Cafenea virtuala

De la: miaunuka_68, la data 2008-08-19 08:37:32buna dimineata! ufff ! asa e ovi,greu cu trezirea asta!
dar am o cana mareee de cafea cu frisca !!! si sper sa ma trezesc ...curand!
zi buna tuturor !

bine ca ai....pt tine...cu frishca!!! ...mai si spui!!
da`...las` ca ...fac eu...ochi...si gasesc ceaunu ala...odata si-odata!!
poate ma-mpiedic dreaq de el p`aci!!
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 08:42
De la: nebuna, la data 2008-08-19 08:29:23draga oviiiiiiiiiiiiiiii si dragelooooooooooooooooooooooooor, treziti-va incet, usor, nu agresati organismul...puneti niste muzica...de exemplu Buddha Bar....relaxati-v[ si pentru noi.
De cafea e timp, si cand se termina mai facem.
Eu m-am mai plimbat pe ici pe colo printre discutii pe forumuri, am purtat o conversatie pe privat cu sofia....nu agresiva.
Mi-e mila de ea are probleme, cred ca mari...n-am incitat-o la agresiune, dar cred ca asta urmareste...asa ca nu i-am dat satisfactie....minte de ingheata apele.

intr-un cuvant are probleme de pesonalitate si cred cea si tendinte paranoice, si uite asa o sa ajunga

nebunie!!!...v-am rugat sa o lasati in pace...
chiar e asa de greu?
terminati odata...va rog!!!
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 08:44
De la: ovidiu42, la data 2008-08-19 08:42:32
De la: miaunuka_68, la data 2008-08-19 08:37:32buna dimineata! ufff ! asa e ovi,greu cu trezirea asta!
zi buna tuturor !

ovi ai grija ca patesti ca mine...nu vreau sa te vad cu mana in ghips....
nebuna
Postat pe 19 August 2008 08:44
De la: ovidiu42, la data 2008-08-19 08:44:11
De la: nebuna, la data 2008-08-19 08:29:23draga oviiiiiiiiiiiiiiii si dragelooooooooooooooooooooooooor, treziti-va incet, usor, nu agresati organismul...puneti niste muzica...de exemplu Buddha Bar....relaxati-v[ si pentru noi.
De cafea e timp, si cand se termina mai facem.
Eu m-am mai plimbat pe ici pe colo printre discutii pe forumuri, am purtat o conversatie pe privat cu sofia....nu agresiva.
Mi-e mila de ea are probleme, cred ca mari...n-am incitat-o la agresiune, dar cred ca asta urmareste...asa ca nu i-am dat satisfactie....minte de ingheata apele.

intr-un cuvant are probleme de pesonalitate si cred cea si tendinte paranoice, si uite asa o sa ajunga

nebunie!!!...v-am rugat sa o lasati in pace...
chiar e asa de greu?
terminati odata...va rog!!!

am lasat-o, ca am trebi mai importante de rezolvat....chiar am lasat-o
nebuna
Postat pe 19 August 2008 08:46
frisca pt. oooovi si cine mai doreste

Postat pe 19 August 2008 08:46
De la: nebuna, la data 2008-08-19 08:44:36
De la: ovidiu42, la data 2008-08-19 08:42:32
zi buna tuturor !

ovi ai grija ca patesti ca mine...nu vreau sa te vad cu mana in ghips....

am avut-o...asa ca...stiu cum e...dar...d`aia...merg si yo...incet...si...incerc sa ma ghidez dupa ...miros...
da`....e ca dreaq...ca parca ...nici miros...n-am ...dimineatza...
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 08:47
De la: melimeli, la data 2008-08-19 08:46:55frisca pt. oooovi si cine mai doreste

ahaaaaaaaaaaa.........acu`...dupa...ce mi-ai facut pofta!!!
pai...nu ma trezesc yo?
imi iau u galeata...si...ma pun turceste...si-o basculez toata!!!
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 08:49
ovi,nu ti-am oferit frisca pt ca doar o aruncasei { cu o zi in urma } din pricina mustelor ! numai ca eu nu pot rezista tentatiei ! ....
si plus de asta azi chiar e placut ,putin mai racoare ,asa ca va invit pe toti ! cafea cu frisca sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!
rasarit
Postat pe 19 August 2008 08:59
fetelor { si ovi !} ,o tigara??? azi ma destrabalez ,e ziua colegei mele si a adus si tigari ,desi suntem,,,nefumatoare ! va astept!
rasarit
Postat pe 19 August 2008 09:02
unde sunteti?m-ati lasat singura ?
rasarit
Postat pe 19 August 2008 09:11
miaunuca sunt aci bag si io o

Postat pe 19 August 2008 09:20
sunt si io p'aci...incerc sa-mi tin ochii deschisi, mai citesc ceva presa si intre timp mai si lucrez
de maine am musafiri, va trebui dupa masa sa gatesc
nebuna
Postat pe 19 August 2008 09:23
De la: miaunuka_68, la data 2008-08-19 08:59:56ovi,nu ti-am oferit frisca pt ca doar o aruncasei { cu o zi in urma } din pricina mustelor ! numai ca eu nu pot rezista tentatiei ! ....
si plus de asta azi chiar e placut ,putin mai racoare ,asa ca va invit pe toti ! cafea cu frisca sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!

mda!!!...acu...am fost jos...si...am luat si yo...
poa` sa vina mustele...roiuri-roiuri....si...tot bad frishca!!!
oricum...apreciez...
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 09:27
gata si tigara si cafeaua,acu la treaba

Postat pe 19 August 2008 09:47
ia sa vad si io ce frisca aveti...nu-mi place aia sinteticaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 19 August 2008 09:49
immm am companie !!!
va invit la niste gogosi cu ciocolata ! am luat in drum spre serviciu . sunt calde inca .
rasarit
Postat pe 19 August 2008 09:51
immm am companie !!!
va invit la niste gogosi cu ciocolata ! am luat in drum spre serviciu . sunt calde inca .
rasarit
Postat pe 19 August 2008 09:51
buna dimineata!!!!!!
o cama mare cu cafea... multumesc lore si cryle... eu chiar ma bucur ca ati facut amandoua... ca sigur ne ajunge...
si o lingurita de frisca de la melimeli... Multumesc
bine dispusi in dimineata asta... (ma bucur ca nu mai e luni... toata lumea nervoasa... somnoroasa...)

acfeluta... + ... si mai stam de vb dupa...

o zi buna tuturor
Angelli
Postat pe 19 August 2008 10:06
De la: Angelli, la data 2008-08-19 10:06:09buna dimineata!!!!!!
o cama mare cu cafea... multumesc lore si cryle... eu chiar ma bucur ca ati facut amandoua... ca sigur ne ajunge...
si o lingurita de frisca de la melimeli... Multumesc
bine dispusi in dimineata asta... (ma bucur ca nu mai e luni... toata lumea nervoasa... somnoroasa...)

acfeluta... + ... si mai stam de vb dupa...

o zi buna tuturor

eheeeeeeeeeee........vad ca incepe lumea sa se mai trezeasca!!!!
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 10:12
nu mai e nimeni in cafenea?????
eu cu cine beau cafeluta si fumez(virtual) ???????

Angelli
Postat pe 19 August 2008 10:14
ooooooooooo, ce de lumeeeeeeeeee!
angelliiiiiiiiiii, te-ai odihnit?
eu mai bag capul cand si cand, sa gust din frisca lui ovi....pe ascuns, sa nu ma vada....
cryle mititica munceste de-i sar capacele, mafia de baghera nu's ce face.............asa ca am pus de niste cafea, am adus fursece si suc....fara bere ca suntem la munca.
berea si fisticu mai tarziu.
ai auzit ovidele?
acu numa' suc si cafea!
daca sunteti cuminti la bere fac io o piza diseara....cu masline rosii, mozzarela si prosciutoooooooooo!
nebuna
Postat pe 19 August 2008 10:16
neata ovi! imi merge netul prost si nu am vazut ca ai postat...

ma bucur ca vezi (glumesc...) Mai devreme am citit ca dimineata ai probleme cu vazul... chiar si cu mirosul... de asta mi-am permis sa glumesc... :D

multumesc ca-mi tii companie la cafeluta
Angelli
Postat pe 19 August 2008 10:18
wow !buuuna pizza! ne tentezi! si eu incerc sa mananc numai fiert ,ca destul nu ma pot abtine de la dulciuri si frisca .
si angeli nu esti singura ,aici suntem!
rasarit
Postat pe 19 August 2008 10:19
De la: nebuna, la data 2008-08-19 10:16:01ooooooooooo, ce de lumeeeeeeeeee!
eu mai bag capul cand si cand, sa gust din frisca lui ovi....pe ascuns, sa nu ma vada....
cryle mititica munceste de-i sar capacele, mafia de baghera nu's ce face.............asa ca am pus de niste cafea, am adus fursece si suc....fara bere ca suntem la munca.
ai auzit ovidele?
acu numa' suc si cafea!
daca sunteti cuminti la bere fac io o piza diseara....cu masline rosii, mozzarela si prosciutoooooooooo!

hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!.......vazui yo ca...se cam subtiaza...galeata mea cu frishca...
cin` sa fie....?????
da...ma fac si yo ca...nu observ...ca deh!!!...daca pofteste lumea...cine stie...pofte...gretzuri...alea-alea....!!!
mai ales ca e vb de o pizza....ce-ti si cu femeile astea...cum stiu ele sa-ti suceasca mintea...uite-asa...cu...maruntishuri!!!
deja...parca simt miros de pizza!!!!
o sa ajung....obez....si...asta din cauza voastra...
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 10:25
De la: nebuna, la data 2008-08-19 10:16:01ooooooooooo, ce de lumeeeeeeeeee!
ai auzit ovidele?
acu numa' suc si cafea!

neata lolo !!! doamne ce pofta mi-ai facut de... mancaruri interzise...

eu m-am odihnit... cu toate ca sunt stresata si nu prea pot sa dorm ok... dar ma descurc...

ovi ne da frisca de la el... nu trebuie sa luam pe ascuns... (cred)...

multumim pentru suc lolo si pt fursece... dar eu tot la cafeluta mea cu frisca raman...
sper sa ma trezesc si eu...
Angelli
Postat pe 19 August 2008 10:25
Neatza .....celor ce sunt acum, nu ne salutaram dimineatza....
Angel si Ovi...Miaunuka pisicutza si Lolita, Meli si....trebuie sa fie si....Negrutza noastra pe aci pe undeva....cu pistolul la panda.....
Nu o mai cautati pe....Sophia....

Postat pe 19 August 2008 10:26
De la: Angelli, la data 2008-08-19 10:18:31 neata ovi! imi merge netul prost si nu am vazut ca ai postat...

ma bucur ca vezi (glumesc...) Mai devreme am citit ca dimineata ai probleme cu vazul... chiar si cu mirosul... de asta mi-am permis sa glumesc... :D

multumesc ca-mi tii companie la cafeluta

angeli...ce bine ca e racoare si la noi...putin...ca ...incep sa se deschida ochii...
iar de cand cu...pizza asta...parca si mirosu`...revine!!!
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 10:26
De la: CRYLE, la data 2008-08-19 10:26:35Neatza .....celor ce sunt acum, nu ne salutaram dimineatza....
Angel si Ovi...Miaunuka pisicutza si Lolita, Meli si....trebuie sa fie si....Negrutza noastra pe aci pe undeva....cu pistolul la panda.....

wowwwwwwww.........lume...buna...trece pe la noi....
si...cum e...dimineatza...?
ovidiu42
Postat pe 19 August 2008 10:28
De la: CRYLE, la data 2008-08-19 10:26:35Neatza .....celor ce sunt acum, nu ne salutaram dimineatza....

neata cryle
nu o cautam pe sophia... dar mi-e sa nu ne gaseasca ea pe noi si sa ne strice buna-dispozitie

sper sa nu ma vada ovi... dar mai fur putina frisca... tare buna e... am mai pus si cafeluta proaspata... Greu ma trezesc aza...
Angelli
Postat pe 19 August 2008 10:34
Minciuna sau adevar??????????
minciuna= e cea mai frumoasa si plina de impliniri, dimineatza.
adevar= e....de nedescris....
dar asta e doar o chestiune trecatoare , numai k eu nu pot sa ma fac ca nu vad....
Nici cafea nu mai intra, tigari....nici atat...
hai mai bine la o barfa mica si imi mai fuge gandul la altceva....
sanatoasa sa fiu, k trec toate.

Postat pe 19 August 2008 10:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne 1 De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07
:) 7 De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Cafenea virtuala 11752 De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32
Setari Cookie-uri