p'aci se intuneca...... ....vine ploaiaaaaaaaaaaaaaaaaa! ba nu ...sunt numa' nori |
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 14:39 |
||
---|---|---|
pe aici inca bate soarele ca n-a aflat prognoza saracul si imi coace mie masina | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 14:52 |
||
Problema de matematica de clasa patra�. Ecuatia zilei Problema: Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Intrebare: UNDE e TATAL? Aceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare. Observatii: Trebuie sa te gindesti atent la intrebarea: 'Unde e tatal?' SOLUTIE: Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are 21 ani mai mult decit copilul. Deci: X + 21 = Y Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Deci putem scrie urmatoarea ecuatie: 5 (X + 6) = Y + 6 Inlocuind Y in prima ecuatie, rezulta: 5 (X + 6) = X + 21 + 6 5X + 30 = X + 27 5X - X = 27 - 30 4X = -3 X = -3/4 Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni. Din punct de vedere matematic putem confirma si proba ca mama in acest precis moment concepe copilul. Rezultatul: TATAL este PESTE MAMA!!! |
||
|
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 15:42 |
||
sugerezi ca diseara sa fac lectii de matematica? | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 15:55 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 15:55:47sugerezi ca diseara sa fac lectii de matematica? ar fi cazul! |
||
nebuna Postat pe 26 August 2008 16:04 |
||
saru' mana, uite chiar acum fug acasa sa ma pregatesc de meditatii. va pup pe toate si ne mai citim. |
||
cristisz Postat pe 26 August 2008 16:12 |
||
waw...fetele...decat noi 3 suntem la cafenea... buna problema.... |
||
Postat pe 26 August 2008 16:24 |
||
seara buna...!!!...la cei din cafenea.... cineva...ramas...pe aci`? sau...ceva...rece ...pentru cineva...? vine oare...cineva la o tigara? eu...am adus ceaunu` cu...limonada...si...unu` cu...slata de fructe... inghetzata...nu va mai dau ca...poate faceti galci!!! a adus...meli...si...mie...nu mi-a oprit... sau...n-am gasit-o eu...cine stie... deci....cine mai e p`aci? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:15 |
||
poate...mai rade cineva...sau...eu stiu? O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: - Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negrii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou - E, cum a fost ? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba... - Si??? - Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi ? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:48 |
||
si...inca...cate ceva.. Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus: - Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot deci sa merg acasa? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:50 |
||
hmmmmmmmm!!!!!!!!.....o mai fi...NOS CRACIN? Intro seara de vara o fata statea suparata pe marginea unui pod gata sa se arunce,cand un bartanel o vede si o intreaba: -dar ce ai patit fata mosulei de vrei sa te arunci? -poi ma parasit sotu si mia luat tot casa,masina,bani si tot ce mai aveam -vai ce noroc ai fata mosului stii cine sunt eu? -nu de unde sa va stiu?! -sont mos craciun si iti voi face cateva cadouri zi ce iti doresti -poi vreau sa am din nou o casa -poftim cheile e in baneasa la numarul 32 o vila cu 2 etaje si tot ce vrei altceva? -o masina mare noua -astea sunt cheile de la noul tau Q7 e full options tot ce vrei altceva? -poi as mai vrea un cont in banca cu 2-3 milioane de euro daca se poate -nici o problema acum ai un cont pe numele tau are 10 milioane in el,,,dar fata mosului vreau sa faci si tu ceva pentru toate astea -ce mosule fac orice -fami si mie un sex oral -ce????? -un sex oral dupa toate cate am facut pt tine chiar nu merit? -ba da mosule ai dreptate am sa iti fac.se apuca fata si ii faci sex oral mosului_|_:*_|_:*dupa vreo jumatate de oara mosul o intreaba pe fata: -fetito tu cati ani ai? -28 raspunde fata -si tu la varsta asta mai crezi in mos craciun? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:53 |
||
si...inca unu`...ca...vad ca lumea...nu prea sta prin ...cafenele...mai are si treaba...asa ca...inapoi la...treaba!!! br>Era odata Ion si Maria .Ei nu puteau avea copii si sa-u dus la un preot foarte priceput ,care le-a spus ca ar trebui sa se duca la o biserica din Paris si sa aprinda o lumanare.Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita .Ajunge acasa la ei ,suna la usa si deschide usa o fetita . - Buna ziua, mama e acasa? _ Nu ,e la spital ,la maternitate ,s-a dus sa aduca pe lume al saselea copil . -Si tata? -S-a dus sa stinga lumanarea. |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 17:55 |
||
Si tu stii bancuri frumoase.....amuzante.... Fumam???????? |
||
Postat pe 26 August 2008 19:42 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-26 19:42:34Si tu stii bancuri frumoase.....amuzante.... fumam...de ce nu? cam putina lume...prin cafenea... ce s-o fi intamplat? sa nu le mai placa? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 19:52 |
||
Salut Am cam lipsit.Am observat ca nu ati stat degeaba. V-ati pus pe bancuri.Foarte amuzante.Am ras cu pofta...Acum dati-mi si mie un ceiut cu lamaie,dac-aveti.Daca nu dati-mi ce se gaseste. |
||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 20:01 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-26 20:01:45Salut lamaie si...putina menta...proaspata...merge? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:06 |
||
pun la bataie si eu miere si lamaie verde | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:30 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 20:30:45pun la bataie si eu miere si lamaie verde se pare ca ...nu prea sant cerinte... dar...mai putem lasa...oferta...cine stie? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:34 |
||
o data intru si eu seara si lumea pleaca... | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:37 |
||
De la: cristisz, la data 2008-08-26 20:37:54o data intru si eu seara si lumea pleaca... nu cred ca pleaca...ci doar ca...nu s-au adunat de pe drumuri... sau...poate ...fiind mai racoare...au alte ocupatii... cine mai stie? o seara placuta...tuturor...ma retrag si yo...sa-mi intind...oasele...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 August 2008 20:50 |
||
stretching placut ovi si o noapte buna | ||
cristisz Postat pe 26 August 2008 20:51 |
||
o seara buna... linistita si racoroasa... la toata lumea ce se serveste in cafenea? lamaine.. menta... miere... merge cine fumeaza? |
||
Angelli Postat pe 26 August 2008 20:52 |
||
Angelli Hai tin eu companie la o Cat imi beau ceiutul,mai stam la taclale. |
||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 21:22 |
||
Nebuna,alea din avatarul tau sunt sarmale?Doamne ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!!!!Da-mi si mie macar una ...ca mor. | ||
laura_bella36 Postat pe 26 August 2008 21:24 |
||
gata cafeluta??? ati plecat toti?? :-(( | ||
dede Postat pe 26 August 2008 21:24 |
||
Cryle si Ovi multumesc pentru bancuri supe rdragute mi am inveselit noaptea asta si asa eram supi rau de la munca!!!Angelii eu sunt cu tigara in fapt aici,eu sunt prezenta in cafenea mai mult noaptea can citesc si eu posturiile ca in rest sunt busy!asta searaam optat pentur un heineken am lasat cafeaua pentru maine:)cine mai doreste cine mai pofteste?va invit l ao bere pupicei la toti !!! | ||
mauinboots Postat pe 27 August 2008 03:56 |
||
neeeeeeeaaaaaatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!Hai desteptarea ca-i gata cafeluta.Cand mergeti la sjujba treceti intai pe aici sa luati o gura e cafea.Nu de alta dar sa incepeti bine ziua.Mai repede sa nu se raceasca. |
||
laura_bella36 Postat pe 27 August 2008 05:32 |
||
LAURA...CE MATINALA..... Ce aroma si ce.....savoare are cafeaua ta.... Se pare ca e mai buna cafeaua facuta de altul..... NEATZA.....LA TOATA LUMEA SI TREZIREAAAAAAAAAAA |
||
Postat pe 27 August 2008 07:14 |
||
neata la toata lumea,imi pun o cana mare de cafea ca sunt foarte adormita si un pic de miscare de revenire | ||
Postat pe 27 August 2008 07:43 |
||
'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, absenta motivat. ieri am bucatarit..niste fasolica cu ciolan...niste borsulet de dovlecei....apoi am fost acaparata pe mess de barbatul meu, care in sfarsit a putut da un semn de viata. astazi vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asa ca fetelor si baietilor cafea la greu ca sa ma tin in putereeeeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 27 August 2008 07:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
|
||
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural