azi sunt eu primaaaaaaaaaaaaaa! am pus ibricul, am pus espressorul si am aici ceva ness pentru cine-l agreaza. am sa pregatesc si niste fursece, si poate am sa fac o crema de charlotta......ca tot e sambata. io sunt la munca si va privesc cum dormiti........ ingerasiloooooooooooooooooor |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 07:35 |
||
---|---|---|
EEEEEEEEEEEE Lolo cum ar trebui sa ma simt??? Cum ziceai matale???? NEATZA LA TOATA LUMEA... CEA MAI BUNA CAFEA FACUSI.. |
||
Postat pe 23 August 2008 07:42 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-23 07:42:34EEEEEEEEEEEE de doua saptamani incerc sa-mi fac ordine in lucruri si nu reusesc. azi am luat hotararea suprema de a ma ocupa de ordine...asa ca....voi face cafea la greu...caci orice treaba serioasa se incepe cu o cafea si o tigare |
||
|
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 09:00 |
||
neataaaaaaaa sunt si io paci cu o si cu o cana mare de cafea azi vad ca lolo fu farnicuta care ne serveste cu cafeluta muuuuuuuuuuuuultasi un pic de miscare ca sunt intepenita de spate | ||
Postat pe 23 August 2008 09:41 |
||
vad ca nimeni nu e acu in cafenea o sa revin si io mai tarziu poate apareti | ||
Postat pe 23 August 2008 09:52 |
||
yo...mi-am bauto demultttttt ..dar la o ...tot mai vin! va doresc un wykend fain,la toata lumea. | ||
Mirabila Postat pe 23 August 2008 09:53 |
||
buna dimineata!!!!!!!!! Lolo multumesc pentru cafea Se pare ca nu e multa lume in cafenea... asa ca imi permit sa-mi pun o cana mare plina cu cafea si putin laptic cafeluta merge cu ... intre timp me trezesc... si mai vorbim o zi placuta tuturor!!!!!!!! sa fie si usoara... pentru lolo |
||
Angelli Postat pe 23 August 2008 09:54 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-23 09:41:37neataaaaaaaa sunt si io paci cu o si cu o cana mare de cafea azi vad ca lolo fu farnicuta care ne serveste cu cafeluta muuuuuuuuuuuuultasi un pic de miscare ca sunt intepenita de spate mie imi troznesc oaseleeeeeeeeeeeee! bebelusa cred ca viseazaaaaaaaaaaaa, angelli a avut o noapte lungaaaaaaaaaa, cryle vaz ca face treaba de a disparut, cristiz s-o odihni mititica, iar ovidelu am vaga senzatie ca ne pregateste o salata de fructe stropita cu ceva metaxa... mmmmmmmmmmmmm! |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 09:55 |
||
De la: Mirabila, la data 2008-08-23 09:53:29yo...mi-am bauto demultttttt ..dar la o ...tot mai vin! va doresc un wykend fain,la toata lumea. mirabilaaaaaaaaaaaaaa, hai aici ca avem de toate...pentru o sa pregatim ceva la gratar...mici, scaricicaaaaaaaaa....nu fii timida |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 09:56 |
||
Feteleeeeeeee....nu e decat 10 si deja obosii... Luai o pauza sa vad ce mai faceti si voi, si fumez in timp ce .....citesc Toata lumea vad ca e ocupata, e bine ca imbinam placutul cu utilul....va urez spor la tot ce faceti si mai vb.... |
||
Postat pe 23 August 2008 10:11 |
||
si ioooooooo, sunt terminataaaaaaaaaaaaaaaaaa! | ||
nebuna Postat pe 23 August 2008 10:39 |
||
As vrea sa fac schimb cu cineva pentru o zi... sa muncesc toata ziua... dar sa nu trebuiasca sa invat... ce ziceti??? tentanta ideea??? Cine vrea sa facem schimb????? |
||
Angelli Postat pe 23 August 2008 10:46 |
||
hop si io sa vad ce se mai vb | ||
Postat pe 23 August 2008 10:56 |
||
azi fac galuste cu prune,place la cineva???????????????? | ||
Postat pe 23 August 2008 10:57 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-23 10:57:28azi fac galuste cu prune,place la cineva???????????????? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, delicioaseeeeeeeeeeeeeeeee! striga si la ovi, ca precis ii plac |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 10:58 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-23 10:46:12 As vrea sa fac schimb cu cineva pentru o zi... sa muncesc toata ziua... dar sa nu trebuiasca sa invat... draga mea, de scapat nu scapi niciodata de invatat...iar eu drept sa-ti spun mi-as dori sa mai fiu in situatia ta...dar fara serviciu |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 11:00 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-23 10:11:25Feteleeeeeeee....nu e decat 10 si deja obosii... cryleeeeeeeeeeeeee, da mai fa o pauzaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 11:00 |
||
lolo cand sunt gata pun si pt. voi cei care doriti | ||
Postat pe 23 August 2008 11:07 |
||
gata cu pauza am fumat am beut,zodihnit otara amu la trebaluit s-au cel putin asa zic eu ca oricat faci tot timpul gasesti si altceva, nu se termina niciodata ooooooooooofffffffffffff | ||
Postat pe 23 August 2008 11:11 |
||
hai ca mai bag capul in cafenea din cand i cand sa vaz ce s-a mai intamplat....lumea e in week end, se distreaza...da imi scot eu parleala! |
||
nebuna Postat pe 23 August 2008 11:35 |
||
serviti galuste cu prune e pt. toata lumea | ||
Postat pe 23 August 2008 12:44 |
||
azi n-am avut timp sa beau o cafea cu voi pt ca ma grabeam dar acum am sa beau un frappe receeeeee cu gheata cu voi ca tare cald mai e | ||
Postat pe 23 August 2008 13:30 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-23 12:44:11serviti galuste cu prune e pt. toata lumeawauuuuuuuuuuu melimeli ce bunatate facusi galuste cu prune nici nu mai stiu de cind n-am mai mincat asa bunatate yammyyyyyyyyyyyyyyy |
||
Postat pe 23 August 2008 13:35 |
||
vad ca nu-i nimeni cu cine sa beau un suc o cafea sigur sinteti ocupati cu treburi ca fiecare asa ca va las si sa aveti un weekend cit mai placut pupici la totiiiiiiiiiiii | ||
Postat pe 23 August 2008 14:17 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-23 09:55:00De la: melimeli, la data 2008-08-23 09:41:37neataaaaaaaa sunt si io paci cu o si cu o cana mare de cafea azi vad ca lolo fu farnicuta care ne serveste cu cafeluta muuuuuuuuuuuuultasi un pic de miscare ca sunt intepenita de spate salutare la...toata lumea din cafenea... din pacate...n-am reusit sa mai fac ...mai nik... cred ca ...m-a rapus aerul conditionat... am avut o criza renala...de... dar...a trecut asa ca...sa mai vedem care cum sta...pe aici... ceva ...bunatati...a pregatit cineva? eu...doar bere...pt oferi...fistic...si...cea alune... si...bineinteles...fructe proaspete...ca...n-am apucat sa le pun la salata... (...da`...nu scapa ele in seara asta...)...asa ca... oricum...ca in weekend...se pare ca lumea ...s-a retras pe la...umbra...undeva... |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2008 19:15 |
||
Am atacat muntele, la Balea cascada....maine mergem la Ocna Sibiului...va astept sa bem cafeaua la mine...cine vine?...hai nu toti ,dar pe rand se poate.... | ||
Mirabila Postat pe 23 August 2008 19:33 |
||
WAWAAAAAAAAA Cate bunatati....ma faceti sa renunt la dieta..... Angelinaaaaaa....nu-mi aminti de invatzat ca mai e putin si se termina vacantza...si nu vreau...ca iar plec la 7.30 de acasa si ajung la 8-9 seara si ma omoara alergatura si de ce sa nu recunosc ca si stresul.....eu mai am si servici si scoala si copil si imi place al dracului sa si invat numai ca e cam greu la anii mei... In rest vad ca sunteti bine cu totii, bine mai putin...Ovi, nu am cum sa te ajut de la distanta, dak te ajuta faptul ca imi ofer ajutorul sincer si neconditionat, numai ca esti prea departe de mine..... Bebelusa, nu prea apari, dar te cred ca ai treaba ca si Lolo si Meli si restul fetelor.....Lori parca nu o vazui de loc.... Ne bucuram ca vazusi muntele si pentru noi si acceptam cafeaua ta....Mirabila... WEEK-END PLACUT TUTUROR SI BUCURATI-VA DE SANATATE SI LINISTE.... P.S.....Stiti k va pup si imi e dor de voi...o sa termin si eu ce draq am inceput si o sa am mai mult tinp.... |
||
Postat pe 23 August 2008 19:44 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-23 19:44:15WAWAAAAAAAAA multumesc!!!...multumesc!!!...apreciez...oricum...a trecut...asa ca ...e marfa cand ai iar...dispozitie... sper ca si voi sa aveti...ca...doar...e weekend...ce naiba... mai ales ca ...unii...inca mai si muncesc... am avut si eu...part-time...ceva...si...iata-ma...printre voi!! o limonada...bere...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2008 19:47 |
||
De la: Mirabila, la data 2008-08-23 19:33:04Am atacat muntele, la Balea cascada....maine mergem la Ocna Sibiului...va astept sa bem cafeaua la mine...cine vine?...hai nu toti ,dar pe rand se poate.... si...cum e vremea la...balea...???? mi-e dor...si...abia am o saptamana de cand am fost.... e...superb...simncer.... |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2008 19:48 |
||
cred ca ...lumea doarme...deci...cel mai bine sa fac si eu la fel... am curatat ...am aerisit...deci...pot sa merg si eu...la somnik... o noapte frumoasa...la...toata cafeneaua!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2008 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
|
||
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural