p'aci se intuneca...... ....vine ploaiaaaaaaaaaaaaaaaaa! ba nu ...sunt numa' nori |
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 14:39 |
||
---|---|---|
pe aici inca bate soarele ca n-a aflat prognoza saracul si imi coace mie masina | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 14:52 |
||
Problema de matematica de clasa patra�. Ecuatia zilei Problema: Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Intrebare: UNDE e TATAL? Aceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare. Observatii: Trebuie sa te gindesti atent la intrebarea: 'Unde e tatal?' SOLUTIE: Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are 21 ani mai mult decit copilul. Deci: X + 21 = Y Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Deci putem scrie urmatoarea ecuatie: 5 (X + 6) = Y + 6 Inlocuind Y in prima ecuatie, rezulta: 5 (X + 6) = X + 21 + 6 5X + 30 = X + 27 5X - X = 27 - 30 4X = -3 X = -3/4 Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni. Din punct de vedere matematic putem confirma si proba ca mama in acest precis moment concepe copilul. Rezultatul: TATAL este PESTE MAMA!!! |
||
|
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 15:42 |
||
sugerezi ca diseara sa fac lectii de matematica? | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 15:55 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 15:55:47sugerezi ca diseara sa fac lectii de matematica? ![]() ![]() ![]() ar fi cazul! |
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 16:04 |
||
saru' mana, uite chiar acum fug acasa sa ma pregatesc de meditatii. va pup pe toate si ne mai citim. |
||
cristisz Postat pe 26 August 2008 16:12 |
||
waw...fetele...decat noi 3 suntem la cafenea...![]() ![]() ![]() buna problema.... |
||
Postat pe 26 August 2008 16:24 |
||
seara buna...!!!...la cei din cafenea.... cineva...ramas...pe aci`? sau...ceva...rece ...pentru cineva...? vine oare...cineva la o tigara? eu...am adus ceaunu` cu...limonada...si...unu` cu...slata de fructe... inghetzata...nu va mai dau ca...poate faceti galci!!! ![]() ![]() ![]() a adus...meli...si...mie...nu mi-a oprit... sau...n-am gasit-o eu...cine stie... ![]() ![]() ![]() deci....cine mai e p`aci? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:15 |
||
poate...mai rade cineva...sau...eu stiu? O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: - Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negrii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou - E, cum a fost ? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba... - Si??? - Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi ? ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:48 |
||
si...inca...cate ceva.. Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus: - Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot deci sa merg acasa? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:50 |
||
hmmmmmmmm!!!!!!!!.....o mai fi...NOS CRACIN? Intro seara de vara o fata statea suparata pe marginea unui pod gata sa se arunce,cand un bartanel o vede si o intreaba: -dar ce ai patit fata mosulei de vrei sa te arunci? -poi ma parasit sotu si mia luat tot casa,masina,bani si tot ce mai aveam -vai ce noroc ai fata mosului stii cine sunt eu? -nu de unde sa va stiu?! -sont mos craciun si iti voi face cateva cadouri zi ce iti doresti -poi vreau sa am din nou o casa -poftim cheile e in baneasa la numarul 32 o vila cu 2 etaje si tot ce vrei altceva? -o masina mare noua -astea sunt cheile de la noul tau Q7 e full options tot ce vrei altceva? -poi as mai vrea un cont in banca cu 2-3 milioane de euro daca se poate -nici o problema acum ai un cont pe numele tau are 10 milioane in el,,,dar fata mosului vreau sa faci si tu ceva pentru toate astea -ce mosule fac orice -fami si mie un sex oral -ce????? -un sex oral dupa toate cate am facut pt tine chiar nu merit? -ba da mosule ai dreptate am sa iti fac.se apuca fata si ii faci sex oral mosului_|_:*_|_:*dupa vreo jumatate de oara mosul o intreaba pe fata: -fetito tu cati ani ai? -28 raspunde fata -si tu la varsta asta mai crezi in mos craciun? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:53 |
||
si...inca unu`...ca...vad ca lumea...nu prea sta prin ...cafenele...mai are si treaba...asa ca...inapoi la...treaba!!! br>Era odata Ion si Maria .Ei nu puteau avea copii si sa-u dus la un preot foarte priceput ,care le-a spus ca ar trebui sa se duca la o biserica din Paris si sa aprinda o lumanare.Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita .Ajunge acasa la ei ,suna la usa si deschide usa o fetita . - Buna ziua, mama e acasa? _ Nu ,e la spital ,la maternitate ,s-a dus sa aduca pe lume al saselea copil . -Si tata? -S-a dus sa stinga lumanarea. |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:55 |
||
Si tu stii bancuri frumoase.....amuzante.... Fumam???????? ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 26 August 2008 19:42 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-26 19:42:34Si tu stii bancuri frumoase.....amuzante.... fumam...de ce nu? cam putina lume...prin cafenea... ce s-o fi intamplat? sa nu le mai placa? ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 19:52 |
||
Salut Am cam lipsit.Am observat ca nu ati stat degeaba. V-ati pus pe bancuri.Foarte amuzante.Am ras cu pofta...Acum dati-mi si mie un ceiut cu lamaie,dac-aveti.Daca nu dati-mi ce se gaseste. ![]() |
||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 20:01 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-26 20:01:45Salut lamaie si...putina menta...proaspata...merge? ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:06 |
||
pun la bataie si eu miere si lamaie verde | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:30 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 20:30:45pun la bataie si eu miere si lamaie verde se pare ca ...nu prea sant cerinte... dar...mai putem lasa...oferta...cine stie? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:34 |
||
o data intru si eu seara si lumea pleaca... | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:37 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 20:37:54o data intru si eu seara si lumea pleaca... nu cred ca pleaca...ci doar ca...nu s-au adunat de pe drumuri... sau...poate ...fiind mai racoare...au alte ocupatii... cine mai stie? o seara placuta...tuturor...ma retrag si yo...sa-mi intind...oasele...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:50 |
||
stretching placut ovi si o noapte buna | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:51 |
||
o seara buna... linistita si racoroasa... la toata lumea ![]() ce se serveste in cafenea? lamaine.. menta... miere... ![]() ![]() ![]() ![]() cine fumeaza? ![]() |
||
Angelli Postat pe 26 August 2008 20:52 |
||
Angelli Hai tin eu companie la o ![]() Cat imi beau ceiutul,mai stam la taclale. |
||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 21:22 |
||
Nebuna,alea din avatarul tau sunt sarmale?Doamne ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!!!!Da-mi si mie macar una ...ca mor. | ||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 21:24 |
||
gata cafeluta??? ati plecat toti?? :-(( | ||
dede Postat pe 26 August 2008 21:24 |
||
![]() ![]() |
||
mauinboots Postat pe 27 August 2008 03:56 |
||
neeeeeeeaaaaaatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!Hai desteptarea ca-i gata cafeluta.Cand mergeti la sjujba treceti intai pe aici sa luati o gura e cafea.Nu de alta dar sa incepeti bine ziua.Mai repede sa nu se raceasca. |
||
laura_bella36 Postat pe 27 August 2008 05:32 |
||
LAURA...CE MATINALA..... Ce aroma si ce.....savoare are cafeaua ta.... Se pare ca e mai buna cafeaua facuta de altul..... NEATZA.....LA TOATA LUMEA SI TREZIREAAAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 27 August 2008 07:14 |
||
neata la toata lumea,imi pun o cana mare de cafea ca sunt foarte adormita ![]() |
||
Postat pe 27 August 2008 07:43 |
||
'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, absenta motivat. ieri am bucatarit..niste fasolica cu ciolan...niste borsulet de dovlecei....apoi am fost acaparata pe mess de barbatul meu, care in sfarsit a putut da un semn de viata. astazi vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() asa ca fetelor si baietilor cafea la greu ca sa ma tin in putereeeeeeeeeee! ![]() |
||
nebuna Postat pe 27 August 2008 07:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI | 504 | De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
|
||
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? | 13 | De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9