Cafenea virtuala

De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:48:25la ,,bogracios" merge in loc de gulas

daca ma lamuresti despre ce-i vb...
nu stiu ce-i aia...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:49
astept

Postat pe 21 August 2008 23:49
aaaaaaaaaa deci ai fost in ungaria si ai mancat numai gulas????/

Postat pe 21 August 2008 23:50
pai sa-ti explice tie o unguroaica???????????/

Postat pe 21 August 2008 23:51
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:50:36aaaaaaaaaa deci ai fost in ungaria si ai mancat numai gulas????/

sincer...nestiind limba...nu ma incumet sa consum ceva ce nu stiu ce contine...
am avut experiente vazute...prin lume...cu...colegi care nu stapaneau limba...si...comandau...dupa poza meniului...
am crezut ca mor...cand i-a venit comanda...
deci...eu sunt foarte ponderat cand e vb de mancare...
daca nu stiu despre ce-i vb...prefer sa comand...ceva ce cunosc...si inteleg ce contine...
nu de altceva...dar...daca tot mi-e foame...macar sa pot manca...
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:53
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:51:34pai sa-ti explice tie o unguroaica???????????/

ai face asta?
ovidiu42
Postat pe 21 August 2008 23:54
se face la ceaun se pune un strat gros de ceapa taiata marunt peste carne de vitel cubulete s-au oaie se codimenteaza bine bine chiar si iute se fierbe deasupra jarului cateva ore bune (in zona banatului lumea cam stie ce e )la noi se serveste si la nunti

Postat pe 21 August 2008 23:57
oviiiiiiiiiiiii, eu m stat in ardeal si crede-m unguroaicele gatesc minunat
nebuna
Postat pe 21 August 2008 23:59
oricum daca te-ar lovi mirosul sa fi vegetarian ca in monentul urmator devi carnivor

De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:57:09se face la ceaun se pune un strat gros de ceapa taiata marunt peste carne de vitel cubulete s-au oaie se codimenteaza bine bine chiar si iute se fierbe deasupra jarului cateva ore bune (in zona banatului lumea cam stie ce e )la noi se serveste si la nunti

si...atat?
cu ce...se serveste...ce anume...mai contine...in ce zone si...imprejurari...se prepara....
ma faci curios...
ovidiu42
De la: melimeli, la data 2008-08-21 23:59:20oricum daca te-ar lovi mirosul sa fi vegetarian ca in monentul urmator devi carnivor

stiu...melica ca...unguroaicele...gatesc minunat...
cunosc...
am avut si in familie...rude...iar acum...mi-a dat D-zeu...din nou...(cuscra)...tot ardelence...si...chiar unguroaice...
eu vorbeam de ...preparatele care sa fie si pe gustu meu...sau ...daca stiu ce contine...
e adevarat ca...daca imi place...nu mai conteaza ce contine...
insa...am eu...un pitic care-mi spune ca...ar fi bine sa stii c consumi!!!
ovidiu42
Postat pe 22 August 2008 00:02
de exemplu cu cartofi natur,s-au cu galuste de ou cu faina asa ceva cred ca ai mancat, a se mai pune si ardei gras rosu feliat nu stiu asa cum sa iti explic mai bine cand e gata ecompacta are zeama putina si ingrosata vai ovi numai cum scriu salivez pe taste

Postat pe 22 August 2008 00:06
si eu mananc orice numai sa stiu ce contine ,da cred ca asta ne cam caracterizeaza pe toti

Postat pe 22 August 2008 00:07
oviiiiiiiiiiiiii, sarmalute la avatar...repede ca acu vine angelli....
nebuna
Postat pe 22 August 2008 00:09
peste aprox.juma de ora va parasesc plec la tg. jiu

Postat pe 22 August 2008 00:10
cred ca le halesc imediat io pe toate imi plac la nebunie

Postat pe 22 August 2008 00:11
De la: nebuna, la data 2008-08-22 00:09:22oviiiiiiiiiiiiii, sarmalute la avatar...repede ca acu vine angelli....

chiar azi...am avut la bufetu` nos`..sarmalute cu mamaliga...
si...tare bune sant...
doar ca...din cateva meniuri...(destule)...dimineatza...dupa amiaza...raman mai putine...
pt ca nu gatesc acolo...
insa...e fain ca...e asa...surpriza...nu prea stii ce te asteapta...
in ce priveste meniuri...de prin lume...sincer...in afara de gandaci...si...maimutza...(in india)...cred ca am mancat...cam de toate ...deci...n-am o pb cu asa ceva...
de la molushte...si caracatitza...sharpe...cal...cam orice...
ovidiu42
Postat pe 22 August 2008 00:13
De la: ovidiu42, la data 2008-08-22 00:13:58
De la: nebuna, la data 2008-08-22 00:09:22oviiiiiiiiiiiiii, sarmalute la avatar...repede ca acu vine angelli....

chiar azi...am avut la bufetu` nos`..sarmalute cu mamaliga...
si...tare bune sant...
doar ca...din cateva meniuri...(destule)...dimineatza...dupa amiaza...raman mai putine...
pt ca nu gatesc acolo...
insa...e fain ca...e asa...surpriza...nu prea stii ce te asteapta...
in ce priveste meniuri...de prin lume...sincer...in afara de gandaci...si...maimutza...(in india)...cred ca am mancat...cam de toate ...deci...n-am o pb cu asa ceva...
de la molushte...si caracatitza...sharpe...cal...cam orice...

si...fiindca tot vb de...mancare...daca ai mail...(in privat)...am niste imagini de la...olimpiada cu...cateva feluri de...mancare...
chiar acum...mai citesc si ...mailurile...ca...ziua...e tare greu la serv...
TIMPUL......ma omoara...
nu reusesc de cele mai multe ori...sa citesc decat asa...pe apucate!!!
ce sa-i face...deh!!!...asa e la...multinationale!!!
ovidiu42
Postat pe 22 August 2008 00:19
se pare ca...lumea...deja...doarme....pe aici...
deci...noapte frumoasa si...cat se poate de racoroasa...
ma mai uit asa...cam pe unde tre` sa spal...si...se pare ca tre` sa inchid...cafeneaua...in seara asta...
ovidiu42
Postat pe 22 August 2008 00:30
noapte buna vb maine

Postat pe 22 August 2008 00:31
neataaaaaaaaaaaaaaaaa dragilor azi sint matinala rau cafeluta cu frisca este gata asa cum va place zahar va puneti fiecare cit vreti trezireaaaaaaaaaaaaaaaa

Postat pe 22 August 2008 06:43
cryle ce-i cu tine?sper sa apari azi pe ecran sa ne spui ce s-a intimplat de ai lipsit ieri de la cafelutanici eu nu am mai putut sa fiu cu voi pt ca am ajuns acasa prea tirziu ieri si am avut foarte multe de rezolvat dar va promit ca nu se mai intimpla sper dragilor cafelutele sint gata va pupic

Postat pe 22 August 2008 07:00
Neatzaaaa!!!!!!!!!!m-am trezit!!! bebelusa....merci pt cafea...azi plec la Iasi asa ca am nevoie de muuultaaaa cafea!!!

Va poop!!!
needforspeed
Postat pe 22 August 2008 07:16
'neatzaaaaaaaaaaaaaa! woooooooooooooow, cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
dupa baia de la mare, azi noapte am dormit neintoarsaaaaaaaaaaaaa!

acu' la munc[, nu l-a intins mana, cu toate ca:
munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a ucis pe nimeni
nebuna
Postat pe 22 August 2008 07:33
Bebelusa.....numai virtuala imi dai cafea????????
Stiu ca dak ai fi aproape de mine mi-ai pregati nu numai una, reala....
Neata la toata lumea, nu am avut nimic in mod deosebit, doar multe treburi de rezolvat....asta e...prioritatile, si apoi, cafeneaua, chiar dak va suparati.....va pup pe toti si poate dak am timp ne mai vedem pe la cafenea....
O zi frumoasa si racoroasa..

Postat pe 22 August 2008 07:35
draga cryle, credeam ca te-a furat fat-frumos!
deja ne pregateam sa anuntam politia

bebelusoooooooooooooo, ti-ai pus niste cafea in biberon?
tre' sa mai pregatesti unu', caci la caldura care se anunta o sa ai nevoie si de unul pentru bere

melimeli pleaca la tg. jiu, vine week-endul, iar eu lucrez si sambata!
loriiiiiiiiiiiiii, te astept la inghetata! am pus-o in congelator....acu' vine ovidelu' si o rade pe toata...stii ca-i pofticios
nebuna
Postat pe 22 August 2008 07:42
neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
cristisz
Postat pe 22 August 2008 11:08
De la: cristisz, la data 2008-08-22 11:08:01neatzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

cristisz, unde te trezesti cu buna dimineata la ora 11 , noi am transpirat deja de atata munca........., da hai sa te iertam, uite o cafea, sa scot si inghetata pentru ovidelu' ca i-o fi pofta...cam fluiera vantu' prin cafenea.
bebelusa si cryle cred ca au ceva trebi, s-or pregati de week-end?
ovideleeeeeeeeeee! esti la munca sau lancezesti prin vreun fotoliu acasa?
loriiiiiiiiiiiiiiii....te-ai trezit devreme si ai adormit acu'?
melimeli e motivata!
angelli la fel, are program special!
miaunuka....lipseste cam de mult si cred ca trebuie sa intrunim o comisie de disciplina sa discutam cazul
cei din comisie sunt obligati sa bea cate o si apoi sa manance cate o clatita cu ciocolata, iar sedinta se incheie in jurul galetii cu inghetata. procesul verbal il scriu cele care sunt la dieta
nebuna
Postat pe 22 August 2008 11:44
SALUTAREEEEEEEEEEEEE....
Limonada mai e????????/.....eu nu gasii si intreb sa stiu dak fac mai multa, ca oricum fac prospata...vad ca nu prea mai vine lumea prin cafenea.....si ar fi pacat sa risispim aiurea resursele....
Dar la o tigare vine cineva?///?????
Eu va astept....

Postat pe 22 August 2008 12:01
De la: CRYLE, la data 2008-08-22 12:01:22SALUTAREEEEEEEEEEEEE....
Limonada mai e????????/.....eu nu gasii si intreb sa stiu dak fac mai multa, ca oricum fac prospata...vad ca nu prea mai vine lumea prin cafenea.....si ar fi pacat sa risispim aiurea resursele....
Dar la o tigare vine cineva?///?????
Eu va astept....

heheheeeeeeeeeeeee, io pazesccafeneaua de azi dimineata! da stau ascunsaaaaaaaaaaaaaaa!

acu' la cafea si la tigare....ca de pranz!
nebuna
Postat pe 22 August 2008 12:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cataodata'prieteni te lasa balta... 28 De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23
ce veti lasa? 40 De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Setari Cookie-uri