hai ca io o sa lipsesc putin....nu beti si nu fumati tot | ||
nebuna Postat pe 20 August 2008 16:11 |
||
---|---|---|
lume noau... lume buna... Bine ai venit bebelusa!!! La noi in cafenea... tot timpul ai cu cine sa bei o cafea Ziua...noaptea... cand doresti! o cafea buna tot gasesti Sper sa te simti bine alaturi de noi !!!!!!!! |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 16:12 |
||
Bine ai venit in cafeneau anostra....ospitaliera.... Dak ai citit asa, pe ici pe colo ti-ai facut o idee cam ce se vb si cum ne intelegem noi.....prietenii cafegii si fumatori:)... Acum de tine depinde dak vrei sa fii prietena cu noi:*... Sa-ti aduc cafea sau limonada???????? Fetele vad ca facura dulciurele....vezi si tu ce-ti face cu ochiul. Va pup si mai vb.....sa aveti grija de ....Bebelusa |
||
|
||
Postat pe 20 August 2008 16:13 |
||
WAUUUUUUUUUUUUUUU ASA PRIMIRE MAI ZIC SI EU N-AM MAI VAZUT SINTETI NISTE DRAGUTE DE ACEEA VA PUP SI ACUM AM SA IES CA AM PUTINA TREABA SI VB MAI TIRZIU | ||
Postat pe 20 August 2008 16:19 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-20 16:12:15lume noau... lume buna... Bine ai venit bebelusa!!! cafenea in versuriiiiiiiiiiiiiiiii |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 16:20 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-20 16:20:50De la: Angelli, la data 2008-08-20 16:12:15lume noau... lume buna... Bine ai venit bebelusa!!! TU lolo razi de mine??? ca tu mi-ai deschis poarta spre insiratie Eu doar incercam sa tin pasul... sa-i urez bun venit la... bebelusa Sa nu mai razi de mine!!! ca tu ai inceput... o cafeluta??? limonada??? cu ce te servesc? ? |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 16:31 |
||
lume noua prin cafenea sper sa-ti placa pe la noi,LOLOnu stiu daca mai ai inghe. de fructe eu am cam golit galeata,ai pus tu alta?????????????????????????CRISTISZ sincere condoleante | ||
Postat pe 20 August 2008 16:37 |
||
hellllllllloooooooo e cineva in cefenea?????????????? as fuma si eu o pipa----------------bere la rece pt. toata lumea,momentan altceva nu am poate are careva niste limonada ,covrigei.As fi fugit sa cumpar da ma cheama datoria am o tona de rosii tre sa fac bulion | ||
Postat pe 20 August 2008 16:45 |
||
daca toata lumea e ocupata ma duc si eu sa storc rosiile,ne auzim diseara NU IUTATI DE BERE RECE SUNT 3 FELURI | ||
Postat pe 20 August 2008 17:00 |
||
Lumeeeeeeeeeeeeee......nu e nimeni????????? Nu bea si cu mine nimeni nimicuta????????? Lolitaaaaaaaaaaaaa Bebelusaaaaaaaaa... Angel..... Oviiiiiiiiiiiii.... Meliiiiiiiiii..... Loriiiiiiiiii.....nu e nimeni???????? |
||
Postat pe 20 August 2008 21:07 |
||
Buna seara1Ce faceti dragii mei?Avem oaspeti,observ ca i-ati primit cum se cuvine.Ati inceput sa vorbiti in versuri?Nu stiu daca mai fac fata.Nu prea am....rima. Dar voi sta la o si va voi asculta. Cafea la ora asta nu mai beau,. Doar o inghetata CU VISINE daca aveti | ||
laura_bella36 Postat pe 20 August 2008 21:32 |
||
sunt aici cryle... si beau ce vrei tu... sau mai bine zis... ce dai tu de baut asteptam sa dai adumarea deci? ce bem cryle ????? ai pus tu ceva la rece??? (cafeluta nu... ca e prea tarziu...) |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 21:40 |
||
laura_bella36 Postat pe 20 August 2008 21:53 |
||
Salutare gasca,lume nou la cafenea.Stiti ce mi-as dori eu la ora asta dupa o zi de munca?.....un masaj | ||
emagl Postat pe 20 August 2008 21:54 |
||
De la: emagl, la data 2008-08-20 21:54:01Salutare gasca,lume nou la cafenea.Stiti ce mi-as dori eu la ora asta dupa o zi de munca?.....un masaj Dar stii ca n-ai gusturi rele!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
laura_bella36 Postat pe 20 August 2008 21:57 |
||
Buna seara!!! Abia am ajuns de la munca...dimineata m-am grabit si n-am mai apucat sa beau cafelutza cu voi!!! Baghe..ne e dor de tine!!! Crstina, sincere condoleante... In rest...hai la un ceai!!! |
||
needforspeed Postat pe 20 August 2008 21:58 |
||
ce faci cryle??? ne inviti si apoi pleci? Asa se face? Haide la o berica rece !!! prima berica o dau eu M-am gandit si eu asa... din punctul de vedere al unul student amarat (parazit al societatii... doar cheltuieste si nu produce nimic...) daca e cafeneaua noastra... cred ca ar merge sa bem cam tot ce ne pofteste inimioara si sa nu platim nimic Ce ziceti? Votati pentru? in felul asta as da si eu mai des de baut :D Multumesc pentru intelegere si (eventualul) sprijin... Cryle... haide repede... berea se incalzeste !!! |
||
Angelli Postat pe 20 August 2008 21:58 |
||
Uitasi....Bine ai venit bebelusa...sper sa ramai cat mai mult cu noi.... | ||
needforspeed Postat pe 20 August 2008 22:03 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-20 21:58:33ce faci cryle??? Lasa Angelli, ca atunci cand vei profesa vei da de baut la greu. Pana atunci ia si tu d-aci ce_ti pofteste inimioara.Am fost si noi studenti ....odata.NU AVEAM BANI,DAR ERAM ATAT DE FERICITI...OFFFFFFFFFFFFFFFF |
||
laura_bella36 Postat pe 20 August 2008 22:05 |
||
Hai mai bine o bere rece,ca nici nu termin primul pahar si-s manga | ||
emagl Postat pe 20 August 2008 22:14 |
||
emagal un masaj e tocmai ce-mi lipseste,cred ca diseara voi visa ca sunt la un salon si sunt framantata ca un aluat ca ma supara spatelede vreo saptamana si pastilele nu prea mai au efect | ||
Postat pe 20 August 2008 22:31 |
||
o tigara cine fumeste si cu eu?????????????????????????????????????????????????????????????????????oviiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu esti la munca??????? vad ca nu mai e nimeni online | ||
Postat pe 20 August 2008 22:34 |
||
acu'ma adunai si io de pe drumuri...cam tarziuuuuuuuuuuuuuuuu! am umblat in lumea toata, dezlanata, dezlegata. |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 22:42 |
||
eu va doresc tuturor o noapte buna si vise placute,azi am fost cam toti tristi sper ca maine o sa fiae bine pupici tuturor | ||
Postat pe 20 August 2008 22:58 |
||
ce bine am crezut ca-s singura care am zabovit amu in cafenea o tigara mai merge hai sa fumam | ||
Postat pe 20 August 2008 22:59 |
||
SEARA BUNA FETELOR CE MAI FACETI?NU O SA POT SA STAU MULT CU VOI DOAR O SA BEAU UN NECTAR RECE SI VB MIINE VA PUP PE TOTI O SEARA MINUNATA IN CONTINUARE VA DORESC LA TOTI DIN CAFENEA | ||
Postat pe 20 August 2008 23:01 |
||
incaodata noapte buna si vise placute tuturor | ||
Postat pe 20 August 2008 23:09 |
||
Vad ca nu mai e nimeni...imi cer scuze ca disparui repede, chiar aveam ceva de facut....dar promit sa ma revansez dimineatza la cafea..... Angel, fac eu curat in seara asta, si fac si limonada sa fie rece dimineatza, cafea fac ( sper tot eu, dak nu se trezeste inaintea mea...Loricica )si bine ar face sa ma rasfete si pe mine..... Meliiiiiiiiii, cu matalutza nu prea vb azi..... Oviiiiiiii, nu mai venisi la cafenea.... Lolitaaaaaaaaaa, ce mai spui ca mai faci?...rezolvasi treburile???? si dak uitai pe cineva......Bebelusa, care e cam sfioasa, Laurica....si iertati-ma cele care va uitai...dar imi e somnik si mai am treaba pe aci.....si gunoiul de dus.... |
||
Postat pe 20 August 2008 23:17 |
||
ooooooooooooooooooo! gata cu cafeaua, se intoarce mangafaua, si ne numara degraba, si ne pune si la treaba. |
||
nebuna Postat pe 20 August 2008 23:18 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-20 23:17:08Vad ca nu mai e nimeni...imi cer scuze ca disparui repede, chiar aveam ceva de facut....dar promit sa ma revansez dimineatza la cafea..... o mai fi...cineva...p`aci? oricum...seara buna...sau...noapte buna... cum oare...sa mai spun? |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2008 00:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
|
||
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! | 26 | De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04 |
bacalaureat 2011-dezastru | 109 | De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural