Cafenea virtuala

'neatzaaaaaaaaaaaaaaa! cu forte noi? este superb afaraaaaaaaaaaa! bate putin briza si e racarea aceea de dimineata care iti da forta sa mergi mai departe!
acum incepem ziua ca de obicei cu o cafea si o tigareeeeeeeeee!

nebuna
Postat pe 26 August 2008 07:26
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acum sa beau cafeluta vad ca cryle facu destula sa ajunga pt toti sa fumez o tigare si sa ma trezesc ca am nevoie de energie ca nu prea am

Postat pe 26 August 2008 08:13
neataaaaaaaaa la toata lumea hhmmmm ce buna e cafeaua,cum sa se termine cu cafenea numai sunt zile si zile mai libere mai ocupate nu-i asa fetelor,oviiii????????????el a ramas singurul baiat fidel cafenelei restul care au mai intrat cred ca s-au speriat de ceva,oare???????imi plac bancurile zisa s-au scrise de altii,eu sunt o catastrofa nucleara nu stiu sa redau bancuri nu au nici un haz.Saptamana asta si cealalta sunt mai ocupata se insoara cumnatul meu si sunt dadaca la nepotica de 8 sapt.stiti si voi cum e cu pregatirile nu sti unde iti e capul,azi merg cu cumnata mea dupa rochie,a si poate imi gasesc si eu ceva ii foarte greu mi se pare ca sta totul pe mine ca pe un butoi,nu ca eu as fi o silueta si rochiile ma ingrasa dar mie imi plac pantaloniiiii.CINE BEA CAFEA CU MINE SI FUMESTE O TIGARA??????????????????????

Postat pe 26 August 2008 08:24
BEBITA MAI ESTI PE FIR s-au fugisi?????????????

Postat pe 26 August 2008 08:30
nistestruguri cine doreste????????? sunt foarte dulci

Postat pe 26 August 2008 08:32
sunt aici melimeli hai sa bem cafeluta si sa fumam ca de mult n-am mai vb noi doua

Postat pe 26 August 2008 08:37
Neatzaaa!!!!!!!!!

Offff....ce zile am avut....nu reusesc sa-mi revin...as dormi pana maine dar tre sa plec la munca. Sper disera sa am timp sa citesc tot ce ati spus.....

Va pup pe toti...prietenii mei dragi.....
needforspeed
Postat pe 26 August 2008 08:41
iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh firar sa fie pica curentul o secunda si odata cu el si netul,dar am revenit

Postat pe 26 August 2008 08:44
uite acum savurez cafeauaaaaaaaaaaaaa si ma uit la emisiunea aia cu trezirea la apel ca de aici numai channelul asta il prindem din tara asa mai aflu si sint la curent cu toate stirile de la noi

Postat pe 26 August 2008 08:44
scrietimi si voi :si pe la voi pica curentul de 4-5 ori pe zi cate o secunda cat sa va socheze electocasnicele???????????????cu calc. am noroc am sursa si pot sa salvez in 10 minute ce e de salvat da netul e separat si pica.iiiiiiihhhhhhhhhh curentul asta

Postat pe 26 August 2008 08:48
loriiiiiiiiiii o zi usoara sa ai si te asteptam aici sa mai vb melinda ca patisi draguta cu curentul offffffff vezi sa nu patesti ca mine

Postat pe 26 August 2008 08:50
buna dimineata !!!!!

o cafeluta mare si cu putina frisca... inca ... ... si ziua incepe mai bine
MULTUMESC CRYLE cafeluta e minunata
Angelli
Postat pe 26 August 2008 08:51
Sper sa aveti o zi usoara !!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 26 August 2008 08:52
neataaaa buna angelli,bebita cred ca voi pati mai rau cu curentul asta ma disperaaaaaaaaaaaaaaa

Postat pe 26 August 2008 08:53
De la: melimeli, la data 2008-08-26 08:53:30neataaaa buna angelli,bebita cred ca voi pati mai rau cu curentul asta ma disperaaaaaaaaaaaaaaa

lasa-l naibii de curent si vino la o tigareeeeeeeeee!
nebuna
Postat pe 26 August 2008 08:54
a auzi la renel cand ii suni si le spui de ce esti ofticat pe ei zic sa ne bucuram ca ne da curent de parca mi-ar da gratis

Postat pe 26 August 2008 08:55
neata lolo bag una dupa alta ca ma inervara astia cu curentul lor cu tot

Postat pe 26 August 2008 08:56
multumim Angelii si tie la fel o zi usoara la toti va dorim la fel va pupacesc pe toti/toate si ma duc sa ma pregatesc ca trebuie sa plec dar sper sa vb mai tirziu lolooooo te pup asa in fuga ca nu mai pot sa stau cu voi acum dar vb ma tirziu

Postat pe 26 August 2008 08:56
melimeli... tu esti norocoasa ca pica doar cate un min... Eu nu am probleme cu curentul... cu netul e problema... pica si cate un min... si cate ora... sau chiar jumatate de zi...
Conexiunea e asa proasta... ca-mi vine uneori sa arunc laptopul pe geam
Nici nu m-am mai straduit sa intru... ca nu mai puteam de nervi cand asteptam 5 min sa se incarce o pagina... si apoi vedeam ca nu mai e net...
Ati vazut ca am intrat f rar... aproape deloc...
Angelli
Postat pe 26 August 2008 08:58
am si io probleme cu click netu nu-i cum o descriu ei cica doi mega e numa una s-au caz fericit una jumate,am pus poze cu nepotica mea riana

Postat pe 26 August 2008 09:06

reusii sa citesc si eu si intre timp baui inca o canaaaaaaaa de cafea....o sa-mi stea inima.....
Va pup si astept sa vad care mai stie bancuri.....

Postat pe 26 August 2008 09:33
buna dimineatza sau sa zic buna ziua ca iar ma ia nebuna la rost ca ma scol tarziu. eu doar intru tarziu ca sunt in picioare de la 7.
cristisz
Postat pe 26 August 2008 10:23
De la: cristisz, la data 2008-08-26 10:23:29buna dimineatza sau sa zic buna ziua ca iar ma ia nebuna la rost ca ma scol tarziu. eu doar intru tarziu ca sunt in picioare de la 7.

bine-ai aparuuuuuuuuut!
asa, mai intai munca apoi distractia
nebuna
Postat pe 26 August 2008 10:46
Ce mai fac fetele??????????
pauza facem si noi?????

Merge tiganul in padure dupa lemne, il vede padurarul si-l intreaba:
-Ce faci ma tigane cu lemnele alea?
Tiganu:
-Le duc sa manance vaca.
Padurarul:
-Dar de cand mananca vaca lemne?
-Daca le manca le manca, daca nu le pui pe foc..

Un barbat suna la pompieri si zice speriat:
-Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!!
-Si care e problema?
-Nu se deschide fereastra!!!

Dupa o aventura de doua luni, o tanara il intreaba plina de emotie pe iubitul ei:
- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara , iar nevasta-mea
e plecata intr-o delegatie!

Un ardelean care tusea ca naiba se duce la medic. Doctorul il consulta si
il intreaba cu o voce grava:
- Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde:
- Mai bine as bea ceva.

De ce isi iau oltenii cu ei doua pietre la culcare?
-Cu una sting becul iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.

In centrul Ierusalimului, la 12 noaptea, unul striga cat il tinea gura:
-Heil Hitler, Heil Hitler !!!!!!!!
S-au scandalizat cativa trecatori si-l intreaba surprinsi:
-Ce-ai patit omule? Cum poti sa strigi asa ceva...?
-Am castigat la loterie...
-Bine si? totusi nu esti evreu?
-Ba da sunt evreu, dar (isi ridica maneca de pa mana stanga) ... el mi-a dat numerele

Doua blonde stateau la o masa intr-un bar ... la o masa alaturata era un mosh cu o barba alba. Stau ele ce stau si o blonda zice:
- Fato!! Ala e Mircea cel Batran!!
- Du-te tu!! Esti proasta! Ala e mort de 100 de ani!!!
Mai trece un timp ... si intra un tip in bar care striga catre batranelul de la masa:
- Mircea!!! Batrane ce mai faci ? Nu te-am mai vazut de 100 de ani !!!
La care blonda:
- Ei, care-i proasta ...

-Sunt foarte ingrijorata:niciodata sotul meu nu a intirziat atita! Cred ca si-a gasit alta femeie?
- Vai tu, de ce te gindesti la ce-i mai rau !.Poate l-o calcat vreo masina.

O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi ... si il astepti in usa , sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"...
"Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis:
"Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"

Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit.
- Ei, si pe unde ai umblat, Ioane?
- Prin Suedia, mai!
- Si cum sunt scandinavele?
Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar.
"Aha,scandinave-adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!"
Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
- Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
- Grecia, tara frumoasa, mai!
- Ei, dar Elenele?
Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou indictionar: "Aha, femeile de acolo!"
Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
- Si cum a fost in Egipt, Ioane?
- Frumos, cald, camile, alea, alea...
- Si piramidele?
- Niste curve!

Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Ion, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:
- Ce faci, Ioane? Nu vezi ca vin apele peste noi?!? Fugi, salveaza-te!
- Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu...
Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Ion, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.
- Ce faci, Ioane, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci!
- Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!
- Treaba ta!
Mai sta ce mai sta, ii ajunge apa pana la genunchi; trece si cea de-a doua barca pe langa el.
- Hai, Ioane, sari in barca si salveaza-te!
- Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!
- Ma, Ioane, esti nebun, hai odata, ca te ia apa!
- Nu!
Pleaca si a doua barca si apa ii ajunse pana la gat. La cea de a treia barca, povestea se repeta. Apoi, Ion moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului , furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.
- Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine... iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?
- Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.
- Ion.
Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Ion.
- Mai, Ioane, nu stiu cum sa-ti spun... dar la mine aici figureaza ca ti-am trimis trei barci!

Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice:
- Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi?
Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce?
La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde:
- Ma, io cred ca am fi chit.

Postat pe 26 August 2008 12:25
cryleeeeeeeeeeeeeee, esti totala, da o sa ramai cu cafeaua nebauta...de atatea bancuri
nebuna
Postat pe 26 August 2008 12:46
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! maine vine barbatul meu.....
nebuna
Postat pe 26 August 2008 13:06
da mai faceti si voi o pauzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 26 August 2008 13:47
facem , facem. fara alcool
cristisz
Postat pe 26 August 2008 13:53
Facem , facem si pauza dar de cate ori fac eu.....voi aveti treaba si nu vreau sa ma injurati ca va tin in loc.....
Gata si cu bancurile....

Postat pe 26 August 2008 14:28
De la: CRYLE, la data 2008-08-26 14:28:40Facem , facem si pauza dar de cate ori fac eu.....voi aveti treaba si nu vreau sa ma injurati ca va tin in loc.....
Gata si cu bancurile....

hai ca sunt aici! la tigare si cafea...ca maine...o sa am treaba daca se produce vreun cutremur...sa stiti ca-i din placa hercinica
nebuna
Postat pe 26 August 2008 14:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
Cafenea de toamna/iarna 18419 De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
Terasa de vara 4534 De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46
Cafenea virtuala 11752 De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32
Setari Cookie-uri