Cafenea virtuala

De la: bebelusa, la data 2008-08-20 15:58:02WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CE PRIETENIE FRUMOASA AICI LA VOI MA PRIMITI SI PE MINE AS VREA SI EU O CAFEA DACA SE POATE

ooooooooo....!!!!!!!!!.........
ce de lume vine...la noi la cafenea...
bine ai venit...si...sa ne straduim sa fim ...cat se poate de...amici...daca prieteni...e mai greu!!!
deci...cafea...este...inghetzata...este...cveva...vishinata...facem rost....
ce ar mai trebui?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 00:04
De la: nebuna, la data 2008-08-20 15:55:40
De la: CRYLE, la data 2008-08-20 15:33:09Condoleante...Cristinica....imi pare rau pt tine, mai saptamana trecuta ne spuneai ca faci de 6 luni la mama ta, acum alta nenorocire.....Dumnezeu sa o ierte...
Lolita tu ce mai spui?...
Azi nu prea vb....cam goala cafeneaua...
Sigur ne revenim....am eu o premonitie ca o sa ploua.....si nu o sa mai fim asa molesiti si o sa avem chef de stat la adapost, cu luleaua in gurita si ceiut cald sa nu cumva sa racim...

Fetelor, inghetata
Am o intrega galeata...
Din fiecare fel,
Sa pastram si pentru ovidel.
Pentru doamne, domnisoare,
Pentru domni copii si bebelusi
Mai aduc acusi!
Punem inghetata,
Si festinu-i gata!
Hai c-am adus cafea si lapte,
Sa trecem odata la fapte

vaaaaaaaaaaiiiiiiiiii......ce dulce e lumea pe aici...
inghetzata...exact ce imi doream...acu`...pe caldura asta...
maine...pegatesc din nou...o galeata dde frishca...cu...ceva...aclo......strugurei...fragi...si...daca mai gasesc capshuni....
o vrea cineva?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 00:06
De la: emagl, la data 2008-08-20 21:54:01Salutare gasca,lume nou la cafenea.Stiti ce mi-as dori eu la ora asta dupa o zi de munca?.....un masaj

mai s fie...!!!
cine doresdte ...masaje?
ca...asa ma mananca ...palmele...
dar...poate ...e numa` asa...un mofta...acolo...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 00:12
De la: Angelli, la data 2008-08-20 10:28:50se pare ca nimeni nu stie de ce a plecat bagheruta... sau daca se intoarce...
eu m-am gandit ca a venit "rezultatul"... si poate e trista... sau bucuroasa si atunci trebuie sa plece intr-o vacanta scurta sa sarbatoreasca

presupunerea cum ca ar fi suparat pe noi pica (parerea mea) Cred ca ne-ar fi spus... iar din mesajul ei nu reiese cum ca ar fi catusi de putin suparata pe noi...

sa plece baghe de la cafenea din cauza unei persoane cu probleme... (care nu trece prin cafenea...) greu de crezut. Doar daca nu s-a suparat pe Garbo (administratori)... ca a tot dat "abuz de limbaj" si nu a avut nici un rezultat...

In orice caz... baghera stie ca noi asteptam vesti(bune) de la ea... si explicatii...
Sa inteleg ca nimeni nu are adresa de mail (mes)... si ca nu se poate lua legatura cu ea... :( Poate mai intra pe aici !!! (asa... de dragul cafelutelor si clipelor minunate petrecute in cafenea...)

te asteptam baghe' !!!!!!!!!!!! te asteptam...

(pun pariu ca apare draguta bagheruta aici in cafenea ;) )

uite...vedeti?....din cauza mea...a plecat...baghera...
eu...sunt vinovatul....asa ca...daca aveti de dat cu pietre...eu sunt...tzinta!!!
ce sa fac?
asa a fost sa fie...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 00:19
Seara buna ovi...
pe tine chiar te mananca palmele de-mi dai replici din astea... Baghera nu e suparata pe tine... si nici pe noi nu cred ca e suparata... Probabil are ea motivele ei... Nu poti sa stii... Poate reapare bagheruta draguta (dispare o zi... doua... ca sa vada cum reactionam... )
noi o asteptam !!!

Ovi ziceai ceva de visinata??? te-as ruga cu o bere... dar stiu ca te trezesti greu dupa... asa ca merge si o visinata
FOC de buna... si tareeeeeee...
Angelli
Postat pe 21 August 2008 00:39
aranjez lucrusoarele pe aici... dau cu mopul si pun lacatul !!!
cafeneaua e inchisa... pregatita... va asteapta !!!
Cafeluta multa dimineata... te rog cryle Multumesc!!!

noapte buna ...
Angelli
Postat pe 21 August 2008 01:15
Neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!111

Cryle...unde esti??? cam tarziu pentru tine...hai ca am facut eu cafeaua!!!!

TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
needforspeed
Postat pe 21 August 2008 07:17
De la: loredanaradu, la data 2008-08-21 07:17:27Neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!111

Cryle...unde esti??? cam tarziu pentru tine...hai ca am facut eu cafeaua!!!!

TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

loriiiiiiiiiiiiii, stai ca pun eu in cesti si aduc si biscuitii!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 07:35
Neatza Lol...unde-or fi ceilalti? Nu s-a trezit nimeni?...

Stii ce? Eu cred ca au inceput weekendul de azi....

Merg niste biscuiti....ms ms ms

needforspeed
Postat pe 21 August 2008 07:38
De la: loredanaradu, la data 2008-08-21 07:38:52Neatza Lol...unde-or fi ceilalti? Nu s-a trezit nimeni?...

Stii ce? Eu cred ca au inceput weekendul de azi....

Merg niste biscuiti....ms ms ms

restul sunt mai puturosi, dar nu stiu ce-i cu cryle...ea era cea mai matinala!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 07:41
dragelor si draga ovi, azi am o zi infernala, urati-mi succes...am mare nevoie!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 07:46
mariti poza mea din avatar si observati!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 07:53
LOl....iti urez o zi cat mai usoara...sa ne vedem cu bine la o cafelutza diseara...un ceai...o limonada si poate mai aduce cineva niste dulciuri...ca si-asa cre ca ne place tuturor!!!

Azi toata lumea doarme.... ???
needforspeed
Postat pe 21 August 2008 07:59
ufffaaaaaaaaaaaaaaaa!vin o cafea si o tigareeeeeeeeee! asa se incepe orice treaba serioasa
nebuna
Postat pe 21 August 2008 08:15
NEATA LA TOATA LUMEA LOLOOOOOOOOO O ZI USOARA ITI DORESC SI ACUM HAI SA BEM CAFELUTA CA SA MA TREZESC SI EU MAI BINE CU FRISCA BINENTELES SI CU O TIGARE

Postat pe 21 August 2008 08:24
TOATA LUMEA DOARME LA ORA ASTA TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA DRAGILOR EU CU CINE BEAU CAFELUTA PINA VA TREZITI MAI FUMEZ O TIGAREEEEEEEEEE

Postat pe 21 August 2008 08:35
De la: bebelusa, la data 2008-08-21 08:35:26TOATA LUMEA DOARME LA ORA ASTA TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA DRAGILOR EU CU CINE BEAU CAFELUTA PINA VA TREZITI MAI FUMEZ O TIGAREEEEEEEEEE

sunt pe-aiciiiiiiiiii de cat am fumat nici nu ma mai vad de fum, mai am un strop de cafea si apoi...la munca, nu la intins mana!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 08:50
LOLOOOOOOOOOOOOOOO SI EU M-AM AFUMAT RAU DE TOT AICI DAR CE SA FAC PINA MA TREZESC CA ALDRAQ E CU TREZIREA ASTA MAI ALES PT MINE DAR GATA MA-M TREZIT INTR-UN FINAL CA NU MAI MERGE ASA SA BAG ATITA SOMN IN MINE,VORBA ACEEA O VIATA AM SI PE AIA O DORM BINE CA AM CU CINE SA BEAU CAFELUTA CA SINGURA NU POT S-O BEAU NU DE ALTA DAR INTRA MAI GREU

Postat pe 21 August 2008 09:03
neataaaaaaaaaaaa la toata lumea------- inainte de ascrie aprinsesi o pia ,citisi ce sa mai scribalit mi-am pus si cafea,--- acum lolooo bafta pe ziua de azi ,---loreeee e foarte buna cafeaua tanks,--- bebita vad ca incepe sa-ti placa in cafenea cred ca ai cam citit cum stau lucrurile paci,---da cu cryle sper ca no fi patit ceva ,,numa o fi adormit si nu a putut intra paci

Postat pe 21 August 2008 09:03
aaaaaaaaaa lolo misto poza de la avatar

Postat pe 21 August 2008 09:05
DA MELIMELI ASA E AM CITIT TOT DE LA INCEPUT IMI LUA C-AM CITEVA ORE SA POT SA STIU TOATA ISTORIA CAFENELEI DAR AM REUSIT PINA LA URMA SA STIU TOT MAI ALES INITIATOAREA ACESTUI TOPIC CRED SI DUPA MINE CA A VRUT SA VA ADUCA MAI APROAPE UNII DE ALTII SA LEGATI CU ADEVARAT O PRIETENIE CUM NU PREA MAI GASESTI IN ALTE PARTI IAR EU CRED CA ASTA V-A DOVEDIT EA PRIN FELUL EI DE-A FI SI CA V-A FI INTOTDEAUNA LINGA VOI SPIRITUAL MACAR SI SINT SIGURA CA SE GINDESTE LA VOI SI SA STII CA CHIAR IMI PLACE AICI MAI ALES SINCER CAFENEAUA N-AR MAI AVEA NICI UN FARMEC FARA VOI

Postat pe 21 August 2008 09:09
multumim mult de complimente bebita acum ma duc sa fac ardei umpluti cu forta, pe mai tarziu

Postat pe 21 August 2008 09:15
wooooooooooow ce baieti frumosi, draga melimeli...hai ca mi-a mai venit inima la loc, se pare ca treburile se vor misca!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 09:26
MELINDA SI LOLOOOOOOOOOOOOOO VA LAS UN PIC DOAR SI VOI APAREA MAI TIRZIU PT CA AM FOARTE MULTA TREABA SI AZI TREBUIE SA AJUNG SI PE LA BIROU ASA CA VA LAS SI VB MAI TIRZIU PUPICI PT TOTI SI O ZI CIT MAI USOARA VA DORESC

Postat pe 21 August 2008 09:32
buna dimineata!
o cana de cafea... sa ma pot trezi si eu ... mai este???
si o ... ?
cine bea cafea cu mine???
Angelli
Postat pe 21 August 2008 09:57
De la: Angelli, la data 2008-08-21 09:57:07buna dimineata!
o cana de cafea... sa ma pot trezi si eu ... mai este???
si o ... ?
cine bea cafea cu mine???

angellinooooooooooo, eu sunt inca aici si iti tin companie.
Cum merge cu invatatul? nu te surmenaaaaaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 09:59
Angellica...imi place avatarul tau...e super...Cre ca o sa imi pun si eu alta poza..nu cea cu mine!!!

Ce-o fi cu Cryle... sper ca n-a patit nimic!!!!

Mai are cineva o cafea si pentru mine??? Ca muncesc de dimineta....
needforspeed
Postat pe 21 August 2008 11:05
ufffffff tare greu m-am trezit in dimineata asta...
as mai bea o cafea... si o tigara merge... ca bine zicea lolo... orice lucru serios incepe cu o cafea si o tigara

lumeeeeee... nimeni in cafenea??? lolo si tu plecasi?
asa ocupati sunteti??? Greu o fi si cand mergi la lucru...

Va invit la o cafeluta proaspata... acum am luat ibricul de pe foc... frisca am pentru toata lumea... e si limonada rece pentru doritori... fursecuri... si voie buna

Angelli
Postat pe 21 August 2008 11:09
loreeeeeeeeeeeee ma bucur ca ai venit
ti-am adus cafeluta e proaspata sa-ti aduc si frisca???

Multumesc pentru cafeluta de dimineata!!!!!
Nu stiu ce e cu cryle Poate nu-i merge netul... (eu stiu cum e ) altfel ne-ar fi facut ea cafeluta...

Te servesc si cu o limonada rece??? pe la tine e tot asa cald?
Angelli
Postat pe 21 August 2008 11:15
Multumesc Angelli...esti dulce ca de fiecare data....frisca multa vreau si o limonada...

Acum beau un ness...m-a cam luat de inima, mi-a facut o colega de munca si e cam tare!!!

Cam bate vantul azi in cafenea...

Si la mine e f cald...abia rezist.....
needforspeed
Postat pe 21 August 2008 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
Unde neferim de meci? 1 De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
tchibo 12 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53
Setari Cookie-uri