Cafenea virtuala

Ia o cafea Lolo si-ti trece. Avem noi niste retete formidabile, cum bei, cum te inveselesti.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 10:34
De la: cristisz, la data 2008-08-15 10:34:09Ia o cafea Lolo si-ti trece. Avem noi niste retete formidabile, cum bei, cum te inveselesti.

iote-teeeeeeeeeeeee! acu' viu si cu tigarile in traista.
e cam cald, da vedem noi. azi in sfarsit voi avea timp de o
nebuna
Postat pe 15 August 2008 10:54
Cum incepurati ziua fetele???????
Spuneti-mi ca bine, macar voi sa fiti bine ca eu......
Cafea la greu, suc si prajiturele.....tigari nu mai spun, dak in mod normal imi ajunge un pachet 3-4 zile.....azi nu-mi ajunge....
Trec toate pana se face 12.00....dar la fel ca si Lolo, imi vine rau de suparare.....

Postat pe 15 August 2008 11:20
N-a fost mare agitatie spre deosebire de zilele anterioare. Macar atat, ca urmeaza un weekend destul de incarcat.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 11:23
De la: cristisz, la data 2008-08-15 11:23:00N-a fost mare agitatie spre deosebire de zilele anterioare. Macar atat, ca urmeaza un weekend destul de incarcat.

eheheeeeeeeeeeeeeee, ce bine ca aveti week-end! eu n-am. si deja sunt ametita...hai la o tigareeeeeeeeeeeeee!
nebuna
Postat pe 15 August 2008 11:27
Incarcat am zis, nu relaxare.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 11:34
De la: cristisz, la data 2008-08-15 11:34:56Incarcat am zis, nu relaxare.

da si mie din incarcatura ta ca sunt in prizaaaaaaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 15 August 2008 11:41
Lolo draga, maine fac de 6 luni pentru mama, plus ca trebuie sa curat prin casa si prin curte.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 12:08
De la: cristisz, la data 2008-08-15 12:08:50Lolo draga, maine fac de 6 luni pentru mama, plus ca trebuie sa curat prin casa si prin curte.

uffffffffffffff, cunosc! da las' ca te sustinem noi, mai o bere, un suc ceva....
nebuna
Postat pe 15 August 2008 12:34
Goala e cafeneaua azi.....poate pe seara ne strangem sa bem in cinstea...Mariutzelor si Marinilor nostrii....
Bagherutza doarme?????
Mai fac un rand de cafea, pt cei care nu apucara de dimineatza, eu una baui cam multa.....
Se pare ca nici Ovi nu raspunde la apel, Deliutza te salut, Lolita....capul sus, toate trec.....Cristinica, imi opresti....coliva, stii mie imi place:), ( sper ca intelesei bine sa nu cumva sa fac o gafa ).

Postat pe 15 August 2008 12:35
Pricepusi bine... Si fac o colivaaaaaaaaaa
cristisz
Postat pe 15 August 2008 12:45
Te rog nu incepe k stii ca eu sunt pofticioasa.....si la cate prajituri mancai azi, zau ca m-as risca si as face loc si la coliva.
La modul cel mai serios, dak vrei sa-ti bati joc de mine.....vorbeste-mi de cozonac si coliva....
Salivez si inghit in sec....

La serviciu mai fac glume pe seama mea ( colegii )si ma amagesc cu cozonac....

Postat pe 15 August 2008 12:54
Gata, am tacut
cristisz
Postat pe 15 August 2008 12:57
BUNA ,LA TOATE FETELE!
MI-A FOST DOR DE CAFENEA SI DE VOI TOATE ! NUMAI CA EU STRICASI CALCULATORUL !!!!
FARA SA MAI SPUN CA AM ATATA TREABAAAA....SI MAI AFLASI CA TREBUIE SA VIN SI MAINE !!!!
ASTA E ! DE ZAMBARETI,M-AM LECUIT ,CA NU MAI VREAU SA-MI BLOCHEZ AMARACIUNEA ASTA DE CALCULATOR SI SA STAU PE TUSA ! DAR O SA MA BUCUR DE CEI TRIMISI DE VOI { SI O SA VA INVIDIEZ,DESIGUR ! }
SI DACA AVEM MARII ...LE DORESC UN SINCER LA MULTI ANI !!!
PUPICI!
rasarit
Postat pe 15 August 2008 13:14
buna!! ma primiti si pe mine la o cafea cu ..zaharina??? DAU ZAHARINA si ..apropo�, va invit la mine ca-s doar 20 de grade!!
ladydy75
Postat pe 15 August 2008 13:31
WOW ! acu citisi noutatile !
bagehera,sa fie cu noroc !! si ..sa ne chemi la botez! asteptam comfirmarea...
si pt angeli : LA MULTI ANIIII !!!! SA FII SANATOASA,FERICITA SI NUMAI IMPLINIRI SA AI !!! TE PUP ! SI SA AI PARTE DE DISTRACTIE !
CAT DESPRE TORT...IMI LASA GURA APA !
rasarit
Postat pe 15 August 2008 13:34
Bun venit ladydy, ia si tu o cafea si niste fursecuri cu fructoza.
cristisz
Postat pe 15 August 2008 13:37
ladydy te primim cu bratele deschise

Postat pe 15 August 2008 13:40
FETELOR ,VA DORESC UN WEEKEND CAT MAI FRUMOS !!!
CUM AZI E SF MARIE ,CRED CA MA RETRAG ,SA SARBATORESC !

MEL,LOLO,BAGHERA,CRIS,ANGELI,CRYL {CEA VREDNICA,CARE FACE MEREU CAFEAUA } , PT OVIDIU, PT TOTI DIN CAFENEA, TOATE CELE BUNE !
NUMAI BUCURII ,SANATATE SI IUBIRE !

VA PUP ! CU DRAG !
rasarit
Postat pe 15 August 2008 13:55
tuturor si un weekend placut
cristisz
Postat pe 15 August 2008 13:57
De la: ladydy75, la data 2008-08-15 13:31:26buna!! ma primiti si pe mine la o cafea cu ..zaharina??? DAU ZAHARINA si ..apropo�, va invit la mine ca-s doar 20 de grade!!

BINE AI VENIT PRINTRE NOIIIIIIIIIIIIIII! LAYDY75!,avem cafea, avem lapte, frisca, suc, fursece, si alte bunatati...mai ales ca-i sf. mariaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 15 August 2008 14:00
weekend pe canicula asta parca nici nu-ti vine sa iesi afara----------in cinstea tuturor MARIILOR,diseara pe racoare si noi mergem la o marieniaminiami abia astept cred ca asa ma voi imbraca sa nu cumva sa-mi fie frig

Postat pe 15 August 2008 14:23
Bun venit, speram sa-ti placa cafelutza alaturi de noi, si nu numai.....LadyD...
Pisicutza, miaunuk, si tu sa ai week-end placut si racoros, te asteptam printre noi la cafelutza....
Feteleeeeeee.....Cristinica si Lolita, nu-i asa ca nu mai intra nici o tigarica?????.....
Ma cam plictisii si nu mai trece ziua de azi sa ma duc acasuca sa ma odihnesc putin si apoi....ne vedem la cafenea mai pe racoare....anulai toate invitatiile....nu de alta dar nu fusei in apele mele azi....cam tulburi....
In rest, sanatoase sa fim....
Meliiiiiiiiiii....frumos costum de baie dar nu pot soro sa merg nici la strand pe caldura asta, iar in casa.....mai bine goala decat stransa in nojitzele de la costum....
Ce ziceti...punem mana de la mana sa ne facem o piscina???????
Sau mai simplu, strangem banii si cumparam ona gonflabila de dimensiuni mari sa avem loc, nu toti ca nu reusim sa ne strangem multi in acelasi timp la cafenea.....si rezolvam mai usor si mai repede situatia cu canicula, o umbrelutza de plaja si....suntem fresh...

Postat pe 15 August 2008 15:01
buna fetelorrrrrrrrrrrrrrrr acum avuses si yoooooo timp sa intru,sari-i peste dimineata si nu am avut timp sa beau cafeluta cu voi pt ca pleca-i devreme azi si acusi aparusi si yooooooooooooo macar acummmmmmmmmmmmm cryle mai e cafeaaaaaaaaaaa?esti o dulce ca mi-ai oprit si mi-eeeeeeeeeeeeeeMyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 15:19
De la: ladydy75, la data 2008-08-15 13:31:26buna!! ma primiti si pe mine la o cafea cu ..zaharina??? DAU ZAHARINA si ..apropo�, va invit la mine ca-s doar 20 de grade!!
bine ai venit ladydy sper sa iti placa la aici in cafeneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 15:26
La multi ani va doresc tuturor celor care isi serbeaza ziua de numeeeeeeeeee printre care ma numar si eu,si tot ce va doriti!!!!!!MyHotComments MyHotComments MyHotComments iar mai pe seara o sa dau eu de baut iar Angelii aduce tortullllllllllllllllllllll,asa ca sa fiti toti la apel sa sarbatorim cu totiiiiiiiiiiiiiiMyHotComments

Postat pe 15 August 2008 15:36
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWW
BAGHERICAAAAA, SA NE TRAIESTI , SA FII SANATOASA SI SA AI NU UN BEBEL CI GEMENI, SA AI 2 INTR-UNU, SA FII FERICITA.
Sa inteleg ca deseara dai si tu de baut....

Postat pe 15 August 2008 15:41
De la: CRYLE, la data 2008-08-15 15:41:20WAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWW
BAGHERICAAAAA, SA NE TRAIESTI , SA FII SANATOASA SI SA AI NU UN BEBEL CI GEMENI, SA AI 2 INTR-UNU, SA FII FERICITA.
Sa inteleg ca deseara dai si tu de baut....
multumesc cryle sa de-a D-zeu sa fie gemeni s-au tripletiiiiiiiiiiiMyHotComments MyHotComments dacaaaaaaaaaaaaaaa e sa fieeeeeeeeeee,noiiiiiiiiii oricum sperammmmmmmmmmmm,iar diseara eu si Angeliiiiiiiiiiiiiii facem cinsteeeeeeeeeeeeeMyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 15 August 2008 15:49
Nu mai sunt cu noi?....Ceilalti deja se chefuiesc???
Bagherica fumam?.....K eu doar ajunsei acasa, mancai putin, mancarica consistenta, nu numai fructe si legume , k ma lasa puterile.....

Postat pe 15 August 2008 16:42
Baghericaaaaaaaaaa....postai o poza de azi, ( facuta azi).....cu comentariu.....

Postat pe 15 August 2008 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Violata si batuta 105 De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07
Studiu de piata pt bautorii de whisky 190 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
Ati auzit de H10 Sport Lounge? 1 De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
Setari Cookie-uri