maaaaaaaaaaaaai, "lunea nici iarba nu creste!" da chiar asa? toata lumea doarme? sau nu mai prididiti de atata munca? |
||
nebuna Postat pe 4 August 2008 08:50 |
||
---|---|---|
oooooooo multumesc m-ai scutit pe mie sa fac cafeaua, e buna si e foarte aromata cum imi place mie, restu lumii trezireaaaaaaaaaa ca se raceste | ||
Postat pe 4 August 2008 08:54 |
||
cum zicea si baghera asteptam un raspuns cat mai repede de la tine,lamurestene suntem foarte curioase........... | ||
|
||
Postat pe 4 August 2008 08:59 |
||
eu sunt gata, am terminat cafeluta ma gandesc la ...ce oare | ||
emagl Postat pe 4 August 2008 10:38 |
||
La munca oare? | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 10:44 |
||
Ma grabesc sa spun ca era o gluma si nu o invitatie, asta ca sa nu fiu rau inteleasa asa cum s-a intamplat in alta parte. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 10:53 |
||
Stai linistita eu stiu de gluma,viata ne ofera destule greutati nu are rost sa le mai suplimentam si noi... | ||
emagl Postat pe 4 August 2008 11:27 |
||
scuze fetelor cu am disparut asa de la cafea a venit nepotica la mine si a trebuit sa ma ocup de ea (are 1 luna),am revenit ea doarme asa ca sunt dispusa la taclale ofer o cafea ;cine mai vrea?????? | ||
Postat pe 4 August 2008 13:47 |
||
O cana mare, ca e luni si cu adevarat nici iarba nu creste. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 14:00 |
||
si eu ma pregatesc de cafeluta de la pranz | ||
emagl Postat pe 4 August 2008 14:10 |
||
atunci sa aprindem si o ,cei care va intoxicam pe restu poate ajungeti si voi sa | ||
Postat pe 4 August 2008 14:24 |
||
Le-am terminat, asa ca ma uit doar la voi. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 14:25 |
||
baghera sper ca nu dormi!!!trage si tu o cu mine,esti la lucru fa o pauza | ||
Postat pe 4 August 2008 14:27 |
||
cristisz iti dau eu | ||
Postat pe 4 August 2008 14:28 |
||
Una singura, scumpa doamna, n-as vrea sa abuzez. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 15:02 |
||
baghera...ms pt invitatie...cafeaua...e ok...iar pe seara...mere si-o bere... iar mesajul cu pricina...era ...pt gnam. dar...cred ca e mai placut sa ignoram...cele ce spu cei care...se cred cineva... deci...ce ziceai de bere? |
||
ovidiu42 Postat pe 4 August 2008 15:06 |
||
eee, ma bag si eu la o bere. Pe la cat e intalnirea? | ||
emagl Postat pe 4 August 2008 15:20 |
||
Ne-o fi invitat si pe noi? Daca nu, pun eu diseara la share o bere neagra rece si taifasuim. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 15:28 |
||
Cu niste covrigei sarati.Cand cei de la panificatie au facut covrigeii, ma intreb, ce-or fi facut cu coca care au scos-o din gaura? | ||
Postat pe 4 August 2008 16:19 |
||
Punem la bataie si o punga de fistic. Referitor la gaura covrigului si neputand sa emit vreo judecata de valoare pentru a te concura, prefer sa tac. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 16:25 |
||
eu ziua sunt tot cu nepotelele , ca bona , asa ca de abia dupa masa ajung sa fiu cu voi la un cico/cafea De la: melimeli, la data 2008-08-04 13:47:49 scuze fetelor cu am disparut asa de la cafea a venit nepotica la mine si a trebuit sa ma ocup de ea (are 1 luna),am revenit ea doarme asa ca sunt dispusa la taclale ofer o cafea ;cine mai vrea?????? |
||
cinezee Postat pe 4 August 2008 19:06 |
||
ce faceti dragilor sorry ca lipsei de la cafeluta dragilor dar acusi veni de la plaja si ma prajiiiiiiii uite asa de nu mai pot iar culoarea mi-se schimba din pantera neagra in rosie haideti sa bem una,doua,trei beriiii reciiiiiiii ca deja le-am scos din frigider yo deja mai am putin si hhhccc a inceput sa-si faca efectul si sa ma clatin si mai am putin si merg in patru labe eeee nici chiar asa o seara placuta in continuare | ||
Postat pe 4 August 2008 20:53 |
||
multumim baghera si eu va urez o seara minunata si racoroasa, ca la mine e o caldura sufocanta si o sa dorm la podea | ||
emagl Postat pe 4 August 2008 21:33 |
||
Noapte buna dragele mele doamne, maine va rog sa-mi opriti o cana cu ceai verde cu miere si lamaie ca probabil apar mai tarziu. Sa va odihniti bine si sa visati frumos. | ||
cristisz Postat pe 4 August 2008 21:41 |
||
fetelooooooooooooor, si baieteiloooooor, "care este" , eu acu termiai munca! cred ca la ora asta nu mai sunteti amatoare de cafele |
||
nebuna Postat pe 4 August 2008 22:52 |
||
NOAPTE BUNA TUTUROR,nebuna imi pare rau ca nu am intrat in cafenea un pic mai devreme sa stam olecuta la taclale | ||
Postat pe 4 August 2008 23:14 |
||
noapte buna la toata lumea ,nebuna lasa draguta ca ne-om nimeri noi sa bem cefele de o sa ni-se i-a de ele melimeli ce facu-si te bagasi deja la somnic ok draguta te si miine sa vedem cine pregates-te cafelele | ||
Postat pe 4 August 2008 23:27 |
||
Ce prietenie frumoasa, la aceasta cafenea....m-am inscris si eu dar nu reusesc dimineatza sa imi fac timp sa o beau cu voi....tare-mi doresc sa pot face asta, macar o tigarica sa fumez cu voi.... ..... Va pup pe toate.....o zi frumoasa sa avetzi. |
||
Postat pe 5 August 2008 00:28 |
||
Neatzaaaaaaaaaaaaa..... Se pare ca baui singurica cafeaua, desi ma trezii devreme, nu este nimeni cu mine, va pup pe toti si o zi frumoasa. |
||
Postat pe 5 August 2008 07:22 |
||
cryle, melimeli, baghera si restul, bineinteles, am gatit cafeaua, am luat niste kent si va astept.....chiar daca ziua va fi plina de peripetii. sa-l invitam si pe ovidiu la sezatoare...caci ne trebuie si un moderator |
||
nebuna Postat pe 5 August 2008 08:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
|
||
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural