Fain,si ..rece. Acolo trebuie sa-ti iei bocanci si haine groase,si ceai fierbinte. Plin de turisti veniti din toate colturile tarii si ale lumii.Am urcat si la Lac1 A fost o zi frumoasa,si... racoroasa ! |
||
Mirabila Postat pe 23 August 2008 22:50 |
||
---|---|---|
curatenie... sfarsit de zi... spalat vase... dat cu mopul... geamurile larg deschise... ma aprovizionez cu limonada rece si... la munca... nu la intins mana!!! apoi pun lacatul... cafeneau e inchisa!!! NOAPTE BUNA TUTUROR !!! |
||
Angelli Postat pe 24 August 2008 02:02 |
||
Ingeras, sunt curios cate colege de-ale tale au sa te citeze, ca frumosul meu papagal care ma citeaza pe mine, de parca l-ar cita pe Mao.Am observat ca se obisnuieste, mai ales atunci cand gandurile noastre minunate se pierd printre plartitudini.Restul, vorba unei colege,-este can-can.(Na ca facui si eu ca papagalul) | ||
|
||
Postat pe 24 August 2008 04:36 |
||
Si pe urma, ca sa ajung la pg.74, trebuie sa iau troleibuzul 202, care acum duminica nu circula, asa ca va trebui sa merg pe jos.Va trebui sa imi iau un sendwici la mine, ca pana voi ajunge la destinatie, o sa ma apuce foamea.Este bine de cei care stau aproape de centru.Dar nici o problema.In timp ce voi veti vorbi, eu am sa-mi rod pachetelul, ca un soricel. | ||
Postat pe 24 August 2008 04:39 |
||
HELLOO!!!vreau si eu o cafea va rog cu putin lapte daca se poate,este trei dimineatza si nu am somn.Cat despre tigari si eu fumez o gramada da nici vorba sa ajung schelete,as vrea eu sa slabesc asa deodata poate daca beau o cafea o sa am mai multa energie azi si nu o sa ma mai cert cu sefa...uffff!!!pupici la toti!!!! | ||
mauinboots Postat pe 24 August 2008 04:50 |
||
OOOO Domnul vanghelis ne putem bea cafeaua impreuna tot esti online si dau eu si o tigara in cazul in care fumezi!plus ca aici se fac expressouri cu lapte delicioase | ||
mauinboots Postat pe 24 August 2008 04:54 |
||
Am facut cafelutza.....multaaaaaaaaaaaa...sa ne ajunga... Acum o sa fac si limonada sa fie rece, numai ca ...tigari trebuie sa cobor sa cumpar de la magazin.....nu mai sunt.... Mai dormiti, ca doar e duminica... |
||
Postat pe 24 August 2008 07:33 |
||
`neatza la toata lumea.... si...bine ati venit...si cei care ne viziteaza.... sper sa incercam sa ne destindem impreuna...pt ca aici...chiar nu dezbatem decat...unele pb ...cotidiene...si...de ce nu...sa incercam sa ne destindem...daca se poate...cu o vb buna si...cate ceva...de baut...(virtual...evident)...fara patimi si...ranchiuna!!! dar...daca cineva vrea sa dezbatem o pb care-l framanta...cred ca nu e atat de grav... oricum...o zi frumoasa tuturor... |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 08:20 |
||
De la: Mirabila, la data 2008-08-23 22:50:47Fain,si ..rece. Acolo trebuie sa-ti iei bocanci si haine groase,si ceai fierbinte. stiu cum e...daca ai citit ....deci...e o zona...chiar faina...si...parca cu o doza de...salbaticie...asa cum sta bine muntelui!!! e pacat ca ...o zona frumoasa cum era ...valea prahovei...s-a urbanizat...de tot...si..nu mai are farmecul ce-l avea... e plin de...fitze...si...lume de proasta calitate... deci...iata ca ...nu-i greu sa redescoperim zonele care chiar merita vizitate... |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 08:23 |
||
buna dimineata offffffff ce rau este sa bei singur cafeaua,oare se ofera cineva sa-mi tina companie? | ||
babynelly Postat pe 24 August 2008 09:21 |
||
De la: babynelly, la data 2008-08-24 09:21:12buna dimineata offffffff ce rau este sa bei singur cafeaua,oare se ofera cineva sa-mi tina companie? vad ca...lumea...incepe sa iubeasca ...cafeneaua noastra... bine ai venit...si...hai la o cafea si-o tigare!!! e greu...dimineatza...asa e!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 09:27 |
||
Buna dimineata tuturor!Regret sincer, ca am ajuns atat de tarziu la aceasta minunata cafenea,dar am facut pana la un cauciuc si a trebuit sa caut o vulcanizare prin oras deschisa ,sa mai fac ceva ptr. caruta mea ,ptr. a ma putea deplasa in continuare. Am dat si pe la cateva magazine ptr. a-mi lua tigarile necesare la o cafenea si.. am venit bineinteles si cu cafeaua, ce-i drept cam tarziu,dar o avem ptr. maine dimineata . astazi a facut altcineva cafeaua care este minunata. Ma bucur ca am intrat si eu in cafeneaua voastra si promit sa nu mai lipsesc din ea. va urez o zi buna in continuare!!! |
||
Riela67 Postat pe 24 August 2008 09:40 |
||
De la: Riela67, la data 2008-08-24 09:40:34Buna dimineata tuturor!Regret sincer, ca am ajuns atat de tarziu la aceasta minunata cafenea,dar am facut pana la un cauciuc si a trebuit sa caut o vulcanizare prin oras deschisa ,sa mai fac ceva ptr. caruta mea ,ptr. a ma putea deplasa in continuare. Am dat si pe la cateva magazine ptr. a-mi lua tigarile necesare la o cafenea si.. am venit bineinteles si cu cafeaua, ce-i drept cam tarziu,dar o avem ptr. maine dimineata . nu trebuie sa regretam...ca ...am intarziat...esentialul e ca...dorim sa ajungem unde ne simtitm bine... asta conteaza... daca inca simtim unde si...cu cine ne este bine...inseamna ca ...traim...si...putem avea sentimente... deci...hai la o cafea...ca...e greu dimineatza...fara acest drog.... fiti bineveniti...si...racoriti-va ...la noi in cafenea... o zi placuta...tuturor...si...sper sa ne adunam...mai multi...sa savuram cafeaua...care ...ce-i drept...e foarte reusita!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 09:56 |
||
'NEATZA DE PRANZZZZZZZZZZZZZZZZ AM REUSIT SI IO SA MA RIDIC DE PE JOS CA AM ADORMIT AZI NOAPTE PE JOS IN SUFRAGERIE ...UITANDU-MA LA TV ...., GREUUUUUUUUUUUUUUUUUU LA VARSTA MEA CE BINE! A FACUT CRYLE CAFEA, IO AM NISTE SUC DE GRAPEFRUIT...SI ASTEPT S LATA LUI OVI. PENTRU FETELE CELE NOI, BINE ATI VENIIIIIIIIIIIIIIIIIIT, IMI FACE PLACERE SA STAM LA O TIGARE SI LA O CAFEA. BEBELUSOOOOOOOOOOOOOOOOO! HAI! CA PLANGE LUMEA DUPA TINEEEEEEEEEE! |
||
nebuna Postat pe 24 August 2008 12:31 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-24 12:31:09'NEATZA DE PRANZZZZZZZZZZZZZZZZ e gata...salata.... da...cred ca nu vrea numeni...asa e? o bere...cat inca mai e...weekend...merge la fel de bine... deci...???? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 12:52 |
||
loloooooooooooooo aici sint prezent | ||
Postat pe 24 August 2008 12:54 |
||
bun venit celor noi in cafeneaua noastra draga iar acum sa aprind o tigare si sper ca am cu cine sa beau o cafeluta azi,ovi eu nu refuz salata de fructe mai ales cind e facuta de tine,sigur e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
Postat pe 24 August 2008 13:00 |
||
dragilor am baut cafeluta fumai o tigare gusta-i salata lui ovidiu ca salivam pe taste deja,iar acum trebuie sa ies ca am o intilnire cu o prietena si trebuie sa ma pregatesc va pupic si vb mai tirziu | ||
Postat pe 24 August 2008 13:13 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-08-24 13:00:34bun venit celor noi in cafeneaua noastra draga iar acum sa aprind o tigare si sper ca am cu cine sa beau o cafeluta azi,ovi eu nu refuz salata de fructe mai ales cind e facuta de tine,sigur e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ms..ms...de aprecieri...banuiam eu ca....o sa placa pana la urma...cuiva.... uite-asa...imi etalez si eu...defectele... ca...deh!...barbat...la...bucatarie...mai rar... da`...nu-mi e...rusine...pt ca ...chiar stiu ce se face acolo...si...ma simt bine...cand fac ceva...ce-i bucura pe cei dragi!!! pt ca...si mie imi place cand ma bucura altcineva cu...bucatareala...pe gustu` meu!!! deci...hai la cafeaua de pranz...si...chiar si o bere...la un gratar...me malul unui paraias...undeva... ca...parca e mai suportabil decat in casa... |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 13:33 |
||
YUHUUU ce as veni si eu la gratarasu ala pe malu unui parau,numai ca trebuie sa plec la munca,cat despre cafea azi nu am baut-o ca sunt singurica in casa si mi-e urat!!!pupici si o zi super la toata lumea! | ||
mauinboots Postat pe 24 August 2008 15:16 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-08-24 15:16:46 YUHUUU ce as veni si eu la gratarasu ala pe malu unui parau,numai ca trebuie sa plec la munca,cat despre cafea azi nu am baut-o ca sunt singurica in casa si mi-e urat!!!pupici si o zi super la toata lumea! ...si...ce-i asa de greu...sa poti ajunge ...aci...aproape ...la un...paraias? astept...gratarul...e pe...standby....asa ca...cine poate veni...e bine venit... bere...inca mai e...iar munca...lasati-o dreaq...ca...e duminica!!! daca era asa de buna...o lua altcineva... deci...mai intretin jarul? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 15:21 |
||
boooooooooooooooooooooooo muzici aici la mine pe strada, nunta machidoneascaaaaaaaaaaaaaaaaa si nu m-am putut odihni....da acu' asta e o data face nunta! mi-e sooooooooooooooomn, si visez la salata lu' ovidelu....ca tare buna ar fi! |
||
nebuna Postat pe 24 August 2008 17:59 |
||
se pare ca...duminica...chiar e ...sfanta!!!...pt ...cafengii...nostri... dar...asta e...e ...weekend...si ...au acest drept... dar...chiar nimeni...sa mai consume...prdusele...din cafenea? poate ca...si cafeneaua noastra...e pe punctul de...a se inchide!!!....eu stiu? cel putin...in...weekend!!! deci...sa aluam aminte!!! oricum...noi va asteptam in cafenea.... poate ca...mai rezista...ceva vreme... vreti asta? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 18:43 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-24 17:59:16boooooooooooooooooooooooo muzici aici la mine pe strada, nunta machidoneascaaaaaaaaaaaaaaaaa si nu m-am putut odihni....da acu' asta e o data face nunta! nebunica...salata...e la frigider...si...poti lua...cata vrei... am cu ce compensa... deci...am facut multa...pentru...prieteni!!! sa se poata racori....... daca ceva...nu place...astept...replici!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2008 18:45 |
||
draga ovi, vaz ca gagicile ne-au parasit deh...ele sunt mai tinerele | ||
nebuna Postat pe 24 August 2008 20:45 |
||
am dat cu nasu' de salata, v-am lasat si voua ca am combinat-o cu inghetata...si ma duc la tv, poate o vad pe fiica-mea ca vineri am pierdut-o...uite asa mai aflu si eu ce face! | ||
nebuna Postat pe 24 August 2008 20:48 |
||
Buna seara.... Oare pe cine salut??...o fi cineva in cafenea????.. Imi pusei inghetzata de ciocolata cu topping caramel...mai pun cuiva???... |
||
Postat pe 24 August 2008 21:26 |
||
Se pare ca asteptai degeaba...nu mai veni nimeni... Asta e...somn usor si vise placute.... |
||
Postat pe 24 August 2008 22:51 |
||
'neatzaaaaaaaaaaaaa! azi am pus eu cafeauaaaaaaaaaaaaaaaa...si la ibric, si la filtru...si de care vreti, pentru cei mai tineri un espresso cu laptic....si va astept cu drag! | ||
nebuna Postat pe 25 August 2008 07:14 |
||
Neatza.....Lolo vrednicutza...buna cafea mai faci matale....si ce aroma, excelenta pt o zi de luni.... sa fac eu limonada????????? |
||
Postat pe 25 August 2008 07:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
|
||
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural