Cafenea virtuala

De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 18:15:51
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:59:15
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 17:31:11
De la: baghera, la data 2008-08-17 17:14:46mi-a dat mesaj privat ca sa stau in draq in banca mea ca nu ma jicnit pe mine,voi intelegiti ca fata asta stie si e constienta ca a jicnit lumea adica pe cryle prietena noastra draga si cred ca si pe tine ovidiu,i-a citeste in urma cind a raspuns a vazut femeia ca nu o jicneste nimeni si cea zis lasa ca asta e zona mea,fac ce vreau cu ei,dar voi dragilor nu a-ti jicnit-o pt ca sinteti domni/doamne cu adevarat,dar pina aici i-a fost

bagherutza...eu...daca e vb despre aceeasi femeie...nu ma cobor la nivelu` ei...
si...Cryle...stie de la mine...sa nu faca la fel...
deci...sper sa se descurce...
eu mi-am facut datoria de prietena fata de cryle si i-am spus in fata,daca nu i-a convenit sa-i fie de bine,da ovi e vb de aceeasi femeie,iar vb ta acum gata si eu ,i-am zis ce aveam de zis ,n-are nici un rost sa ma cobor la nivelul ei

bagherutza...seamana a ...acuzatzie...ce spui!!!
n-am vrut sa intervin...pt ca eram convins ca daca ...Cryle...avea nevoie de ajutor...stia unde gaseste...
de ce ne faci sa ne simtitm...nashpa?
n-am acuzat pe nimeni,cind am zis ca mi-am facut datoria de prietena,nu m-am referit la voi si pt cei care vor citi subiectul acolo,vor intelege iar eu una mi-am spus si parerea mea fata de aceea persoana,ovi draga nu intelege gresit ca-mi ajunge pe ziua de azi,si tu ai dreptate cea ce am si aplicat deja acum am sa fiu indiferenta cu ea ca indiferenta doare cel mai tare,iar tu stai linistit ca nu vreau sa-ma intelege-ti gresit la ce m-am referit,in orice caz nu la voi si nu aveti de ce sa va simtiti naspa

Postat pe 17 August 2008 18:27
haidetiiiiiiiiiiiii mai bine sa uitam de acest subiect neinteresant si sa bemmmmmmmmmmmm un suc natural sau ce vreti voiiiiiiiiii

Postat pe 17 August 2008 18:34
De la: baghera, la data 2008-08-17 18:34:52haidetiiiiiiiiiiiii mai bine sa uitam de acest subiect neinteresant si sa bemmmmmmmmmmmm un suc natural sau ce vreti voiiiiiiiiii

haidetzi..fratilor
la ceva...racoitor,,

ce cface ore...baghe`...de nu ne spune nik....?
intrebam s noi...ca ....oameniii
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 19:23
De la: baghera, la data 2008-08-17 18:34:52haidetiiiiiiiiiiiii mai bine sa uitam de acest subiect neinteresant si sa bemmmmmmmmmmmm un suc natural sau ce vreti voiiiiiiiiii

baghe`...hai la bere...si...limonada...
e ceea ce e ...la noi in cafenea...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 19:24
pun ibricul sa fac o cafeluta (sau mai bine fac mai multa cafea... poate sunt amatori si la ora asta...)... Eu abia m-am trezit!!!
ovi o sa beau si cu voi o limonada rece... multumesc

cryle, ovi, baghe' si lolo... felicitari pentru razboiul castigat . Cryle si ovi au renuntat mai repede... dar baghe a pus duduia la punct Am citit si eu "tradare..." dar nu am postat... imi place mai mult atmosfera din cafenea (relaxare...voie-buna...oameni draguti... bere...fistic... tot ce vrei...) deci o sa stau putin pe aici si apoi o intind...

cine mai doreste cafea??? ( ! nu e indicata la ora asta :D )

Angelli
Postat pe 17 August 2008 19:33
De la: Angelli, la data 2008-08-17 19:33:13 pun ibricul sa fac o cafeluta (sau mai bine fac mai multa cafea... poate sunt amatori si la ora asta...)... Eu abia m-am trezit!!!
ovi o sa beau si cu voi o limonada rece... multumesc

cryle, ovi, baghe' si lolo... felicitari pentru razboiul castigat . Cryle si ovi au renuntat mai repede... dar baghe a pus duduia la punct Am citit si eu "tradare..." dar nu am postat... imi place mai mult atmosfera din cafenea (relaxare...voie-buna...oameni draguti... bere...fistic... tot ce vrei...) deci o sa stau putin pe aici si apoi o intind...

cine mai doreste cafea??? ( ! nu e indicata la ora asta :D )

yooooooooooooo............vreau cafea.......
e drogul meu...si....ce s fac?
oduc asa....
dai tu...cafea...cat putem noi?

ai saraci....pebune...pt ca...se bea multa....
oricum...apreciem....gstul tau...dar stai si tu...cu noi...daca poti......
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 19:39
ovi e gara cafeluta... sper sa fie pe gustul tau... am si frisca mie asa imi place...
o sa mai stau putin in cafenea... dar nu mult... Netul merge prost... (in sensul ca... nu prea merge...) iar eu trebuie sa citesc... Ma simt vinovata ca nu citesc...atunci cand stau in cafenea... asa ca o sa fug in scurt timp... PROMIT sa stau la cafenea o gramada... dupa ce termin cu restanta

cafeluta e servita!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 17 August 2008 19:48
De la: Angelli, la data 2008-08-17 19:48:33 ovi e gara cafeluta... sper sa fie pe gustul tau... am si frisca mie asa imi place...
o sa mai stau putin in cafenea... dar nu mult... Netul merge prost... (in sensul ca... nu prea merge...) iar eu trebuie sa citesc... Ma simt vinovata ca nu citesc...atunci cand stau in cafenea... asa ca o sa fug in scurt timp... PROMIT sa stau la cafenea o gramada... dupa ce termin cu restanta

angeli...te intelegem...si...te astepatam...dupa restantza...
sa vedem...tot asa...retrasa esti?
hai la o bere...ca ...maine...oricum scoti tu....
deci...o inghetzata de fructe?
ce zici?
sau...o felie de...pepene rece?
ce preferi?
ia zi...?
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 19:55
dragilor... dar mai ales dragutelor... pregatiti pentru petrecere??? cine se tencuieste... sa se grabeasca...
am bere la rece... fistic aduce ovi... poate si baclavale... sau cozonac... mmmmmmmmmmiammm...(numai asta am visat...)
cine ce are bun acasa sa aduca... eu mai am fursecuri delicioase de la ziua mea...

stiti de ce bem in seara asta??? sa va spun eu... Aniversam "1 LUNA" !!!!!!!!!!!!!!!
a trecut fix o luna de cand baghera ne invita la o cafea... o ciocolata calda... sau ce vrem noi...
buna treaba a facut bagheruta (ma gandeam ca de asta a tinut sa faca ea cafeluta de dimineata )

a fost doar inceputul... (prima luna...)
va stept in cafenea... la o masa mare rotunda... sa dam "cioc" in cinstea cafenelei
o sa va intampin cu muzica placuta... bere rece, limonada... iar restul sper sa mai aduceti si voi (sunt studenta... => bugetul nu-mi permite prea mult )

va astept !!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 17 August 2008 20:03
offffffffffffffffffff Angeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asa este azi este o luna de cind am infintat clubul sa ne traiasca clubul nostru drag si tot inainte sa bem cu totiiiiiiiiiiii in cinstea cafenelei

Postat pe 17 August 2008 20:07
Helooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am revenit.O gura de aer proaspat de la mama lui de la padure cine vrea?Apropo"s cine ma mai iubeste?
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 20:09
De la: baghera, la data 2008-08-17 20:07:52offffffffffffffffffff Angeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asa este azi este o luna de cind am infintat clubul sa ne traiasca clubul nostru drag si tot inainte

sa creasca...si..traiasca!!!
impreuna cu...baghe`...
ca pre as e tine...la o parte...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 20:10
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 19:55:11
De la: Angelli, la data 2008-08-17 19:48:33 ovi e gara cafeluta... sper sa fie pe gustul tau... am si frisca mie asa imi place...

ce zici?
ce preferi?
ia zi...?

multumesc ovi... dar beau o cana de cafea cu frisca... si e suficient...
ne intalnim la petrecere...
Auzi mai ovi... dar de ce spui tu ca sunt retrasa???
Angelli
Postat pe 17 August 2008 20:12
De la: laura_bella36, la data 2008-08-17 20:09:12Helooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am revenit.O gura de aer proaspat de la mama lui de la padure cine vrea?Apropo"s cine ma mai iubeste?
ahhhhhhhhhh laura si eu as vrea la padure,vb ta sa luam o gura de aer proaspat cum laura cine te iubeste,noi totiiiiiiiiiiiiiiiiiii te iubimmmmmmmmmmmmmmmm

Postat pe 17 August 2008 20:12
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!Va pup.Cu ce ma serviti?As vrea o bere ca am fost sofer.
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 20:14
cu ce vreti voi lauraaaaaaaaaaaaaa,cafeneau e dotata bine avem de toate haiiiiiiiiiiiii sa bem o bereeeeeeeeeeeee receeeeeeeeeeeeee pt inceputsa bem in cinstea cafenelei si a prieteniei noastre

Postat pe 17 August 2008 20:18
http://www.youtube.com/watch?v=bmtmwMiaDZM&feature=related

Uitati-va si voi...de ce zbor eu cateodata.
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 20:18
laura e Celine Dion sau eu nimerii gresit?

Postat pe 17 August 2008 20:24
De la: Angelli, la data 2008-08-17 20:12:19
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 19:55:11

ce zici?
ce preferi?
ia zi...?

multumesc ovi... dar beau o cana de cafea cu frisca... si e suficient...
ne intalnim la petrecere...
Auzi mai ovi... dar de ce spui tu ca sunt retrasa???

pt ca...asa tye vad eu...
si...vrei sa cer...ajutoare?
stiu ca...tu...invetzi...si...nu ma surprinde...
ziceam si eu...asa...
tu...stai cat poti printre noi...si...daca nu-ti place...pleci!!!
ovidiu42
bagheruta super berea si ...compania.
laura_bella36
eu ma simt bine atunci cind voi va simtiti bine sa stii laura ca si mie imi place f mult Celine Dion intotdeauna mi-a placut si imi place cum cinta cu toate ca ascult mai multe genuri muzicale,dar ea nu lipseste

Postat pe 17 August 2008 20:28
De la: baghera, la data 2008-08-17 20:24:01laura e Celine Dion sau eu nimerii gresit?

da, e Celine Dion
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 20:30
bagheruto,multumesc de complimente. Am vazut ca te-ai uitat la poze. Uita-te bine la fete sa-ti iasa si tie una ...asa. Sau poate o fi flacau.
laura_bella36
Postat pe 17 August 2008 20:35
lauraaaaaaaaaaaaaa mai lasat cu gura cascata pe bune doame d-zeu ce femeie frumoasa avem noi aici in cafenea si mi-e nu mi-a zis nimeni nimic respectele mele draga lauraaaaaaaa sincer esti o femeieeeeeeeeeeeeeeeee superbbbbbbbbbbb de frumoasaaaaaaaaaa care-i secretul? si ce copilasi dulci ai sa-ti traiasca iar eu sper acum cum vrea bunul d-zeu fata,baiat n conteaza sanatos sa fie sincer iti spun acum am avut ocazia sa-ti vad pozele m-ai lasat fara cuvinte ce superba poti fi

Postat pe 17 August 2008 20:41
ovidiu iti vazu-i pozele si am o intrebare daca locul unde te afla-i cu privelistea aceea minunata este in ro,sau nu? imi place locul e superb si daca e cumva la munte astept confirmarea de la tine mai intii atunci mutam cafeneaua la munte la racoare cu tot cu piscina ce ziceti merge?

Postat pe 17 August 2008 20:53
De la: baghera, la data 2008-08-17 20:53:29ovidiu iti vazu-i pozele si am o intrebare daca locul unde te afla-i cu privelistea aceea minunata este in ro,sau nu? imi place locul e superb si daca e cumva la munte astept confirmarea de la tine mai intii atunci mutam cafeneaua la munte la racoare cu tot cu piscina ce ziceti merge?

da...iubita...baghe`...
e la noi...
la...balea lac....
si...cred ca nu e un loc mai superb ca acela...
pe bune!!!!
ce sa mai cumparam piscina...alea alea...
ne scoatem...zau asa...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 20:59
offffffffffffff ovidiu draga deja incepu-i sa visez cu ochii deschisi ce bine ne-ar sade noua la toti cu cafeneaua noastra draga in asa loc minunat propun sa votammmmmmmmmmm cine este pt,si contra sa vedem cite voturi stringem si daca mutam cafeneaua sau nu dar ovi nu am inteles locul cum se numeste,lamureste-ma te rog

Postat pe 17 August 2008 21:05
De la: baghera, la data 2008-08-17 21:05:41offffffffffffff ovidiu draga deja incepu-i sa visez cu ochii deschisi ce bine ne-ar sade noua la toti cu cafeneaua noastra draga in asa loc minunat propun sa votammmmmmmmmmm cine este pt,si contra sa vedem cite voturi stringem si daca mutam cafeneau sau nu dar ovi nu am inteles locul cum se numeste,lamureste-ma te rog

e la noi...iubi...
la...balea lac....
mai frumos ca acest loc...sincer...greu de gasit...la noi!!!
si...ma codeam sa merg...
noroc cu...gupilu`...ca...a tras de noi...
hai...hai...ca e marfa!!!
si...chiar era...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 21:08
De la: baghera, la data 2008-08-17 21:05:41offffffffffffff ovidiu draga deja incepu-i sa visez cu ochii deschisi ce bine ne-ar sade noua la toti cu cafeneaua noastra draga in asa loc minunat propun sa votammmmmmmmmmm cine este pt,si contra sa vedem cite voturi stringem si daca mutam cafeneaua sau nu dar ovi nu am inteles locul cum se numeste,lamureste-ma te rog

si...nu mai da sfoara-n tzara...acu...
fiind singurul baiat...vor vrea toate doamnele sa vada cum arat...
spune-le si tu ca-s...nashpa...sa nu mai posteze...
macar asa...nu mai incita....
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 21:09
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 21:09:46
De la: baghera, la data 2008-08-17 21:05:41offffffffffffff ovidiu draga deja incepu-i sa visez cu ochii deschisi ce bine ne-ar sade noua la toti cu cafeneaua noastra draga in asa loc minunat propun sa votammmmmmmmmmm cine este pt,si contra sa vedem cite voturi stringem si daca mutam cafeneaua sau nu dar ovi nu am inteles locul cum se numeste,lamureste-ma te rog

si...nu mai da sfoara-n tzara...acu...
fiind singurul baiat...vor vrea toate doamnele sa vada cum arat...
spune-le si tu ca-s...nashpa...sa nu mai posteze...
macar asa...nu mai incita....
beleaaaaaaaaa esti ovi hai ca ma facusiiiiiiiiiiii sa rid pai tu ce crezi ca ele nu stiu ce barbat adevarat avem noi aici,iar noua ne eeeeeeeeeeeee drag de tine mai ovideeeeeeee tu ce crezusi

Postat pe 17 August 2008 21:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
Setari Cookie-uri