wife...drum bun si ai grija de tine...ne va fi dor de tine..te reasteptam cu drag...sa-ti fie bine acolo unde te duci....pup fata! | ||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 12:36 |
||
---|---|---|
Cinezee, am primit 600 de mesaje intr-o singura ora Acum iti apar subiectele? Am intrat si eu pe http://www.garbo.ro/comunitate/forum/fresh/1.html si imi apar subiectele. S-a lucrat pe forum, dar ar trebui sa fie ok acum. |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:39 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-10 12:17:44gagici...in 3 ore plec in italy...surprise...surprise... O sa-mi fie dor de tine. Sa ai grija de tine drum bun si multa bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci. |
||
|
||
persidadamian Postat pe 10 Martie 2009 12:39 |
||
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-10 10:58:18Vorbim Tuta... dam si cafea! Mancare dupa o ora si ceva tot nu!!! Tre' sa mergem pana jos... ne mai citim dupa amiaza poate... multam de cafea army....sa traiesti si sa fii iubit de cine stiu eu..... mancare sarumana dar nu pap decat pe la 1-2, eu dupa amiaza sunt la cabinet...imi pare rau ca nu voi fi pe-aici...dar ne mai gasim noi.....distractie placuta la ce a ramas din concediu....aveti grija de voi...pup porumbeii |
||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 12:40 |
||
andra, te invatasi si tu la cafenea..bag seama... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2009 12:40 |
||
Iasomia, m-ai prins | ||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 12:42 |
||
pai cum sa nu prinda gustul , oricine intra aici gata prinde gustul WIFE drum bun , multaaa rabdareee si nervi de otel cu babuta aceea ca eu stiu ce inseamna sa ai grija de batrani |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 12:45 |
||
wife... da-i nene un branci pe scara lu' baba si te intorci mai repede sa stam acilea la taclale... unde mai pui ca apari si la televizor... te stie lumea, deh... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:46 |
||
robotzelu'... ce confuzie, fata?... mai confuzie decat e acuma, cu puzderia asta de silicoane bagate la fiecare postare, nu se poate... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 12:48 |
||
admini "e" cu noi! admini "e" cu noi! ura lelitza mea, Admini "e" cu noi! .....bine ai venit andra printre noi....acuma intelegi de ce suntem dependenti de cafenea????...unii dintre noi chiar se simt bine.....se pare ca altii vor sa fie inchisa si posteaza rautati la adresa noastra...si da, s-a redus considerabil timpul de asteptare la deschiderea paginii sau la postare... good work...multumesc... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 12:48 |
||
andra, si eu..."fata mare" cu experienta,deh... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2009 12:55 |
||
TUTA hai ca ai fost haioasa ,imi placeee |
||
cinezee Postat pe 10 Martie 2009 13:03 |
||
Tuta, spune-mi de acum inainte cine e rautacios. Daca foloseste si limbaj urat, ii fac cadou un Red Bull si ii indic alte site-uri. Zambil, avatarul asta nu il mai schimb prea curand. |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 13:14 |
||
asa mami... acu' esti pe gustu' meu... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 13:16 |
||
De la: AndraMicu, la data 2009-03-10 13:14:09 Eu ma pregateam sa te trec in lista mea de prieteni, dar cu avatarul asta.... |
||
Ella34 Postat pe 10 Martie 2009 13:17 |
||
iti dau mesaj privat | ||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 13:27 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-10 12:27:16bai cocosatelor, ca tot voi va faceti veacu' si p-acilea... ce frumos esti , te iubesc , pentru tine ne place sa pierdem timpul pe acilea |
||
sisicleo Postat pe 10 Martie 2009 13:34 |
||
sisilico... cred ca citisi printre ultimele randuri din postarea mea, de-ai cazut asa pe spate... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 13:36 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-10 13:36:58sisilico... nu , m-am indragostit ca esti frumos , destept si devreme acasa nu am rezistat farmecului tau |
||
sisicleo Postat pe 10 Martie 2009 13:39 |
||
bravo..sisilico..... uite eu nu am putut citi printre randuri dar acuma mi-am dat seama ca si eu sunt indragostita de acest barbat destoinic.....sotul meu?...nu ma mai intereseaza...divortez! | ||
tutankhamon Postat pe 10 Martie 2009 13:46 |
||
buna dimineatza...pe la pranz asa!! eeee.....parca seamana a altceva...si parca merge si putin mai bine...cel putin la mine! felicitari Andra!!!...si...ma bucur ca iti place si tie pe aici pe la noi!! e adevarat ca...nu suntem noi dintre cei cu subiecte hards...dar incercam sa socializam cumva daca tot ne manca timpu` pc-ul sta! sper ca lucrurile sa se mai rezolve...(macar parte din ele) si sa nu se transforme in stres cumnicarea !! iti tin pumnii sa poti rezolva ...in masura in care ai si posibilitatile tehnice s-o faci...pb care mai apar! pana atunci...ma pun si eu la curent cu ce a mai facut lumea...barfe...presa... o zi placuta...atat cat poate fi ea dce placuta la serviciu! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Martie 2009 13:57 |
||
bai mumiilor.. nu vedeti ca n-aveti viata-n voi?...aveti voi fata de bobocu' de trandafir din mine?... hai ca v-am bagat prea mult in seama si-ati luat-o razna... asa exemplu dati voi la fatucile astea mai tinere de p-acilea?... acu' va dau pe mana lu' robotzica, si-n loc de cafenea facem ceainarie... d-aia cu plante medicinale, calmante... si toata lume ala halate, nenica... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 13:57 |
||
Zambil, inca e luna martie si in loc sa le dai fetelor multe flori tu faci comanda de halate. Off topic, se fumeaza aici? |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 14:04 |
||
Andra...de fumat...nu stiu...dar...narghilea...sigur se poate... o aroma decires...fructe exotice ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Martie 2009 14:11 |
||
robotzico... eu sunt om batran, harsait prin forumuri... nu stii cand se dau zanele astea peste cap si devin niste ochelaristi cheliosi si perversi, cu tremurici la degete... d-aia nu prea tin eu de traditii pe net, aici sunt alte reguli... asa, ca chestie... femeile adevarate sunt alea care tipa cel mai putin dupa urari pe forumuri... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 14:12 |
||
Ovi, atunci eu fug pana afara atunci. Mai intai un pic de nicotina si dupa aia incerc narghilea cu cirese. Zambil, sufli si in iaurt acum? |
||
AndraMicu Postat pe 10 Martie 2009 14:15 |
||
robotzel... eu totdeauna mi-am tinut iaurtu' la rece...altii sunt aia care cred in basme d-astea de web... de-ajung sa se identifice cu personajele, pana la urma... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 14:19 |
||
zambilu, he, he, he calmare in halate verzi si ferestre ce dau in livada cu_curcodusi. e o terapie din asta moderna. ecologista numai cei mai zglobii, zgubilitici si zurlii beneficiaza de halate roz. cre' ca de la culoarea vietii ce o duc li se trage si modelul la maneci e in ton cu moda. au shiret de legare la spate. sa nu mai poata scrie pe forumuri . da tot scapa cateodata |
||
si_totusi Postat pe 10 Martie 2009 14:21 |
||
si..halatu...???.halatu`....halatau`...cat e halatu`? | ||
ovidiu42 Postat pe 10 Martie 2009 14:24 |
||
shito... ca forumurile sunt populate de tot felu' de balauri d-astia de carton dusi cu capatzanile nu-i o piedica sa nu ne distram p-acilea o tara.. magraoancelor, ce faceti nene, ati bagat divorturile alea?... hai ca mai stau putin si vreau sa stiu cum imi programez timpu'... si ce halat sa-mi iau la asa ocazie, he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2009 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
|
||
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn