Cafenea virtuala

acum...am sa ma retrag si eu...
am tinu cafeneaua...deschisa...cat am putut...dar...berea...isi spune cuvantul...
ma trage...si pe mine... ...deci...ma las...dus de...ENE...
VA POOP PE TOTI...si...sa aveti o noapte frumoasa....
va doersc...si...tin sa se implineasca...
poop toata cafeneaua!!!
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 21:16
De la: baghera, la data 2008-08-17 21:15:35
De la: ovidiu42, la data 2008-08-17 21:09:46
De la: baghera, la data 2008-08-17 21:05:41offffffffffffff ovidiu draga deja incepu-i sa visez cu ochii deschisi ce bine ne-ar sade noua la toti cu cafeneaua noastra draga in asa loc minunat propun sa votammmmmmmmmmm cine este pt,si contra sa vedem cite voturi stringem si daca mutam cafeneaua sau nu dar ovi nu am inteles locul cum se numeste,lamureste-ma te rog

si...nu mai da sfoara-n tzara...acu...
fiind singurul baiat...vor vrea toate doamnele sa vada cum arat...
spune-le si tu ca-s...nashpa...sa nu mai posteze...
macar asa...nu mai incita....
beleaaaaaaaaa esti ovi hai ca ma facusiiiiiiiiiiii sa rid pai tu ce crezi ca ele nu stiu ce barbat adevarat avem noi aici,iar noua ne eeeeeeeeeeeee drag de tine mai ovideeeeeeee tu ce crezusi

nu le spune...si lor...
te rog...!!!
dupa cum vezi..nu e nik de capu` meu...asa ca...ce rost are sa piarda bietele de ele...vremea...sa vada cum `is eu?
nu le incita...te rog...
ovidiu42
Postat pe 17 August 2008 21:18
ok ovidiu gata am inteles dragilor va las putin si poate revin daca vad ca apareti,va pupic pe toti si o seara superba va doresc la toti

Postat pe 17 August 2008 21:29
hai ca am venit si io la scaun cald
bagherutooooooooooooooooo....machidoanca m-a chemat si pe mine la ordine in privat
nebuna
Postat pe 17 August 2008 21:35
De la: nebuna, la data 2008-08-17 21:35:21hai ca am venit si io la scaun cald
bagherutooooooooooooooooo....machidoanca m-a chemat si pe mine la ordine in privat
si pe tine te-a bombardat cu mesaje private,si la mine la fel lolooooooooooooo lasoooooooooooo doamne ca daca imi pun mintea cu ea,dar nu vreau sa ma cobor,ca ma coborii destul si si-a chemat si ajutoare cind a vazut ca i-ai zis si tu vreo doua belea esti lolooooooooooooooo hai te tuc ca tare draga imi esti

Postat pe 17 August 2008 21:40
WAWWWWWWWWWWWW
Chiar suntem o echipa..
.MULTUMIRI LA TOTI CEI CARE M_AU SUSTINUT...
Sincer ma faceti sa-mi para rau ca am spus....o chesti de...toata jena, ajunse sa fie si pt voi.....stresul ...SOPHIA...
Dar am eu alta, care numai una dintre voi vazui ca descoperii cine e, si posta chiar, ma sustinu....si nu e minunataSOPHIA, plutitoarea....
Nu avusei timp decat sa citesc pe sarite pe aci, dar maine reiau si citesc tot, va salut si ne scriem dimineatza la cafeluta.....
Sa inteleg ca ma trezesc in aroma placuta a cafelei facuta de noua noastra prietena??....
Trebuie sa_ti spun ca-mi place la ibric...

Postat pe 17 August 2008 21:49
bravo angellinoooooooooooooooooooo, nu m-am gandit ca s-a deschi cafeneaua in 17 iulie....esti o dulceeeeeeeeeeeeeee....si drept premiu vei primi ce-ti doresti tu...nu chiar ca in povestea cu pestisorul de aur, dar....asa dupa capacitatile mele
nebuna
Postat pe 17 August 2008 21:52
ce repede pleca lumea in seara asta...
si eu care ma gandeam ca ne strangem multi sa petrecem in cinstea cafenelei...
chef mare o sa facem la un an
abia astept

am bere rece pentru cei care mor de cald... si limonada...
Angelli
Postat pe 17 August 2008 21:55
De la: nebuna, la data 2008-08-17 21:52:48bravo angellinoooooooooooooooooooo, nu m-am gandit ca s-a deschi cafeneaua in 17 iulie....esti o dulceeeeeeeeeeeeeee....si drept premiu vei primi ce-ti doresti tu...nu chiar ca in povestea cu pestisorul de aur, dar....asa dupa capacitatile mele

multumesc lolo !!!!!!!!!!
bei cu mine o bere rece? poate si o
ce zici?
Angelli
Postat pe 17 August 2008 21:57
De la: Angelli, la data 2008-08-17 21:55:04ce repede pleca lumea in seara asta...
si eu care ma gandeam ca ne strangem multi sa petrecem in cinstea cafenelei...
chef mare o sa facem la un an
abia astept

am bere rece pentru cei care mor de cald... si limonada...

io mai stau...sa-ti tin de urat...tu invata, ca fac io sandewichuri, cafea, iti aduc limonada...numa' sa castigi ceva timp pentru cafenea.
sunt aiciiiiiiiiiiiiiiiiiii
nebuna
Postat pe 17 August 2008 21:58
De la: Angelli, la data 2008-08-17 21:57:48
De la: nebuna, la data 2008-08-17 21:52:48bravo angellinoooooooooooooooooooo, nu m-am gandit ca s-a deschi cafeneaua in 17 iulie....esti o dulceeeeeeeeeeeeeee....si drept premiu vei primi ce-ti doresti tu...nu chiar ca in povestea cu pestisorul de aur, dar....asa dupa capacitatile mele

multumesc lolo !!!!!!!!!!
bei cu mine o bere rece? poate si o
ce zici?

hai ca orice chestie serioasa se incepe cu o tigare si o cafea
nebuna
Postat pe 17 August 2008 22:00
Angeliiiiiiiiiii sintem aici eu una ma pierdu-i prin discutiiiiiiiiiii la unele subiecteeeeeeeeeeee hai sa bemmmmmmmmmmmm ceva ca yoooooooooooooo nu mai pot ce caldddddddddddd imi eeeeee si sa fie receeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Postat pe 17 August 2008 22:06
aici bate brizaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 17 August 2008 22:10
De la: nebuna, la data 2008-08-17 22:10:51aici bate brizaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si la mine bate loloooooooooooooo din parti de unde mai tare bate aerul asta conditionat de aia ne imbolnavim noi asa des din cauza lui vreauuuuuuuuuuuuu si yoooooooooooo lolooooooooooooooo aer curat so mai gasiiiiiiiiiiiii in supermarket

Postat pe 17 August 2008 22:20
va pup pe toti/toate si vb miine,o seara superba in continuare va doresc

Postat pe 17 August 2008 22:25
noapte linistitaaaaaaaaaaa, bagherutooooooooo,

angelliiiiiiiiiiii...sunt aiciiiiiiiiiii, cu sandewichuri si limonadaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 17 August 2008 22:30
multumesc.... multumesc lolo....
eu mai citesc...
cand o sa vina mama acasa din concediu... o sa intrebe cine m-a rasfatat atat.. si o sa-i spun ca voi
aveti grija de mine...
pentru treaba asta... dau o bere si o ...

ce zici ca mai faci???
Angelli
Postat pe 17 August 2008 22:51
ma uit la tv la un "siropel", chiar imi place...stii simti nevoia cateodata de siropele romantice.
si apoi ma tot uit sa treaca zilele mai repede...pe 25 imi vine sotuuuuuuuuuuuuuul!
nebuna
Postat pe 17 August 2008 22:54
lolo sotul tau strange dorul... iar cand vine si-l stampara...
eu nu am tv aici... dar foarte rar simt nevoia sa butonez o telecomanda...

imi mai pun o gurita de cafea... tie iti mai dau o berica... si te las sa te uiti cu placere la "siropel" ... eu mai am de invatat

bag capul in cafenea peste 2 ore... asa ca daca adormi intre timp... noapte buna !!!

inchid eu cafeneau, spal vasele si dau cu mopul... sa fie curatenie... tot cryle o sa ne prepare cafeluta???

noapte buna tuturor !
Angelli
Postat pe 17 August 2008 23:07

lasa vasele ca le spal io...tu invata...
nebuna
Postat pe 17 August 2008 23:15
inchid cafeneaua... mai am putin de invatat... dar nu mai trec prin cafenea daca nu e nimeni...
ma provizionez cu limonada rece pentru inca 2 ore... iar cafeneua o sa stea inchisa...
curatenie e... miroase bine... foarte primitoare cafeneaua pentru cea care o sa vina prima => o sa pregateasca multa cafeluta... ca sa ne ajunga...
Noapte buna tuturor !!!!!!!
Angelli
Postat pe 18 August 2008 03:59
Neatza......CAFEAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
Gata, o si facui, si reala si virtuala....abia astept sa citesc ce s-a scris, va pup si va opresc cafea la toti ca e multa....

Postat pe 18 August 2008 06:25
EEEEEEE, citii si ma bucur ca gasii curatenie asa ca ...e cafea pentru toti, oprim la toata lumea, Lolo, parca tu ma urmai....
Meliiiiiiiii...hai sa te invat sa vb ca oltenii.....
Angel, tie iti fac si pun la rece limonada...
Bagherica....si tu te servesti cu ce vrei...
Laura_bella....astept comanda....
Ovi....nush , dak mai e fistic, nu cautai, dak zici ca esti devorator...s-ar putea sa trebuiasca sa ma duc sa cumpar...
Pt...fata cea noua, imi scapa numele, si-mi cer scuze.....o canaaaaaaaaaa mare de cafea , pentru intentia si bunavointa.....poate mai vrei si alceva, tigari ..eu stiu....
Va pup si stiti, vb mai tarziu..

Postat pe 18 August 2008 06:33
cryle draga mea, am gasit azi dimineata un comment la o poza, pe care nu-l pot reda, dealtfel l-am si sters....mi-e greataaaaaaaaaaaaaa....nu de la sophia...de la DrkShad0w, care am impresia ca e una si aceeasi persoana cu sophia...contul este deschis ieri.
injositor, pentru o persoana ce se vrea culta si educata!
dar, hai sa bem cafeluta si sa fumam o tigare....mi-au ramas ceva baclavaleeeeeeeeeeee!
nebuna
Postat pe 18 August 2008 07:30
Iubita mea ...Lolo, imi pare rau sincer ca v-am spus de nebuna....si ma asteptam sa dea in voi, ca nu o duce capul, tocmai de aceea speram sa va arat la sfarsit cand se termina...nebunia ei....
Nu te lasa prada....rautatilor nimanui, capul sus, nu merita sa bagi in seama orice....gunoi.
Tu stii cine esti, ce esti, si de ce esti in stare, nu exista termen de comparatie....asa ca nu te lasa coplesita de rautati...
Bem cafeaua, normal, dar imi e rusine ca s-a ajuns sa vad ca o turbata, un om fara caracter imi jigneste prietenii...
Sper ca nu o sa ma marginalizezi, ca o sa mai beti cafeaua cu mine....
Va pup ca trebuie sa fug la serviciu....vb dupa 8.30, dak am timp....dak nu...mai tarziu cand pot sa intru pe...garbo.

Postat pe 18 August 2008 07:57
Buna dimneataaaa!!! Incerc sa pregatesc cafeaua in dimnineata asta,sper sa va placa, cafeaua la ibric pentru ca numai asa imi place sa o pregatesc, am pus zahar, exista si laptic proaspat, borcanul cu miere este langa ibric pentru ca nu va recomand zaharina. Sper ca sunteti bine...desi am vazut ca mai apare cate cineva care mai tulbura linistea pe aici. Aveti grija de voi, o dimineata frumoasa si un inceput de saptamana linistit.
sagem76
Postat pe 18 August 2008 08:09
De la: sagem76, la data 2008-08-18 08:09:17Buna dimneataaaa!!! Incerc sa pregatesc cafeaua in dimnineata asta,sper sa va placa, cafeaua la ibric pentru ca numai asa imi place sa o pregatesc, am pus zahar, exista si laptic proaspat, borcanul cu miere este langa ibric pentru ca nu va recomand zaharina. Sper ca sunteti bine...desi am vazut ca mai apare cate cineva care mai tulbura linistea pe aici. Aveti grija de voi, o dimineata frumoasa si un inceput de saptamana linistit. [/qu

'neatzaaaaaaaaaaaaaaaa, in cafenea suntem toti prieteni buni, impartim si bune si rele,ne distram, radem....
mercic de cafea, o sa fie numa' bine ca va fi destulaaaaaaaaaaaaaa, cryle in fiecare dimineata pe la 6 si ceva ne intampina cu ibricul pliiiiiiiiiiiiiiiin, da se gateaza repede ca suntem pofticiosi si multi!
nebuna
Postat pe 18 August 2008 08:20
De la: CRYLE, la data 2008-08-18 07:57:18Iubita mea ...Lolo, imi pare rau sincer ca v-am spus de nebuna....si ma asteptam sa dea in voi, ca nu o duce capul, tocmai de aceea speram sa va arat la sfarsit cand se termina...nebunia ei....
Nu te lasa prada....rautatilor nimanui, capul sus, nu merita sa bagi in seama orice....gunoi.
Tu stii cine esti, ce esti, si de ce esti in stare, nu exista termen de comparatie....asa ca nu te lasa coplesita de rautati...
Bem cafeaua, normal, dar imi e rusine ca s-a ajuns sa vad ca o turbata, un om fara caracter imi jigneste prietenii...
Sper ca nu o sa ma marginalizezi, ca o sa mai beti cafeaua cu mine....
Va pup ca trebuie sa fug la serviciu....vb dupa 8.30, dak am timp....dak nu...mai tarziu cand pot sa intru pe...garbo.

cryle...stai linistita...eu vreau sa vad pana unde o duce nesimtirea...acum chiar ma amuza cat de veninoasa e. cred ca are ceva probleme psihice.
nebuna
Postat pe 18 August 2008 08:23
neataaaaaaaaaaaa la toata lumea,ajunsai si io la cafenea si ce-mi vazu ochiiiiiiii belea pe alt sait cryle,lolo,baghe ce se imtimpla ca nu pricepus mare lucru vreau si eu sa fiu alaturi de voi auzisi paci ca va besteleste si pe privat??????????????ce buna e niaminiamiamu fumez o pipa ca sunt nedumerita cu fata aaaaaiiiiiaaaaaa care isi permite sa va jigneascaieri am citit un pic ce ati mai postat m-a burut foarte tare coloana ,stiti am probleme de vreo 2 ani ,cand ma doare nu pot sa stau mult nici pe scaun nici in pat nici in picioare asa ca nu-i bine nici cum,azi e mai bine sper sa stau mai mult cu voi

Postat pe 18 August 2008 08:37
De la: melimeli, la data 2008-08-18 08:37:06neataaaaaaaaaaaa la toata lumea,ajunsai si io la cafenea si ce-mi vazu ochiiiiiiii belea pe alt sait cryle,lolo,baghe ce se imtimpla ca nu pricepus mare lucru vreau si eu sa fiu alaturi de voi auzisi paci ca va besteleste si pe privat??????????????ce buna e niaminiamiamu fumez o pipa ca sunt nedumerita cu fata aaaaaiiiiiaaaaaa care isi permite sa va jigneasca

draga melimeli, de fapt cred ca una si aceeasi persoana, posteaza sub 2 ID-uri, si trebuie sa fie cineva cu grave probleme psihice...imi pare rau pentru ea.
Dar noi, aici bem cafeaua, mai fumam si o tigare...si ne simtim bine.
nebuna
Postat pe 18 August 2008 08:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
Setari Cookie-uri