Cafenea virtuala

pai nu zise-iiiiiiiiiii nu mai stiu la ce paginaaaaaa vezi ca scrieeeeeeeee am fost la piscina de calduraaaaaaa ca nu mai puteammmmmmmmmm asa m-am ma racorit nitelllllllllyoooooooooooo ovidiule vreau inghetata cu ciocolataaaaaaaaaa preferata meaaaaaa

Postat pe 13 August 2008 19:32
De la: baghera, la data 2008-08-13 19:32:44pai nu zise-iiiiiiiiiii nu mai stiu la ce paginaaaaaa vezi ca scrieeeeeeeee am fost la piscina de calduraaaaaaa ca nu mai puteammmmmmmmmm asa m-am ma racorit nitelllllllllyoooooooooooo ovidiule vreau inghetata cu ciocolataaaaaaaaaa preferata meaaaaaa

am adus...taty...pt toata lumea...
stiu c-o sa ma injure...multe dintre voi...da...ce sa fac?
eu...nu tin o dieta asa crancena...
si...chiar imi place...
putina ....shampanie...cu ananas....vrea cineva?
aseara...v-ati topit toate...de parca a dat cu...insecticid...
sa ma lasati singurel...p`aci...
ce era sa patzesc...mi-e si rushine sa mai spun!!!

da...hai sa bem un suc de...piersici...cu ceva strugurei si pepene...ca tare mi-e cald...
ladreaq...tre sa schimb aerul...daca va fi asa cald...de acu...
unu` mai mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 19:43
pai oviduleeeeeeeeeee cind pleca-i yooooooooo varzaaaaaaa,mangaaaaaaaaaa,aseara din clubbbbbb si mergeam pe doua carariiiiiiii nu una cum trebuia,nu ramasese-i singurel mai era lumeeeeeeee iti da-i seamaaa daca mai ramineam cine stie pe ce limbi ajungem sa vb ca sigurrrrr nu ma mai intelegeaaaaaaaaaaaaaaa nimeni iti spun yoooooooooooo

Postat pe 13 August 2008 19:53
De la: baghera, la data 2008-08-13 19:53:59pai oviduleeeeeeeeeee cind pleca-i yooooooooo varzaaaaaaa,mangaaaaaaaaaa,aseara din clubbbbbb si mergeam pe doua carariiiiiiii nu una cum trebuia,nu ramasese-i singurel mai era lumeeeeeeee iti da-i seamaaa daca mai ramineam cine stie pe ce limbi ajungem sa vb ca sigurrrrr nu ma mai intelegeaaaaaaaaaaaaaaa nimeni iti spun yoooooooooooo

eeeeeeee..acu`...asa e la petrecere...mai ales...cand te simti si bine....
da...de ce nu ziseshi soro` ca...aveam niste...castraveciori...la otet...si...poate....
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 20:03
Noi toti cei care suntem de fata cand apari matalutza la cafenea, nu suntem noi o gasca?????????

Postat pe 13 August 2008 20:06
De la: ovidiu42, la data 2008-08-13 20:03:21
De la: baghera, la data 2008-08-13 19:53:59pai oviduleeeeeeeeeee cind pleca-i yooooooooo varzaaaaaaa,mangaaaaaaaaaa,aseara din clubbbbbb si mergeam pe doua carariiiiiiii nu una cum trebuia,nu ramasese-i singurel mai era lumeeeeeeee iti da-i seamaaa daca mai ramineam cine stie pe ce limbi ajungem sa vb ca sigurrrrr nu ma mai intelegeaaaaaaaaaaaaaaa nimeni iti spun yoooooooooooo

da...de ce nu ziseshi soro` ca...aveam niste...castraveciori...la otet...si...poate....
pai si ce sa fac cu castravetiiiiiiiiiiii ovidiuleeeeeee si muratiiiiiiiiiii

Postat pe 13 August 2008 20:09
De la: CRYLE, la data 2008-08-13 20:06:59Noi toti cei care suntem de fata cand apari matalutza la cafenea, nu suntem noi o gasca?????????
cine cryle yooooooooooooo?

Postat pe 13 August 2008 20:11
De la: sagem76, la data 2008-08-13 11:53:04Buna fetelor! Trebuie sa-i multumesc lui Cryle pentru ca m-a invitat in cafeneaua voastra. E frumos aici si sper sa ma primiti alaturi de voi pentru a savura cafeaua de dimineata impreuna.

OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!.....lume noua....bine ai venit...sagem....
ce vrei sa servesti pe langa ...cafelutza?
o dulceatza de...trandafiri...o salata de fructe...o inghetzata...????
un ceai...cu gheatza...cu lamaie...ce sa fie?
la noi...lumea se simte bine...cred eu...si...santem bucurosi de oaspeti...
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 20:12
De la: baghera, la data 2008-08-13 20:09:03

baghe`...poi...cum sa fie...taty...catravetzii? ...
trebuia...sa-i comanzi...diminetza...dreaq...si tu!!!
acu...s-au murat...dupa cum vezi!!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 20:15
De la: ovidiu42, la data 2008-08-13 20:15:08

eheeeeeeeeeee si cu tineeeeeeee mai ovidiuleeeeeeee sa nu creada lumeaaaaaaaaaaaaa alte aleaaaaaaa noi glumimmmmmm dragilorrrrrrr acileaaaaaaaaaa sa no luati in seriosssssssssss acummmmmmmm nu-i asa ovidiuuuuuuuu,asa ca dupa o betieeeeeeeeeeee castravetiiiiii nu-i au rostulllllll mai degrabaaaaaaaa tot cafeauaaaaaaaa te scoate din beleaaaaaaa si cu lamiie sau sareeeeeeee cica asa se ziceeee

Postat pe 13 August 2008 20:24
De la: melimeli, la data 2008-08-13 14:55:55nebuna nu poti sa refuzi niste clatite cu finettiam facut pt. toata lumea

clatite...???? a zis cineva...de clatite?....unde sant ca...nu dau de ele...
le mancaratzi...toate?
oofffffffffff.......imi plua in gura!!
am lansat comanda...la mine...sa faca de-adevaratelea...
ca...cine stie...mi se umfla ceva...dreaq...
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 20:24
De la: baghera, la data 2008-08-13 20:24:02
De la: ovidiu42, la data 2008-08-13 20:15:08

eheeeeeeeeeee si cu tineeeeeeee mai ovidiuleeeeeeee sa nu creada lumeaaaaaaaaaaaaa alte aleaaaaaaa noi glumimmmmmm dragilorrrrrrr acileaaaaaaaaaa sa no luati in seriosssssssssss acummmmmmmm nu-i asa ovidiuuuuuuuu,asa ca dupa o betieeeeeeeeeeee castravetiiiiii nu-i au rostulllllll mai degrabaaaaaaaa tot cafeauaaaaaaaa te scoate din beleaaaaaaa si cu lamiie sau sareeeeeeee cica asa se ziceeee

bine inteles ca ...glumim...da yo...tot mai bag botu`...in borcanu` cu otzet...cand sar calu`...
noroc ca...nu se-ntampla prea des...
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 20:26
vaddddddddd ca nu preaaaaaaaaaa eeeeeeeee lumeeeeeeeee pe-acilea la oraaaaaaaaaa actualaaaaa,am sa fumezzzzzzzzzzz o tigareeeeeee si revinnnnnnnnnn poate apareti mai multiiiiii intre timp

Postat pe 13 August 2008 20:30
Of ce chef fain ati facut asearaaaaa!! Si eu am lipsiiiiiiit
Si-aveam chef de daaaans
blanca
Postat pe 13 August 2008 21:10
Oameni buni, ce se-ntampla stau de o juma de ora singura in cafenea?V-ati mutat locatia?Spuneti-mi ca vin si eu.uite tocmai am iesit de la coafor,m-am facut frumoasa pt. voi si cand colo....E posibil?Cand mi-am dat seama ca "nu pot trai fara voi" voi dispareti.Ei pana una alta iau si eu o bere rece sa ma racoresc,ca aseara n-avui chef cu supararea mea. Dar a fost o neintelegere. Astazi vreau sa ma ....distrez. Am vazut si lume noua..........
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 21:13
De la: mielutza, la data 2008-08-13 21:10:17Of ce chef fain ati facut asearaaaaa!! Si eu am lipsiiiiiiit
Si-aveam chef de daaaans
mielutza draga nu mai plinge ca o sa mai fie o petrecereeeeeeeeeeeeeee asta ti-o spun sigur yoooooooooo pt ca v-a fi o suprizaaaaaaaaaaa mai multe detalii nu va zic ca atunci nu mai supriza,si-atunci o sa fie mai mare distractiaaaaaaaaaaa zic yoooooooo si sint sigura ca o sa va placaaaaaaaaa,dar pina atunciiii mai e nitel asa ca aveti rabdare ok

Postat pe 13 August 2008 21:59
De la: laura_bella36, la data 2008-08-13 21:13:14Oameni buni, ce se-ntampla stau de o juma de ora singura in cafenea?V-ati mutat locatia?Spuneti-mi ca vin si eu.uite tocmai am iesit de la coafor,m-am facut frumoasa pt. voi si cand colo....E posibil?Cand mi-am dat seama ca "nu pot trai fara voi" voi dispareti.Ei pana una alta iau si eu o bere rece sa ma racoresc,ca aseara n-avui chef cu supararea mea. Dar a fost o neintelegere. Astazi vreau sa ma ....distrez. Am vazut si lume noua..........
lauraaaaaaa draga nu ne=am mutat sintem aici,eu una sint ceilalti vor aparea si ei spernumai ca am o nelamurire si as vrea sa-mi raspundeti ca asa-i frumos si omenesc,am suparat pe cineva,cu ceva,macar sa stiu si yooooo prefer sa-mi spune-ti verde-n fata pt eu una sint dintr-o bucata si spun omului in fata,nu o i-au pe acolite sau il evit,barem sa stiu si sa-ma retrag daca nu va face placere persoana mea,asa ca va doresc o seara frumoasa in continuare si astept un raspuns de la voi cu toate ca sper sa-ma fi inselat si sa nu fie asava pup pe totiiiiiii

Postat pe 13 August 2008 22:03
ce se-ntampla frtilor?
am intarziat, vin si io intr-un suflet...cu sacosa plina, hai pana la masina sa ma ajutati sa descarc.
fiica-mea cea mare a intins-o nemteste la bucuresti sa mai castige un banut si aia mica e ca lebada, a obosit de atata plaja, asa ca n-are cine ma ajuta.
uite: niste sticle cu bere....io mi-am luat un jack daniels si va dau si voua, am si niste vin, am adus si evantaie si otet pentru cine sta sa lesine, pentru aia de nu tin cura am luat niste carnatiiiiiiiiiiiii buuuuuuuuuuuuuuuuni, si niste scaricicaaaaaaaaaaaaaaa, acu' sa dau drumul la gratar..........
sa-nceapa dezmatuuuuuuuuuuuuuuuul!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:10
De la: baghera, la data 2008-08-13 22:03:01
De la: laura_bella36, la data 2008-08-13 21:13:14Oameni buni, ce se-ntampla stau de o juma de ora singura in cafenea?V-ati mutat locatia?Spuneti-mi ca vin si eu.uite tocmai am iesit de la coafor,m-am facut frumoasa pt. voi si cand colo....E posibil?Cand mi-am dat seama ca "nu pot trai fara voi" voi dispareti.Ei pana una alta iau si eu o bere rece sa ma racoresc,ca aseara n-avui chef cu supararea mea. Dar a fost o neintelegere. Astazi vreau sa ma ....distrez. Am vazut si lume noua..........
lauraaaaaaa draga nu ne=am mutat sintem aici,eu una sint ceilalti vor aparea si ei spernumai ca am o nelamurire si as vrea sa-mi raspundeti ca asa-i frumos si omenesc,am suparat pe cineva,cu ceva,macar sa stiu si yooooo prefer sa-mi spune-ti verde-n fata pt eu una sint dintr-o bucata si spun omului in fata,nu o i-au pe acolite sau il evit,barem sa stiu si sa-ma retrag daca nu va face placere persoana mea,asa ca va doresc o seara frumoasa in continuare si astept un raspuns de la voi cu toate ca sper sa-ma fi inselat si sa nu fie asa

bagherutoooooooooooo, ce-i cu tine fato, acu cand incepe dezmatul devi depresiva? hai aici sa dansam in jurul focului..........
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:11

lauricoooooooooooooooo, acu' picai si io...asa ca nu-i bai... ma apuc de gratar. vine acu' si bagheruta si incepe dezmatul!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:16
De la: nebuna, la data 2008-08-13 22:11:57
lauraaaaaaa draga nu ne=am mutat sintem aici,eu una sint ceilalti vor aparea si ei spernumai ca am o nelamurire si as vrea sa-mi raspundeti ca asa-i frumos si omenesc,am suparat pe cineva,cu ceva,macar sa stiu si yooooo prefer sa-mi spune-ti verde-n fata pt eu una sint dintr-o bucata si spun omului in fata,nu o i-au pe acolite sau il evit,barem sa stiu si sa-ma retrag daca nu va face placere persoana mea,asa ca va doresc o seara frumoasa in continuare si astept un raspuns de la voi cu toate ca sper sa-ma fi inselat si sa nu fie asa

bagherutoooooooooooo, ce-i cu tine fato, acu cand incepe dezmatul devi depresiva? hai aici sa dansam in jurul focului..........
lolooooooooo poate am inteles eu gresit tot ce se poate,dar prea se pare cind yooooooooo apar hopppppppppppp dispare lumeaaaaaaa,si poate n-oi fi asa o companie placuta pt toti,tot ce se poate,nimeni nu-i perfect,asa ca nici yooooo nu sint,sint asa si cu bune si cu rele ca toata lumea,atit vreau sa mi-se spuna in fata daca am suparat pe cineva cu ceva si se rezolva

Postat pe 13 August 2008 22:20
lauraaaaaaa draga nu ne=am mutat sintem aici,eu una sint ceilalti vor aparea si ei spernumai ca am o nelamurire si as vrea sa-mi raspundeti ca asa-i frumos si omenesc,am suparat pe cineva,cu ceva,macar sa stiu si yooooo prefer sa-mi spune-ti verde-n fata pt eu una sint dintr-o bucata si spun omului in fata,nu o i-au pe acolite sau il evit,barem sa stiu si sa-ma retrag daca nu va face placere persoana mea,asa ca va doresc o seara frumoasa in continuare si astept un raspuns de la voi cu toate ca sper sa-ma fi inselat si sa nu fie asava pup pe totiiiiiii

baghe`...ce s-antamplat?
un minutel...lipsii si yo...si...uite ce-mi citesc ochii!!
care-i baiu`?
ce nu se mai ajunge ...de..va-ti dat in...roua...pe aici?
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 22:22

laura...bine ca s-a rezolvat...
acu...esti bine?
vrei un dans?
ovidiu42
Postat pe 13 August 2008 22:23
De la: baghera, la data 2008-08-13 22:20:16
De la: nebuna, la data 2008-08-13 22:11:57

lolooooooooo poate am inteles eu gresit tot ce se poate,dar prea se pare cind yooooooooo apar hopppppppppppp dispare lumeaaaaaaa,si poate n-oi fi asa o companie placuta pt toti,tot ce se poate,nimeni nu-i perfect,asa ca nici yooooo nu sint,sint asa si cu bune si cu rele ca toata lumea,atit vreau sa mi-se spuna in fata daca am suparat pe cineva cu ceva si se rezolva

nuuuuuuuuuuuu, cred ca e o ora de relache....pentru unii, apoi ovideata e la munca...si nu stiu ce se intampla, e o chestie care tine de influente cosmice.
de cateva zile, dooooooooooooooooorm in disperare si nu numai eu, ci si pe la munca se vaita lumea, plus caldura asta innebunitoare, ne termina!
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:25
bagherutooooooooooooo, iti promit ca-mi pun scobitori in ochi sa pot rezista uite ca aparu si barbatu' cafenelei
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:27
sosisi si eu,cine sa fie suparata pe tine care ai cladit o cafenea asa misto pt. noi sa nu ma supere cineva ca iau foccccccccccc(daca o suparati pe baghera v-ati dat foc la valiza)

Postat pe 13 August 2008 22:29
loloooooooooo nu stiu ca sa zic,oricum eu imi cer scuzele de rigoare daca am suparat pe cineva si sper sa-ma fi inselat in privinta asta sa nu fie asa cum cred eu la ora asta

Postat pe 13 August 2008 22:31
melimeliiiiiiiiiiiiiiii, hai sa ma ajuti, azi sunt handyyyyyyyyyyy!
ia tu sacosile, si vezi daca ovidiu puse castravetii aia in otet la frigi! te rooooooooooooog
nebuna
Postat pe 13 August 2008 22:33
uofff, pai nu stiu ce vreau exact...incerc sa vad si eu ce aveti prin cafenea si trebuie sa recunosc, ca-mi place aici la voi. O dezghetata mi-ar prinde bine desi tot salata de fructe-mi face, cu ochiul. .... si totusi o cafea indulcita cu miere ar fi perfecta.
sagem76
Postat pe 13 August 2008 22:34
De la: nebuna, la data 2008-08-13 22:27:06bagherutooooooooooooo, iti promit ca-mi pun scobitori in ochi sa pot rezista uite ca aparu si barbatu' cafenelei
multumesc lolooooooooooo pt ca ma facusi sa zimbesc un pic

Postat pe 13 August 2008 22:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Cafenea virtuala 11752 De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! 1 De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34
multumesc!! 6 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
Setari Cookie-uri