De la: melimeli, la data 2008-08-20 09:21:55oviiiii, poate va intra prin cafenea si ne va lamuri ce sa intamplat ar fi bine...ca...sincer...totul a inceput...aproape...aiurea... cred ca era mai ine daca nu se implica nimeni...in acest incident cu...oameni de genu` asta... |
||
ovidiu42 Postat pe 20 August 2008 09:23 |
||
---|---|---|
timpul le rezolva...dar trebuie sa asteptam, la o cafelutaaaaaaaaa, poate reapareeeeeeeee! | ||
nebuna Postat pe 20 August 2008 09:58 |
||
Dar ce se-ntampla oameni buni?Pleaca lumea? dati-mi si mie o cafeluta. |
||
|
||
laura_bella36 Postat pe 20 August 2008 10:25 |
||
se pare ca nimeni nu stie de ce a plecat bagheruta... sau daca se intoarce... eu m-am gandit ca a venit "rezultatul"... si poate e trista... sau bucuroasa si atunci trebuie sa plece intr-o vacanta scurta sa sarbatoreasca presupunerea cum ca ar fi suparat pe noi pica (parerea mea) Cred ca ne-ar fi spus... iar din mesajul ei nu reiese cum ca ar fi catusi de putin suparata pe noi... sa plece baghe de la cafenea din cauza unei persoane cu probleme... (care nu trece prin cafenea...) greu de crezut. Doar daca nu s-a suparat pe Garbo (administratori)... ca a tot dat "abuz de limbaj" si nu a avut nici un rezultat... In orice caz... baghera stie ca noi asteptam vesti(bune) de la ea... si explicatii... Sa inteleg ca nimeni nu are adresa de mail (mes)... si ca nu se poate lua legatura cu ea... :( Poate mai intra pe aici !!! (asa... de dragul cafelutelor si clipelor minunate petrecute in cafenea...) te asteptam baghe' !!!!!!!!!!!! te asteptam... (pun pariu ca apare draguta bagheruta aici in cafenea ;) ) |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 10:28 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-20 10:28:50se pare ca nimeni nu stie de ce a plecat bagheruta... sau daca se intoarce... cafeaaaaaaaaaaaaaaaa, azi e super afaraaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 10:31 |
||
laura a venit cafeluta te servesc si cu o ??? fursece sau inhetata??? ce-ti pofteste inimioara? |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 10:31 |
||
lolo e cald afara... pe aici nu a plouat nici macar 10 min de o luna... E cald !!!!! bine ca stau la munte si caldura de aici nu se compara cu cea din orase... (adica e mult mai confortabil aici... in casa e chiar racoare... ) cefeluta??? limonada??? ??? cu ce te servesc lolo? |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 10:39 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-20 10:39:25 lolo e cald afara... pe aici nu a plouat nici macar 10 min de o luna... E cald !!!!! bine ca stau la munte si caldura de aici nu se compara cu cea din orase... (adica e mult mai confortabil aici... in casa e chiar racoare... ) cu o relatie la primarie sunt varza si astia acolo se misca asa greuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! hai ca viu la o cafea! |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 11:20 |
||
relatie la primarie zici???? nu te incurc... sa te ajut nici vorba... la cafenea nu se servesc relatii... (nu avem astazi in meniu...) poate maine... la primarie e ceva de genul... "Asteptaaaaaaaaaaaaaaati..." sau "reveniti aaaaaaaaaaaaa... vineri..." te astept la o facea |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 11:46 |
||
am revenit un pic sa-mi trag sufletul ca obosi da cineva o tigara ca ramasei fara??????????????????? cafea vad ca este hmmmm s-a cam racit da o bag la micro si se rezolva | ||
Postat pe 20 August 2008 12:31 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-20 12:31:12am revenit un pic sa-mi trag sufletul ca obosi da cineva o tigara ca ramasei fara??????????????????? cafea vad ca este hmmmm s-a cam racit da o bag la micro si se rezolva aici, avem tigarici...si am adus si suc, inghetata vineeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 12:35 |
||
Ce bate vantul in cafenea.....ce pustiu e... Parca nu-ti mai vine nici sa fumezi si nici macar o limonada nu mai intra.... Va pup si astept sa va mai strangeti pe aci.... |
||
Postat pe 20 August 2008 13:08 |
||
lolo mersi pt. tigara astept si inghetata | ||
Postat pe 20 August 2008 13:15 |
||
inghetata??? vreau si eu !!!!!!!!!!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 13:25 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-20 13:25:35inghetata??? vreau si eu !!!!!!!!!!!!!!! uite acuuuuuuuuuuuu' fructe, frisca cu rom si stafide, caramel de la betty |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 13:35 |
||
miami miami inghe de fructe fooooooarte buna | ||
Postat pe 20 August 2008 13:54 |
||
Hei.....mai este inghetzata? |
||
Postat pe 20 August 2008 13:58 |
||
fetelor, cristisz se scuza ca a lipsit, dar i-a murit bunica...si este obosita franta... | ||
nebuna Postat pe 20 August 2008 14:36 |
||
pt ca stim ,ca ne-a parasit baghera,,,nu avuram nici un,,,haz,,, pacat ! poate maine ne revenim,,,va pup !!! |
||
rasarit Postat pe 20 August 2008 15:17 |
||
|
||
rasarit Postat pe 20 August 2008 15:17 |
||
hai maaaaaaaaaaaaai, ca ea e fericita...asa...deci toata lumea fericita! | ||
nebuna Postat pe 20 August 2008 15:23 |
||
bn lolo ,daca zici tu! acum ma retrag,sunt asa obosita !!! am avut o zi...dar a trecut . am vazut si pozele lui mel...frumoase,,,si nu stiu daca vom manca banane,dar arata bine! seara buna fetele ! eu va las ,plec acasa . |
||
rasarit Postat pe 20 August 2008 15:32 |
||
Condoleante...Cristinica....imi pare rau pt tine, mai saptamana trecuta ne spuneai ca faci de 6 luni la mama ta, acum alta nenorocire.....Dumnezeu sa o ierte... Lolita tu ce mai spui?... Azi nu prea vb....cam goala cafeneaua... Sigur ne revenim....am eu o premonitie ca o sa ploua.....si nu o sa mai fim asa molesiti si o sa avem chef de stat la adapost, cu luleaua in gurita si ceiut cald sa nu cumva sa racim... |
||
Postat pe 20 August 2008 15:33 |
||
lolo si acum ma gandesc cat de buna afot inghetata superrrrrrrr!!!!!!!!! intreba si cryle... si te intreb si eu... mai ai inghetata??? |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 15:34 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-20 15:33:09Condoleante...Cristinica....imi pare rau pt tine, mai saptamana trecuta ne spuneai ca faci de 6 luni la mama ta, acum alta nenorocire.....Dumnezeu sa o ierte... Fetelor, inghetata Am o intrega galeata... Din fiecare fel, Sa pastram si pentru ovidel. Pentru doamne, domnisoare, Pentru domni copii si bebelusi Mai aduc acusi! Punem inghetata, Si festinu-i gata! Hai c-am adus cafea si lapte, Sa trecem odata la fapte |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 15:55 |
||
bine zici cryle ca SIGUR ne revenim... o limonada rece... ceva fursecuri geniale... cozonac (nu stiu cine... pe la pranz... ne spusese ca e la cuptor...) repejor si o ... parca ne-am mai revenit toata lumea e invitata la o limonada !!!!!!!!!!!!! (pe calduri... face minuni) |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 15:56 |
||
WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CE PRIETENIE FRUMOASA AICI LA VOI MA PRIMITI SI PE MINE AS VREA SI EU O CAFEA DACA SE POATE | ||
Postat pe 20 August 2008 15:58 |
||
CINE BEA O CAFEA SI CU MINE SI MAI SINT SI FUMATOARE | ||
Postat pe 20 August 2008 15:59 |
||
FETELORRRRRRRRRRRR CHIAR NU VREA NIMENI SA BEA CU MINE O CAFELUTA SAU O LIMONADA RECE | ||
Postat pe 20 August 2008 16:01 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-08-20 16:01:33FETELORRRRRRRRRRRR CHIAR NU VREA NIMENI SA BEA CU MINE O CAFELUTA SAU O LIMONADA RECE noi de graba te primim, numa sa ne si gatim, pentru noii cafegii, botezuri ca la copii, in cristelnite cu bere, ca sa moara de placere sa nu crezi ca-s vreo nebuna numa' ma fac |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 16:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
|
||
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural