Cafenea virtuala

De la: CRYLE, la data 2008-08-13 14:09:12Lolita, la toti ne scapa....crezi ca e cineva perfect?????
Coji de nuci?????....indiferent din ce motiv gresesc, ma puneti pe coji de nuci???????....asa prieteni suntem noi???????
Cine da o limonada?

am niste ice tea, si acu sa vad....ce mai gasesc!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 14:14
WAAAAAAAAAAAAA, cel mai bun, sucutz, ceiut, racoritor, multzam ....stiam eu ca nu ma lasati voi sa lesin de sete...nu sunteti voi prietenii mei???????
Bagherutza se balaceste, frumos din partea ei ca se gandeste si la noi....
Servirati si voi pe fata mea ( sagem )cu ceva?....adevarul e, k frumos ar fi fost sa fiu si eu cand apare la cafenea, dar ma bazam pe voi ....stiu eu ce fel de gazde sunteti

Postat pe 13 August 2008 14:21
Lolita, nu suntem decat noi acusica?....bagam o tigarica?....cu ice tea...

Postat pe 13 August 2008 14:22
seandru80 bine ai venit la cafeneaua noastracafea si pt.tine,cryle hop si eu la o

Postat pe 13 August 2008 14:37
seandru80 intra pe la cafenea,da cred ca a adormit nu da nici un semn:hellllllloooooooo trezirea,cine vrea clatite???????????????????????

Postat pe 13 August 2008 14:44
viuuuuuuuuuuuuu, ca n-am pufait azi...de caldura, acu' am putin timp, ca apoi....avocat, primarie si "calculele" sa nu cumva sa se cheltuiasca banii patronuluiaiurea ca devine
nebuna
Postat pe 13 August 2008 14:45
Bun venit....seandru, o sa-mi fie greu sa-ti zic asa, vad eu cum prescurtez, sau te alint:P....o cafea ceva.....cam la ce ti se arata?....poate o inghetzata?????

Postat pe 13 August 2008 14:49
De la: melimeli, la data 2008-08-13 14:37:08 seandru80 bine ai venit la cafeneaua noastracafea si pt.tine,cryle hop si eu la o

vino draga, mai schimbam si noi impresii, cica a revenit moda aia cu toate largi pe tine. din cauza ei m-am ingrasat ca nu vedeam cum ma umflu si imi veneau bine toate cele ca erau maaaaaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiii cat o zi de post...de la 49 kg am ajuns la 63. da sunt si indolenta, ca mananc, sunt pofticioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ascundeti ciocolata si fursecurile, placintele si cozonacul, sarmalele si tocanitaaaaaaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 14:50
nebuna nu poti sa refuzi niste clatite cu finettiam facut pt. toata lumea

Postat pe 13 August 2008 14:55
Meliiiiiiiiiiii.....tu nu esti la servici?
Ai timp de gatit???.....Salivai cand vazui....clatite cu fineti

Postat pe 13 August 2008 15:00
Offfffffffffff.....si nu am nimicutza dulce la serv, si sediul firmei unde lucrez este in afara orasului.....nu am de unde sa-mi cumparrrrrrrrrr.....

Postat pe 13 August 2008 15:04
ati vazut ca e potol si ati fugiiiiitttttttttttt???????????????????

Postat pe 13 August 2008 15:05
nu sunt la servici,momentan nu lucrez,sti umblu ca banu rau cu sotul e sofer pe microbus trec si pe la craiova destul de des

Postat pe 13 August 2008 15:07
ma pregatesc sa fac ceva pe disearatrebuie sa intind rufele....................uuuuuuuuuffffffffff pe caldura asta,deci cred ca m-am gandit bine ceva usor diseara,ca ieri afost dezastu am cam lungito cu bautura si acuma vad curcubeu in fata ochilor

Postat pe 13 August 2008 15:12
feteloooooooooooor si baietilooooooooooor, melimeli si-a asumat rolul de mamica a cafegiilor... vaz ca gateste cu inversunare, ne rasfata, da hai s-o ajutam si sa facem noi piata.
nebuna
Postat pe 13 August 2008 15:34
nebuna mersi de ajutor chiar am nevoie,ca nu mai stiu ce sa fac ,cum sa fac, ce ar mai trebui?????????iotete s-au montat si niste jocuri????????????si la ziare m-am abonat pt. voi merge dimineata la cafea

Postat pe 13 August 2008 15:39
Ce frumos, de fapt ne jucam precum copii, cand eram mici.....de-a vanzatoarele, ne inchipuiam noi ca frunzele ar fi bani, nisipul ar fi faina si tot asa.....dar e bun si un exercitiu din asta ne scoate dinn rutina, nu ne lasa sa ne distrugem nervii....ne destinde putin....

Postat pe 13 August 2008 15:48
De la: CRYLE, la data 2008-08-13 15:48:23Ce frumos, de fapt ne jucam precum copii, cand eram mici.....de-a vanzatoarele, ne inchipuiam noi ca frunzele ar fi bani, nisipul ar fi faina si tot asa.....dar e bun si un exercitiu din asta ne scoate dinn rutina, nu ne lasa sa ne distrugem nervii....ne destinde putin....

super! si tu faceai prajituri din noroi? si salata de iedera? si iti puneai unghii din petale de trandafir?
nebuna
Postat pe 13 August 2008 16:09
EEEEEEEEEEEEEE.....Pai tu crezi ca eu am copilarit pe luna?
Unghii ne puneam din petale de flori....gainuse parca le ziceam, sincer nu stiu cum se numesc dar as sti sa ti le arat, era gradinitza din fata blocului plina de asemenea flori....cu petale lunguietze si late cat unghiutzele noasre.....
Eu nu prea am avut fete in bloc si am copilarit cu multiiiiiii baieti, faceam piscarice si scoabe, ne duceam la prefabricate ( o fabricuta la marginea cartierului ) si furam tub berman sa tragem cu sageti.....jucam pitulusul si ma duceam cu ei la agatzat.....eeeeeeeeeeee, ma bagam si la bataie , nu de alta dar trebuia sa-mi apar vecinii de bloc, eram o gasca.....

Postat pe 13 August 2008 16:23
mai,mai ce veselie. Ne-ntalnim diseara?Da si...va rog...bautura mai putina nu de alta dar...sa nu mutam cafeneaua la ..dezalcoolizare.
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 16:35
De la: CRYLE, la data 2008-08-13 16:23:49EEEEEEEEEEEEEE.....Pai tu crezi ca eu am copilarit pe luna?
Unghii ne puneam din petale de flori....gainuse parca le ziceam, sincer nu stiu cum se numesc dar as sti sa ti le arat, era gradinitza din fata blocului plina de asemenea flori....cu petale lunguietze si late cat unghiutzele noasre.....
Eu nu prea am avut fete in bloc si am copilarit cu multiiiiiii baieti, faceam piscarice si scoabe, ne duceam la prefabricate ( o fabricuta la marginea cartierului ) si furam tub berman sa tragem cu sageti.....jucam pitulusul si ma duceam cu ei la agatzat.....eeeeeeeeeeee, ma bagam si la bataie , nu de alta dar trebuia sa-mi apar vecinii de bloc, eram o gasca.....

deci am avut o viata asemanatoare...io am fost pe strada singura intre 6 baieti
si apoi stateam langa un maidan unde fusese o unitate militara acolo si aveam cazemate si alte alea pentru hotii si vardisti, ascunsa...etc....
nebuna
Postat pe 13 August 2008 16:53
Sa inteleg k....tot baietoi si matalutza......
Am avut si momente frumoase in copilarie, la tara....
Dak nu as avea treaba.....dar luai o pauza de tigarica si limonada

Postat pe 13 August 2008 17:35
treaba treaba bato vina nu se termina niciodata firar ia sa fie ma ocup si desi ma duc la cumnata mea ,ne palavragim mai tarliu

Postat pe 13 August 2008 18:57
De la: seandru80, la data 2008-08-13 12:30:27Buna melimeli.Daca mi-ai facut facut invitaita de a intra pe cafeneaua virtuala mai ai o cafea inplus la ora asta?Sper ca da pentru ca doar ce m-am trezit.
ce vadddddddddd lumeeeeeee nouaaaaaaaa,seandru bine ai venit in cafeneaua noastra,vad ca te-au primit cum trebuia asa ca iti spun numai atit engoy and have fun with us, i hope you like here

Postat pe 13 August 2008 18:59
seandru80 cred ca sa speriat de atatea fete si fugiiii fugiiii de nu-l mai tin picioarele

Postat pe 13 August 2008 19:08
melimeli pai daca nu apare vorba ta cind a vazut cite femeiiiiiiiiii aiciiiiiiiiiii so fi speriat,poate apare intr-un final si ne va demostra contrariul ca ne-am inselatoricum nu e singurul mascul aici,mai sint vanghelis(MOGLY)si ovidiu deciiiiiiiii haideti baietiiiiiiiiiiiiii cu tupeuuuuuuuuuuuu va asteptam doar e si cafeneaua voastra

Postat pe 13 August 2008 19:16
De la: nebuna, la data 2008-08-13 12:40:46
De la: sagem76, la data 2008-08-13 11:53:04Buna fetelor! Trebuie sa-i multumesc lui Cryle pentru ca m-a invitat in cafeneaua voastra. E frumos aici si sper sa ma primiti alaturi de voi pentru a savura cafeaua de dimineata impreuna.

bine ai venit! primim cu bucurie pe toti cei care stiu de gluma si stiu sa se distrezeeeeeeeeeeeee!

si...pe mine...cine ma primeste?
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 19:24
ovidiuleeeeeeeeeeeeeee bine te-am gasit.tu deja faci parte din club,asa ca trebuia sa primim oaspetiiiiiii noiiiii cum se cuvineeeeeeeeee nu?hai sa bem o cafelutaaaaaaaa si cu o tigareeeeee,ca la plaja nu bauiiiiiiiiiiiiii cafea decit racoritoareeeee

Postat pe 13 August 2008 19:27
De la: baghera, la data 2008-08-13 19:16:54melimeli pai daca nu apare vorba ta cind a vazut cite femeiiiiiiiiii aiciiiiiiiiiii so fi speriat,poate apare intr-un final si ne va demostra contrariul ca ne-am inselatoricum nu e singurul mascul aici,mai sint vanghelis(MOGLY)si ovidiu deciiiiiiiii haideti baietiiiiiiiiiiiiii cu tupeuuuuuuuuuuuu va asteptam doar e si cafeneaua voastra

baghe`...ce te tii atat de scumpa la ...vedere?
pleci...repede...si...vii rar...
e frumos...mai?...
si...am adus si eu...inghetzata cu cioco...si...putin chfc...
fistic...daca mai vrea lumea...
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 19:28
De la: baghera, la data 2008-08-13 19:27:54ovidiuleeeeeeeeeeeeeee bine te-am gasit.tu deja faci parte din club,asa ca trebuia sa primim oaspetiiiiiii noiiiii cum se cuvineeeeeeeeee nu?

asae...
glumeam...si eu...
pe caldura asta...inca imi mai arde de glume...
la dreaq...nici aerul...parca nu mai face fata...
uuuuuuufffffffffffffffff
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
Setari Cookie-uri