Cafenea virtuala

Gata....am plecat....va las...somn usor!!!

P.S.: sper sa fie curat maine dim in cafenea!!!
needforspeed
Postat pe 20 August 2008 00:15
Facuram ...Lori, mai devreme, dusei si gunoiul...asa ca....e totul ok.
Somn usor si vise placute...tuturor..
Bagherica...imi lipsesti...ce e cu tine?

Postat pe 20 August 2008 00:24
De la: CRYLE, la data 2008-08-20 00:24:16Facuram ...Lori, mai devreme, dusei si gunoiul...asa ca....o totul ok.
Somn usor si vise placute...tuturor..

inchideti...deja?
ce lume...obosita....
munceste mult...lumea asta...
da...paote ca maine...daca se tot apropie ...weekendu`....cine stie?
ovidiu42
Postat pe 20 August 2008 00:25
noapte frumoasa...
plec si yo...la somnik...
ne auzim...maine...
ovidiu42
Postat pe 20 August 2008 00:30
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la toata lumea,am zis ca nu-i frumos din partea mea sa plec asa si sa nu-mi iau ramas bun de la voi MyHotComments MyHotComments va pup pe toti si va multumesc pt zilele petrecute impreuna in aceasta cafenea draga,pt ca m-ati suportat si in momentele mai putin bune asa ca va doresc succes in continuare in tot ce va doriti voi si sa fiti iubiti,sper si sint sigura ca veti avea grija de cafenea de aceea o sa-o las pe loloooooooooooooooooooooooooo care mi-e una, draga mea mi-a intrat la inima ce suflet mare poate sa aiba numai prin felul ei de-a fi asa ca tu vei fi sefa de azi inainte in aceasta cafenea in locul meu va pup pe toti si bafta si succes in tot ce va doriti asa sa va ajute BUNUL DUMNEZEU MyHotComments

Postat pe 20 August 2008 04:46
MyHotComments MyHotComments pupici pt toti MyHotComments

Postat pe 20 August 2008 05:02
WAAAAAAAAAAAAAA....
Bagherutza.....ma faci sa ma simt ...ultimul om, nu-mi vine sa cred ceea ce citii....sincer imi pare rau k v-am spus de sophia....
Dar dak asta e dorintza ta eu o respect si-ti urez numai bine...
Cafea pentru toata lumea.......e gata si o asteptam si pe Baghera....poate se razgandeste.....

Postat pe 20 August 2008 06:10
Nici nu mai stiu dak salutai.....
Si-a sters si contul.....de pe garbo.....asa ca degeaba ii mai scriu.... ...hai inapoi...bagherutza....

Postat pe 20 August 2008 06:16
ce se intampla?
ce-i cu mesajul bagherei?
am lipsit si io o seara...si a n-am apucat sa controlez...nu inteleg.....
bagherutoooooooooooooooooooo!
fara tine cafeneaua o sa fie trista!
ieri mi-a cazut net-ul, nu stiu de ce; mi-a fost lene sa controlez direct in modem, mai schimba astia IP-urile...dar, hai sa bem cafeaua de dimineata...ca vad io ce s-a intamplat....
ieri am gatit toata seara...supa de rosii cu tortellini, bors de verza (cryle n-am avut praz...sunt moarta dupa praz), tocanita de ciuperci cu carne de curcan....si azi in drum spre casa voi gati o inghetataaaaaaaa
sunteti invitatii meiiiiiiiiiiiii!
nebuna
Postat pe 20 August 2008 07:42
am verificat si vad ca bagheruta nu mai este....s-a volatilizat...poti sa stii? poate ca se razgandeste!

nebuna
Postat pe 20 August 2008 07:47
neata la toata lumea ,nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochi Baghera ce sa intamplat nu se poate sa pleci asa fara o explicatie serioasa?????????????????????????? oare am gresit noi cu ceva?????????????????dene un semnte rugam????????????????????

Postat pe 20 August 2008 08:09
De la: melimeli, la data 2008-08-20 08:09:09neata la toata lumea ,nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochi Baghera ce sa intamplat nu se poate sa pleci asa fara o explicatie serioasa?????????????????????????? oare am gresit noi cu ceva?????????????????dene un semnte rugam????????????????????

nu cred ca am gresit noi, probabil ca vrea o pauza....asa ca trebuie sa-i respectam decizia!
si sa bem o cafeluta in cinstea ei...
nebuna
Postat pe 20 August 2008 08:13
'neata la toata lumea!!! eu sunt somnoroasa in dimineata asta, m-ai citesc din cand in cand ce se intampla prin cafenea si am ramas uimita. Bagheraaaaaaaaa, intoarce-te inapoi!!! mai oameni buni, voi reusiti prin ceea ce faceti sa scoateti omul din starile cele mai urate; am avut probleme destul de mari si pe unele le am in continuare, dar faptul ca sunteti uniti si va mobilizati ori de cate ori este nevoie de ceva, ospitalitatea voastra, zambetele care mi le aduceti pe fata,conteaza enorm. NU lasati rautatile sa va copleseasca. Multumesc pentru cafeluta, e proaspata...mmm miroase bine, aduc eu fursecurile si cozonac putin mai tarziu, e la cuptor acum, s-au amestecat mirosurile de unt, vanilat si nuca proaspat rumenita. Pupici la toata lumea
sagem76
Postat pe 20 August 2008 08:20
nu e nimeni aci io simt ca o iau razna,ce s-o fi intamplat cu BAGHERA

Postat pe 20 August 2008 08:21
De la: sagem76, la data 2008-08-20 08:20:21'neata la toata lumea!!! eu sunt somnoroasa in dimineata asta, m-ai citesc din cand in cand ce se intampla prin cafenea si am ramas uimita. Bagheraaaaaaaaa, intoarce-te inapoi!!! mai oameni buni, voi reusiti prin ceea ce faceti sa scoateti omul din starile cele mai urate; am avut probleme destul de mari si pe unele le am in continuare, dar faptul ca sunteti uniti si va mobilizati ori de cate ori este nevoie de ceva, ospitalitatea voastra, zambetele care mi le aduceti pe fata,conteaza enorm. NU lasati rautatile sa va copleseasca. Multumesc pentru cafeluta, e proaspata...mmm miroase bine, aduc eu fursecurile si cozonac putin mai tarziu, e la cuptor acum, s-au amestecat mirosurile de unt, vanilat si nuca proaspat rumenita. Pupici la toata lumea

sagemutoooooooooo, poate te m ajuta...macar asa pentru moral, mai stam si noi la o discutie sa-ti poti aduna gandurile.
pana atunci, hai la o cafeluta cu fursece...la pranz va invit la masa!
nebuna
Postat pe 20 August 2008 08:23
pai daca vrea numai o pauza nu e nicio problema o respectam da sa-si stearga si contul?????????????????????????//

Postat pe 20 August 2008 08:23
scuze revin in 10 minute

Postat pe 20 August 2008 08:25
De la: melimeli, la data 2008-08-20 08:25:24scuze revin in 10 minute

melicicooooooooooo, te asteapta cafeluta,
ovi cred ca apare la spartu' targului....si celelalte sunt ca la inceput de zi...si io mai bag asa cate putin capul prin cafenea ca am de lucru!
nebuna
Postat pe 20 August 2008 08:35
am revenit inapoi e careva paci???

Postat pe 20 August 2008 08:40
neata! subiectul zilei : de ce a plecat baghera ?????
nu inteleg....
pana una ,alta ,imi pun o cafea si bineinteles ca am frisca pt toata lumea ,,,dar parca azi nu are acelasi gust ,,,,,,,,,,
rasarit
Postat pe 20 August 2008 08:41
na m-am pus clecuta de cafea o tigareee in gura si hai sa pufaim ,o tigareee si tie ,o tigara si pt. miaunuka

Postat pe 20 August 2008 08:43
De la: miaunuka_68, la data 2008-08-20 08:41:08neata! subiectul zilei : de ce a plecat baghera ?????
nu inteleg....
pana una ,alta ,imi pun o cafea si bineinteles ca am frisca pt toata lumea ,,,dar parca azi nu are acelasi gust ,,,,,,,,,,

si mie imi pare rau ca a plecat, nici macar nu am apucat sa schimb o adresa de mail sau mess cu ea...
parca lipseste ceva....esential din cafenea!
nebuna
Postat pe 20 August 2008 08:45
ce tare sunt ,,clecuta" de unde am reusit sa tastez asa nu stiu sa corectez,,cafeluta"

Postat pe 20 August 2008 08:47
lolo poate va da totusi un semn de viata?????????????nu crezi???????????????????????????????????

Postat pe 20 August 2008 08:49
simtiti si voi aceiasi tristetze?????
asta inseamna ca noi aici in cafenea chiar ne imprieteniram!
si asteptam botezul....
rasarit
Postat pe 20 August 2008 09:02
eu una sunt trista si nelamurita nu stiu ce sa mai spun

Postat pe 20 August 2008 09:15
buna dimineata !!!!!
beau si eu o cana de cafea... si apoi stam de vorba...

Angelli
Postat pe 20 August 2008 09:18
De la: nebuna, la data 2008-08-20 08:35:23
De la: melimeli, la data 2008-08-20 08:25:24scuze revin in 10 minute

melicicooooooooooo, te asteapta cafeluta,
ovi cred ca apare la spartu' targului....si celelalte sunt ca la inceput de zi...si io mai bag asa cate putin capul prin cafenea ca am de lucru!

`mneatza...latoata lumea....
oameni buni...ce se intampla?
en suparam asa precum...copiii pe...jucarii?
macar...sa fi stiut cauza...
nu cumva...noi suntem de vina?
vedeti...cum ne putem gandi si la asa ceva?
chiar nu stie nimeni...cum sa ia legatura cu ea?
ovidiu42
Postat pe 20 August 2008 09:18
fetelor acum va las am de lucru revin mai tarziu poate vor fi si ceva noutati BAGHERA INTOARCE-TE

Postat pe 20 August 2008 09:19
oviiiii, poate va intra prin cafenea si ne va lamuri ce sa intamplat

Postat pe 20 August 2008 09:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum caracterizati acest barbat? 70 De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
La ciroza ecosez 503 De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI 4 De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46
Setari Cookie-uri