Neatzaaaa!!!!!!!!!! Cryle...poti sa-mi spui Lore...e mai simplu. Era cat pe ce sa-ti iau locul de dimineata...am deschis ochii la 5,30...si ma tragea perna asa rau dupa 4 ore de somn...ca n-am fost in stare sa deschid laptopul si sa mi-l pun in brate....(aici fac cu SAC celor care tre sa stea pe scaun....eu citesc totul din pat dimineata) Am citit tot de aseara...imi pare rau ca n-am mai intrat...dar piticul meu trebuia sa se plimbe!!! So...mai e cafea? Cu frisca in dimineta asta!!!! Va poop si mai fac si io daca nu mai e... Sunteti niste simpatici cu totii!!!! |
||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 08:46 |
||
---|---|---|
Nu-i vazui pe Ovi, Angelli...Monica....heyyy...unde sunteti?? Wake up!!! cafeaua e gata! |
||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 08:50 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-18 07:57:18Iubita mea ...Lolo, imi pare rau sincer ca v-am spus de nebuna....si ma asteptam sa dea in voi, ca nu o duce capul, tocmai de aceea speram sa va arat la sfarsit cand se termina...nebunia ei........ Cryle...ce facusi bre?...doamne...tu te pui la mintea ei? ce-i cu voi?...incepe sa va placa...rautatile?nu-i cazu`...zau!!! nush` de ce trebuia sa inciti acolo...v-ati aprins...toate...si...nu aveti pt cine... sa nu mai faceti asa ca...nu merita!! hai la cafelutza...si...limpeziti-va ...mintea ca si asa e cald...si...e destul stres cu altele... |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 08:51 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 08:50:51Nu-i vazui pe Ovi, Angelli...Monica....heyyy...unde sunteti?? lory...am facut si yo...ochishori...acu`....asa ca...m-am trezit in mirosu` cafelei...si...adormit asa...cautam cana... |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 08:52 |
||
lolo si eu vreau sa vad ce a scris panarama aia da nu stiu unde??????--------------------- | ||
Postat pe 18 August 2008 08:56 |
||
-- ce faceti ati fugit cu totiiiiiiiii | ||
Postat pe 18 August 2008 09:01 |
||
Neatza Ovi...ai gasit cana? Iti dau putina frisca...mai punem putin zahar...cum preferi. Azi sunt cu voi toata ziua...trebuia sa plec pe teren dar se pare ca am de munca la calc...Asa ca...va rasfat cu tot ce vreti! O dimineata linistita si racoroasa tuturor! |
||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 09:04 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:04:25Neatza Ovi...ai gasit cana? Iti dau putina frisca...mai punem putin zahar...cum preferi. Azi sunt cu voi toata ziua...trebuia sa plec pe teren dar se pare ca am de munca la calc...Asa ca...va rasfat cu tot ce vreti! multuesc!!!..uuuuuuffffffffff......greu lunea de dim.....nici ochii nu se deschid... am scapat cana pe jos...acu`...tre sa curatz....da`...tot mi-am pus cafea... sper sareusesc sa deschid si ....ochii...cat de repede... mai da ce bine mirose...cafeaua asta...am reusit sa gasesc si frishca...mai tre` sa invatz ce tre` sa fac cu ea... |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 09:13 |
||
loooooooooooooory, 'neatzaaaaaaaaaaaaaa, cafea e din plin, asa ca poti sta linistitaaaaaaaaaaa! acu' apare toata lumea. Io mai bag capul asa din cand in cand prin cafenea, ca azi sunt cam ocupataaaaaaaaaaaaa! Cica lunea nici iarba nu creste, da pe mine m-au napadit buruienileeeeeeeeeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 18 August 2008 09:19 |
||
Ovi, nici o problema...cafea e destula..mai greu cu curatatul...da' te descurci u cumva! Ieri dim, piticul meu, Robert, mi-a luat cafeaua (care era pe jum bauta), si a varsat-o toata pe pat si in priza..... Lolo...multumesc de cafea...si eu am treaba, dar norocul meu e ca am treaba la calc si mai bag si eu nasul din cand in cand in cafenea!!! P.s.: Ovi, ai grija cu frisca...!!! |
||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 09:25 |
||
buna dimineataaaaaaaaaa !!! azi m-am trezit si eu mai devreme mmmmmmm... si bine mai miroase a cafea... Imi pun o cama mare... si frisaca... Multumesc Cryle !!!!!!! lore eu ma trezesc pe la 11 in general... (azi am facut exceptie) cafeluta... neataaaaaaaaaaaaa!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 18 August 2008 09:29 |
||
buna dimineata!Ce de lume!!!!!!!!!Mai, da voi nu muncti?Imi trag un pic sufletul si inapoi la munca.Va pup pe toti! | ||
laura_bella36 Postat pe 18 August 2008 09:32 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:25:46 Ovi, nici o problema...cafea e destula..mai greu cu curatatul...da' te descurci u cumva! Ieri dim, piticul meu, Robert, mi-a luat cafeaua (care era pe jum bauta), si a varsat-o toata pe pat si in priza..... uuuuuuffffffffffffff........m-am manjit tot...ce sa fac acu`? ma bazaie mushtele...la naiba!!! si scaunu` asta...tot fuce...nu reusesc sa-l prind...parca ar fi marti...nu luni!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 09:40 |
||
gata am reusit si eu sa vad "tradare" fata e dusa rau e prea plina de sine ,cand colo cred ca e vai de ea | ||
Postat pe 18 August 2008 09:43 |
||
azi e cafeneaua plinaaaaaaaaaaaaaaaaa! lauricooooooooooooooooo, ce faci? cum ai dormit? angellinooooooooooo, ti-a mers usor invatatul azi noapte? ovideleeeeeeeeeee, vad ca ai ochii cam impaienjeniti...ia zi ce-ai facut mataluta aseara dupa ce ai plecat din cafenea? feteloooooooooooor, sper sa avem o zi buna, cu toate ca pe aici e umezeala mare....100% indicele de umezeala.......... |
||
nebuna Postat pe 18 August 2008 09:43 |
||
ovi sa-ti inprumut un raid sa scapi de muste??????????/ | ||
Postat pe 18 August 2008 09:45 |
||
ooooooooovi ce faci napustira mustele pe tine iti trebuie ajutor??????????????? | ||
Postat pe 18 August 2008 09:47 |
||
Ovi...faci atmosfera pe aici prin cafenea.... Eu zic sa fugi la un dush sa nu te mai bazaie mustele (se pare ca am pus cam mult zahar in cafea... ).....Cam alunecos scaunul, uh? Hai ca mai facem cafea pentru tine, poate pana la pranz...iti revii si u....Apropos...ce facusi mataluta azinoapte? Hmmm... | ||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 09:51 |
||
Salutare....raspuns pe....G... Chiar multi sunt in dimineatza asta....stiui eu de ce facui un ceaun de cafea.....si limonada... |
||
Postat pe 18 August 2008 09:52 |
||
Meli,apropos de muste...am dat cu raid ieri (ca ma napadira si pe mine mustele ) si crede-me ca s-au inmultit...offf....nimic nu mai e bun in ziua de azi....hmm...cre ca ma apuc sa le iau la rand..ca nu se mai poate!!!! | ||
needforspeed Postat pe 18 August 2008 09:53 |
||
vezi lore ce bine de mine beau cafea fara zahar,asa nici mustele nu trag la mine | ||
Postat pe 18 August 2008 09:54 |
||
CRYLE esti o duuuuuuuuuulce asa sa scri ca imi place la nebunie | ||
Postat pe 18 August 2008 09:55 |
||
aoleu lore vei imbatrani cu mustele alea daca stai sa le prinzi una cate una | ||
Postat pe 18 August 2008 09:57 |
||
Lori.... sa stii ca nu te invidiez ca ne scrii din pat si citesti, e bine ca esti alaturi de noi indiferent de unde..... Se pare ca Bagherutza noastra inca doarme....sau poate s-a suparat pe mine????????? Sa o pup sa se trezeasca sau sa o mai lasam? Deliutza te salut , buna cafelutza ta, se pare ca se terminase a mea....e bine ca ne suplinim treburile la cafenea. Ovi...te salutai....printre puncte....stiu k pricepusi mesajul..... Meliiiiiiiii, ce ziceai ca ai de gand sa faci azi????? Lolita.....mai bagam o tigarica sau deja plecasi? Imi tine cineva companie????? Bine in afara de colega mea .....sa mai fac o poza sa o postez sa-mi mai scrie ...SOPHIA....ca nu e bine sa fumez. |
||
Postat pe 18 August 2008 09:59 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:51:19 Ovi...faci atmosfera pe aici prin cafenea.... Eu zic sa fugi la un dush sa nu te mai bazaie mustele (se pare ca am pus cam mult zahar in cafea... ).....Cam alunecos scaunul, uh? Hai ca mai facem cafea pentru tine, poate pana la pranz...iti revii si u....Apropos...ce facusi mataluta azinoapte? Hmmm... lasa dulceeeeeeeeee , dupa o varstaaaaaaaaaaaaa se bea cafeaua mai dulceeeee |
||
nebuna Postat pe 18 August 2008 10:01 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-18 09:43:53azi e cafeneaua plinaaaaaaaaaaaaaaaaa! ehe-heeeeeeeeeee......si tu acu`...nani...ce puteam sa fac? .....ca de atata... nu vezi ca...ma mananca mushtele? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 10:05 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:53:56Meli,apropos de muste...am dat cu raid ieri (ca ma napadira si pe mine mustele ) si crede-me ca s-au inmultit...offf....nimic nu mai e bun in ziua de azi....hmm...cre ca ma apuc sa le iau la rand..ca nu se mai poate!!!! exista o solutie KOTRINE care este extraordinar de eficienta, muste, tantari, paianjeni, gandaci, mor toate. Un litru este 2 milioane, dar este superconcentrata si iti ajunge cativa ani, pentru o suprafata de 1000mp. |
||
nebuna Postat pe 18 August 2008 10:06 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-18 09:47:11 ooooooooovi ce faci napustira mustele pe tine iti trebuie ajutor??????????????? ajutati-ma...fetelor ca...yo cre` ca berea aia...avu` ceva in ea... ce pusesi meli...in ea ca..e greu caputzu....acu.... si parca si ochii...sant prinshi cu scotch!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 10:07 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-18 09:59:09Lori.... sa stii ca nu te invidiez ca ne scrii din pat si citesti, e bine ca esti alaturi de noi indiferent de unde..... sunt aiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! hai, ca tare imi frige buzaaaaaaaaa dupa o tigareeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 18 August 2008 10:08 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:51:19 Ovi...faci atmosfera pe aici prin cafenea.... Eu zic sa fugi la un dush sa nu te mai bazaie mustele (se pare ca am pus cam mult zahar in cafea... ).....Cam alunecos scaunul, uh? Hai ca mai facem cafea pentru tine, poate pana la pranz...iti revii si u....Apropos...ce facusi mataluta azinoapte? Hmmm... cafeaaaaaaaa........cafeaaaaaaaaaaaaaaa.........tare si...fara zahar!!!. ce zi...fratzilor!!! si...abia a inceput.... asa o fi toata? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 August 2008 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
|
||
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural