copii astea sunt culmea nu poate sa stea omu la taclale ca hop si ei(mami ai zis sa nu stam pe afara ca ne bate soarele in cap ne plictisim in casa,vrem la calc.) | ||
Postat pe 14 August 2008 13:29 |
||
---|---|---|
De la: melimeli, la data 2008-08-14 13:29:36 copii astea sunt culmea nu poate sa stea omu la taclale ca hop si ei(mami ai zis sa nu stam pe afara ca ne bate soarele in cap ne plictisim in casa,vrem la calc.)ma faci sa rid melimeli c-am asa ziciiiiii asa sint toti copii au energieeeeeeeeeeeeee pt toata lumea |
||
Postat pe 14 August 2008 13:34 |
||
fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr va las un pic ca am trebaaaaaaaaaaaasi revin | ||
|
||
Postat pe 14 August 2008 13:39 |
||
Pic, pic, dar la cate ai insirat tu acolo nu-ti ajunge nici weekendul.... | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 13:51 |
||
baghrutoooooooooooooooo, cam mult de lucru, io am angajat o firma si vin o data la 2 saptamani si fac ei toooooooooooooooot | ||
nebuna Postat pe 14 August 2008 13:59 |
||
Lasa ca daca mareste familia o sa angajeze si ea. | ||
cristisz Postat pe 14 August 2008 14:00 |
||
si la voi e cald tare azi????? eu nu mai pot... as bea toata ziua limonada |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 15:31 |
||
maine e sarbatoare mare... si eu trebuie sa fac putina curatenie... SIGUR o sa am musafiri ;) |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 15:35 |
||
bate vantul prin cafenea... fetelor ce faceti??? bagheruta gata curatenia??? haide la o ... mai faci o pauza... mai bei cu noi o limonada... va astept nu-mi place sa fac pauza daca nu e nimeni la cafenea... HAIDETI !!!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 16:59 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-14 11:16:26m-am inturnat, destul de multumita, si vad ca-i cam liniste, ori v-a demolat caldura? salutare...oameni buni...!!! baghe`...cum e?e de bine?...cumparam...costumashe? doamne...cat de cald poate fi un urbea sta...pacloasa!!! vreau la munte...in pestera...undeva...cu...cafenea u tot... ca...poate...o fi mai bine... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 August 2008 17:25 |
||
Ma intreb.....oare toti cititi ca si mine? Adica de unde nu am mai postat eu....tot ce s-a mai discutat sau citit pe sarite cand sunteti presati de timp? Zau ca m-am lipit de aceasta idee a Bgherutzei, frumoasa evadare din rutina, sau din monotonia...problemelor de zi cu zi.... Sincer, mi-ar fi greu dak s-ar inchide cafeneaua, imi place sa stiu ca pot vb cu voi....credeti-ma ca nu duc lipsa de prieteni, dar pe mes...nu mai tin minte de cand nu am mai vb, timpul care-mi mai ramane il dedic....il consum in cafenea....la o tigarica si un pahar sau o cana ....fie ea si cu apa, nu conteaza cu ce ne ispitim unii pe altii..... Va pup pe toti si mai vb....in limita timpului disponibil... Nu va zic sa fiti cuminti, k stiti voi ce aveti de facut, dimineatza va dau desteptarea si va pregatesc cafelutza..... Este singurul topic unde nu se vb in contradictoriu si nu trebuie sa-ti storci creierii cum sa scrii, nu numai sa nu jignesti sau sa fii jignit, dar sa te faci pe deplin inteles.... |
||
Postat pe 14 August 2008 17:41 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-14 16:59:26bate vantul prin cafenea... haideti...!!!...angeli...cum e cu...invatzatu`?...mai ai?ca...e cald...mititica de tine... o limonada...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 14 August 2008 17:59 |
||
Buna seara dragilor !! Am aparut si eu ! Mai aveti ceva limonada ...? ca azi am crezut ca ma usuc de cald!! Bagheruto sa fie intr-un ceas bun !! iti tin pumnii!! |
||
blanca Postat pe 14 August 2008 18:51 |
||
gata si cu curatenia fetelor terminai acum am luat o pauzaaaaaaaaa ca merit nuuuuuuuuuu????????sa ma odihnesc un picccccccccc uite asaaaaaaaaaa,ce bine eeeeeeeeee si o limonada receeeeeeee tocmai bunaaaaaaaaaaaaaaa de savurattttttttttttcine vrea limonada servitiva ca am facut pt toata lumea | ||
Postat pe 14 August 2008 18:51 |
||
Mnnnnnnnnnnn e taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare buna ! Hai sa mai bem una. . Mai vine cineva?? |
||
blanca Postat pe 14 August 2008 19:12 |
||
Ce faceti dragii mei? Tocmai am terminat trebusoara si acum am venit la cafenea.Cafea la ora asta nu mai beau ca e tarziu si nu de alta dar nu voi putea dormi la noapte.Dar o berica .rece...Sau limonada ...sau ce aveti numai rece sa fie. Nu mai fac mofturi...Bagherica draga mea, vei fi mamica? Sau am inteles eu gresit?Sa-ti fie de bine....Sunt explicabile starile...depresie prenatala dar s-o vezi pe cea ..postnatala...cand nici nu-ti mai amintesti cum te cheama...Atat stii:minunea cea mica este centrul universului si asa va fi...pentru totdeauna. Asa ca lasa mofturicile...si capul sus. | ||
laura_bella36 Postat pe 14 August 2008 21:04 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-14 21:04:01Ce faceti dragii mei? Tocmai am terminat trebusoara si acum am venit la cafenea.Cafea la ora asta nu mai beau ca e tarziu si nu de alta dar nu voi putea dormi la noapte.Dar o berica .rece...Sau limonada ...sau ce aveti numai rece sa fie. Nu mai fac mofturi...Bagherica draga mea, vei fi mamica? Sau am inteles eu gresit?Sa-ti fie de bine....Sunt explicabile starile...depresie prenatala dar s-o vezi pe cea ..postnatala...cand nici nu-ti mai amintesti cum te cheama...Atat stii:minunea cea mica este centrul universului si asa va fi...pentru totdeauna. Asa ca lasa mofturicile...si capul sus.laura inca nu sint sigura peste o saptamina stiu sigur.dar mai bine haideti sa nu mai vb despre asta pina nu stim ceva concret,yoooooooooooooo am facut limonada cine vrea sa serveasca e receeeeeeeeeee si cu gheataaaaaaaa |
||
Postat pe 14 August 2008 21:31 |
||
eu am facut si o salata de fructe cineeeeeeeeeeeeee vreaaaaaaaaaaaa?si cu capsuniiiiiii la greuuuuuuuuuuuuc-am din fructele pe care le vedeti facu-i salata de fructe sper sa va placa | ||
Postat pe 14 August 2008 21:37 |
||
dragilor aveti limonada receeeeeeeee cu gheata,salata de fructe iar eu va las acummmmmm ca trebuie sa ies putin pe-a afara,va pup pe toti si sa aveti o seara minunata in continuare | ||
Postat pe 14 August 2008 21:55 |
||
Pt. scumpa noastra bagheruta. Vei fi mamica..FELICITARI.Daca nu ai nasi...ma ofer!!!!!!!!! | ||
laura_bella36 Postat pe 14 August 2008 23:05 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-14 17:59:30De la: Angelli, la data 2008-08-14 16:59:26bate vantul prin cafenea... Multumesc mi-ar prinde bine o limonada rece... cu toate ca am baut toata ziua... Foarte cald azi! mai am de invatat pana pe 1 septembrie(atunci incep restantele)... dar imi pare rau ca o sa tot raresc vizitele pe la cafenea... uneori intram in cafenea.. vedeam ce ati mai vorbit voi... si plecam... dar... nu o sa mai am timp prea mult pentru cafenea Cafeluta tot cu voi o beau... imi place cum face cafeluta cryle...si imi pastreaza si mie pana tarziu(cand ma trezesc si eu). Cryle sa stii ca citesc tot ce scrieti voi... si apoi scriu si eu... ca sa fiu la curent cu ce s-a discutat in cafenea beau o limonada! cine bea cu mine???? |
||
Angelli Postat pe 14 August 2008 23:21 |
||
Draga me a Angelli, pana nu ai restante..... nu esti ..student.Am trecut si eu prin astea... | ||
laura_bella36 Postat pe 14 August 2008 23:37 |
||
La prima mea restanta...eram deja in anul 3...Era vara..sesiunea din iunie.Merg acasa...iau doua beri si-i spun mamei:mama ai o fata studenta!!!La care mama mea cu niste ochi cat cepele imi spune "da ce pan-acum n-am avut?Ba da dar, asta este prima restanta........Deci .......onorurile.. | ||
laura_bella36 Postat pe 14 August 2008 23:47 |
||
Ce curajoasa ai fost ....Laura.... Va pup fetele...baieti ...nu prea se vad pe aici, dar ii salutam si pe ei... Somn usor, vise placute si va dau desteptare cu aroma proaspata a cafelei....fac si limonada, sa avem toata ziulica sa nu cumva sa ne deshidratam..... Cu caldurile astea.....ne topim... |
||
Postat pe 15 August 2008 00:13 |
||
AZI E ZIUA MEA !!!!!!!! e cineva in cafenea? ovi??? nu esti la serviciu??? vreau sa dau de baut azi !!!!! la toata lumea.... laura_bella... esti draguta iti multumesc... si eu am trecut de anul 3... m-am obisnuit cu invatatul... Doar ca am iesit din tipare nedormind noaptea... ca toata lumea... haideti sa bem... e ziua mea.... cine mai e la cafenea????????????????????????? |
||
Angelli Postat pe 15 August 2008 00:29 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-14 23:21:12De la: ovidiu42, la data 2008-08-14 17:59:30De la: Angelli, la data 2008-08-14 16:59:26bate vantul prin cafenea... haide...angeli...la limonada... am facut si yo...sa ai la noapte... apropo`s...cate restante ai de inveti tu atat? sau...n-ai prea dat pe la faculta...???? oricum...iti tin pumnii...pt ca stiu cum e... asa e...studentia asta... mai tarziu...vei avea ce povesti...din toate astea... haideti...la racoreala...ca doar nu ziceti ca puteti dormi acum... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 August 2008 00:35 |
||
veniiiiii de afara gata si trecu-i prin cafenea sa vad ce mai faceti voiAngelii draguta e ziua ta azi,pai atunci iti urez la multiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiii sa ne traiesti draga noastra Angeliiiiiiiiiiiii si tot ce iti doresti sa ti-se indeplineascasi sa fi iubita | ||
Postat pe 15 August 2008 00:36 |
||
LA MULTI ANI, FETITZA, SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE NOROC IN VIATZA. La multi ani celor care au nume de sfant , celor care savureaza o bautura cu noi....indiferent de natura...lichidului..... Sa fii iubita si respectata, somn usor la toti ca nu mai rezist si dimineatza....nu mai fac cafelutza... |
||
Postat pe 15 August 2008 00:40 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-15 00:29:28 AZI E ZIUA MEA !!!!!!!! amgeli....LA MULTI ANI!!! deci...ce ziceai?...ca...dai de baut? pai...hai sa bem...ca ...am adus si gheatza...si....apropo`s...intrebai daca mai sunt la serv.? pai...crezi ca as putea?...mai ales ca...fac ceea ce-mi place...n-as renunta...pt nimic!!! cu toate ca e..destul de greu...dar...e placut...si asta compenseaza... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 August 2008 00:41 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-14 17:41:38Ma intreb.....oare toti cititi ca si mine? pai crezi tu ca...face cineva altfel?...pe bune...a prins un contur frumos cafeneaua asta... si...parca si lumea...e exact ca la ...cafenea... vine...spune ceva...se racoreste...si...mai rezolva cate ceva... mai e una...paremi-se...pe...kudik...dar...nu mi s-a parut ca a noastra... e ceva...care chiar a iesit frumos...si...vad ca rezista!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 August 2008 00:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
|
||
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural