Cafenea virtuala

De la: Angelli, la data 2008-08-16 22:54:38 eu stau la munte E bine ca e racoare... noaptea ma invelesc in pilota... altfel mor de frig...
as vrea sa fie la mare cafeneaua... ce ziceti???
cel putin sa acceptam propunerea... crile a zis sa punem bani de o piscina... E? nu ar fi buna acum o piscina??? as intra direct... Cryle se gandise la toate... zicea ceva de genul... ca nu are rost sa investim intr-o piscina... si ca putem sa cumparam una destul de mare... ca oricum nu suntem foarte multe persoane in cafenea la aceeasi ora... Bine zice si Cryle...
deci? ce facem???

bem o bere si analizam problema...........

pai...sincer...de ce sa nu cumparam una...mare...si...s-o tinem plina?
si...oricum...eu...as face doar noaptea...baitza...ca e mai placut...
ce bine de tine...ca esti la racoare...
ovidiu42
Postat pe 16 August 2008 23:01
De la: nebuna, la data 2008-08-16 23:00:52
De la: ovidiu42, la data 2008-08-16 22:51:17
De la: nebuna, la data 2008-08-16 22:48:34gagicile s-or fi culcat sau sunt la vre-o chermeza?

ovidele tu esti la munca?

mai....venise saraca ...o fatuca...si...a plecat...ca n-are si ea...baieti...sa vb cu ei...

avem si noi un baietel aici... da nu cred ca se incadreza in cerintele don'soarei

ehe-heeeeeeeeeeeeee........daca se-ncadra...nu credeti ca era in alta parte?
dar...sincer...mi-e sila...cand vad ce-i pe netu` asta...in ce priveste sexualitatea...
chiar sant oameni care au un pitic...asa de ...infestat?
mai postez undeva...unde se vb despre sex...cat...si...cum...e sanatos sa fie...si...despre tradari...
doamne...una lume...e dusaaaaaaaaa.....rau de tot...
ovidiu42
Postat pe 16 August 2008 23:04
De la: laura_bella36, la data 2008-08-16 22:58:56celine dion??????????????ym alive..........

cine vrea...celine dion?
ovidiu42
Postat pe 16 August 2008 23:04
De la: ovidiu42, la data 2008-08-16 22:48:41
De la: Angelli, la data 2008-08-16 22:43:45 si eu beau bere ovi... nu am mai baut de nu stiu cand... iar voi aici, la cafenea, imi tot faceati pofta... Am tinut o dieta... care nu a dat rezultat... si m-am gandit... ca mi-ar prinde totusi bine o bere rece... nu numai virtual...
asa ca... beau si eu berica rece in realitate si de ieri tot beau...
Mai aduc o bere receeeeee???

am adus eu...si e...rece...brrrrrr!!!!....
daca mai vrea cineva....sa spuna...

nu.... nu.... nu....
ovi in seara asta eu dau berea
Afost ziua mea... si din motive tehnice nu am avut cum sa intru la cafenea...sa dau de baut... Totusi pusesem multa bere la rece... Ma bucur ca am cu cine sa beau o bere si te rog sa accepti berea de la mine...

Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am ajuns aseara la cafenea... chiar imi pare rau... promisesem ca dau de baut... si ca o sa mancam tort... Asta e!!! a tot picat netul... :(

in seara asta am net... si beau o bere rece si buna cu voi in cafenea... cine mai vrea bere... aduc imediat
Angelli
Postat pe 16 August 2008 23:05
De la: Angelli, la data 2008-08-16 23:05:16
De la: ovidiu42, la data 2008-08-16 22:48:41
De la: Angelli, la data 2008-08-16 22:43:45 si eu beau bere ovi... nu am mai baut de nu stiu cand... iar voi aici, la cafenea, imi tot faceati pofta... Am tinut o dieta... care nu a dat rezultat... si m-am gandit... ca mi-ar prinde totusi bine o bere rece... nu numai virtual...
asa ca... beau si eu berica rece in realitate si de ieri tot beau...
Mai aduc o bere receeeeee???

am adus eu...si e...rece...brrrrrr!!!!....
daca mai vrea cineva....sa spuna...

nu.... nu.... nu....
ovi in seara asta eu dau berea
Afost ziua mea... si din motive tehnice nu am avut cum sa intru la cafenea...sa dau de baut... Totusi pusesem multa bere la rece... Ma bucur ca am cu cine sa beau o bere si te rog sa accepti berea de la mine...

Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am ajuns aseara la cafenea... chiar imi pare rau... promisesem ca dau de baut... si ca o sa mancam tort... Asta e!!! a tot picat netul... :(

in seara asta am net... si beau o bere rece si buna cu voi in cafenea... cine mai vrea bere... aduc imediat

ok...accept...cinstea de la tine...
si...inca odata...LA MULTI ANISHORI...cu multa fericire si...bucurii!!!
ovidiu42
Postat pe 16 August 2008 23:10
multumesc ovi

o sa mai beau o berica cu voi... apoi ma pun sa dorm... maine o sa ma trezesc si eu devreme (sper)...

Angelli
Postat pe 16 August 2008 23:29
ufffffff se pregateste sa ploua... sigur o sa-mi pice netul... asa ca ma grabesc sa adorm... daca incepe sa ploua nu mai pot sa adormi...
Am baut atata bere... chiar mi-a placut
Probabil eu o sa adorm... dar va rog sa va serviti cu bere... este pentru toata lumea...

noapte buna celor care dorm deja...
iar celor care raman... sus paharul

Angelli
Postat pe 16 August 2008 23:42
hello my friends

eeeiiiiiiiiii! pe ce ritmuri dansam?
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 00:19
De la: ovidiu42, la data 2008-08-16 23:04:30
De la: laura_bella36, la data 2008-08-16 22:58:56celine dion??????????????ym alive..........

cine vrea...celine dion?

eeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 00:31
Cu ea Simt ca .............traiesc sau ZBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 00:32
Buna tuturor.....

Ma bag si eu la o cafelutza cu voi...ma primiti in grup?
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 02:40
Apropos de ritmuri...ador Celine Dion. Nu cred ca ma voi satura vreodata. Oricum, melodia preferata e "That's the way it is".

P.S.: Toata lumea doarme????
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 02:44
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sa nu rideti ca azi fuse-i matinalaaaaaaaaaaaaaaa,dar asta numai din cauza lui barbati-miu numai el e devina ca ma trezii asa devreme,asa ca azi eu va dau trezireaaaaaaaaaaaaaa si cafeluteleeeeeeeeeeeeeee sint gata va asteaptaaaaaaaacine doreste poate sa-si puna niste friscaaaaaaaaaaaa

Postat pe 17 August 2008 06:08
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 02:40:21Buna tuturor.....

Ma bag si eu la o cafelutza cu voi...ma primiti in grup?
bine ai venit in clubul nostru loredana

Postat pe 17 August 2008 06:16
cafelutaaaaaaaaaaaa e gata dragilor sper sa-va trezeasca mirosul eiiiiiiiiiiiiisi pina va treziti cu totiiiiiiiiiiiiiiiii,voi avea timp sa-mi rezolv treburile va pup

Postat pe 17 August 2008 06:20
Hmmmmmmmm...miros de cafea, Bagheruta, ma spal pe fata si .....vin sa bem cafeaua.....tigari avem?????
Neatza, adormita cum sunt...uitai sa mai salut....
cat am de citit din urmaaaaaaa, sa vad si eu ce s-a mai barfit

Postat pe 17 August 2008 08:15
Laura...esti bestiala, imi placi.....Celine Dion???????...zici matale???????
Llolo si eu mi-am facut pedichiura si mi-a facut ceva floricele pe unghiile mari de la picioare....dar sunt frumoase....inimioare, hmmm, o idee buna....
Meliiiiiiiii, iubirea mea, care vrea sa vb ....olteneste..
Bagherica, ca s-a propus aseara in privintza ....strangerii de fonduri pentru piscina, suntem de comun acord sa luam una gonflabila mai mare si sa o tinem plina cu apa si sa intaram sa ne racorim de cate ori ...venim la cafenea???????
Laura....Celin Dion...numai pt tine.....
Ovi, salutari si pacat ca nu i-ai facut o primire....fastuoasa fetii, voia...baieti?????????....nu i-ai zis ca si tu esti tot baiat, dar cu o gandire mai profunda????
Angel.....lasa ma nu te mai enerva ca nu ai net.....ai racoare, noi degeaba avem net...dak murim..la ce ne foloseste ????
Uitai sa salut pe cineva?????
bun venit....celei noi, nu retin numele.....va astept la cafea....

sper ca azi apareti ....nu ca ieri..

Postat pe 17 August 2008 08:47
imi pun repede cafea ,o tigara in gurita si sa vad ce s-a mai intamplat paci aparu o fata noua aseara,hhhhhhhhmmmmmmmm oare mai intra si azi???????????????e cineva in cafenea?????????

Postat pe 17 August 2008 09:36
Daaaaaaaaaaaaaaaa
Sunt aici, incepui un razboi cu doua fete fffff...frumoase, asa pretind ele...dak nu le dau la brazda....apelez la prietenii mei din cafenea, poate s_o gasi cineva sa-mi sara-n ajutor sa-mi fie alaturi

Postat pe 17 August 2008 09:49
Netazaaaaaaaa!!! Acum imi beau si eu cafelutza...fara tigara. Melimeli, siguuuuuuuuurrrrrrr ca o sa mai intru si azi...si every day...sa ne mai destindem un pic inainte de munca!!!! Ma bag si eu la piscina...mai ales ca aici la mine sunt 40 de grade.....

Cryle...ce fericita tre sa fii cu noua ta pedichiura...

Multumesc pt primire...Va poop pe toti....
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 10:22
Nu mai e nimneni??? Rusinica...m-ati lasat singurica la cafea...

needforspeed
Postat pe 17 August 2008 10:43
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 10:22:25Netazaaaaaaaa!!! Acum imi beau si eu cafelutza...fara tigara. Melimeli, siguuuuuuuuurrrrrrr ca o sa mai intru si azi...si every day...sa ne mai destindem un pic inainte de munca!!!! Ma bag si eu la piscina...mai ales ca aici la mine sunt 40 de grade.....

Cryle...ce fericita tre sa fii cu noua ta pedichiura...

Multumesc pt primire...Va poop pe toti....

loreeeeeeeeeee, bine ai venit in clubul nostruuuuuuuuuuuuuu, azi eu am ddeschis un ochi pe la 6 si mi-am spus ca-i prea devreme, acu m-am ridicat din pat, bagheruta a facut cafeaua, eu aduc tigarile pentru cine fumeaza, si niste tartine cu miere....pentru cine vrea, si ma pregatesc sa lenevesc.
nebuna
Postat pe 17 August 2008 10:46
buna dimineata !!!!!!
bagheruta multumim pentru cafeluta nu e foarte multa lume in cafenea... asa ca mai am si eu cafea facut de tine... o incalzesc putin... si pun o lingurita mare cu frisca Cafeluta e perfecta!!!!!!!! (mai ales ca aseara am baut multaaaaaaaaa bereeeee)
deci... cafeluta cu multa frisca + + tartine cu miere de la lolo asta da trezireeeeeeeeeeee...
Angelli
Postat pe 17 August 2008 11:05
Neatza..neatza..Eu m-am bagat la somnik pe la 4...si la 8,30...mi-a dat trezirea picul meu!!! Bine macar ca mai pot lenevi cu voi pe aici...ca de'...o data pe saptamana e duminica, nu? Mai avem somnorosi in cafenea? Fac eu cinste azi cu cafea....pentru toata lumea...."nebuna" (poate aflu si numele tau..:) aduce tarte cu miere (pt cei care papa de dimineata)...

