SAlut ,am aparut si eu,de sunt o bufnita care se respecta,mai cineva pe aici | ||
scrichy Postat pe 9 Martie 2009 23:38 |
||
---|---|---|
mai e....ca si eu sunt strigoi!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 9 Martie 2009 23:48 |
||
Buna noapte ,OVI,dar in noaptea asta sunt cam obosita, termin berea si ma culc | ||
|
||
scrichy Postat pe 9 Martie 2009 23:51 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-09 23:51:21Buna noapte ,OVI,dar in noaptea asta sunt cam obosita, termin berea si ma culc te culci....deja? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Martie 2009 23:53 |
||
Toata lumea doarme ,sa ne culcam si noi, sa fim in top | ||
scrichy Postat pe 9 Martie 2009 23:54 |
||
Inca nu mai vb cu un tip casre e in BElgia |
||
scrichy Postat pe 9 Martie 2009 23:57 |
||
Buna dis-de-dimineata! Eu ma trezesc la 9, eu sunt primul pe aici? Oricum, dau o cafea tare, black no sugar! Am dat comanda de micul dejun de acum vreo jumate de ora... greu, dom'le greu... se misca lumea! Ovi, in legatura cu "ajutorul meu" in ceea ce priveste Garbo... daca ma platesc bine... se castiga bine de pe urma vizitatorilor! Cu cat este site-ul mai vizitatat si in functie de cati utilizatori ai, cu atat iti ies si banutii si iti creste si rating-ul... acum depinde si de cel care administreaza acesti bani... poate sa aleaga intre a-i cheltui spre bunul plac sau a-i reinvesti in domeniu mai mare sau in alta pagina de redirectionare... cum nu vazui ultima parte, ma duce direct cu gandul la prima mea idee... In afara de arhivarea paginii acesteia, mare lucru nu au ce face! PS: Nu fac donatii caritabile de neuroni Ovi, dear! |
||
Armyvero_38 Postat pe 10 Martie 2009 09:54 |
||
'neata! Cafeaua aia neagra si fara zahar este exact ceea ce-i trebuie sufletul meu astazi... Toarn-o intr-o cana mai mare Army si trimite-o aici..! |
||
Ella34 Postat pe 10 Martie 2009 10:00 |
||
Gata... macar de-ar veni si mancarea.. mor de foame aici, si ca sa cobor dupa ea, trebuie sa ma imbrac... si asta dureazaaa la mine!! | ||
Armyvero_38 Postat pe 10 Martie 2009 10:09 |
||
buna dimineata...mai vorbeste cineva si cu mine sau sunt data deoparte......ca aseara am ramas de tampita pe aici...macar sa mi se spuina dracu ca am eu alte treburi de facut.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 10:54 |
||
Vorbim Tuta... dam si cafea! Mancare dupa o ora si ceva tot nu!!! Tre' sa mergem pana jos... ne mai citim dupa amiaza poate... O zi placuta! |
||
Armyvero_38 Postat pe 10 Martie 2009 10:58 |
||
EXACT UNA DE AIA IMI TREBUIE SI MIE ASTAZI ASA CA MI-AM FACUT UNA , CU PUTIN ROM SI LAPTE , MAI ESTE PTR CINE MAI DORESTE SALUTARI LA TOATA LUMEA De la: Ella34, la data 2009-03-10 10:00:50 'neata! |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 11:01 |
||
Buna dimineata spre pranz ! Am baut si eu o cafea tare si cred ca mai intra vreo cateva Poposesc un pic pe aici pentru a anunta o mica schimbare la cafenea. Am limitat numarul de pagini care sunt afisate in acest topic. Celelalte subiecte au ramas neschimbate, dar aici se simtea nevoia de "aerisire". Sper ca se incarca mai rapid paginile acum. O zi frumoasa! |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:01 |
||
ANDRA BUNAA IDEEa si de limitare a paginilor , cum arata acum e taman binee cred ca asa ar trebui facut la toate subiectele si mai cred ca timpul de modificare a unui mesaj ar trebui marit la 20 min sau ceva de genu , nu stiu la cat este acum , iar atunci cand editez sa ma lasa tot in pagina unde eram , nu sa ma duca la inceputul subiectului |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 12:07 |
||
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-09 11:49:14Sunt tare frumosi patrupedele astea! Preferatul meu este Husky Siberian! Ma incanta pur si simplu conformatia lor si devotamentul! eu sunt mama de baieti ,e drept ca inca sunt la generala dar sper sa nu ma incadrez peste cativa ani la categoria mai sus amintita de tine "MAMELE DE BAIETI SUNT CELE MAI RELE!!" eu ma gandesc ca daca lor le place asta e ,nu o sa stau eu cu ele |
||
rizzibizzi Postat pe 10 Martie 2009 12:14 |
||
Cinezee, nu am primit aprobare pentru limitarea paginilor, dar la cafenea mi s-a permis, pentru ca e o situatie mai speciala. Nu inteleg foarte bine: tu dupa ce ai raspuns acum ai fost redirectionata catre prima pagina a acestui topic? |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:15 |
||
gagici...in 3 ore plec in italy...surprise...surprise... nu ca as vrea sau as fii frenetica de fericire, dar din pacate, nu am alta solutie so...stiu ca unde ma duc exista un internet cafe...poate reusesc sa mai intru sa va vad... daca nu...ne auzim peste 3 luni... sa fiti cuminti.... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Martie 2009 12:17 |
||
cafea tare, black no sugar mai este si pt. mie ca am o zi foarte agitata si vreau sa o agit si mai tare BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA si o zi cu soare ca la mine WIFE drum bun si ai grija de tine ... |
||
rizzibizzi Postat pe 10 Martie 2009 12:18 |
||
robotzico... ce va bateti capu' taica atata cu peltele d-astea tehnice?... a depasit un numar limita de pagini - la arhiva si altu' nou... mai ales la un topic ca asta fara tematica.... ca si acuma tot greu se incarca... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:18 |
||
Andra , de exemplu eu am editat mesajul ( adica modificare ) si dupa acea ma redirectioant dupa modificare m-a trimis in prima pagina o alta problema ce as vrea sa o faceti sau introduceti sa fie o modalitare de retinere a parolei pe o perioada nelimitata , eu ma logez de la acelasi calculator si mereu trebuie sa dau logg in si dupa o perioada mai scurta si a 2-a zi Oricum arata bine si asa , chiar daca e temporar fara aprobare apropo eu am mai scris prin mesaju acela de contact dat pe mail si alte propuneri de ale mele |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 12:20 |
||
wife... strengaritzo, dai fuga acuma, de cand cu efervescentele astea sexuale... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:22 |
||
bravossss WIFE , foarte bine sper sa te ditrezi frumos acolo si sa vii cu multe poze poate vedem si noi pe unde ai umblat | ||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 12:22 |
||
Michelle... te pup scumpo! Ai grija de tine!!! |
||
Ella34 Postat pe 10 Martie 2009 12:24 |
||
bai cocosatelor, ca tot voi va faceti veacu' si p-acilea... ce dracu' placere aveti neica sa asteptati cinci minute ca sa va apara o postare d-asta?... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-10 12:17:44gagici...in 3 ore plec in italy...surprise...surprise... Drum bun iti doresc pro's wife si sa fii tratata cum se cuvine. Nu sunt chiar toti balauri aici! O zi cu soare tuturor. |
||
susidallyama Postat pe 10 Martie 2009 12:27 |
||
Cinezee, rezolvam cu redirectionarea. Cu logarea automata, nu cred ca putem face ceva, nu de alta, dar sunt multi cei care folosesc acelasi calculator sau la care se mai intampla sa mai intre si altcineva ocazional. E oarecum o masura de securitate. Nu am reusit sa citesc inca toate mesajele si am raspuns doar la cateva, pentru ca pana acum am primit cateva sute si din minut in minut mai apar 10-20. Le iau pe toate la rand si raspund, dar sunt un pic coplesita Zambil, am vazut ca nu era toata lumea de acord cu deschiderea unui nou topic, si oricum la cat de mult se scrie aici, ar trebui o cafenea noua saptamanal. |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:28 |
||
pai si care-i problema?... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:31 |
||
Andra , pai e multa munca dar noi ne bucuram ca interationezi cu noi si ne spui , da e adevarat ca e putin coplesitor , cred ca nu te asteptai la ceste reactii imi pare rau ca nu se poate face ceva cu logarea aceea acum ma deranjeaza putin ideea ca nu apar subiectele in care s-a scris astazi , imi arata tot forumul ...cred ca e ceva din ce se lucreaza in spate la back up oricum eu va multumesc ptr straduinta |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 12:32 |
||
Wife, distractie placuta in Italia! Zambil, eu zic ca s-ar crea confuzie |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:33 |
||
nene...voi sunteti tzaca...voi credeti ca ma duc la distractie ? ma duc sa ingrijesc o baba bolnava de Alzeimer... o sa fac poze cu ea ...mama ei de viata... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Martie 2009 12:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
|
||
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn