Cafenea virtuala

De la: ovidiu42, la data 2008-08-18 10:09:34
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:51:19 Ovi...faci atmosfera pe aici prin cafenea.... Eu zic sa fugi la un dush sa nu te mai bazaie mustele (se pare ca am pus cam mult zahar in cafea... ).....Cam alunecos scaunul, uh? Hai ca mai facem cafea pentru tine, poate pana la pranz...iti revii si u....Apropos...ce facusi mataluta azinoapte? Hmmm...

cafeaaaaaaaa........cafeaaaaaaaaaaaaaaa.........tare si...fara zahar!!!.
ce zi...fratzilor!!!
si...abia a inceput....
asa o fi toata?

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 18 August 2008 10:25
De la: nebuna, la data 2008-08-18 10:25:30
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 09:51:19 Ovi...faci atmosfera pe aici prin cafenea.... Eu zic sa fugi la un dush sa nu te mai bazaie mustele (se pare ca am pus cam mult zahar in cafea... ).....Cam alunecos scaunul, uh? Hai ca mai facem cafea pentru tine, poate pana la pranz...iti revii si u....Apropos...ce facusi mataluta azinoapte? Hmmm...

ce zi...fratzilor!!!
si...abia a inceput....
asa o fi toata?

nebunica...ce-ti face manutza?
si tu...tot asa percepi ziua asta de...luni?
ovidiu42
Postat pe 18 August 2008 10:29
buna la toata lumea !
uff
nici nu a inceput bn saptamana ,ca sunt deja obosita !!!
asa ca ...inca o cafea ,ca nu mai pooot !! am inceput in fortza!
rasarit
Postat pe 18 August 2008 10:31
mana mea face chiar foarte bineeeeeeeeeeeeeeee, am inceput recuperarea din timp, imi fac baile cu tarata,o sa ma duc si la mare, si vad ca de ieri chiar imi revin spectaculos!

miaunukoooooooooooooooo...asa e lunea...da sper sa ne revenim!
nebuna
Postat pe 18 August 2008 10:35

ce zi...fratzilor!!!
si...abia a inceput....
asa o fi toata?

doamne ce va mai plangeti... ce-i cu voi??? nu va recunosc...
va treziti in miros de cafea... intrati in cafenea si sunteti serviti ca la carte... soarele zambeste frumos... iar voi sunteti nemultumiti de asa o zi minunata...
cine are nevoie de ajutor... suntem aici la cafenea... alaturi mereu... la bine si la greu

sper sa aveti o zi cat mai placuta !!!!!!
Angelli
Postat pe 18 August 2008 10:39
asa sa fie lolo ! dupa ce ca ne topim ,ne napadesc si treburile ! corect ii ??
rasarit
Postat pe 18 August 2008 10:40
asa sa fie lolo ! dupa ce ca ne topim ,ne napadesc si treburile ! corect ii ??
rasarit
Postat pe 18 August 2008 10:40
De la: Angelli, la data 2008-08-18 10:39:42

ce zi...fratzilor!!!
si...abia a inceput....
asa o fi toata?

doamne ce va mai plangeti... ce-i cu voi??? nu va recunosc...
va treziti in miros de cafea... intrati in cafenea si sunteti serviti ca la carte... soarele zambeste frumos... iar voi sunteti nemultumiti de asa o zi minunata...
cine are nevoie de ajutor... suntem aici la cafenea... alaturi mereu... la bine si la greu

sper sa aveti o zi cat mai placuta !!!!!!

eeeeeeeeee........tie...ce-ti pasa...la tine e racoare...si...faci ce vrei...daca ai chef...
cu-nvatzatu`...e mai nashpa da`...sunt convins ca....nu neglijezi...
hai la o limonada c...bere nu-ti ofer...
ati vazut ce-am patit yo...daca am abuzat!!!
ovidiu42
Postat pe 18 August 2008 10:42
Ovi...am facut cafea si mai multa...si pt tine fara zahar, si pentru intarziati. Baghe...unde esti? inca dormi...???? toata cafeneaua te asteapta...cu voie buna si muuuuuuuuulta cafea!!!

POOP mare pt toata lumea...Cryle..esti o dulcika!!!
needforspeed
Postat pe 18 August 2008 10:45
lolo se recupereaza inca un motiv sa cred ca ziua e minunata !!!!!!!!
miaunuka... chiar asa greu e la tine??? pot sa te ajut cu ceva? poate cu o limonada rece...
sau o gurita de cafea si o ce zici???
Angelli
Postat pe 18 August 2008 10:45
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 10:45:27Ovi...am facut cafea si mai multa...si pt tine fara zahar, si pentru intarziati. Baghe...unde esti? inca dormi...???? toata cafeneaua te asteapta...cu voie buna si muuuuuuuuulta cafea!!!

POOP mare pt toata lumea...Cryle..esti o dulcika!!!

ms...ms!!!...lory...incepe sa se zareasca...lumina...
si...am reusit sa scap si de...frishca si de...mushte!!!
asa ca...parca e ceva mai bine...
da...lumea...vad ca...chiar se poarta ca...LUNEA!!!!...
inseamna ca nu-s yo...singuru`...
ovidiu42
Postat pe 18 August 2008 10:49
multumesc pentru limonada ovi e foarte buna...
ma bucur ca ti-ai revenit
lolo... miaunuka... lore... haideti si voi la cafenea... e asa buna limonada... eu am pus si 2 cuburi de gheta...
poate apare si cryle la o pauza scurta... si bune meritata...
baghe chiar nu s-a trezittttttttttt??????????

limonada rece si buna... pentru toata lumea...
Angelli
Postat pe 18 August 2008 10:52
heeeeeeeeeeeeei!....pauzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hai la cafelutaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 18 August 2008 10:57
daaa angeli,o limonada merge ! ca nu mai pot de cald!
si am atata treabaaa,,,,
rasarit
Postat pe 18 August 2008 11:08
Ovi, ma bucur ca ti-ai revenit...si acum, daca tot ti-ai revenit, nu vrei un ceai rece din fructe de padure? Eu acum il savurez...hmm...e f buuunnn....
Miaunuka...ce zici de un ceai? cu gheata....

Angelli...ms pt invitatia la limonada...hmm...da' bun e si ceaiul meu!!!

Acum, gata cu pauza...sa mai si muncim cate ceva...Spor tuturor!
needforspeed
Postat pe 18 August 2008 11:19
De la: nebuna, la data 2008-08-18 10:57:35heeeeeeeeeeeeei!....pauzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hai la cafelutaaaaaaa!

ca bine mai zici...deja am obosit.
laura_bella36
Postat pe 18 August 2008 11:23
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 11:19:05Ovi, ma bucur ca ti-ai revenit...si acum, daca tot ti-ai revenit, nu vrei un ceai rece din fructe de padure? Eu acum il savurez...hmm...e f buuunnn....
Miaunuka...ce zici de un ceai? cu gheata....

Angelli...ms pt invitatia la limonada...hmm...da' bun e si ceaiul meu!!!

Acum, gata cu pauza...sa mai si muncim cate ceva...Spor tuturor!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW, PE CALDURA ASTA CAFEAUA NU PREA IMI FACE BINEEEEEEEEEEEE. ASA CA UN CEAI....E BINE VENIT!

io viu cu fursecele, ca tartele le-a halit ovi ieri si n-am avut timp sa fac altele!

nebuna
Postat pe 18 August 2008 11:48
Vreau sa-mi spui doar de unde sa cumpar...ca are cine sa-mi ia:*
Si dak se poate cum se numeste si....locatia.
La mine e cheffffffff...
Avem de toate, mancaram si ma si filma unul din colegi.....dak nu-l sterge ....filmuletul il postez sa ma si vedeti cat sunt de nebuna

Postat pe 18 August 2008 12:11
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/sau mai bine buna ziua pt voi,ca dimineata e pt mine vedeti ce tirziu ma trezesc yoooooooooo si mai ales azi-noapte ma culca-i pe 4 si jumate din cauza unu-i filmmmmmmmm,cryle draguta multumesc ca mi-ai oprit si mi-e cafea acum lasati-ma sa deschid ochii bine si sa savurez cafeluta cu o tigare si vb

Postat pe 18 August 2008 12:18
Lol...gata..am facut ceai pentru toata lumea. Am aflat ca la Iasi ploua....cum e vremea la voi??? Cryle...te distrezi fara noi???
needforspeed
Postat pe 18 August 2008 12:20
De la: loredanaradu, la data 2008-08-18 12:20:00Lol...gata..am facut ceai pentru toata lumea. Am aflat ca la Iasi ploua....cum e vremea la voi??? Cryle...te distrezi fara noi???

lory, aici e de plajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu stiu apa cum e, dar afara nu dogoreste soarele asa rauuuuuuuuuu!
nebuna
Postat pe 18 August 2008 12:25
De la: CRYLE, la data 2008-08-18 12:11:53Vreau sa-mi spui doar de unde sa cumpar...ca are cine sa-mi ia:*
Si dak se poate cum se numeste si....locatia.
La mine e cheffffffff...
Avem de toate, mancaram si ma si filma unul din colegi.....dak nu-l sterge ....filmuletul il postez sa ma si vedeti cat sunt de nebuna

ce vrei sa cumperi?
nebuna
Postat pe 18 August 2008 12:26
Aveti rabdare ca o sa va distrati , numai ca-mi ia ceva timp sa-l descarc si sa-l postez....si apoi sa te tii....

Postat pe 18 August 2008 12:27
dragilor cine stie cum sa fac sa raportez un user ca proasta aia,mi-a postat pe topicul de la bancuri,lolooooooooooo mi-am dat seama si eu de ieri ca sia mai facut un cont aici ala care apare cu numele de DarkSwa0u ceva de genul asta e aceeasi persoana,iar acum ne citeste postarile si se baga pe unde poate ca si-a dat seama si ea ca e anormala intr-un final si se baga in seama cu noi cu jicniri binenteles adica(educatia pe care a primit-o de acasa) deci cine imi spune cum sa raportez acesti doi useri la administratie

Postat pe 18 August 2008 13:10
dai raporteaza abuz de limbaj care e sub mesajul care vrei sa fie raportat cand primeste multe abuz de limbaj va fi aruncata de pe garbo

Postat pe 18 August 2008 13:28
melimeli am dat de 10 ori pina acum dar tot apare de ce? si la postari la fel ca sa nu mai apara la fel tot apare ce se intimpla cu administratorii acestu-i site de nu-si fac treaba cum se intimpla pe alte situri

Postat pe 18 August 2008 13:31
pai daca nu o dau afara ar fi sa-ti schimbi numele utilizatorului

Postat pe 18 August 2008 13:33
cine euuuuuuuuuuuuuuuuu? dar cind cineva posteza la discutii si nu vrei sa mai apara raspunsul respectiv,si il raportez limbaj neadecvat de ce tot apare?

Postat pe 18 August 2008 13:35
pai pana la urma daca nu se poate altfel,cred ca numai asa poti sa scapi de ea m-am gandit deja la asta dar nu gasesc solutia

Postat pe 18 August 2008 13:36
ok ragilorrrrrrrrrrrrrrrr de acum incolo ma voi numiiiiiiiiii MAFIA stati un pic acum ca revin imediat

Postat pe 18 August 2008 13:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! 76 De la: iar_eu 27 August 2009 09:43
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
Studiu de piata pt bautorii de whisky 190 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
Setari Cookie-uri