Maine dim cred ca voi savura cafelutza cu baghera (ca am vazut ca ea e f matinala...) ASa ca baghera....daca te trezesti inaintea mea...sa imi opresti si mie cafelutza!!!

needforspeed
Postat pe 17 August 2008 11:11
lume noua...
Bine ai venit loredana!!! sper sa-ti placa atmosfera din cafenea
Angelli
Postat pe 17 August 2008 11:18
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 11:11:31Neatza..neatza..Eu m-am bagat la somnik pe la 4...si la 8,30...mi-a dat trezirea picul meu!!! Bine macar ca mai pot lenevi cu voi pe aici...ca de'...o data pe saptamana e duminica, nu? Mai avem somnorosi in cafenea? Fac eu cinste azi cu cafea....pentru toata lumea...."nebuna" (poate aflu si numele tau..:) aduce tarte cu miere (pt cei care papa de dimineata)...

Maine dim cred ca voi savura cafelutza cu baghera (ca am vazut ca ea e f matinala...) ASa ca baghera....daca te trezesti inaintea mea...sa imi opresti si mie cafelutza!!!

loredana iti sugerez ca citesti macar pe sarite... "trecutul cafenelei" ca sa zic asa...
o sa aflii ca "nebuna" = lolo ... cafeluta de dimineata e facuta (in general...) de cryle ... etc.
tot timpul cryle face cafeluta multa... sa ne ajunga...
Angelli
Postat pe 17 August 2008 11:31
Angelli...si nu numai...va multumesc pentru primire!!!! Cu siguranta o sa imi placa atmosferea din cafenea...

Sunteti niste simpatici cu totii!!!!
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 11:33
De la: laura_bella36, la data 2008-08-17 00:31:00
De la: ovidiu42, la data 2008-08-16 23:04:30

cine vrea...celine dion?

eeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooooooofffffffffff......laura....uite...pt tine...am un intreg album...cu celine dion...dar...poate...gasim o modalitate sa iti trimit...
cu toate ca sunt comvins ca ai si tu...suficient de multa muzica cu ea...asa cum si eu am cu cei care imi plac mie...
dar...tot iti ofer...cate putin...din ceea ce-ti place..
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 12:48
De la: baghera, la data 2008-08-17 06:20:46cafelutaaaaaaaaaaaa e gata dragilor sper sa-va trezeasca mirosul eiiiiiiiiiiiiisi pina va treziti cu totiiiiiiiiiiiiiiiii,voi avea timp sa-mi rezolv treburile va pup

bagherutza...ma surprinde...trezirea ta...matinala...
felicitari...sotului...sa mai faca d`astea...
poate...asa...prinzi si tu...rasaritu`...la ferestra...sau in cafenea...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 12:50
De la: CRYLE, la data 2008-08-17 09:49:37Daaaaaaaaaaaaaaaa
Sunt aici, incepui un razboi cu doua fete fffff...frumoase, asa pretind ele...dak nu le dau la brazda....apelez la prietenii mei din cafenea, poate s_o gasi cineva sa-mi sara-n ajutor sa-mi fie alaturi

Cryle...ia zi tu...la taty...cine te supara?
si...cum de ...te razboiesti tu singura...fara sa ceri parerea noastra?
oricum...am incredere in tine ca...faci fatza...
nu cobora...la nivelul lor...daca ti se pare ca e prea jos...
noi...pretindem ca avem un nivel...ceva mai ...ridicat...
asa ca...ignora...si...treci in cafenea...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 12:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Studiu de piata pt bautorii de whisky 190 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult 10 De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12
Iadul e aici... ! 19 De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Setari Cookie-uri