Hei, nu v-ati culcat? Acu terminai si eu treaba. Adormii copilasii si dau fuga la voi la cafenea.O bere rece va rog! |
||
laura_bella36 Postat pe 15 August 2008 22:24 |
||
---|---|---|
De la: laura_bella36, la data 2008-08-15 22:24:37Hei, nu v-ati culcat? Acu terminai si eu treaba. Adormii copilasii si dau fuga la voi la cafenea.O bere rece va rog! vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!........... cu ceva...muzica ...cu tot... asta seara...se permit si...manele...daca place la sarbatoriti... deci...LA MULTI ANI...INCA ODATA...TUTUROR CELOR CARE AU IN FAMILIE...SAU CHIAR SANT...MARIA!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 August 2008 22:28 |
||
cryle dragaaaaaaaaaaaaa yo vreau o limonadaaaaaaaaaaaaaaa receeeeeeeeeeeeeMyHotComments MyHotComments haiiiiiiiiiiiiiii noroc si sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
Postat pe 15 August 2008 22:31 |
||
Haideti cu totiiiiiiiiiiiii sa bem un pahar de ce vreti voi,si uite si tortullllllllllllllllllll pt Angelii,sper sa aparaaaaaaaaa intre timp,daca nu ii oprim din torttttttttttttttttttMyHotComments MyHotComments MyHotComments La multi ani tuturor ce isi serbeaza ziua de numeeeeee!!! | ||
Postat pe 15 August 2008 22:40 |
||
dragilor frumosilor va las acum, sa-va distrati ca yoooooooo nu mai pot sa stau, am putina treaba,miine n-am sa pot sa fiu cu voi la apel la cafeluta numai sa-mi opriti si mi-e o cana cu cafea ,dar o sa trec mai tirziu prin cafenea sa vad ce ati mai facut,va pup pe toti si o searaaaaaaaaaaaaaa placuta in continuareeeeeeeeeeeeeeeeMyHotComments MyHotComments MyHotComments | ||
Postat pe 15 August 2008 23:03 |
||
multi ani,multi sa fiti sanatosi | ||
laura_bella36 Postat pe 15 August 2008 23:04 |
||
noapte buna.Vise placute. Va las ca mi-e un somn!!!!!! | ||
laura_bella36 Postat pe 15 August 2008 23:20 |
||
Gata inchidem??????????? Somn usor si noapte buna....tuturor.... |
||
Postat pe 15 August 2008 23:37 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-15 23:37:08Gata inchidem??????????? heyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!...........ce devreme mergeti la somn.... si noi...cu cine mai bem? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 August 2008 23:55 |
||
Draga Cristisz, grabeste-te sa iesi mai repede din cladire, ca se schimba vremea. | ||
Postat pe 16 August 2008 00:00 |
||
Spune-mi Doamne, unde am ajuns eu aici?Ca am scris altundeva si m-am trezit aici.Chiar daca o fac foarte tarziu, vreau sa urez tuturor Mariilor de pe forum, sa fie frumoase si Marii, pana la adanci batranete. Si cate-un pupic dulce, din partea noastra, la fiecare. |
||
Postat pe 16 August 2008 00:05 |
||
WAWWWWWWWWWWW Pai...mai e cineva???????? Salutare Vanghe, bei cu noi ceva??????? |
||
Postat pe 16 August 2008 00:32 |
||
Pai nu-mi place asa.....sa vb singurica, nu-mi vine nici sa fumez singura ....beau un pahar de apa si gata plec.....inchideti voi, ca spalai eu vasele si cestile cat statui pe aci sa va astept.... Somn usor si va astept dimineatza la cafea.... Fac pt toti....nu doar aroma.... |
||
Postat pe 16 August 2008 00:40 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-16 00:40:59Pai nu-mi place asa.....sa vb singurica, nu-mi vine nici sa fumez singura ....beau un pahar de apa si gata plec.....inchideti voi, ca spalai eu vasele si cestile cat statui pe aci sa va astept.... |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 00:45 |
||
Te vazui ...Angel..... | ||
Postat pe 16 August 2008 01:26 |
||
he...heeeeeeeeeee.........lumea...se distreaza...doarme...si...cine stie ce viseaza... o jopate frumoasa...tuturor...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 03:50 |
||
NEATZAAAAAAAAAAA.. Gata cafelutza, cine vrea??????? O LAS IN FILTRU SA RAMANA CALDA PANA VA TREZITI.... |
||
Postat pe 16 August 2008 05:31 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-16 05:31:43NEATZAAAAAAAAAAA.. si tu crezi ca...daca e in filtru...e suficient? nu crezi ca conteaza...ca...la noi aici...sa ai si cu cine s-o bei? sa mai schimbi o ...vb...una alta...? oricum...stiu ca ...acu`...dupa...sarbatoarea care a fost...e ceva de munca...pana devii...om rational.... asteptam pana ce lumea...se reface!!! va asteptam in...cafeneaua noastra!!! cu...tot ce stiti voi ca e...bun...la noi... cand nu va mai place...fiecare...stie ce are de facut!!! multi ani fericiti...pt...sarbatoriti...si...ce s-o mai lungesc....hai la...taclale.... sau...ceva...e ...mishcator...dupa....sarbatori?:PPPPP |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 07:50 |
||
draga cryle, daca n-ai somn iti mai dau de la mine! ma faci sa ma simt handicapata cand vad la ce ore te trezesti. eu sunt la muncaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 16 August 2008 08:37 |
||
Buna dimineataaaaa!!!! Haideti la cafeaaaa! Am lipsit cam mult de la cafenea. Acum am pregatit pentru voi o cafea buuuunnnnaaaa!!! Ma duc sa va pregatesc si un tort de fructe. | ||
Postat pe 16 August 2008 08:39 |
||
De la: MELA, la data 2008-08-16 08:39:02Buna dimineataaaaa!!!! Haideti la cafeaaaa! Am lipsit cam mult de la cafenea. Acum am pregatit pentru voi o cafea buuuunnnnaaaa!!! Ma duc sa va pregatesc si un tort de fructe. melooooooooooooooo, 'neatza, e tentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant ceea ce faci tu aiciiiiiiiiiiiiiiiiii |
||
nebuna Postat pe 16 August 2008 08:40 |
||
Buna Diminetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Beau si eu o cafeluta ca tare rau am mai dormit! Nebunico cine te-a pedepsit de mergi la serviciu sambata??!! |
||
blanca Postat pe 16 August 2008 08:55 |
||
nu apucasi sa vad e cafea si pt. mine???????????acu ma trezisi si inca nu vad bine | ||
Postat pe 16 August 2008 09:01 |
||
hhhhhhhhhmmmmmmmmmdupa miros am depistat filtru de cafeacryle nu te superi mi-am pus o cana mare sa ma trezesc ,da cum esti o scumpa mai faci o portie daca se termina | ||
Postat pe 16 August 2008 09:20 |
||
haideti fetelor, veniti si ma luati, ca nu mai termiiiiiiiiiiiiiiiiin! | ||
nebuna Postat pe 16 August 2008 10:49 |
||
Meliiiiiiiiiiiii..esti bestiala cu....NU APUCASI SA VAD.... Esti dulce rau, nu esti olteanaca, mai am o ruda care de fapt e din Focsani si inceraca sa vb ...olteneste si uneori chiar ii iese:)). Ce ziceti sa mai fac un rand de cafea???????? Mai este pt cei care inca nu au facut prezentza sau ne dam pe limonada? Lolo, nu mai vb cu tine dak mai vad ca scrii ca....te simti....handi, tu esti a noastra si nu a lasat nimeni sa se inteleaga ca te-ar considera..... Dak eu, din nush ce motive fac cafeaua dimineatza.....nu inseamna ca nu as aveau eu un ...handicap.....poate....exces de zel, sau de personalitate... Bagherutza.....inca doarme sau bea cafeaua in alta parte????? |
||
Postat pe 16 August 2008 11:35 |
||
cryleeeeeeeeeeeee, esti soarele meeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu , tin sa-ti spun ca in 26 de ani de munca numai eu am facut cafea dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, acu o gasesc facutaaaaaaaaaaaaaaaa si sunt foarte fericita. eu sunt taur ca zodie si tin sa-ti spun ca pana nu-mi beau cafeaua dimineata nu pot vorbiiiiiiiiiiiiiiiiii si nici nu pot face ceva. sunt plina de tabieturi: dimineata cafeaua cu revista presei la tv pe antena3, cu o tigara buna, moment pe care l-as prelungi la nesfarsit......... cand ajung pe la 18 acasa, un lapte cu ness, cu o tigareeeeeeeeee, cu un fond muzical functie de starea pe care o am. apoi la treaba, daca este, daca nu pe net.... asa ca te astept.........si ma gandesc ca poate vin si ceilalti sa ne distram si sa ne simtim bine! pupiciiiiiiiiiiiiiiiiii la toata lumeaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 16 August 2008 11:47 |
||
plec si io acasaaaaaaaaaaaaaaaaaa! papa... | ||
nebuna Postat pe 16 August 2008 12:02 |
||
Lolo pe mine dak vrei sa ma pedepsesti...sa ma lasi fara nici o urma de comunicare....fara muzica, fara radio, internet sau tv... Mai ales fara ...TELEFOANEEEE.... Sunt convinsa ca fiecare dintre noi are tabieturile lui....dar asta inseamna ca suntem oameni absolut...NORMALI. Asta e generatia si lumea in care traim , timdem sa fim dependenti de tot ceea ce ne inconjoara si ne face placere.... Nu o sa fim dependenti de o activitate facuta cu scarba, regret, fortati de imprejurari..... Hai sa bagam o tigarica ...ca filozofam mai tarziu..... Cafea sau limonada, ce-ti pun???? |
||
Postat pe 16 August 2008 12:13 |
||
Inca se doarme????????? Sau sunteti toti la piscina cafenelei????....pe mine ma lasati aici, de servici???? |
||
Postat pe 16 August 2008 14:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
|
||
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural