nu stiu ce soi de femeie usoara, ca aia nu-i gospodina, ca aia o sa faca niste copii urati...samd
De Babe a mea a spus, culmea, ca e prea frumoasa si ma va parasi la un moment dat pentru altul cu bani!!!
Revin, chiar daca ma repet: MAMELE DE BAIETI SUNT CELE MAI RELE!!

Pentru cele care fac exceptie de la regula, doamnelor aveti tot respectul meu!!!

Tuta, dear, hang on! The best days are yet to come!!!

eu sunt mama de baieti ,e drept ca inca sunt la generala
dar sper sa nu ma incadrez peste cativa ani la categoria mai sus amintita de tine "MAMELE DE BAIETI SUNT CELE MAI RELE!!"
eu ma gandesc ca daca lor le place asta e ,nu o sa stau eu cu ele
rizzibizzi
Postat pe 10 Martie 2009 12:14
Cinezee, nu am primit aprobare pentru limitarea paginilor, dar la cafenea mi s-a permis, pentru ca e o situatie mai speciala.

Nu inteleg foarte bine: tu dupa ce ai raspuns acum ai fost redirectionata catre prima pagina a acestui topic?
AndraMicu
Postat pe 10 Martie 2009 12:15
gagici...in 3 ore plec in italy...surprise...surprise...

nu ca as vrea sau as fii frenetica de fericire, dar din pacate, nu am alta solutie

so...stiu ca unde ma duc exista un internet cafe...poate reusesc sa mai intru sa va vad...

daca nu...ne auzim peste 3 luni...

sa fiti cuminti....

wife_de_zmeu
Postat pe 10 Martie 2009 12:17
cafea tare, black no sugar
mai este si pt. mie ca am o zi foarte agitata si vreau sa o agit si mai tare
BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA
si o zi cu soare ca la mine

WIFE drum bun si ai grija de tine ...
rizzibizzi
Postat pe 10 Martie 2009 12:18
robotzico...

ce va bateti capu' taica atata cu peltele d-astea tehnice?... a depasit un numar limita de pagini - la arhiva si altu' nou... mai ales la un topic ca asta fara tematica....

ca si acuma tot greu se incarca...
zambil
Postat pe 10 Martie 2009 12:18
Andra , de exemplu eu am editat mesajul ( adica modificare ) si dupa acea ma redirectioant dupa modificare m-a trimis in prima pagina

o alta problema ce as vrea sa o faceti sau introduceti sa fie o modalitare de retinere a parolei pe o perioada nelimitata , eu ma logez de la acelasi calculator si mereu trebuie sa dau logg in si dupa o perioada mai scurta si a 2-a zi

Oricum arata bine si asa , chiar daca e temporar fara aprobare

apropo eu am mai scris prin mesaju acela de contact dat pe mail si alte propuneri de ale mele
cinezee
Postat pe 10 Martie 2009 12:20
wife...

strengaritzo, dai fuga acuma, de cand cu efervescentele astea sexuale... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Martie 2009 12:22
bravossss WIFE , foarte bine sper sa te ditrezi frumos acolo si sa vii cu multe poze poate vedem si noi pe unde ai umblat
cinezee
Postat pe 10 Martie 2009 12:22
Michelle... te pup scumpo!
Ai grija de tine!!!
Ella34
Postat pe 10 Martie 2009 12:24
bai cocosatelor, ca tot voi va faceti veacu' si p-acilea...

ce dracu' placere aveti neica sa asteptati cinci minute ca sa va apara o postare d-asta?...

zambil
Postat pe 10 Martie 2009 12:27
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-10 12:17:44gagici...in 3 ore plec in italy...surprise...surprise...

nu ca as vrea sau as fii frenetica de fericire, dar din pacate, nu am alta solutie

so...stiu ca unde ma duc exista un internet cafe...poate reusesc sa mai intru sa va vad...

daca nu...ne auzim peste 3 luni...

sa fiti cuminti....

Drum bun iti doresc pro's wife si sa fii tratata cum se cuvine.
Nu sunt chiar toti balauri aici!
O zi cu soare tuturor.
susidallyama
Postat pe 10 Martie 2009 12:27
Cinezee, rezolvam cu redirectionarea. Cu logarea automata, nu cred ca putem face ceva, nu de alta, dar sunt multi cei care folosesc acelasi calculator sau la care se mai intampla sa mai intre si altcineva ocazional. E oarecum o masura de securitate. Nu am reusit sa citesc inca toate mesajele si am raspuns doar la cateva, pentru ca pana acum am primit cateva sute si din minut in minut mai apar 10-20. Le iau pe toate la rand si raspund, dar sunt un pic coplesita

Zambil, am vazut ca nu era toata lumea de acord cu deschiderea unui nou topic, si oricum la cat de mult se scrie aici, ar trebui o cafenea noua saptamanal.
AndraMicu
Postat pe 10 Martie 2009 12:28
pai si care-i problema?...
zambil
Postat pe 10 Martie 2009 12:31
Andra , pai e multa munca dar noi ne bucuram ca interationezi cu noi si ne spui , da e adevarat ca e putin coplesitor , cred ca nu te asteptai la ceste reactii

imi pare rau ca nu se poate face ceva cu logarea aceea

acum ma deranjeaza putin ideea ca nu apar subiectele in care s-a scris astazi , imi arata tot forumul ...cred ca e ceva din ce se lucreaza in spate la back up

oricum eu va multumesc ptr straduinta
cinezee
Postat pe 10 Martie 2009 12:32
Wife, distractie placuta in Italia!

Zambil, eu zic ca s-ar crea confuzie
AndraMicu
Postat pe 10 Martie 2009 12:33
nene...voi sunteti tzaca...voi credeti ca ma duc la distractie ?

ma duc sa ingrijesc o baba bolnava de Alzeimer...

o sa fac poze cu ea ...mama ei de viata...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Martie 2009 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
Cum caracterizati acest barbat? 70 De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58
Setari Cookie-uri