Cafenea virtuala

PENTRU ANGELII MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 00:48
De la: mielutza, la data 2008-08-14 18:51:09Buna seara dragilor !!
Am aparut si eu ! Mai aveti ceva limonada ...? ca azi am crezut ca ma usuc de cald!!

Bagheruto sa fie intr-un ceas bun !! iti tin pumnii!!

cine mai vrea...ceva de racorit...???
si...daca doriti ceva anume...spuneti...si...incercam sa rezolvam...
ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 00:49
M U L T U M E S C !!!!!!!
inca nu doarme lumea...
deci

ovi nu am multe restante... dar sunt studenta la medicina si am un examen tare greu... o sa fie bine... ca citesc mult

HAI SA BEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 15 August 2008 00:50
De la: baghera, la data 2008-08-15 00:48:59PENTRU ANGELII MyHotComments MyHotComments

baghe`...cand afli...rezultatul?
sa stiu...sa ma gandesc la un nume...ceva...
ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 00:50
De la: Angelli, la data 2008-08-15 00:50:13 M U L T U M E S C !!!!!!!
inca nu doarme lumea...
deci

ovi nu am multe restante... dar sunt studenta la medicina si am un examen tare greu... o sa fie bine... ca citesc mult

HAI SA BEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iti tin pumnii...sincer...
si...pt ce specialitate optezi?
sa stiu acu`....pana nu ma imbat!!!!
ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 00:52
De la: ovidiu42, la data 2008-08-15 00:50:37
De la: baghera, la data 2008-08-15 00:48:59PENTRU ANGELII MyHotComments MyHotComments

OVIDIU draga saptamina viitoare o sa stiu sigur ori e alba ori e neagra,oricum nu mai vreau sa ma gindesc acum,ca sa nu ramin dejamagita,haiiiiiiii sa bemmmmmmmmmmmmm mai bine in cinstea sarbatoritei noastre Angeliiiiiiiiiiiiiiii sa ne traiestiiiiiiiiiiiiii la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu o sa beauuuuu un suc ceva,nu alcohollllll ca nu am voieeeeeeee tu ovidiu poti sa beiiiiiiii asa-iiiiiMyHotComments

Postat pe 15 August 2008 01:01
De la: baghera, la data 2008-08-15 01:01:24
De la: ovidiu42, la data 2008-08-15 00:50:37

OVIDIU draga saptamina viitoare o sa stiu sigur ori e alba ori e neagra,oricum nu mai vreau sa ma gindesc acum,ca sa nu ramin dejamagita,haiiiiiiii sa bemmmmmmmmmmmmm mai bine in cinstea sarbatoritei noastre Angeliiiiiiiiiiiiiiii sa ne traiestiiiiiiiiiiiiii la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI......ANGELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI...HAI....TOATA LUMEA...LA...BEREEEEEEEEEEEEE.........RECEEEEEEEEEEEEEEE............
ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 01:04
LAAAAAAAAAAAA MULTIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIII,CINE SA TRAIASCA,ANGELII SA TRAIASCA,ANGELII SA TRAIASCA LA MULTIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sa ne traiesti draga Angelii si acummmmmmmmmmmmmmmmmmm bemmmmmmmmm cu toiiiiiiiiiiiiii in cistea taMyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 01:10
VAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!.....am uitat de...fistic....
ma duc sa-l aduc...ca poate...pofteste cineva...mai stii?
ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 01:10

ovi nu stiu inca specializarea... initial termin 6 ani medicina generala (facultatea)... apoi dau rezidentiatul (examen extrem de important)... in functie de nota obtinuta optez pentru o specializare care dureaza intre 3 si 12 ani... Cam asta e sistemul!!! Imbatranesti invatand... Daca nu ma gandesc sa plec dupa 6 facultate din tara... si fac specializarea mai scurta si platita bine...
noi sa fim sanatosi !!!!!!!(ca de medici oricum o sa fie nevoie :D )

ce bem??? dau eu de baut... numai spuneti-mi ce bem... am multa bautura... ajunge la toata lumea...
E ZIUA MEA DE NASTERE+DE NUME.... DECI...
Angelli
Postat pe 15 August 2008 01:14
iti multumesc mult baghera

singura cum sunt acum... nu am fost niciodata de ziua mea... parintii au plecat in concediude 2 zile... surorile (am 2) sunt in tari calde... numai eu stau acasa si invat... Macar stiu ca stau la racoare (la munte)

sunteti niste draguti

invit toata lumea la bereeeeeeeeeeeee receeeeeeeeeeeeeeeeee..... ca mergeeeeeeeeeeeeeeeeee

hai N O R O C ! si sa traiesc
Angelli
Postat pe 15 August 2008 01:23
sper sa va placa MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments am zis sa le postez sa le vedeti si voi,eu cind le-am vazut ca haioase sint eram pe jos de rissssssssssssssMyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 01:23
De la: Angelli, la data 2008-08-15 01:14:31
ovi nu stiu inca specializarea... initial termin 6 ani medicina generala (facultatea)... apoi dau rezidentiatul (examen extrem de important)... in functie de nota obtinuta optez pentru o specializare care dureaza intre 3 si 12 ani... Cam asta e sistemul!!! Imbatranesti invatand... Daca nu ma gandesc sa plec dupa 6 facultate din tara... si fac specializarea mai scurta si platita bine...
noi sa fim sanatosi !!!!!!!(ca de medici oricum o sa fie nevoie :D )

ce bem??? dau eu de baut... numai spuneti-mi ce bem... am multa bautura... ajunge la toata lumea...
E ZIUA MEA DE NASTERE+DE NUME.... DECI...

cunosc sistemul...angeli...am deja medic in familie...si...stiu cum e...
niciodata nu termini de invatzat...
intrebam...cam ce ai vrea tu...ca...pana se definitiveaza....mai e cale lunga...
hai la...bere...si....sincer...
LA MULTI ANI....SI...MULTA BAFTA!!!

ovidiu42
Postat pe 15 August 2008 01:24
MyHotComments MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 01:44
Trezireaaaaaaaaaaaaa
Cafelutza e gata, va serviti care doriti....
LA MULTI ANI!!!...Angel, si celor cu nume de sfant, sanatate si tot ce_si pot dori si atat cat isi doresc....
Azi bem???....ca de obicei sau iar....dezmat???
chiar nu am cu cine fuma si eu o tigarica????

Postat pe 15 August 2008 06:42
La multi ani Angelli!!!!!!!!!!!!!!!.
laura_bella36
Postat pe 15 August 2008 07:15
'neata! acu' m-am trezit si eu ...'multam pentru cafeluta, e asa cum imi place. LA MULTI ANI!!!!! se pare ca sunt sarbatoriti pe aici, sa fiti fericiti, iubiti, sanatosi si la fel de frumosi. Pupici pentru toata lumea si pentru viitoarea mamica...aveti grija de voi. Zi buna in continuare si racoroasa.
sagem76
Postat pe 15 August 2008 07:56
la multzi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiii! angelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
sorry, dar ieri a trebuit asa ranita cum sunt sa sui in pod, sa-mi caut lucrarea de diploma pentru niste probleme de la seviciu.
am iesit la lumina, am studiat si am ajuns la concluzia ca o data invatate informatiile nu se uita...doar raman intr-un sertar acolo.
mi-am adus aminte chestii cu care nu am lucrat de 25 de ani.
nebuna
Postat pe 15 August 2008 07:57
cafeeeeeeeeeeeeea! sunt asa de ametita ca am uitat nu am reusit sa citesc decat asa trecator , postarile voastre.
ufffffffffffff, ma apuca grata de caldura, cred ca si de oboseala....
nebuna
Postat pe 15 August 2008 07:58
dar toata lumea munceste fara sa respire? numeni nu baga un ochi in cafenea?
nebuna
Postat pe 15 August 2008 08:48
aaaaahhhhh cafeluta??ce buna e acum ca lipsisi tre sa vad ce ati mai facut

Postat pe 15 August 2008 08:49
De la: CRYLE, la data 2008-08-14 17:41:38Ma intreb.....oare toti cititi ca si mine?

Adica de unde nu am mai postat eu....tot ce s-a mai discutat sau citit pe sarite cand sunteti presati de timp?
Zau ca m-am lipit de aceasta idee a Bgherutzei, frumoasa evadare din rutina, sau din monotonia...problemelor de zi cu zi....

Sincer, mi-ar fi greu dak s-ar inchide cafeneaua, imi place sa stiu ca pot vb cu voi....credeti-ma ca nu duc lipsa de prieteni, dar pe mes...nu mai tin minte de cand nu am mai vb, timpul care-mi mai ramane il dedic....il consum in cafenea....la o tigarica si un pahar sau o cana ....fie ea si cu apa, nu conteaza cu ce ne ispitim unii pe altii.....

Va pup pe toti si mai vb....in limita timpului disponibil...
Nu va zic sa fiti cuminti, k stiti voi ce aveti de facut,dimineatza va dau desteptarea si va pregatesc cafelutza.....

Este singurul topic unde nu se vb in contradictoriu si nu trebuie sa-ti storci creierii cum sa scrii, nu numai sa nu jignesti sau sa fii jignit, dar sa te faci pe deplin inteles....

total deacord cu tine

Postat pe 15 August 2008 08:58
pai sunt singurica??????????????????? ANGALLI la multi ani pupici pt.tine ,ca daca ai fi aproape de mine te-as trage si de urechi,sa ti se implineasca tot ce-ti doresti

Postat pe 15 August 2008 09:12
Neatzaaaaaaaaaaaa si La multi ani Angelli
cristisz
Postat pe 15 August 2008 09:36
Buna dimineata si La multi ani si din partea mea,Angelli.
emagl
Postat pe 15 August 2008 09:44
Hai frate ca e vineri, nu vrea nimeni nimic? Un ceai, o cafea, suc de fructe...
cristisz
Postat pe 15 August 2008 09:58
buna dimineataaaaaaaaaaa!!!!

M U L T U M E S C mult tuturor...

vreau o cafeluta mare, fierbinte si cu multa frisca... doar e sarbatoare
Multumesc cryle pentru cafea!!! esti draguta... ca in fiecare dimineata...

Azi doar cafeluta cer... ca apoi dau de baut la toata lumea
pe seara apare si tortul ;)
VA ASTEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 15 August 2008 10:01
hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm esti din timisoara angelli????????????,eu abia acum am remarcat suntem aproape una de cealalta ,uffffffffffff ce cald e ce bine de maimutica cred ca ea nu sufera de cald ca noigata ma intoxicasisi la treaba ca fuge ziua pe langa mine

Postat pe 15 August 2008 10:11
Presupun ca e obisnuita cu clima, ca acolo e tare cald si umed.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 10:21
fetelooooooooooooooooor, scuzati-ma ca am intarziat, dar am avut o sedintaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! si acum nu mai pot imi vine sa
nebuna
Postat pe 15 August 2008 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regretele voastre((: 204 De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41
Horoscopul iubirii 14 De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult 10 De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12
Taratele de grau 20 De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Setari Cookie-uri