am aterizat si yooooooooooooo acum,cryle mai e cafelutaaaaaaaaaaaaaa sper ca mi-ati oprit si mie nu-i asa???ma duc sa pregatesc niste sucuri racoritoare poate intre timp vrea cineva sa bea un suc cu mine | ||
Postat pe 16 August 2008 17:07 |
||
---|---|---|
buna am si eu loc pe aici...? | ||
Postat pe 16 August 2008 17:55 |
||
Bagherica..eu tot baui singurica de azide dimineatza....chemai o prietena pe la mine si fumai cu ea, baui cu ea.....si o sa plecam. Dar dimineatza sper sa fac tot eu cafeaua....si opresc la toata lumea... Fara exceptii.... Va pup pe toti... |
||
|
||
Postat pe 16 August 2008 17:57 |
||
cam aiurea pe aici nu este nici un baiat sa pot discuta si eu....ca sunt plictisita rau | ||
Postat pe 16 August 2008 17:57 |
||
SEXY andrea bravo daca cu baieti vrei sa discuti ai gresit,daca citesti un pic de pe aci o sa iti placa si cafeneaua noastra ,CRYLE chiar mi-ar place sa stiu olteneste imi place accentul e supeeeeeeeeeeeeeer | ||
Postat pe 16 August 2008 18:33 |
||
am intrat in cafenea doar un pic, vad ca si voi ati luat pauza in weekend | ||
Postat pe 16 August 2008 18:39 |
||
De la: sexy_andreea, la data 2008-08-16 17:57:30cam aiurea pe aici nu este nici un baiat sa pot discuta si eu....ca sunt plictisita raubine ai venit andreea,daca iti face placere si vrei sa intri in clubul nostru esti bine primita,dar daca crezi ca aici e un topic de-a ne agata intre noi aici ai gresit sigur,tu numai cu baieti poti discuta,sau poate cauti altceva,daca e asa atunci iti spun sigur ca sint atitea situri pt agatat si de fete si de baieti de nu te mai plictisestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
||
Postat pe 16 August 2008 18:40 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-16 17:57:09Bagherica..eu tot baui singurica de azide dimineatza....chemai o prietena pe la mine si fumai cu ea, baui cu ea.....si o sa plecam.cryle ti-am spus de ieri ca o sa vin tirziu in cafeneaaaaaaaaa,de aia n-am putut bea cafeluta cu voi,iar la mine aici fusul orar e altul decit cel din ro,asa ca yoooo vreau cafelutaaaaaaaaaaaa facuta de tineeeeeeeeeeeeee are alt gust mai bun,asa se intimpla cind o face altcineva parca e mai bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mai gustoasaaaaaaaaaaaaaaa |
||
Postat pe 16 August 2008 18:52 |
||
SALUTARE!!! ufffffffffffffff ce prost e netul... mobile connections... Nu ma lasa sa postez deloc... pana sa citesc ce ati mai scris voi... pica netul imi pare rau ca nu am mai intrat aseara... am avut si ceva musafiri... netul a tot picat... si pe timpul noptii... si azi toata ziua... Chiar cand sa dau adauga mesaj... HOP! PICA NETUL LA MULTI ANI! baghera... sper sa nu mai pice netul si sa stau mai mult prin cafenea... Cine bea o bere rece??? |
||
Angelli Postat pe 16 August 2008 18:54 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-16 18:39:10 am intrat in cafenea doar un pic, vad ca si voi ati luat pauza in weekendmelimeli ce faci dragutaaaaaaaaaaaaaa sint aici,hai sa fumam o tigareeeeeeeeeeeeeeeee sa intoxicam putin cafeneauaaaaaaaaaaaa |
||
Postat pe 16 August 2008 18:55 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-16 18:54:38SALUTARE!!!mersi Angelii,stai linistita ca isi revine si conectia asta cu net-ul,peste tot se intimpla sa cada net-ul,dar e bine ca nu dureaza mult,mi-e mi-sa intimplat sa nu pot intra pe mess sau sa navighez aproape o saptamina |
||
Postat pe 16 August 2008 19:02 |
||
Angelii tu bei o bereeeeeeeeeee receeeeeeeee dar yooooooooooo o sa beau o limonadaaaaaaaaaaaaaaa receeeeeeeeeeeee ca tare buna mai eeeeeeeeee | ||
Postat pe 16 August 2008 19:07 |
||
haide bagheruto... bea si tu o bere receeeeeee ce mine... ca e super buna si oricum nu mai pot sa invat nici in seara asta... ca toata ziua "cioc-cioc" paharele cu cei care au venit abia azi sa-mi zica la multi ani!!! haide sa bem berica... nu-mi vine sa beau singura... cu toate ca asta o sa fac daca nu vrei sa bei cu mine... |
||
Angelli Postat pe 16 August 2008 19:27 |
||
am bere rece pentru toata lumea Mai am multa... si e foarte buna pe caldurile astea... Am dat si aseara de baut... pacat ca nu am avut cum sa postez...(imi tot pica netul ) Dar... sper sa mai apara lume prin cafenea si sa bem berica Va astept!!!!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 16 August 2008 19:42 |
||
Angellic, vreau si eu ...bere. Rece sa fie. Ca sunt franta.Am muncit!Fratiorul meu face casa si il ajut si eu cat pot. Macar cu munca fizica..... | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 19:45 |
||
imediat laura... stai jos... odihneste-te... vine berea receeeeeee si bunaaaaaaaaaa... cu cea mai mare placere serveste!!!!!!!!! numai bine ca am si eu cu cine sa mai povestesc!!! |
||
Angelli Postat pe 16 August 2008 19:50 |
||
laura asa-i ca-ti place berea de la mine??? nu cred ca am stat pana acum in cafenea de vorba cu tine... Vreau sa-ti multumesc tie si celor care mi-au spus "La Multi Ani!"... ati fost foarte draguti... baghera, CRYLE, Ovidiu, melimeli, cristisz, miaunuka...si tie laura.. va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ladydy... bun venit!!! sper sa-ti placa la noi in cafenea In general cafeluta e facuta de CRYLE... si e minunata... A mai venit cineva la cafenea??? o bere rece??? |
||
Angelli Postat pe 16 August 2008 20:03 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-16 19:27:36haide bagheruto... bea si tu o bere receeeeeee ce mine... ca e super buna si oricum nu mai pot sa invat nici in seara asta... ca toata ziua "cioc-cioc" paharele cu cei care au venit abia azi sa-mi zica la multi ani!!!Angelii nu ma intelesesi yooooooooooo vreau sa beau o bereeeeeeee dar n-am voie,de aia am zis ca o sa beau o limonada cu voi,si pe bune ca beau limonadaaaaaaaaaaaa,dar daca voi vreti sa beti bereeeeeee atunci o sa beau una bucataaaaaaaaaaaa doar virtualllllllllllll sa nu zicetiiiiiiiiiiiiii ca sint reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
Postat pe 16 August 2008 20:26 |
||
angelli.... ai o berica ........super... Rece si...bunaaaaaaaaaaaaaaaa!Mnam..mnam... tare-i bine cu voi.. dragii mei prieteni.. virtuali............. | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 20:29 |
||
in seara asta ..vreau sa dansez..........Alegeti muzica.... |
||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 20:30 |
||
lauraaaaaaaaaaaaa yo asculttttttttttttttt muzica de genulllllllllllll c-am asaaaaaaaaaaaaMyHotComments MyHotComments sau mai bine zis muzica house de club,ce zici iti place e mai ritmataaaaaaaaaaaaaaaa si pe mine una ma bine dispuneeeeeeeeeeee MyHotComments | ||
Postat pe 16 August 2008 21:05 |
||
Modern Talking aveti? Daca nu ... aduc euuuuuuuuu | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 21:17 |
||
LA DAAAAAAAAAAAAAAAAANSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 21:18 |
||
hellouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pazea ca viuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! incalzita de la soareeeeeeeeeeeeeee! am lucrat in gradina, curgeau apele pe mine, am facut un dus, manichiura cu inimioareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si vreau o bere receeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! uite am adus floricele in cafenea sa fie frumos! |
||
nebuna Postat pe 16 August 2008 21:32 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-16 18:33:41SEXY andrea bravo daca cu baieti vrei sa discuti ai gresit,daca citesti un pic de pe aci o sa iti placa si cafeneaua noastra ,CRYLE chiar mi-ar place sa stiu olteneste imi place accentul e supeeeeeeeeeeeeeer buna seara...!!...melica...ce se-ntampla?...se trasforma cafeneaua in...bordel? vrea lumea...agatzaturi? |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 21:32 |
||
Dar HOLOGRAF AVETI? | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 21:35 |
||
Si baietii plang cateodata............ | ||
laura_bella36 Postat pe 16 August 2008 21:36 |
||
ehhhhhhhhhhhhhh, ovidele cafeneaua noastra e selecta....intra cine vrea si rezista cine poate! |
||
nebuna Postat pe 16 August 2008 21:37 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-16 20:30:52in seara asta ..vreau sa dansez..........Alegeti muzica.... laura...ce tare-ti place ....dansu`.... am sa fac eu pe...DJ-ul... sa-mi spuneti doar...ce preferati!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 21:38 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-16 21:37:31ehhhhhhhhhhhhhh, ovidele mai....poate vrea lumea..."ACCTIONS"!!!!!...MAI STII? ce faci tu...nebunie?...singurica la cafenea? cam pustiu...se pare... |
||
ovidiu42 Postat pe 16 August 2008 21:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
|
||
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural