Cafenea virtuala

La ora asta ..cafea? Merge o salata de fructe cu pepene si nectarine.
Mirabila
Postat pe 21 August 2008 21:59
De la: ovidiu42, la data 2008-08-21 21:52:12
De la: Angelli, la data 2008-08-21 16:16:01 salutare!
ce bine ca dupa atatea zile petrecute in cafenea se gateste ceva de care nu-mi e pofta
Pana acum de fiecare data cand auzeam de ceva preparate(nici nu vreau sa ma gandesc cate au fost...si bune)... imediat incercam sa-mi potolesc pofta(de cele mai multe ori reuseam)... Am inceput si o dieta... de care m-am lasat dupa 9 zile... ca aici cu voi... numai dieta nu poti sa tii
Ma bucur mult ca nu mi-e pofta de ardei si deci... nu trebuie sa-mi pregatesc

Astept galeata de frisca... si fructele... care le-a promis ovi... ca de aseara numai la asta ma gandesc Sper ca nu a uitat...

Nu stiu ce sa fac... pentru ca sunt foarte pofticioasa si pana nu gust macar putin din ce mi-e pofta nu-mi trece...

Limonada rece pentru toata lumea din cafenea..
caldura e peste tot... asa ca merge perfect o limonada

vine galeata cu frishca....
daca cineva...vrea si putin topic...ca...fructele...le-am pus la rece...
si...pe bune ca....chiar le pregatesc ...cand ajung acasa in seara asta...
nu aveam...chiar toate fructele despre acre am scris...asa ca ...dimineata...direct la piatza de frcte si...am mai luat si ceva pe deasupra...
asa ca...abia astept sa ajung...si...sa ma murdaresc de toate astea...

mai ovi dar tu chiar vrei sa fug de acasa sa-mi cumpar inghetata si toate fructele care le gasesc???
acum acasa am doar grefa... si struguri mari(productie proprie)... asa ca o sa mor de pofta...

Auzi... da' imi dai si mie??? te rog frumos... nu degeaba
Multumesc!

Cum a mers treaba azi???
Angelli
Postat pe 21 August 2008 22:01
De la: Angelli, la data 2008-08-21 22:01:04
ce bine ca dupa atatea zile petrecute in cafenea se gateste ceva de care nu-mi e pofta
Pana acum de fiecare data cand auzeam de ceva preparate(nici nu vreau sa ma gandesc cate au fost...si bune)... imediat incercam sa-mi potolesc pofta(de cele mai multe ori reuseam)... Am inceput si o dieta... de care m-am lasat dupa 9 zile... ca aici cu voi... numai dieta nu poti sa tii

Astept galeata de frisca... si fructele... care le-a promis ovi... ca de aseara numai la asta ma gandesc Sper ca nu a uitat...

Nu stiu ce sa fac... pentru ca sunt foarte pofticioasa si pana nu gust macar putin din ce mi-e pofta nu-mi trece...

nu aveam...chiar toate fructele despre acre am scris...asa ca ...dimineata...direct la piatza de frcte si...am mai luat si ceva pe deasupra...

mai ovi dar tu chiar vrei sa fug de acasa sa-mi cumpar inghetata si toate fructele care le gasesc???
acum acasa am doar grefa... si struguri mari(productie proprie)... asa ca o sa mor de pofta...

Multumesc!

Cum a mers treaba azi???

angelica...sigur ca-ti dau....
si...nu numai tie...as da la toata cafeneaua...daca as putea...
pt ca...sunt putin...altruist...
asa ca...
si...sincer...chiar sunt murdar de ...tote fructele...acum...(noroc ca...nu`s mushte!!!)...si...chiar am pus-o la...congelator putin...sa prinda contur...
ma rasfatz...acu`...ca-s singurel acasa...si...fac ce-mi place...altfel...aveam discutii de genu`....uite ce-ai facut in bucatarie...ce-i pe masa...ce-i pe jos...(ca...chiar era...suc de la toate fructele...)...ca de...mai sare...
si...n-am gasit coniacul care-mi place mie...dar...am luta ceva...asa ca...dimineatza...cand prinde gust...ma voi rasfatza si...ma voi gandi la toti...
ce sa zic...ziua...a decurs bine...putina alergatura...ca asa e la serv...si...iata ca...acum...mi-am pus un...wisky cu...gheatza...si...ma destind putin...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 22:45
ovi multi(multe) te invidiaza... inclusiv eu

viata ta pare roz :D

eu beau o limonada... ca mai am ceva "lucru" in noaptea asta...

O seara placuta!!!!!!!
Angelli
Postat pe 21 August 2008 23:07
De la: Angelli, la data 2008-08-21 23:07:11ovi multi(multe) te invidiaza... inclusiv eu

viata ta pare roz :D

eu beau o limonada... ca mai am ceva "lucru" in noaptea asta...

O seara placuta!!!!!!!

...invidie?????
pt ce...fetelor?...ce naiba...am mai facut?
si...apropo...un suc de ...portocale rosii de sicilia...place ...la cineva?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:10
buna seara cam goala cafeneaua ce s-o fi intamplat ?????????????//

Postat pe 21 August 2008 23:11
De la: bebelusa, la data 2008-08-21 09:32:27MELINDA SI LOLOOOOOOOOOOOOOO VA LAS UN PIC DOAR SI VOI APAREA MAI TIRZIU PT CA AM FOARTE MULTA TREABA SI AZI TREBUIE SA AJUNG SI PE LA BIROU ASA CA VA LAS SI VB MAI TIRZIU PUPICI PT TOTI SI O ZI CIT MAI USOARA VA DORESC

bebelusha....chiar nu-ti place la noi aici?
vad ca...vii cam rarutz...i...stai putin...
sau...nu-ti place ca...e si un baiat...pe aici?
am sa incerc sa nu supar prea mult...doar...intrebam...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:13
angelli eu stau de la judetean la aprox. 5 km la iesire din oas spre buzias, ar fi ok sa bem si o cafea adevarata intr-o zi

Postat pe 21 August 2008 23:14
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:11:25buna seara cam goala cafeneaua ce s-o fi intamplat ?????????????//

melica....un ardei...a ajuns si pe la mine...
si...ce mai miroase....
l-am uns si yo...bine cu...smantana...si...asta e,,,
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:14
oviiiiiiiiiiii ai vazut ce mancarica am pregatit astazi?????????/sper ca nu a zburat spre tine

Postat pe 21 August 2008 23:15
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:15:52oviiiiiiiiiiii ai vazut ce mancarica am pregatit astazi?????????/

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
maine...ce ne dai...melica?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:17
pai nu stiu ma mai gandesc

Postat pe 21 August 2008 23:19
sunt aiciiiiiiiiiiiiiiii, fluture de noapte........acu' am ajuns pentru ca am fost la plaja si am facut si baie
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:19
merge oare o ciorbica de legume, si un gulas cu cartofi natur????????

Postat pe 21 August 2008 23:21
ce bine ca se mai unple cafeneaua,pe mine tot ma roade unde o fi cryle cum de nu a intrat azi la cafenea

Postat pe 21 August 2008 23:23
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:21:16merge oare o ciorbica de legume, si un gulas cu cartofi natur????????

am o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dupa baie in mareeeeeeeeeeeeeeeeee! as manca si pietre
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:23
buna melimeli... la tine cum a mers ziua???
(tu ai facut ardeiasi zburatori... asa ca totul e in ordine... )

imi cer scuze ca ma furisez afara din cafenea... dar zile multe de invatat nu mai sunt... asa ca nu am de ales... ma duc sa muncesc

Cryle??? ce face??? nu a aparut nici un minutel azi... Nici nu a facut cafeluta... Ce o fi patit saracuta?
Cryle... e timpul sa dai adunarea... ce faci?????????

o seara placuta!!!!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 21 August 2008 23:24
pai vezi ca am pregatit alceva azi LOLO

Postat pe 21 August 2008 23:24
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:21:16merge oare o ciorbica de legume, si un gulas cu cartofi natur????????

ciorbica...merge...cu...gulashu`...sincer...nu ma prea impac....
si...am mancat la mama lui...in ungaria...
dar...parca nu-i c hiar ceva pe gustu` meu!!!
oricum...apreciez....
apropo`s...am un prieten in Lugoj...si...am sta la el...o perioada cand faceam delegatii la greu...si...am mancat si la el...(el fiind ungur...si stie sa gateasca...)
dar...am nact si...mai mananc ueori...in ideea ca poate...ma voi obisnui......dar...se pare ca chiar nu e tentant pt mine...
n-as vrea sa te superi pe mine pt asta ca...nu ti-as aprecia...gastronomia si...efortul...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:28
nu este nici o problema po ate de ,,bogracios" ai auzit??????????

Postat pe 21 August 2008 23:32
oviiiiiiiiiiii, aici nu se supara nimeni...e loc pentru de toate, asa ca fiecare cu gusturile lui.... am trecut de perioada aia cand la toti trebuia sa ne placa aceleasi lucruri sau...etc. asta era inainte de 89. acum putem avea pareri, asa ca ia striga mataluta, in afara de frisca ce-ti place?
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:35
De la: nebuna, la data 2008-08-21 23:35:30oviiiiiiiiiiii, aici nu se supara nimeni...e loc pentru de toate, asa ca fiecare cu gusturile lui.... am trecut de perioada aia cand la toti trebuia sa ne placa aceleasi lucruri sau...etc. asta era inainte de 89. acum putem avea pareri, asa ca ia striga mataluta, in afara de frisca ce-ti place?
perfect deacoooord cu tine lolo

Postat pe 21 August 2008 23:37
De la: nebuna, la data 2008-08-21 23:35:30oviiiiiiiiiiii, aici nu se supara nimeni...e loc pentru de toate, asa ca fiecare cu gusturile lui.... am trecut de perioada aia cand la toti trebuia sa ne placa aceleasi lucruri sau...etc. asta era inainte de 89. acum putem avea pareri, asa ca ia striga mataluta, in afara de frisca ce-ti place?

hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
sa am pe cine unge...cu ea....
neah!!!!...ca-mi scapa...!!!
vezi...daca ma iei repede?
a nu sentelege...aluzii!!!
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:38
De la: ovidiu42, la data 2008-08-21 22:45:28

Multumesc!

Cum a mers treaba azi???

asa ca...
si...sincer...chiar sunt murdar de ...tote fructele...acum...(noroc ca...nu`s mushte!!!)...si...chiar am pus-o la...congelator putin...sa prinda contur...
ma rasfatz...acu`...ca-s singurel acasa...si...fac ce-mi place...altfel...aveam discutii de genu`....uite ce-ai facut in bucatarie...ce-i pe masa...ce-i pe jos...(ca...chiar era...suc de la toate fructele...)...ca de...mai sare...
si...n-am gasit coniacul care-mi place mie...dar...am luta ceva...asa ca...dimineatza...cand prinde gust...ma voi rasfatza si...ma voi gandi la toti...
ce sa zic...ziua...a decurs bine...putina alergatura...ca asa e la serv...si...iata ca...acum...mi-am pus un...wisky cu...gheatza...si...ma destind putin...

ovideleeeeeeeeeeee, cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa

da-i sotiei tale cartea "Barbatii sunt de pe marte si femeile sunt de pe venus"
eu cand barbatul meu este in bucatarie, ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees, ma duc in alt colt al casei....dar el curata in final... asa ca nu ma priveste
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:40
De la: ovidiu42, la data 2008-08-21 23:38:24

hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

esti ca-n bancul ala...
se duce unu la doctor sa-i spuna ca are intalnire cu o duduie si vrea s-o impresioneze, drept urmare sa-i dea ceva sa fie mai "activ".
dupa cateva zile se intalneste cu doctorul si acesta intreaba:
- eeeeeeeeeeee! cum a fost?
-pai cum sa fie? in dormitor, in bucatarie, in baie, pe covor, in pat, sub scaun...etc
-si? si ea multumita?
- paaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii, nu prea stiu ca n-a venit|!
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:44
De la: nebuna, la data 2008-08-21 23:40:12
De la: ovidiu42, la data 2008-08-21 22:45:28

Multumesc!

Cum a mers treaba azi???

asa ca...

ovideleeeeeeeeeeee, cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa

da-i sotiei tale cartea "Barbatii sunt de pe marte si femeile sunt de pe venus"
eu cand barbatul meu este in bucatarie, ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees, ma duc in alt colt al casei....dar el curata in final... asa ca nu ma priveste

si yo...curatz...stai linistita...ca altfel...ce-i la gura ei...
da...stie asta...si...daca vede ca am chef de ceva...ma lasa...si...gata...
daca ii cer ajutorul...ma si ajuta...dar...daca eu am chef de ceva ...special...(pt ca nu intru acoloaltfel...)...ma lasa sa-mi fac ...poftele...
si...uneori...am si yo...rolul meu pe acolo...
la gratare...la...COZONACI...la...pizza...si...LA CIORBA DE BURTA!!!
deci...nu-mi e choiar straina...bucataria...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:44
oviiiiiiii nu mi-ai raspuns???????/

Postat pe 21 August 2008 23:45
De la: nebuna, la data 2008-08-21 23:44:39
De la: ovidiu42, la data 2008-08-21 23:38:24

hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

esti ca-n bancul ala...
se duce unu la doctor sa-i spuna ca are intalnire cu o duduie si vrea s-o impresioneze, drept urmare sa-i dea ceva sa fie mai "activ".
dupa cateva zile se intalneste cu doctorul si acesta intreaba:
- eeeeeeeeeeee! cum a fost?
-pai cum sa fie? in dormitor, in bucatarie, in baie, pe covor, in pat, sub scaun...etc
-si? si ea multumita?
- paaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii, nu prea stiu ca n-a venit|!

buuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:45
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:45:10oviiiiiiii nu mi-ai raspuns???????/

la ce...taty?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:47
la ,,bogracios" merge in loc de gulas

Postat pe 21 August 2008 23:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
Acesta adorabile PISICI !!!!! 140 De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? 99 De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI 4 De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46
Setari Cookie-uri