Cafenea virtuala

lauraaaaaaaaaaaaaaaa uite draguta tigari cite vreisi vine si bereaaaaaaaaaaa receeeeeeeeeeeeeeyoooooooooooo o sa beau o limonada receeeeeeeeeeeee cu voi,Angelii mersi e tocmai buna

Postat pe 17 August 2008 14:48
laura poftim berica e rece si buna
uite si ... ca doar e duminica
Angelli
Postat pe 17 August 2008 14:49
De la: baghera, la data 2008-08-17 14:39:28
De la: Angelli, la data 2008-08-17 14:24:03 stie baghera de ce a tinut ea sa faca tocmai azi cafeluta... si asa devreme...
azi e o zi speciala nu????? pentru noi toti.... Sa vedem cine stie...
baghera stie!!!!!!!!!!!!!!!
uite de aia imi place mi-e de voiiiiiiiiiiiiii toti ca intrati la ideiiiiiiiiiiiiii eheeeeeeeeeeeee dragilor se mai intimpla sa fiu si mai matinala,sa vedeti lunaaaaaaaaaaaaa viitoare ce matinala voi fiiiiiiiiiiiii de nici no sa va vina sa credetiiiiiiiiiiiii va dati seama daca vine ziu aia speciala pai atunci darimmmmmmmmmmmmm tot GARBOOOOOOOOOOOOO ma scot astia cu forta afara cu o armata intreaga,eheeeeeeeeeeee dar pina la ziua aiaaaaaaaaaaaa mai eeeee stai relaxati deocamdata

...bage`...cum o fi...realitatea?...
hai la racoreala...ai dat de...Cryle?...se mai razboieste?
offfffffffffffffffff...........abia astept ...sa aflam...vestea....
sincer...iti tin pumnii...sa fie asa cum iti doresti tu...
dar...nu capi de cinsteeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........
sa nu fugiiiiiiiiiiii..........ca nu scapiiiiiiiiiiiiii
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 14:52
De la: laura_bella36, la data 2008-08-17 14:45:51dati-mi si mie o bere.Si-o tigara. Da-l incolo de ....post

laura...hai la petrecere...ca...postu`...trece el...si fara noi...
ce daca suntem pacatosi?...crezi ca...e un pacat atat de mare?
sant altii...mai pacatosi ca noi...fii sigura...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 14:54
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 14:52:51
De la: Angelli, la data 2008-08-17 14:24:03 stie baghera de ce a tinut ea sa faca tocmai azi cafeluta... si asa devreme...
uite de aia imi place mi-e de voiiiiiiiiiiiiii toti ca intrati la ideiiiiiiiiiiiiii eheeeeeeeeeeeee dragilor se mai intimpla sa fiu si mai matinala,sa vedeti lunaaaaaaaaaaaaa viitoare ce matinala voi fiiiiiiiiiiiii de nici no sa va vina sa credetiiiiiiiiiiiii va dati seama daca vine ziu aia speciala pai atunci darimmmmmmmmmmmmm tot GARBOOOOOOOOOOOOO ma scot astia cu forta afara cu o armata intreaga,eheeeeeeeeeeee dar pina la ziua aiaaaaaaaaaaaa mai eeeee stai relaxati deocamdata

tehnica pe viu(realitatea)e mai rau pai da tu ce credea-i de fugittttttttttttttt nu fug alerggggggggggggg mai ceva ca o pantera,ca nu degeaba am porecla de baghera asa imi zic prieteniiiiiiiiiii ca mi-se potriveste foarte mult,iar yooooooooo nu-i contrazic ca asa eeeeeeeeeeeeeeeeeee iar de razboi aflai din prima stiu unde se tine,direct la tinta ma duse-i pe bune,si tu ovi posta-i acolo,am sa ma duc sa-o fac pe aia varzaaaaaaaaaaaaaaaa chiar m-a inervat si pe mine ce perle scoate din gura o proasta va-i de eaaaaaaaaaaaaaa

Postat pe 17 August 2008 14:59
De la: baghera, la data 2008-08-17 14:59:56
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 14:52:51

tehnica pe viu(realitatea)e mai rau pai da tu ce credea-i de fugittttttttttttttt nu fug alerggggggggggggg mai ceva ca o pantera,ca nu degeaba am porecla de baghera asa imi zic prieteniiiiiiiiiii ca mi-se potriveste foarte mult,iar yooooooooo nu-i contrazic ca asa eeeeeeeeeeeeeeeeeee

asa e...vad si eu...
dar...daca te-mpiedici...ce te faci soro?
ooops!!!...hai sa lasam....ca cine stie ce inteleg prietenii nostri!!!
sincer...abia astept sa spui cum e...
sunt convins ca si tu esti curioasa...
dar...asteptam....
o bere...ceva?
ai voie?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:04
Fratilor...eu moorrrrrrrrr de cald... Da' nu vreau bere...ca se urca la cap.. Angelli, o limonada cu gheata mai ai si pntru mine? Am pus bere pentru toata lumea...si pentru tine...asa ca ..veniti de va serviti.. si...mai lasa invatatul...la noapte ce faci?
Ovidiu, buuuunnnn pepenele....da' cre ca ma bag si eu la putin fistic...imi facusi pofta...

Nu mi-a zis nimeni ce face azi....eu spre ex am tras un pui de somn cu piticul meu...ma rog...el si acum inca doarme..si probabil mai pe seara dau o fuga pe la o terasica...ceva...Voi???

Cryle...astept si eu sa vad cum te-ai descurcat?
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 15:04
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 15:04:35Fratilor...eu moorrrrrrrrr de cald... Da' nu vreau bere...ca se urca la cap.. Angelli, o limonada cu gheata mai ai si pntru mine? Am pus bere pentru toata lumea...si pentru tine...asa ca ..veniti de va serviti.. si...mai lasa invatatul...la noapte ce faci?
Ovidiu, buuuunnnn pepenele....da' cre ca ma bag si eu la putin fistic...imi facusi pofta...

Nu mi-a zis nimeni ce face azi....eu spre ex am tras un pui de somn cu piticul meu...ma rog...el si acum inca doarme..si probabil mai pe seara dau o fuga pe la o terasica...ceva...Voi???

Cryle...astept si eu sa vad cum te-ai descurcat?

hai la...fistic...
toata lumeaaaaaaaaaaaaaaa...........
am luat pt toti...
chiar daca am sa raman eu fara...nu-i bai...
mai cumpar...maine...
ca...fara...in casa...nu pottttttttttttttt.............
deci...cine vrea o salata de fructe...rece?
pepene...nu mai am...
am sunat sa-mi aduca...
pana vine...ne descurcam cu ce avem...
dar...cine invatza acolo?
se aude...ceva...si...angeli...cred ca...tot nu se lasa...
asa e?
hai la bere ca ...e duminica...
sau...limonada...rece...cine nu vrea bere...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:09
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 13:04:44
De la: nebuna, la data 2008-08-17 10:46:30
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 10:22:25Netazaaaaaaaa!!! Acum imi beau si eu cafelutza...fara tigara. Melimeli, siguuuuuuuuurrrrrrr ca o sa mai intru si azi...si every day...sa ne mai destindem un pic inainte de munca!!!! Ma bag si eu la piscina...mai ales ca aici la mine sunt 40 de grade.....

Cryle...ce fericita tre sa fii cu noua ta pedichiura...

Multumesc pt primire...Va poop pe toti....

loreeeeeeeeeee, bine ai venit in clubul nostruuuuuuuuuuuuuu, azi eu am ddeschis un ochi pe la 6 si mi-am spus ca-i prea devreme, acu m-am ridicat din pat, bagheruta a facut cafeaua, eu aduc tigarile pentru cine fumeaza, si niste tartine cu miere....pentru cine vrea, si ma pregatesc sa lenevesc.

nebunica...vreau si eu.....tarteeeeeeeeeeeeeeeeee............
doamne...m-ai facut sa-mi plua-n gura...
am dat tel la cofetaria de sub mine...sa-mi faca tarte...
m-ai rupt cu astea...
e frumos?
cozonac...n-ai?

ovidele, noroc cu castroanele Tapperwere ca am facut si cozonacu', deci se pun ingradientele si se framanta singur....asa ca nu e greu de facut. Am pus crema cu mac...ceva special invatat de la bunica.
apoi tre' sa-nvat sa fac baclavale, da pana una alta ma duc la kaufland si iau o tava
nebuna
Postat pe 17 August 2008 15:14
Dragii mei prieteni va las.Ma duc la gratar la padure.SAC
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 15:14
ce razboi? io nu stiu nimic!
ma tineti in ingonarnta?
tre sa luptam pentru cryle?
are nevoie de ajutor?
spune-ti pe privat macar sa intru si io!
nebuna
Postat pe 17 August 2008 15:19
Laura...te invidiez...vreau si eu padure si gratar.... Ma iei si pe mine? Haide...plssssss...ca fac cinste...

Mai vreau limonada...
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 15:23
De la: nebuna, la data 2008-08-17 15:19:31ce razboi? io nu stiu nimic!
ma tineti in ingonarnta?
tre sa luptam pentru cryle?
are nevoie de ajutor?
spune-ti pe privat macar sa intru si io!

cred ca e vb de..."tradare..."...dar...Cryle...se par ca e plecata acum...
asa ca...stam toti ca pe plita!!!!
asteptam...si...sper ca se descurca!!
ce faci tu...nebunica?
ce-ti face manutza?
ia ceva rece...si...trage-ti sufletu`....
o incghetzata de fructe...ceva?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:24
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 15:23:54Laura...te invidiez...vreau si eu padure si gratar.... Ma iei si pe mine? Haide...plssssss...ca fac cinste...

Mai vreau limonada...

lory...aduc imediat....
sa fie si ceva...cuburi de gheatza?
portocala...am stors-o....cu mana mea...
si ceva...struguri...
asa ca...ce sa zic...?
daca n-o fi pe placu` tau...ma iarta si tu ca...dupa ceva bere...poate am mai uitat si yo...cate ceva...
menta...sa fie?
iti place?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:27
De la: laura_bella36, la data 2008-08-17 15:14:20Dragii mei prieteni va las.Ma duc la gratar la padure.SAC

laura...pacatu` tau sa fie...
tu...la gratar...si.noi...ne chinuim cu...cafeneaua?
frumos?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:28
Ce prieteni minunati....mor de ras singura in fata monitorului....
O IUBESC DE MOR PE LAURA_BELLA....
Uitati-va in urma, nu vezi sa se implice in discutie....
Vreau si eu o bere...
Vreau si eu o tigare....
Celin Dion....
Toti o servim, nu vreau sa se supere pe mine, Laurica iti scrisei ca-mi place de mor, faci nota discordanta si asa e frumos....
Injurama, k eu tot te plac....
Loredana, eu iti urai ....Bun venit, dar specificai k nu-ti retinusem numele.....ma cam agitai de dimineatza.....
Prietenii mei dragi, razboi, nu e razboi, nu merita sa ma cobor la nivelul ei.....doar ca nu are ce cauta acolo si trebuie sa-si vada de drumul ei, de inclinatiile ei.....si de tot ce-i place ei sa faca, nu sa vina si sa jigneasca in stanga si in drapta, nu are nimeni acest drept.....de a judeca pe cineva pe care nu-l cunosti doar pt faptul ca nu-ti place cum gandeste......adica nu gandeste ca mine....e urat, e josnik....
O sa va arat cand.....o sa cred eu ca am nevoie de voi....
Stiti k va pup pe toti...vb mai pe seara...trebuie sa plec:*:*:*:* Sincer, Lolo zisesi ceva de baclava?????????
SALIVAIIIIIIIIII...gasesc oare la Kaufland???????

Postat pe 17 August 2008 15:32
yoooooooooooo deja o facu-i pe javra aia de rahatttttttt(scuza-ti limbajl)deeeeeeeee ma inerva-si rau nu ass puteti sa cititi ce-am postat,ca nu mai putu-i astepta pina sa vina cryle e mai bine asa,de acum incolo o paru-i bine de abia astept sa raspunda atunciiiiiiiiiiiiiiiiii tineti-va ce-o sa iasa de se va cutremura tot GARBO

Postat pe 17 August 2008 15:32
De la: CRYLE, la data 2008-08-17 15:32:38Ce prieteni minunati....mor de ras singura in fata monitorului....
Vreau si eu o bere...
Vreau si eu o tigare....
Celin Dion....
Toti o servim, nu vreau sa se supere pe mine, Laurica iti scrisei ca-mi place de mor, faci nota discordanta si asa e frumos....
Loredana, eu iti urai ....Bun venit, dar specificai k nu-ti retinusem numele.....ma cam agitai de dimineatza.....
Prietenii mei dragi, razboi, nu e razboi, nu merita sa ma cobor la nivelul ei.....doar ca nu are ce cauta acolo si trebuie sa-si vada de drumul ei, de inclinatiile ei.....si de tot ce-i place ei sa faca, nu sa vina si sa jigneasca in stanga si in drapta, nu are nimeni acest drept.....de a judeca pe cineva pe care nu-l cunosti doar pt faptul ca nu-ti place cum gandeste......adica nu gandeste ca mine....e urat, e josnik....
Stiti k va pup pe toti...vb mai pe seara...trebuie sa plec:*:*:*:* Sincer, Lolo zisesi ceva de baclava?????????

tzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc!
Hai va aduc si voua mititei!
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 15:36
si maine dimineata promit sa fac cafeluta.
Dar ne vedem diseara.
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 15:38
loredana o sa te invidieze cineva din cafenea cand o sa vada ca stii sa vorbesti olteneste "imi facusi pofta..." Cryle o sa se bucure (presupun...)

limonada rece este pentru toata lumea...
a facut si ovi... ne rasfata cuburi de gheata, portocala... struguri... menta...
Angelli
Postat pe 17 August 2008 15:40
De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:40:02 loredana o sa te invidieze cineva din cafenea cand o sa vada ca stii sa vorbesti olteneste "imi facusi pofta..." Cryle o sa se bucure (presupun...)

a facut si ovi... ne rasfata cuburi de gheata, portocala... struguri... menta...

vaaaaaaaaiiiiiiiiiiii........angeli...venishi?

hai la racoreala....
unde fuseshi...fata?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:43
De la: nebuna, la data 2008-08-17 15:14:02
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 10:22:25Netazaaaaaaaa!!! Acum imi beau si eu cafelutza...fara tigara. Melimeli, siguuuuuuuuurrrrrrr ca o sa mai intru si azi...si every day...sa ne mai destindem un pic inainte de munca!!!! Ma bag si eu la piscina...mai ales ca aici la mine sunt 40 de grade.....

loreeeeeeeeeee, bine ai venit in clubul nostruuuuuuuuuuuuuu, azi eu am ddeschis un ochi pe la 6 si mi-am spus ca-i prea devreme, acu m-am ridicat din pat, bagheruta a facut cafeaua, eu aduc tigarile pentru cine fumeaza, si niste tartine cu miere....pentru cine vrea, si ma pregatesc sa lenevesc.

m-ai rupt cu astea...
e frumos?
cozonac...n-ai?

ovidele, noroc cu castroanele Tapperwere ca am facut si cozonacu', deci se pun ingradientele si se framanta singur....asa ca nu e greu de facut. Am pus crema cu mac...ceva special invatat de la bunica.
apoi tre' sa-nvat sa fac baclavale, da pana una alta ma duc la kaufland si iau o tava

nebunica...ma faci sa vin in fata casei...sa adulmec....
doamne!!!...baclaclavale....
ce-mi face ...fata asta...
te fac responsabila de...starea mea...ulterioara...sa stii!!!
treaba ta...!!!
sa te vad cum te descurci....
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:45
feteloooooooooooooooor, cand e ceva de ras, vreau si io sa rad...pe ce forum ati postat?
io-s cam baba stiti voi

lauricooooooooooooooooo, vezi sa nu vii prea tarziu, aseara am adormit in fata calculatorului...cu toate deschise!
nebuna
Postat pe 17 August 2008 15:46
De la: CRYLE, la data 2008-08-17 15:32:38Ce prieteni minunati....mor de ras singura in fata monitorului....
Vreau si eu o bere...
Vreau si eu o tigare....
Celin Dion....

Cryle...pe unde umbli tu?
noi ne dam de ceasu` mortzii pe aici...sa nu patzesti ceva...si t...apari...destinsa...si...plina de viatza...
felicitari!!!
dar...spune-ne si noua...cum sta treaba cu...razboiu!!!
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:48
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:45:17

m-ai rupt cu astea...
e frumos?
cozonac...n-ai?

treaba ta...!!!

draga, constat ca vei face echipa buna cu barbatul meu....care nu prea sta fara fistic, alune, seminte...etc...si cu bere bineinteles!
apoi cand vine acasa sa vezi ce de budincute....placintele...etc, tre' sa-ti fac cunostinta cu el neaparat
nebuna
Postat pe 17 August 2008 15:50
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:43:31
De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:40:02 loredana o sa te invidieze cineva din cafenea cand o sa vada ca stii sa vorbesti olteneste "imi facusi pofta..." Cryle o sa se bucure (presupun...)

hai la racoreala....
unde fuseshi...fata?

ovi ma faci sa rad !!! da... vad.... si tu stii sa vb olteneste
unde sa fiu??? nu am avut curent o ora... => s-a dezghetat frigiderul... Il spalai si bagai (pe olteneste ) berea la locul ei in frigider
va spun mai tarziu ce sarbatorim AZI ... vad ca nici baghera nu stie ...

termin berica aici cu voi... si am mai spus... o sa dorm ca sa invat la noapte...
noroc
Angelli
Postat pe 17 August 2008 15:56
De la: nebuna, la data 2008-08-17 15:50:36
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:45:17

m-ai rupt cu astea...
e frumos?
cozonac...n-ai?

treaba ta...!!!

draga, constat ca vei face echipa buna cu barbatul meu....care nu prea sta fara fistic, alune, seminte...etc...si cu bere bineinteles!
apoi cand vine acasa sa vezi ce de budincute....placintele...etc, tre' sa-ti fac cunostinta cu el neaparat

poi...nebunica...ia ezi cum fci....poate...te alegi cu ceva...bucatareala...in plus...ca deh!!!...pt ...musafiri...trebe...
si...imi plac al dreaq...de mult...baclavalele...
asa ca...gandeste-te daca ...sa ne faci cunostintza!!!
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:57
De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:56:26

hai la racoreala....
unde fuseshi...fata?

unde sa fiu??? nu am avut curent o ora... => s-a dezghetat frigiderul... Il spalai si bagai (pe olteneste ) berea la locul ei in frigider

termin berica aici cu voi... si am mai spus... o sa dorm ca sa invat la noapte...
noroc

offffffffffffff.saraca...pb cu...curentu`...
de parca...am fi...in urma cu...ani de zile...cand ea era mititica!!!
dar...poate trece...
astept ...petrecerea...
si...te astept si pe tine...angeli...la petrecere...
nu crezi ca tre sa vii?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 15:59
De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:56:26

hai la racoreala....
unde fuseshi...fata?

noroc
ce sa stiu Angeliiiii????

Postat pe 17 August 2008 16:03
Ovidiu...multumesc pentru tot...limonada foarte buna...hmmm...da' nu ma satur ca aici e cald de m-au taiat toate apele...nu se mai racoreste o data... Buuunnnn ...ovi, imi place oricum...esti un dragutz!

Cryle...am inteles despre ce era vorba...nu trebuie sa te cobori la nivelul lor...(o sa vin si eu cu un comentariu mai incolo). Hai mai bine in cafenea...la o limonada...la o berica rece ca sa-ti mai treaca supararea...POOP mare!!! esti o dulce!
needforspeed
Postat pe 17 August 2008 16:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
La ciroza ecosez 503 De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28
Unde neferim de meci? 1 De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
Setari Cookie-uri