De la: CRYLE, la data 2008-08-25 07:16:23Neatza.....Lolo vrednicutza...buna cafea mai faci matale....si ce aroma, excelenta pt o zi de luni.... chiar am fost ingrijorata de lipsa ta....trebuie sa te odihnesti...eu incep o zi de luni ca aiurea...fara chef, cam adormita...dar, cu o cafea si o tigareeeeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 07:23 |
||
---|---|---|
neataaaaaaaaaaaaaaaaa lolo,cryle ahhhhhhhhhhhh ce-as mai dormi un pic dar vad ca loloooooooooooooo facu cafeluta am mirosit eu cevaaaaaaaaaaaa hmmmmmmmmmmm mai loloooooooo da buna mai faci cafeaua tine-o tot asa acum sa beau cafeluta si cu o tigare nu de alta dar fara nu pot ca nu intra | ||
Postat pe 25 August 2008 08:11 |
||
eu cred ca ma duc sa mai dorm un pic ca tare dulce mai e somnul astahaideti ca glumisi gataaaaaaaaaaaaaaaaa m-am trezitmai fetelor unde fugirati pai si cu mine nu bea nimeni o cafeluta haideti ca nu-mi place sa o beau singura | ||
|
||
Postat pe 25 August 2008 08:23 |
||
CE-AS MAI DORTMI SI IOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DA AZI M-AM TREZIT DE LA 5! | ||
nebuna Postat pe 25 August 2008 08:37 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-08-25 08:23:50eu cred ca ma duc sa mai dorm un pic ca tare dulce mai e somnul astahaideti ca glumisi gataaaaaaaaaaaaaaaaa m-am trezitmai fetelor unde fugirati pai si cu mine nu bea nimeni o cafeluta haideti ca nu-mi place sa o beau singura BEBELUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, HAI CA SUNT SI IO P'AICI....DA MISUN, CA AM O GROAZA DE TREBI...CA LUNEA! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 08:40 |
||
pai de ce loloooooooooooooooo te trezisi asa devreme offffffffffff munca asta ok loloooooooo sint aici cu tine pai hai sa fumam o tigare si cu o cafeluta ca mare cafegioaica am ajuns | ||
Postat pe 25 August 2008 08:40 |
||
hai ca viuuuuuuuuuuuu, asa am o stare de agitatie...barbatul meu n-a sunat de cateva zile, cred ca au oprit legaturile...ar trebui sa vina azi si eu nu am nici un semn de la el poate ma suna din aeroport...sper sa nu-mi faca figura sa-l mai tina nenorocitii aia...ca i s-a mai intamplat! | ||
nebuna Postat pe 25 August 2008 08:51 |
||
gata bau-i cafeluta fumai de ma intoxica-i iar acum vb ta loloooooo ca e luni si trec la treaba ca parca nu se mai termina asa de multe am de facut | ||
Postat pe 25 August 2008 08:52 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-25 08:51:26hai ca viuuuuuuuuuuuu, asa am o stare de agitatie...barbatul meu n-a sunat de cateva zile, cred ca au oprit legaturile...ar trebui sa vina azi si eu nu am nici un semn de la el poate ma suna din aeroport...sper sa nu-mi faca figura sa-l mai tina nenorocitii aia...ca i s-a mai intamplat!;lolooooooooooo stai draguta linistita ca sigur iti va da o veste buna macar un telefon tot iti da macar sa stii daca vine sigur sau mai intirzie un pic sau cine stie poate vrea sa-ti faca o surpriza frumoasa |
||
Postat pe 25 August 2008 08:56 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-08-25 08:56:25De la: nebuna, la data 2008-08-25 08:51:26hai ca viuuuuuuuuuuuu, asa am o stare de agitatie...barbatul meu n-a sunat de cateva zile, cred ca au oprit legaturile...ar trebui sa vina azi si eu nu am nici un semn de la el poate ma suna din aeroport...sper sa nu-mi faca figura sa-l mai tina nenorocitii aia...ca i s-a mai intamplat!;lolooooooooooo stai draguta linistita ca sigur iti va da o veste buna macar un telefon tot iti da macar sa stii daca vine sigur sau mai intirzie un pic sau cine stie poate vrea sa-ti faca o surpriza frumoasa rad si io ca proasta....ma anunta intotdeauna cand vine...rade, cica nu strica el o casnicie pentru 2 lei cat costa convorbirea telefonica |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 09:03 |
||
beleaaaaaaaaaaaaaaaa esti loloooooooooooooooo acum mai asteapta si tu un pic daca zici ca te suna inainte sa vina nu stii cum e si cu intirzierile de zboruri mai stii, pina diseara te suna sigur mai loloooooooooo lolooooooooooo te pup iubita si stai linistita ca sint sigura ca vei avea o veste buna cit de curind eu va las putin si ma duc sa-mi termin treaba dar revin mai tirziu la o pauza de tigare sa vad ce ati mai facut pupiciiiiiiiiiiiiiii la toiiiiiiiiiiii | ||
Postat pe 25 August 2008 09:06 |
||
Lolita, draga mea ce ai azi??????????? Stai ma linistita, fii optimista, nu are ce sa se intample.....numai o surpriza placuta, mai ales ca-l cunosti destul de bine.... Hai naiba sa mai bagam o tigare si linisteste-te.... Bebelaaaaaaaaaa.....mai esti????????? ce mai faci fetita....stii tu.....vb.... |
||
Postat pe 25 August 2008 09:34 |
||
Neatzaaa!!! Gata cafeaua? |
||
cristisz Postat pe 25 August 2008 10:35 |
||
buna dimineata !!!!!!!!!! abia m-am trezit si eu ... imi pun cafeluta facuta de lolo mmmmmmmmmmmm tare buna... merge si o Si acum imi cer scuze ca am lipsit din cafenea !!!!! Ma iertati? si inca ceva... nu vreau la comisia de disciplinaaaaaaaaaaaaa Te rog lolo sa te induri de mine... Multumesc cafeluta + ... cine mai vrea? |
||
Angelli Postat pe 25 August 2008 10:40 |
||
DEMISIE Subsemnata Nebuna din Romania, va aduc la cunostinta demisia irevocabila din functia de adult, pe care o detin abuziv in acest moment. Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta... Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc, atunci cand trec oameni maturi si importanti spre serviciu, si sa nu-mi pese de stresul lor in lupta cu minutele si traficul care ii asteapta. Vreau sa fiu mandru de trotineta mea cea rosie, fara sa ma interseze cat costa asigurarea la masina pe anul viitor. Vreau sa cred sincer ca bomboanele Tic-tac sunt mai bune decat banii, pentru ca le pot manca. Vreau sa stau intins la umbra unui copac, cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-se cu uimire de ce adultii nu fac la fel. Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. Atunci cand tot ce stiam se rezuma la cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa, cand nu imi era foame. Vreau sa cred ca odinioara, ca totul pe lumea aceasta este gratuit, s-au se pot cumpara cu pretul unei inghetate la pahar. M-am maturizat prea mult si nici nu mai stiu cand m-am trezit mare� Afost cu siguranta un abuz si imi cer iertare. Am ajuns astfel sa aflu ceea ce nu ar fi trebuit: razboaie si purificari etnice, copii abuzati si copii murind de foame, divorturi, droguri in licee, prostitutie, justitie corupta, politicieni de mahala, frati judecandu-se prin tribunale pentru mosteniri, ura si barfa. Am aflat despre materialism nedialectic si mame denaturate , care isi vand copilele de la varsta de 12 ani, unor animale cu chipuri de barbati, pentru un televizor de ocazie. Ce s-a intamplat cu timpul cand aveam impresia ca moartea este un concept de poveste, ca doar imparatii batrani mor ca sa faca loc pe tron printilor tineri, casatoriti cu printese castigate in urma ultimei zmeiade? Unde sunt anii cand mi se parea ca tot ce ti se putea intampla mai rau, era sa nu fii ales in echipa lui Fanica a lu mama Ana, repetentul, atunci cand jucam fotbal in spatele scolii? Vreau sa ma reintorc la vremea cand toti copiii citeau carti folositoare, cand muzica era neotravita, cand televiziunea era pentru stiri si emisiuni de familie, fara sex si violenta la fiecare zece secunde. Vreau desene animate cu Donald Duck, filmul �Toate panzele sus" si pe mama citindu-mi despre Iosif si fratii sai. Ce bine era cand credeam in naivitatea mea, ca toata lumea din jurul meu era fericita, deoarece eu eram fericit ! Promit solemn ca imediat ce o sa-mi reiau atributiile de copil, o sa-mi petrec dupa-amiezile catarandu-ma in copaci, calarind bicicleta varului Costelusi si citind Robinson Crusoe, ascuns in coliba acoperita din ramuri si frunze de fag, in spatele gradinii. Imi iau angajamentul ca nu o sa-mi pese de facturile de telefon, curent, gaze, apa, gunoi, cablu Tv, Internet, asigurari pentru masini, asigurari de sanatate, taxe anuale de proprietate, credit-carduri, iarba netaiata, computerul virusat si faptul ca masina a inceput sa vrea la mecanic. Va asigur ca nu o sa fiu pus in incurcatura atunci cand o sa fiu intrebat: "Ce-o sa te faci cand o sa cresti mare?", deoarece acum stiu: vreau sa fiu COPIL. Gata cu plecatul la servici, cand ar trebui sa dorm si sa-l visez pe Pacala, Arap Alb, Cenusereasa, Fat-Frumos din lacrima s.a, gata cu stirile despre teroristi, bombe si caderi de avioane. Gata cu barfele anturajului, care nu-mi dau pace nici la biserica, gata cu hernia de disc, par grizonat, ochelari pierduti, medicamente scumpe si dinti de portelan. Gata, stop, cedez ! Demisionez din functia de ADULT� |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 11:45 |
||
hai sa ne jucam sotroooooooooooon! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 11:47 |
||
De la: Angelli, la data 2008-08-25 10:40:44 buna dimineata !!!!!!!!!! fara comisii , demisionam toti din functia de adult...sa aiba si bebelusa cu cine se juca! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 11:48 |
||
de abia ai scapat de un ghips, si saptamana asta trebuie sa fii sclipitoare | ||
cristisz Postat pe 25 August 2008 11:49 |
||
haideti fetelor la o pauza....ca deja am transpirat...tre' sa dam lovitura la salata lui ovi...si apoi sa verificam daca angelli s-a odihnit. cryleeeeeeeeeeeeeeeeeee, da chiar asa muncesti fara pauzaaaaaaa? |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 12:54 |
||
ce se intampla cu loredanaaaaaaaaaaaa? cred ca e cam obosita! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 13:38 |
||
Buna tuturor!!! Nu prea mi-ati dus dorulll!!! Eu am anuntat ca plec la IASI....si e cam departe de casa...am fost la 40 de km de Iasi ...si nu am avut semnal la internet...asa ca...din pacate ...nu am mai vb deloc. Nu am apucat sa citesc tot din urma....am vrut sa va zic ceva...Acum sunt in IASI...si ma pregatesc de plecare...pana la Slobozia...e druuummmm luuuunngggg.... Va pup pe toti.... O limonada pentru mine aveti??? |
||
needforspeed Postat pe 25 August 2008 13:42 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-08-25 13:42:15Buna tuturor!!! Nu prea mi-ati dus dorulll!!! loreeeeeeeeeeeeeeee, hai ca ma intrebam ce-i cu tine...am crezut ca esti obosita, probabil am sarit postarea cu plecarea ta. uite aci, cafeluta, biscuiti, ceva fructe...ca la drum nu e indicat sa mananci ceva greu! |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 15:01 |
||
CRYLE hai la o tigara si o cafea!Si tu ovidelu sa stii ca as lasa eu munca in legatura cu gratarul ala de ieri,da nu pot domne cine mi da bani degeaba:P Plus ca nici daca vroiam nu aveam cum sa ajung na 3000 de km nu i faci in 5 minute:P da mersic ca ai tinut jarul pentru noi:))PUPICEI LA TOATA LUMEA SI SPER CA A FOST BUNA CAFEAUA ASTAZI:p | ||
mauinboots Postat pe 25 August 2008 15:16 |
||
SUNT AICIIIIIIIIIIIIII..... Luai o pauza, asa ca Lolo, nu demisiona, ce ai?????????????.... Hai naiba la o tigare.... Si sa mai facem prezentza k sa nu mai reproseze nimeni k i-am uitat...Lori, eu m-am mai uitat dupa scrierile tale si cafelutza de dimineatza...... STRIGAM CATALOGUL.... Oviiiiiiiiiiiiii...ce e cu tine?????????/ Bagherutzaaaaaaa ( care nu mai apare ).... Angelinaaaaaaaaaaa.... Meliiiiiiiiiiiiiiii Lauraaaaaaaaaaaaaaaaa Bebelusaaaaaaaaaaaaa Vanghelisssssssssssss Lolita, Loredana si Cristinica vad ca semnara condica.... Deliaaaaaaaaaaaaaaa... Si ar mai fi de strigat mai multe....fete dar sincer nu am timp....ma bazez pe Lolita ca o sa strige ea in continuare catalogul....din cauza caldurii nu mai vine lumea la cafenea... |
||
Postat pe 25 August 2008 15:21 |
||
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Cercetatorii romani au inceput si ei sa sape, si cum pana la 100 m nu au gasit nimic, au ajuns si ei la concluzia ca dacii comunicau wireless. |
||
Postat pe 25 August 2008 15:26 |
||
Scuze ca nu te strigai, dar iti spun un banc sa nu fii suparata pe mine:*....tu esti dragutza si ma invitasi la Gluma sadica: Gigel vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe miini. - Doamne sfinte, ce s-a intimplat ?? - Am facut hora in jurul bradului. - Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta? - Eram putini! |
||
Postat pe 25 August 2008 15:29 |
||
Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): 1. Sa nu gandesti. 2. Daca gandesti, sa nu spui. 3. Daca spui, sa nu scrii. 4. Daca scrii, sa nu semnezi. 5. Daca semnezi, sa nu te miri. Ultimul proverb: 'Oricat de jos ar cadea dolarul, apleaca-te si ia-l!' ********************************************** Un jucator la bursa pierduse multi bani intr-o zi. A doua zi un cunoscut il intreaba: 'Am aflat ca ai pierdut multi bani ieri. Esti ok? Cum te descurci?' 'Sunt foarte bine. Am dormit aseara ca un bebelus.' 'Da? Cum adica?!' ' Ma trezeam din doua in doua ore si plangeam...' |
||
Postat pe 25 August 2008 15:31 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 15:26:41 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa melimeli, miaunukaaaaaaaaaaaaaa.....unde sunteti? trebuie sa-mi fac o lista...sunt cam sclerozata...oare-i varsta? hai sa mai tragem o cafea si o tigara...ca viata e scurta si merita traita din plin |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 15:31 |
||
Psihiatrul intreaba. - Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale? - Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar... Un taran se ocupa de cultivatul pepenilor. La un moment dat niste copii au inceput sa intre noaptea pe plantatie si sa fure din pepeni. Omul se gandeste si se gandeste pana ii vine o idee, care in mod sigur ii va speria pe copii. Asa ca pune pe camp o placuta pe care scria 'Un pepene de pe acest camp a fost injectat cu cianura'. Ziua urmatoare taranul vine pe camp si vede ca nu lipseste nici un pepene, dar gaseste o alta placuta langa cea pusa de el: 'Acum sunt doi' *************************** Ce face o blonda in desert? R: Sterge praful. |
||
Postat pe 25 August 2008 15:33 |
||
Un sofer ajunge cu masina pe malul unui riu si-l intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adinca apa. Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai: - Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec! - Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pina la piept ! Vechi proverb tibetan: Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una. **************************** O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti draga? - Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de ani' ? - Da, tocmai am aruncat-o... - De ce ? - Incepuse ma-ta s-o citeasca ! - Ioane, cumparatu-ti-ai masina? - Cumparat, Vasile! - Ce culoare? - Pai ma Vasile, ai vazut ceriul la apusu' soarelui? - Vazut-am! - E, tot ase ni, numa' ca verde. Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem... |
||
Postat pe 25 August 2008 15:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de toamna/iarna | 18419 | De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
|
||
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural