'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feteloooooooooooor! ce bine e cand gasesti cafeaua gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 07:22 |
||
---|---|---|
cryle, la ce ora te trezesti soro? eu abia ma tarai din pat dimineata.........de muuuuuuuuuuuuuuuult n-am mai prins un somnik sanatos! ufffffffffffffffffffff, m-am saturaaaaaaaaaaaaaaaat! vreauuuuuuuuuuuu, nu stiu ce vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vreau sa lucrez pentru mine! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 07:25 |
||
hop si io pacice miros de cafeluta multumim cryle e foarte bunaaaaaaaaaa | ||
|
||
Postat pe 14 August 2008 08:54 |
||
FETELOR, EU VA TREBUI S-O INTIND CA AM O GROAZAA DE PROBLEME DE REZOLVAT! SA VEDEM CE PUTEM FACE! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 09:04 |
||
Buna dimineata!!! Cat de matinala esti Cryle;'multam pentru cafeluta. Sa aveti o zi frumoasa si linistita. Pupici | ||
sagem76 Postat pe 14 August 2008 09:17 |
||
Buna dimineata va dorim. | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 09:24 |
||
buna dimineata :) astazi m-am trezit devreme... si ii multumesc pentru cafeluta lui cryle (ca in fiecare dimineata) ce mai faceti? astazi e cald si pe la mine... Locuinta mea de vara e la tara (la poalele muntelui) si foarte rar e cald aici... asa cald e... incat am trecut pe limonada de dimineata... Am facut multa.... si e receeeeeeee si bunaaaaaaaaaaa... am pentru toata lumea si cuburi de gheata... azi o sa stau mai mult prin cafenea... ca am lipsit cateva zile (apar numai noaptea) va astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 10:04 |
||
Gata am reusit sa-mi fac timp sa citesc ce a-ti mai barfit prin cafenea, azi curatai morcovei si telina, consumate in stare cruda, naturala sunt f bune pt aportul de fibre, calciu si beta-caroten....desi suntem de varste diferite, nu strica nimanui sa mai consume legume proaspete, pentru revigorarea organismului si aportul de vitamine, necesar... Bagherutza nu trebuie sa-ti faci griji, sunt convinsa ca nimeni nu o sa se comporte aiurea cu matalutza, esti o prezenta placuta pentru noi cei care vizitam zi de zi cafeneaua, si nu fi dezamagita, Dumnezeu, are el grija, stie el ce face, cand sa trimita barza...... Ovi, ma bucur ca ai grija de mititica noastra care are de invatzat, un suport moral prinde bine oricui.... Lolita, imi pare rau ca am fost plecata si nu te-am putut ajuta cu bagajele si gratarul, vad ca ai grija de manutza si ma bucur ca ai fost alaturi de Bagherutza, ai grija sa fie bine cand nu sunt.... Meli te pup si ma bucur ca-ti place cafelutza facuta de mine....nu te intrebai de care-ti pusesi, facui si la filtru si la ibric.....mie imi place la ibric....cea facuta la filtru...nu intra.... Laura, asta este , chiar dak nu am fost aseara....bine ca ne mai rezolvam si treburile acasa in familie.... Deliutza, ma bucur ca te-ai integrat in marea noastra familie, suntem ospitalieri....TOTI....dak citesti, si sunt convinsa ca ai facut-o .....nu trebuie sa-ti mai explic.... Nu fumeaza nimeni cu mine?????????? Facui si limonada, si oprii cafelutza pentru Angel, cand se trezeste o si bat bak nu mananca ceva inainte, ca-si distruge stomacelul, intai un biscuite macar si apoi cafea....dak o vedeti ca bea cafea inainte sa-mi spuneti sa stau eu de vb cu ea..... S-ai zic somn usor lu Ovi????....o dormi saracul k a lucrat azi noapte, a mai avut grija si de fata noastra..... Voi stiti ca va pup....si hai la tigare.... |
||
Postat pe 14 August 2008 10:19 |
||
Gadil usor, excitant, pentru placere Descriere: Ofer placere prin gadilit senzual, mai ales pe picioare. Amatoarelor le stau la dispozitie. Ofer si doresc discretie totala. Din ce-si castiga unii banii!!!!! Sa incercam si noi????????? Sa vedem dak reuseste cineva......... |
||
Postat pe 14 August 2008 10:36 |
||
Parca a mai aparut cineva nou ieri.....unde este? Nu i-a placut la cafeneaua noastra?.... Probabil nu are timp de noi acum, dar sigur o sa apara.... |
||
Postat pe 14 August 2008 10:39 |
||
Uite domnule ce inseamna sa lipsesti doua zile de la apel... Bagheruta are noutati Sa-i ajute Dumnezeu. | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 10:48 |
||
Cristinutza....si matalutza ai lipsit????? Si eu, dar nu ca asta a fost si dorintza mea, dar nu mai imi da voie la calc....piciumanul.....si mai e si treaba care nu se mai termina, nu se face si ea singura cat sunt la serviciu.... Cad seara rupta, ma lasa puterile, iar dimineatza inainte sa plec la serv. ma satur de strans prin casa, k degeaba urlu la copil k nu l-a nascut masa cu servitoare ....dar eu sunt masa si lui i se pare normal sa strang dupa el si haine si jucarii si carti si caiete.....pana incep sa i le arunc de la etaj..... Dar asta e viatza cu bune si mai putin bune, sanatosi sa fim sa putem sa le facem pe toate.... Copil am vrut, ....copil am.... |
||
Postat pe 14 August 2008 11:15 |
||
m-am inturnat, destul de multumita, si vad ca-i cam liniste, ori v-a demolat caldura? cristisz, chiar ne-ai lipsit, unde fusesi soro? ori te pregatesti si tu ca baghera, lucrezi intens? cryleeeeeeeeeeeeeeeeee, dimineata am baut pe nerasuflate cafeauaaaaaaaaaaa.....si acu te invit la o tigara. angelli, pune mana si invata ca te ascultam, bagherutooooooooo, odihneste-te stii tu de ce.... melimeli cu tine vorbii si mai devreme, mielutzaaaaaaaaaaaaaaa ce faci? miaunukaaaaaaaaaaaaaa, emagl, atentieeeeeeeeeeeeeeeee, ovidiu cred ca doarmeeeeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 11:16 |
||
Lucrez eu la ce ne-a anuntat Baghera dar vad ca n-a fost sa fie... Ieri am umblat prin judecatorii sa scot niste acte si m-am intors tarziu la munca, plus ca suna telefoanele ca la balamuc. Abia acum incerc sa stau cu ochii pe voi. | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 11:21 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-14 11:15:52Cristinutza....si matalutza ai lipsit????? draga cryle, eu si acu' mai patesc chestia cu insiratul....renunta sa mai aduni. ia-le si ascunde-le, pana nu va avea ce imbraca...la mine a mers. sau taie-i din ce-i mai drag! fara urlete si fara nervi, cu zambetul pe buze! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 11:26 |
||
am citit ce ai scris mai devreme cryle Imi place punctul tau de vedere... dar pare buna ideea lolitei "taie-i din ce-i mai drag! fara urlete si fara nervi, cu zambetul pe buze!" inca ceva cryle... tot timpul mananc ceva dimineata... chit ca sunt la dieta daneza :D (mai am putin si o termin)... problema e ca imi ploua in gura mai tot timpul cand vad ce se serveste la cafenea... numai bunatati... cum sa rezisti... uffffff... chiar daca sunt studenta... te rog lolo (si e valabil pentru toata lumea)... VA ROG!!! sa nu ma mai cocolositi... ca o sa-mi para rau ca v-am zis :D Nici parintii nu ma pun sa invat niciodata... am crescut mare :D vin si eu la o ... nu pot sa invat tot timpul |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 11:44 |
||
Pai vin si eu la tigara. Aduc si niste suc de visine cu mere, rece de la frigider. Pt. Angelli - e fara zahar adaugat si culmea e chiar romanesc. |
||
cristisz Postat pe 14 August 2008 11:51 |
||
fetelooooooooooooor, stati ca viu si ioooooooooooooooooo, numa' ca am uitat sa transmit "gunoaiele" la mediuuuuuuuuuuuu si daca vine garda ma amendeazaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 11:57 |
||
Da Cryle, ai dreptate, am citit aproape tot din ceea ce scrieti, iti spun sincer ca ma simt foarte bine aici, imi sunteti dragi toti pentru ca fiecare are un mod aparte de a aduce zambete, simpatii, dragalasenii. Chiar daca intru mai rar pe aici ma simt foarte bine...nu cred ca exagerez, dar parca sunteti o familie mare, ma bucur sa am si eu un coltisor pe langa voi. | ||
sagem76 Postat pe 14 August 2008 12:21 |
||
Waaaaaaaaaaaaa.....ce coltisor ma ...Deliutza, ai locul tau in cafenea, scunelul tau, esti de-a noastra acum, bine dak si tu vrei...am treabaaaaaaaaaaaaa....mai vb |
||
Postat pe 14 August 2008 12:32 |
||
De la: sagem76, la data 2008-08-14 12:21:26Da Cryle, ai dreptate, am citit aproape tot din ceea ce scrieti, iti spun sincer ca ma simt foarte bine aici, imi sunteti dragi toti pentru ca fiecare are un mod aparte de a aduce zambete, simpatii, dragalasenii. Chiar daca intru mai rar pe aici ma simt foarte bine...nu cred ca exagerez, dar parca sunteti o familie mare, ma bucur sa am si eu un coltisor pe langa voi. sageeeeeeeeeeeeeeem sau deliutzaaaaaaaaaaaaaaaa, suntem bucuroase ca-ti place la noi si te asteptam de cate ori poti veni. si noi suntem ocupate, dar mai bagam capul pe aici, mai o cafea, un fursec, o intrebare de sanatate. apropos! ce o fi facand bagheruta? |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 12:37 |
||
neataaaaaaaaaaaaaaaaa la toata lumea,yoooooooooo ma trezis tirziu azi ca nu am dormit prea bine azi-noapte,vreau o cafeaaaaaaaaaaa mareeeeeeeeeeeeeee si cu frisca,mai eeeeeeeeeeee sau se bauuuuuuu dejalolooooooooo sint aici aparu-i intr-un tirziu | ||
Postat pe 14 August 2008 13:01 |
||
cafea, ceai, suc natural morcovi cu grefe...sa vezi ce buuuuuuuuuuuuuuun e! si covrigei cu vanilie! |
||
nebuna Postat pe 14 August 2008 13:03 |
||
cryle LA MINE NU CONTEAZA CAFEAUA DACA E LA IBRIC S-AU LA FILTRU SA FIE NEEEEEEEEEAGRA si fara zahar ,pupici la toata lumea BAGHERUTO AZI SPER CA ITI E MAI BINEIMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA VI SE IMPLINEASCA VISUL | ||
Postat pe 14 August 2008 13:12 |
||
Baghero lasa cafeaua ca n-ai voie. Ia mai bine un suc de visine ca e sanatos. | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 13:16 |
||
loloooooooooooooooo cafeauaaaaaaaaaaa ma trezesteeeee,dar mai tirziu o sa beau un suc natural ca sa prind energiemelimeli sper ca azi sa ma simt mai bineeeeeeeeeeeecristizs bine ai revenit printre noi,deocamdata cafeluta e buna n-am greturi de la ea,iar sucul de visine as bea yoooooooo dar nu am in casa si tu imi facusi poftaaaaaaaaaaaaa acum virtuallllllll da lasa ca ies si imi cumpar | ||
Postat pe 14 August 2008 13:17 |
||
oooooooof ma odihnis si eu un pic aci cu voi,da trebe sa eliberez ringul ca-mi stau copii pe cap VREM LA CALC.trebuie sa ai grija cu soarele asta ca daca te bate mult in cap iar o sa fi intr-o stare nasoalade acum pt. tine relaxare relaxare relaxare | ||
Postat pe 14 August 2008 13:17 |
||
Bagherutza.....ma bucur sa te vad si sa vad ca-ti e bine azi....sa nu stai la soare .... | ||
Postat pe 14 August 2008 13:24 |
||
mersi cryle draga azi stau cuminte si nu mai ma duc la piscina ca nu vreau sa m-apuce starea de ieriiiiiiiiiii mi-a ajuns | ||
Postat pe 14 August 2008 13:27 |
||
Cantece de pasarele, flori, liniste.... | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 13:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural