Cafenea virtuala

ce misto sa-ti revi din somn citind bancuri,super chiar imi place o astfel de trezire sunt convinsa ca azi toata ziua voi fi vesela

Postat pe 27 August 2008 07:53
neata lolo si o tigara si hai sa pufaim

Postat pe 27 August 2008 07:54
De la: ovidiu42, la data 2008-08-26 17:53:09hmmmmmmmm!!!!!!!!.....o mai fi...NOS CRACIN?

Intro seara de vara o fata statea suparata pe marginea unui pod gata sa se arunce,cand un bartanel o vede si o intreaba:
-dar ce ai patit fata mosulei de vrei sa te arunci?
-poi ma parasit sotu si mia luat tot casa,masina,bani si tot ce mai aveam
-vai ce noroc ai fata mosului stii cine sunt eu?
-nu de unde sa va stiu?!
-sont mos craciun si iti voi face cateva cadouri zi ce iti doresti
-poi vreau sa am din nou o casa
-poftim cheile e in baneasa la numarul 32 o vila cu 2 etaje si tot ce vrei altceva?
-o masina mare noua
-astea sunt cheile de la noul tau Q7 e full options tot ce vrei altceva?
-poi as mai vrea un cont in banca cu 2-3 milioane de euro daca se poate
-nici o problema acum ai un cont pe numele tau are 10 milioane in el,,,dar fata mosului vreau sa faci si tu ceva pentru toate astea
-ce mosule fac orice
-fami si mie un sex oral
-ce?????
-un sex oral dupa toate cate am facut pt tine chiar nu merit?
-ba da mosule ai dreptate am sa iti fac.se apuca fata si ii faci sex oral mosului_|_:*_|_:*dupa vreo jumatate de oara mosul o intreaba pe fata:
-fetito tu cati ani ai?
-28 raspunde fata
-si tu la varsta asta mai crezi in mos craciun?

heiiiiiiiiiiiiiiii!
nebuna
Postat pe 27 August 2008 07:55
super tare

Postat pe 27 August 2008 07:57
De la: melimeli, la data 2008-08-27 07:54:13neata lolo si o tigara si hai sa pufaim

hai, ca fetele harnicutele s-au si apucat de munca........
nebuna
Postat pe 27 August 2008 07:57
pai io sunt inca in pijama treaba dao incolo pe mai tarziu oricum nu o face nimeni in locul meu

Postat pe 27 August 2008 07:59
De la: melimeli, la data 2008-08-27 07:59:31pai io sunt inca in pijama treaba dao incolo pe mai tarziu oricum nu o face nimeni in locul meu

petrecere in pijamaleeeeeeeeeeeeeee
super!
nebuna
Postat pe 27 August 2008 08:01
da tre sa organizam si o pijama party ar fi super nu-i asa??????????

Postat pe 27 August 2008 08:06
da unde o fi bebita,mela???????

Postat pe 27 August 2008 08:07
De la: melimeli, la data 2008-08-27 08:07:35da unde o fi bebita,mela???????

apar ele, muncesc din greu....
nebuna
Postat pe 27 August 2008 08:18
da probabil nu-si vad capul de treaba,Cristisz ai luat meditatii la mateeeeeeeeeee????????????

Postat pe 27 August 2008 08:21
am lenevit destul ma apuc si io de treaba cryle amu vei aparea si tu cand ies io din cafenea da azi sper sa reusim si noi doua sa mumam o tigara

Postat pe 27 August 2008 08:49
pupici pe mai tarziu

Postat pe 27 August 2008 08:58
Buna dimineata !!!!!!!!!!!!!!
Mai este cafeluta? imi pun si eu o cana si putina frisca... tare buna mai e... Multumesc laurita pentru cafeluta
Am cu cine sa fumez si o tigara???? doua??????
Angelli
Postat pe 27 August 2008 09:07
De la: Angelli, la data 2008-08-27 09:07:57 Buna dimineata !!!!!!!!!!!!!!
Mai este cafeluta? imi pun si eu o cana si putina frisca... tare buna mai e... Multumesc laurita pentru cafeluta
Am cu cine sa fumez si o tigara???? doua??????

Hai Angelli ca-ti tin companie,cu toate ca sunt in timpul serviciului.Dar stiti vorba"pauzele lungi si dese cheia marilor succese"
laura_bella36
Postat pe 27 August 2008 10:16
Melimeli,ti-ai schimbat look-ul!!!!!!!!!!oauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
laura_bella36
Postat pe 27 August 2008 10:17
da,laura bella am spus pestisorului de aur o dorinta si iata-ma sosia lu Angelina Jolie

Postat pe 27 August 2008 10:23
MAI BAG O TIGARA mai sorb din cafea oare o fi cineva paci????????????

Postat pe 27 August 2008 10:24
neatza doamnelor, buna cafeaua...
melimeli, am amanat lectiile de aseara ca barbatul meu a zis ca de abia am facut meditatii alaltaieri si sa nu ma obosesc...
cristisz
Postat pe 27 August 2008 11:26
melimeli eu sunt in cafenea...
Nu ma vezi???? fumez o tigara... mai beau o cafea... sunt super stresata... am devenit si stresanta...
Maine o sa-mi iau larevedere de la voi... trebuie sa plec la timisoara...

Haideti mai bine sa bem inca o gurita de cafea... merge si o ... poate ne mai inveseleste cineva cu un banc...
Va servesc cu furcecuri ... si apa plata rece cu lamaie... este miere pentru cine doreste

Angelli
Postat pe 27 August 2008 11:34
Cu engleza mai treaca-mearga, dar cu germana ...? Ei ....?
Limba germana este simplu de invatat. Pentru inceput, cumparati Cartea de Limba Germana. Este un volum minunat,cu coperti cartonate, publicat la Dortmund si care povesteste despre obiceiurile Hotentotilor (auf Deutsch: Hottentotten).

In carte se povesteste cum cangurii (Beutelratten) sunt prinsi si inchisi in custi (Kotter), acoperite cu o tesatura (Lattengitter) care sa-i fereasca de ploi. Aceste custi se numesc in germana "custi acoperite cu pinza" (Lattengitterkotter) si atunci cind contin un cangur, ele sunt numite Lattengitterkotterbeutelratten. Intr-o zi Hotentotii au arestat un asasin (Attentater), acuzat ca ar fi omorit o mama (Mutter) Hotentota (Hottentottenmutter), avind un fiu cam prostut si bilbiit (Stottertrottel).
O astfel de femeie se numeste in germana Hottentottenstottertrottelmutter iar asasinul ei este un Hottentottenstottertrottelmutterattentater. Potera captureaza asasinul si il inchide provizoriu intr-o cusca pentru canguri (Beutelrattenlattengitterkotter), dar captivul evadeaza. Imediat, toti pleaca in cautarea fugarului, si deodata, un razboinic Hotentot se intoarce strigind:
- Am prins asasinul (Attentater)!
- Da? care?, intreaba seful de trib.
- Pe Lattengitterkotterbeutelratterattentater, raspunde razboinicul.
- Cum adica, asasinul din cusca de canguri acoperita cu pinza? Intreaba seful Hotentotilor.
- Pai, -raspunde bastinasul - pe Hottentottenstottertrottelmutterattentater.(Asasinul mamei hotentote a copilului prostut si bilbiit).
- A, asa, da! raspune seful Hotentotilor. Puteai sa zici de la inceput ca l-ai prins pe: Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentater.

hai ca m-a doborat treaba...am venit si io sa beau o cafea!
nebuna
Postat pe 27 August 2008 12:00
asta e unul dintre cele mai tari pe care le-am auzit
cristisz
Postat pe 27 August 2008 12:02
De la: cristisz, la data 2008-08-27 12:02:01asta e unul dintre cele mai tari pe care le-am auzit

vroiam sa invat germana..da mi-a trecut
nebuna
Postat pe 27 August 2008 12:11
angellinooooooooooooooooo, ce sa-ti spunem? succeseeeeeeeeeee!
si sa stii ca ne gandim la tine
nebuna
Postat pe 27 August 2008 12:13
bebelusa cred ca a transpirat muncind....gata cu pauzele....melimeli ai terminat de gatit ca mi-e foameeeeeeeeeee!
io n-am la mine mancare da pun de cafea si dau o inghetata!
cryleeeeeeeeeeeeeeeeeee, unde te-ascunsesi fataaaaaaaaa?
nebuna
Postat pe 27 August 2008 12:14
salutareeeeeeee fetelorrrrrrrrrrrrrrr asa e lolooooooooo azi n-am avut timp sa beau o cafea cu voi dar lua-i o pauza de o tigare si acum am putin timp sa beau o cafea cu voi

Postat pe 27 August 2008 12:30
De la: melimeli, la data 2008-08-27 08:06:15da tre sa organizam si o pijama party ar fi super nu-i asa??????????
si eu sint de acord cu petrecerea in pijama mai ales ca n-am mai avut astfel de petreceri cu fetele de ani de zile e super ideea

Postat pe 27 August 2008 12:34
va pupacesc pe toti/toate ca nu mai pot sta, acum la treaba iar si sa ne auzim pe mai tirziu

Postat pe 27 August 2008 12:40
in sfarsit aparu si bebelusaaaaaaaaaaaaa, tre sa avem grije sa u se surmeneze ca minorii n-au voie sa munceasca
nebuna
Postat pe 27 August 2008 14:34
De la: nebuna, la data 2008-08-27 07:55:24
De la: ovidiu42, la data 2008-08-26 17:53:09hmmmmmmmm!!!!!!!!.....o mai fi...NOS CRACIN?

Intro seara de vara o fata statea suparata pe marginea unui pod gata sa se arunce,cand un bartanel o vede si o intreaba:
-dar ce ai patit fata mosulei de vrei sa te arunci?
-poi ma parasit sotu si mia luat tot casa,masina,bani si tot ce mai aveam
-vai ce noroc ai fata mosului stii cine sunt eu?
-nu de unde sa va stiu?!
-sont mos craciun si iti voi face cateva cadouri zi ce iti doresti
-poi vreau sa am din nou o casa
-poftim cheile e in baneasa la numarul 32 o vila cu 2 etaje si tot ce vrei altceva?
-o masina mare noua
-astea sunt cheile de la noul tau Q7 e full options tot ce vrei altceva?
-poi as mai vrea un cont in banca cu 2-3 milioane de euro daca se poate
-nici o problema acum ai un cont pe numele tau are 10 milioane in el,,,dar fata mosului vreau sa faci si tu ceva pentru toate astea
-ce mosule fac orice
-fami si mie un sex oral
-ce?????
-un sex oral dupa toate cate am facut pt tine chiar nu merit?
-ba da mosule ai dreptate am sa iti fac.se apuca fata si ii faci sex oral mosului_|_:*_|_:*dupa vreo jumatate de oara mosul o intreaba pe fata:
-fetito tu cati ani ai?
-28 raspunde fata
-si tu la varsta asta mai crezi in mos craciun?

heiiiiiiiiiiiiiiii!

da`...!!!nebunica...
sa nu mai scriu...bancuri?
n-am sa mai scriu...
o zi placuta...la toata lumea!!!
sunt prin preajma...bantuiesc....
ovidiu42
Postat pe 27 August 2008 14:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! 74 De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei 1 De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19
Setari Cookie-uri