De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 16:05:58Ovidiu...multumesc pentru tot...limonada foarte buna...hmmm...da' nu ma satur ca aici e cald de m-au taiat toate apele...nu se mai racoreste o data... Buuunnnn ...ovi, imi place oricum...esti un dragutz! lory...avem din belshug...asa ca...oricat de cald ar fi...incearca sa ...rezisti... noi...asa facem...pt ca...prietenia...ne tine uniti...si...ne face sa suportam mai usor...caldura!!! crezi ca...noi nu simtim la fel...caldura? la piciorele mele...sub birou...calc...face cald... dar...am dat aerul la maxim...si...incerc sa rezist.... in ce o priveste pe..cryle...stiu ca e o lupattoare...si...se descurca... altfel...ne spunea ea...ca doar suntem intre prieteni si...n-avem secrete si nici orgolii!!! deci...mai vrei...ceva rece? si...ceva...fistic...???? |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 16:12 |
||
---|---|---|
lory draga, sper ca nu esti si tu la dieta, ca avem ceva cozonac la comanda speciala a lui ovidiu, si io m-am gandit la ceva baclavaleeeeeeeeeeee! uite le am aici pe masa, si merg cu limonadaaaaaaaaaaaa! | ||
nebuna Postat pe 17 August 2008 16:21 |
||
ovidiu intra figuranta pe subiect ma gasiti acolo | ||
|
||
Postat pe 17 August 2008 16:23 |
||
wooooooooooooooooooow, bate briza racoroasaaaaaaaaaaaaaaaaa! am pus baclavalele pe masa si astept sa vina limonada, ovidiuleeeeeeeeeeee, las-o la dreaq de munca sunt peste 39 de grade! | ||
nebuna Postat pe 17 August 2008 16:24 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:59:04De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:56:26De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:43:31De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:40:02 loredana o sa te invidieze cineva din cafenea cand o sa vada ca stii sa vorbesti olteneste "imi facusi pofta..." Cryle o sa se bucure (presupun...) CLAR o sa vin la petrecere ovi... ca doar sunt si eu printre organizatori Ovidiu... locuinta mea de vara... e la tara!!! prefer sa stau la tara (munte...racoare...) decat in apartament singura (parintii sunt in tari mai calde... in concediu...) Avantajul cel mare (racoarea) intrece dezavantajele mai mici (lipsa curentului... sau faptul ca mai pica netul...) Si am considerat ca aici e locul optim sa invat pentru sesiunea de toamna :D mai stau de vorba cu voi (cand am net)... beau berica cu voi... ca doar ma simt bine in cafenea... totusi am observat ca nu ma mai baga lumea in seama dupa ce au auzit ca nu am sot... copiiiiiiiiiiii... gospodarieeeeeeeee... etc. |
||
Angelli Postat pe 17 August 2008 16:33 |
||
Angeliiiiiiiiiiiii draga cum poti sa zici ca nu te baga nimeni in seama pot eu sa zic asta ca de cind m-am luat la cearta cu inteleapta de pe acel subiect vad ca m-ati vazut oaia neagra,si incerca-ti sa-ma ocoliti asa-i?????????????????? | ||
Postat pe 17 August 2008 16:38 |
||
am terminat cu bericica... o sa ma pun sa dorm... ca nu mai pot de pofta... baclavale... cozonac... Si eu care trebuia sa fiu la dieta... o zi placuta in continuare... ne vedem in max 3 ore... bye-bye |
||
Angelli Postat pe 17 August 2008 16:42 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 16:38:51Angeliiiiiiiiiiiii draga cum poti sa zici ca nu te baga nimeni in seama pot eu sa zic asta ca de cind m-am luat la cearta cu inteleapta de pe acel subiect vad ca m-ati vazut oaia neagra,si incerca-ti sa-ma ocoliti asa-i?????????????????? nu stiu ce zici baghe... (cearta... inteleapta... ce subiect?) eu nu evit pe nimeni... in special pe tine... daca as stii cum se vorbeste pe privat as vrea sa vb putin cu tine... dar nu stiu :( tot timpul ai fost o prezenta placuta in cafenea Imi place ca nu suntem (cei care vizitam cafeneaua...) oameni pesimisti... ci din contra... as mai sta... dar iar trece ziua si nu invat nimic... macar la noapte... baghe' uite pentru tine... |
||
Angelli Postat pe 17 August 2008 16:50 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 16:23:01ovidiu intra figuranta pe subiect ma gasiti acolo unde...baghe`? lamureste-ma!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 16:52 |
||
buna Iolanda, acum am putin timp si am venit si eu la o bere...si aici e cald chiar daca sunt nori.... si chiar acum savurez o bere... |
||
acinom75 Postat pe 17 August 2008 16:52 |
||
buna Ovidiule... |
||
acinom75 Postat pe 17 August 2008 16:53 |
||
si eu vreau sa stiu baghe .... | ||
Angelli Postat pe 17 August 2008 16:54 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-17 16:24:33wooooooooooooooooooow, bate briza racoroasaaaaaaaaaaaaaaaaa! am pus baclavalele pe masa si astept sa vina limonada, ovidiuleeeeeeeeeeee, las-o la dreaq de munca sunt peste 39 de grade! o las...nebunica...da`...cum sa ajung la...baclavalele alea? ca-mi plua in gura... si...fata de la cofe`...zice ca...mai are putin... iti dai seama ce iese...cand sant gata? le devorez...toate.... asa ca sa va fac in ciuda!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 16:54 |
||
Am fost la o inghetata...m-am mai racorit putin. Buuunnn cozonacul...cum sa refuz asa ceva...si pana la urma, acum, 1kg in plus sau in minus n-o sa ma afecteze....cine ma place, ma place asa cum sunt...deci lolo...ma bag si eu la un cozonacel si la inca o limonada.... Baghe...ma alatur...stai asa... |
||
needforspeed Postat pe 17 August 2008 16:55 |
||
dragiiiiiiiiiiiii mei eu v-am spus ca am intrat in razbi cu acea femeie,si am zis ca e bine sa fim cu totiiii acolo sa o aparam pe cryle,dar vad ca fuse-i singura sa-i fac fata si lolooooooo intra dar o lua finut ca e o doamna eu am crezut de cuviinta ca sintem prieteni si unde-i unul in plus puterea creste Angelii nu vb pe privat discutia(cearta)este acum la consiliere subiectul cu tradarea va astept pe toti daca vreti sa veniti,pt ca jicnirile continua si femeia se pare ca nu vrea sa-i de-a paceeeeeeeeeeeee deloc | ||
Postat pe 17 August 2008 17:01 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-17 16:33:02De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:59:04De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:56:26De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 15:43:31De la: Angelli, la data 2008-08-17 15:40:02 loredana o sa te invidieze cineva din cafenea cand o sa vada ca stii sa vorbesti olteneste "imi facusi pofta..." Cryle o sa se bucure (presupun...) angeli...aici nu e o pb...daca ai...familie...sau...copii...gospodarie...si alte cele... intre prieteni...nu cred ca sant asemenea criterii!!! fiecare la randu` lui... asa ca...pana atunci...te oblig sa...copilareshti...cat mai ai timp... si...stai cu noi aici...cat iti face placere... eu...te tin pe...racoritoare...si...fistic.... |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 17:09 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:01:41dragiiiiiiiiiiiii mei eu v-am spus ca am intrat in razbi cu acea femeie,si am zis ca e bine sa fim cu totiiii acolo sa o aparam pe cryle,dar vad ca fuse-i singura sa-i fac fata si lolooooooo intra dar o lua finut ca e o doamna eu am crezut de cuviinta ca sintem prieteni si unde-i unul in plus puterea creste Angelii nu vb pe privat discutia(cearta)este acum la consiliere subiectul cu tradarea va astept pe toti daca vreti sa veniti,pt ca jicnirile continua si femeia se pare ca nu vrea sa-i de-a paceeeeeeeeeeeee deloc unde...baghe`? pe...tradare? |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 17:13 |
||
angelli dulcicaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar tu esti din cafegioaicele vechiiiiiiiii, hai aici la mine sa faci o baitaaaaaaaaaaaaaaaa....si nu mai sta singurica cuc acolo...invatam si noi cu tine, avem grija a nu-ti lipseasca nimic. |
||
nebuna Postat pe 17 August 2008 17:14 |
||
mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost | ||
Postat pe 17 August 2008 17:14 |
||
va las acum nu de alta dar am putina treaba si revin | ||
Postat pe 17 August 2008 17:17 |
||
Baghera....plsss...ajuta-ma putin..nu gasesc... | ||
needforspeed Postat pe 17 August 2008 17:19 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-17 17:19:16Baghera....plsss...ajuta-ma putin..nu gasesc... ia zi aici? ce nu gasesti? sarim noi in ajutor! |
||
nebuna Postat pe 17 August 2008 17:25 |
||
De la: acinom75, la data 2008-08-17 16:52:26buna Iolanda, hellouuuuuuuuuu, io ma plimb pe aici printre subiecte.... |
||
nebuna Postat pe 17 August 2008 17:27 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:14:46mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost bagherutza...eu...daca e vb despre aceeasi femeie...nu ma cobor la nivelu` ei... si...Cryle...stie de la mine...sa nu faca la fel... deci...sper sa se descurce... |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 17:31 |
||
lipsesc si io putin, nu disperati...angelliiiiiiiiiiiiiiiiii, ce sa-ti aduc? niste scoici? | ||
nebuna Postat pe 17 August 2008 17:47 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-17 17:27:18De la: acinom75, la data 2008-08-17 16:52:26buna Iolanda, nebunica...am auzit ca e...razbel.... tu...stii mai multe? |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 17:48 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 17:31:11eu mi-am facut datoria de prietena fata de cryle si i-am spus in fata,daca nu i-a convenit sa-i fie de bine,da ovi e vb de aceeasi femeie,iar vb ta acum gata si eu ,i-am zis ce aveam de zis ,n-are nici un rost sa ma cobor la nivelul eiDe la: baghera, la data 2008-08-17 17:14:46mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost |
||
Postat pe 17 August 2008 17:59 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:59:15De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 17:31:11eu mi-am facut datoria de prietena fata de cryle si i-am spus in fata,daca nu i-a convenit sa-i fie de bine,da ovi e vb de aceeasi femeie,iar vb ta acum gata si eu ,i-am zis ce aveam de zis ,n-are nici un rost sa ma cobor la nivelul eiDe la: baghera, la data 2008-08-17 17:14:46mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost vezi? daca ai vedea ce mi-a scris in privat..... dar...e prea jos fata de ce suntem noi... asa ca...ignorantza...e cea mai buna... |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 18:07 |
||
BUNA Suntem o familie cu handicap grav 1 din Petrosani care isi doresc prietene cu care sa poata discuta ,deoarece viata noastra se desfasoara numai intre cele 4 pereti ai camerei. Cine doreste sa ia legatura cu noi o poate face la adresa de messenger:[email protected] Cu drag.VIORICA |
||
wyoryca54 Postat pe 17 August 2008 18:10 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:59:15De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 17:31:11eu mi-am facut datoria de prietena fata de cryle si i-am spus in fata,daca nu i-a convenit sa-i fie de bine,da ovi e vb de aceeasi femeie,iar vb ta acum gata si eu ,i-am zis ce aveam de zis ,n-are nici un rost sa ma cobor la nivelul eiDe la: baghera, la data 2008-08-17 17:14:46mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost bagherutza...seamana a ...acuzatzie...ce spui!!! n-am vrut sa intervin...pt ca eram convins ca daca ...Cryle...avea nevoie de ajutor...stia unde gaseste... de ce ne faci sa ne simtitm...nashpa? |
||
ovidiu42 Postat pe 17 August 2008 18:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
|
||
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural