DAK RASPUNDETI LA APEL....VA MAI DAU BANCURI...... Asa k vreau sa vad cati dintre voi semneaza ca prezenti..... Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!!!! |
||
Postat pe 25 August 2008 15:39 |
||
---|---|---|
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 15:39:33DAK RASPUNDETI LA APEL....VA MAI DAU BANCURI...... |
||
nebuna Postat pe 25 August 2008 15:42 |
||
asta ultimul e demential | ||
|
||
cristisz Postat pe 25 August 2008 15:42 |
||
Se pare ca doar noi gustam bancurile.... Fetele mele.....sa ajung acasa si dak am timp va mai pun bancuri.... >In anul 2008, vine Dumnezeu la Noe, caretraia linistit in Australia si-i zice: >- Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-miconstruiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecarespecie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile! Dupa6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina. > >-Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ??? >-Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ...� Amnevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru unsistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planulde urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele deinaltime. > >Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vedereaacoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiunece trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeabale-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut. > >Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn dinpadurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specieprotejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru asalva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine. > >Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup deactivisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbaticesechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atateaanimale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor. > >Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana candreprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care PotopulTau le poate avea asupra mediului. Inca am un proces in derulare cu MinisterulMuncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice saangajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructiecopiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentruconstructia de Arce. > >Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustinei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie. > >-Deci Doamne iarta-ma dar, imi� trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot cemi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nouaparu stralucitor pe cer. >-Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugilumea ? >-Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte... |
||
Postat pe 25 August 2008 15:54 |
||
- Deschide, iubito ! - Nu pot, sunt dezbracata. - Nu-i nimic, sunt singur ! - Eu nu ! Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat: - In casa asta eu comand!!! Apoi un glas de femeie: - Ia iesi de sub pat si mai spune o data !!! El si ea. Ea: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai? El: Ce iubito? Ea: Ca vrei sa te casatoresti cu mine. El: Analfabeto! |
||
Postat pe 25 August 2008 15:57 |
||
multumesc pemtru bancuri. acum ma retrag spre celelalte drumuri pe care le mai am de facut. | ||
cristisz Postat pe 25 August 2008 16:00 |
||
Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul 'Superioritatea barbatului fata de femeie' Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog. ________________________________ Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie? Tatal: La fel se intampla in toate tarile! ________________________________ Cand un tanar proaspat insurat are o figura fericita se stie de ce. Cand un barbat insurat de 10 ani are o figura fericita, te intrebi de ce. In timpul unei dispute o femeie ii spune sotului ei: Am fost nebuna cand m-am maritat cu tine! Sotul raspunde: Stiu, da' cum eram indragostit la vremea aceea, nu am observat! Casatoria serveste la partajarea problemelor pe care nu le-ai fi avut niciodata daca ai fi ramas singur. Curaj si tupeu Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: 'Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?' Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: 'Nu te enerva, tu urmezi.' |
||
Postat pe 25 August 2008 16:01 |
||
buna fetelor multumesc pentru primirea calduroasa in cafene promit sa vin constant la o cafeluta ca tare ma simt singurica si la voi este foarete bine ma simt caintr-o familie ,mersi ovi este f buna salata de fructe hmmmmmmmm | ||
babynelly Postat pe 25 August 2008 16:09 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-08-25 15:16:46 CRYLE hai la o tigara si o cafea!Si tu ovidelu sa stii ca as lasa eu munca in legatura cu gratarul ala de ieri,da nu pot domne cine mi da bani degeaba:P Plus ca nici daca vroiam nu aveam cum sa ajung na 3000 de km nu i faci in 5 minute:P da mersic ca ai tinut jarul pentru noi:))PUPICEI LA TOATA LUMEA SI SPER CA A FOST BUNA CAFEAUA ASTAZI:p asa e...nu e usor de ajuns... dar...sper ca ...macar...mirosu`...sa fi ajuns... la cat l-am tinut yo...mocnit asa.... doamne si...ce-a mers....(putin vanat...putin...iepure...)...si...tot asa... in ce priveste cafeaua...chiar a fost buna.... abia am sosit de la serv...si...n-am citit tot... dar...am sa multuesc personal... o zi placuta...tuturor...in continuare!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 16:21 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 15:21:30SUNT AICIIIIIIIIIIIIII..... Ovi...e prezent si el...putin dupa amiaza... dimenatza...e dificil...cu toti.. ...acolo pe cap...in birou... si...deh!!...ca la...firme straine...toti trag de tine...care incotro... si abia asteapta sa te simta ca ai alte ocupatii... asa ca...mai bine...atunci cand pot... oricum...o zi buna...tuturor... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 16:24 |
||
hello e cineva paci???????????????????????/in sfarsit ajung si eu la cafenea,o sa caut niste cafea bea cineva cu mine??????????????/ | ||
Postat pe 25 August 2008 17:34 |
||
fumeste cineva cu io????????????????????????/cryle tare bancul cu soacra uupppppsss am uitat sa va salut:o zi mununata sper sa fie pt. toata lumea | ||
Postat pe 25 August 2008 17:35 |
||
vad ca nu am prins momentul bun toata lumea trabaluiesteeeeeeeeeee o sa arunc o privire mai pe seara | ||
Postat pe 25 August 2008 17:42 |
||
Nu mai spune nimeni bancuri sa rad si eu??????? |
||
Postat pe 25 August 2008 19:11 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 19:11:04Nu mai spune nimeni bancuri sa rad si eu??????? iata unu`....nush` daca...se rade la el... 3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru �i intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite, a murit nevasta-mea ieri si am vazut-o azi prin Rai pe role ! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 19:19 |
||
si...inca unu`... ce sa fac...poate...nam intuitie sa fie...haioase!!! Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja de nudisti. In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faca o plimbare. Baietelul pleaca si el, dar se intoarce iute: - Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari ca ai tai! - Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde mama lui. Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede: - Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai mare ca al lui tata! - Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde mama. Baiatul pleaca pt a treia oara si la intoarcere spune: - Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea mai mult cu atat era mai prost!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 19:21 |
||
Frumoase.....chair nu le stiam:)):)):)) Mie chiar imi place sa citesc bancuri, rad la cele haioase, chiar dak le mai citisem sau auzisem....numai ca nu am haz sa le si spun....la bancurile spuse de mine...nu rade nimeni...nici chiar eu:)):))... |
||
Postat pe 25 August 2008 19:29 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 19:29:07Frumoase.....chair nu le stiam:)):)):)) eu...am ras...la cele postate...de tine... se pare ca...lumea...mai are treaba...iar apoi...se culca...repede!!!... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 19:33 |
||
poate...rade cineva.... Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe: - Tu-ti gatu` matii, cine e regele animalelor ? - Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea uda de frica. Mai merge si da peste lup: - Ia zi ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu! - Maria ta, zice lupul galben de frica. Mai merge el.... Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba: - Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acu. Elefantul ll prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma de ora, si pleaca schiopatand si mormaind: - Ei daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent !!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 19:34 |
||
sau poate...asta...cine stie? Pe o insula plina de canibali naufragiaza un britanic. Fiind un bun cunoscator al diplomatiei, cu timpul, dupa multi ani, devine liderul lor... Intr-o zi unul din ei alearga fericit spre trib, spunandu-le celorlalti cum ca a gasit o tipa superba si vor s-o faca sarmale. Veselie mare pe insula canibalilor, numai liderul "john" nu era incantat si le spune: - Fii mei, femeia pe care tocmai ati gasit-o va fi femeia mea, adica nevasta mea! N-o mananca nimeni! Dupa 1 an, gagica moare de pneumonie. Iarasi fericire mare pe insula. John: - Degeaba va bucurati, ca o ingrop! Pe la 12 noaptea, John aude zgomot. Iese afara din cocioaba si vede canibalii sapand dupa nevasta-sa! O ingroapa iar a doua zi, la 6 metri adancime. La 12 noaptea iar ii prinde pe canibali cum incearca sa o dezgroape! John disperat o arde si ce ramane pune intr-o cutiuta mica si o ingroapa. Noaptea iar, canibalii incep sa o dezgroape.. John: - Ce ma, nu intelegeti ca nu e voie s-o mancati? Canibalii: - Hai sefu, nici macar un ness mic nu ne lasi sa facem? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 19:35 |
||
FRUMOASE......MAI VREAU, CHIAR NU LE STIAM... IMI SMULSESI UN ZAMBET.... Ascult....o melodie care as vrea sa aiba sens.... |
||
Postat pe 25 August 2008 19:48 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 19:48:56FRUMOASE......MAI VREAU, CHIAR NU LE STIAM... de cand ma straduiesc sa-ti...smulg ...zambete... doar ca...esti foarte drastica cu ele!!! deci...chiar nu ma ocup...acum cu bancuri...dar...sincer...si mie imi plac...si...am sa mai caut... macar...pt a deswtinde...atmosfera in cafenea.... deci.... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 20:01 |
||
Eu cand sunt ffffffffffffff suparata caut o modalitate de a ....vedea chipuri zambitoare, chiar dak nu va vad, imi imaginez ca ...radeti sau ma amagesc singura..... Asta e viatza...trebuie sa trecem prin toate incercarile ei....altfel nu am sti ca traim.... Sper sa fiti voi bine, k eu ma straduiesc sa rad, ....DA, eu sunt marele prefacut....:)):)):))...THE GREAT PRETENDER....Freddy Mercury... |
||
Postat pe 25 August 2008 20:05 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-25 20:05:20Eu cand sunt ffffffffffffff suparata caut o modalitate de a ....vedea chipuri zambitoare, chiar dak nu va vad, imi imaginez ca ...radeti sau ma amagesc singura..... ooooooooofffffffffff........hai sa radem...si...paote...mai trece...cumva!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 August 2008 21:39 |
||
seara buna la toata lumea,bancuri tre sa le citesc | ||
Postat pe 25 August 2008 21:47 |
||
Se pare ca nu mai are nimeni timp de cafenea, sau se termina sezonul estival..... Noapte buna tuturor....tot asteptai sa mai vina cineva cu care sa mai beau o limonada si sa mai stam de vb ca alta data..... Somn usor si .... |
||
Postat pe 25 August 2008 23:24 |
||
s-o credeti voi ca nu mai e! io acu' am intrat, nici n-am apucat sa citesc toate bancurile....am fost la mall cu feteleeeeeeeeeeeeeeee, am mncat inghetataaaaaaaaaaaaaaaaaaa, v-am adus si vouaaaaaaaaaaaa...si sunt frantaaaaaaaaaaaa | ||
nebuna Postat pe 26 August 2008 00:06 |
||
si eu de abia acum am intrat pe usa am zis ca nu mai ajung acasa in sfirsit ce vorbe sint astea ca nu mai e cafeneaua de alta data in primul rind fiecare intra cind poate cum ii permite timpul nu-i asa dragilor nu mai fiti posomoriti ca e viata asta destul asa cum e haideti care mai sinteti sa bem o limonada receeeeeeeeee ca sint obosita rau | ||
Postat pe 26 August 2008 00:48 |
||
mi-au placut bancurile unele le stiam dar altele nu sa mai postati ca sint bine venite oricind daca nu mai e nimeni cu cine sa mai schimb o vb atunci ma duc la somnic ca deja imi pica ochii in gura,noapte buna si pupici la toti | ||
Postat pe 26 August 2008 00:51 |
||
AM FACUT CAFEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAA Este destula pt toti......un ceaun... Ma bucur ca v-au placut bancurile.... Fac si limonada, si o pun la rece....poate azi o sa fim mai multi.... |
||
Postat pe 26 August 2008 06:40 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural