Cafenea virtuala

ziua buna!!!
si...un ...RAMADAN...ASA CUM SE MERITA!!!
deci...cafeneaua...mai rezista?
mi-ar place sa cred ca...DA!!!
daca nu...asta e....
o cafea...o barfa...o vb...acolo...se mai poarta pe aici...daca vrem sa ...continue....
deci...meditati...si...decideti...
e devarat...ca fiecare intra ...atunci cand poate...
dar...se pare ca ...in ultima vreme..e tot mai putn fata de cum era...
sa fi...scazut...euforia...??????
ovidiu42
Postat pe 31 August 2008 14:01
Am ajuns si eu acasa din concediu. E bine acasa dar...ma gandesc cu groaza ca de maine...gata cu relaxarea. Ce aveti pe la cafenea? Cafea, suc, prajituri, muzica? Cred ca de toate. Sper sa imi fac timp sa trec mai des pe la voi.

Postat pe 31 August 2008 15:11
De la: MELA, la data 2008-08-31 15:11:40Am ajuns si eu acasa din concediu. E bine acasa dar...ma gandesc cu groaza ca de maine...gata cu relaxarea. Ce aveti pe la cafenea? Cafea, suc, prajituri, muzica? Cred ca de toate. Sper sa imi fac timp sa trec mai des pe la voi.

wowwwwwwww..........
buna...
se pare ca...nu mai sunt...singurel pe ici...
ce rau e sa fii...singur intr-o cafenea...pe care...o stiai...plina...
dar...asta e...
fiti...bineveniti...
va asteptam...
ovidiu42
Postat pe 31 August 2008 15:16
NU NU nu esti singur Ovi sunt si eu pe aici ma pregatesc de munca,azi mi am baut cafeaua acasa la o prietena caci aseara am chefuit pe la o fiesta in Novaless n orasel de pe aici!FRUMOS FRUMOS insa azi munca ma asteapta cu bratele deschise!DEci nebuna nu fii supi ca si io s la munca :*asa ca nici vorba de weekend!SPER CA LA NOAPTE SA AM CU CINE BEA O CAFEA PE AICI :))Pupic dulce la toata lumea si weekend placut celor care il au :P
mauinboots
Postat pe 31 August 2008 15:35
De la: mauinboots, la data 2008-08-31 15:35:27 NU NU nu esti singur Ovi sunt si eu pe aici ma pregatesc de munca,azi mi am baut cafeaua acasa la o prietena caci aseara am chefuit pe la o fiesta in Novaless n orasel de pe aici!FRUMOS FRUMOS insa azi munca ma asteapta cu bratele deschise!DEci nebuna nu fii supi ca si io s la munca :*asa ca nici vorba de weekend!SPER CA LA NOAPTE SA AM CU CINE BEA O CAFEA PE AICI :))Pupic dulce la toata lumea si weekend placut celor care il au :P

ok!!!
deci...acceptam...pe cei ce ...lucreaza...cu...acordul lor!!!
deci...de placere...
asa ca...te asteptam...printre noi...
si...sper ca si noi sa contribuim cu ceva...la...usurarea ...vietzii de...serviciu!!!
o seara placuta...si...serviciu usor!!!
dar...sa nu ne uitzti...
deci...mai treci pe la cafeneaua noastra!!!
poate...are si ea...o doza de...ceva!!!
ovidiu42
Postat pe 31 August 2008 15:46
am trecut pe aici sa vad ce mai faceti si vad ca sinteti ocupati toti si va distrati uni dintre voi iar altii va odihniti, foarte bine faceti va pup pe toti/toate si o seara frumoasa in continuare

Postat pe 31 August 2008 22:04
pentru *Nebuna*

Sa fiti sanatosi, casa de piatra si sa aveti parte de tot binele din lume.

Postat pe 1 Septembrie 2008 07:36

Buna dimineata!
Veniti la o cafea? Dau eu astazi cafeaua, cum o doriti: cu zahar sau fara, cu lapte...,

Postat pe 1 Septembrie 2008 07:40
neata lume avem cafea de la tnsanamaria e foarte gustoasa mai e cineva paci sa nu fiu singurica????????????????

Postat pe 1 Septembrie 2008 08:56
vad ca sunt singurica sapt. asta sunt foarte ocupata iara avem nunta acum la cumnata mea plus o botezam si pe mica printesa Riana asa ca o sa bag nasucul mai rarut in cafenea.AM observat si eu ca sutem toti destul de ocupati da sper totusi sa nu se desfinteze cafeneaua asta de care cred ca ne-am atasat cu toti,ozi minunata tuturor sa nu uitati imi sunteti FOARTE DRAGI TOTI..............A VOIAM SA PUN O INTREBARE TUTUROR????????????cum sunt nuntile pe la voi cu formatie s-au dj??????,sambata am fost la nunta cu dj si a fost naspa,eu prefer nunta cu formatie.

Postat pe 1 Septembrie 2008 09:22
am aprut tarziuuuuuuuuuuuu si voi lipsi motivat...nu ma bagati la comisia de disciplinaaaaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:17

`neatza!!!...si...o saptamana...frumoasa...la toata lumea...
plina de...racoare si...bucurii!!
ovidiu42
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:53
am bagat si io nasu' pe aici...sa umblu la ligheanu' cu salata lui ovidelu....v-am lasat si voua
nebuna
Postat pe 1 Septembrie 2008 20:35
cineva...p`aci?....
yo...la munci...toata noaptea...asa ca...
ovidiu42
Postat pe 1 Septembrie 2008 21:38
Buna seara...ce putina lume in cafenea....Eu am avut niste probleme....si n-am putut sa mai intru. Ovi, ce-i cu tine de lucrezi toata noaptea????

needforspeed
Postat pe 1 Septembrie 2008 22:13
De la: loredanaradu, la data 2008-09-01 22:13:22Buna seara...ce putina lume in cafenea....Eu am avut niste probleme....si n-am putut sa mai intru. Ovi, ce-i cu tine de lucrezi toata noaptea????

ce sa fie....lory....
vezi...daca n-am invatzat suficienta carte? ...
tu...sa nu faci ca mine...ca ...uite ce patzesti!!!
un ceai...ceva?
ovidiu42
Postat pe 1 Septembrie 2008 22:56
SERVICI USOR OVI vreau eu un ceai c aam baut un energizant de bcuurie ca mi-am schimbat lookul si acu nu mai pot dormi asa ca un ceai poate ma mai calmeaza:P!Azi am fost libera da nici vorba sa dau prin cafenea,mi-am baut cafeaua la coafor in fuga Va pup pe toti care sunteti pe aici si va invit la un laptic rece:P!OUPS dupa energizant nu stiu ce iese cu combinatia asta
mauinboots
Postat pe 2 Septembrie 2008 00:37
De la: mauinboots, la data 2008-09-02 00:37:20 SERVICI USOR OVI vreau eu un ceai c aam baut un energizant de bcuurie ca mi-am schimbat lookul si acu nu mai pot dormi asa ca un ceai poate ma mai calmeaza:P!Azi am fost libera da nici vorba sa dau prin cafenea,mi-am baut cafeaua la coafor in fuga Va pup pe toti care sunteti pe aici si va invit la un laptic rece:P!OUPS dupa energizant nu stiu ce iese cu combinatia asta

poti incerca....si...ne spui tu!!!

multumesc de...urare...dar...de ce nu dormi la ora asta?
ovidiu42
Postat pe 2 Septembrie 2008 00:39
Pai nu dorm pentru ca fac teste pentru scoala de sferi asa pe ultima suta de metri mai bag cateva pentru ca maien am examen dinou:(examen pe care l-am picat prima oara si nu stiu ceva imi spune ca o sa pic iar dar nu i nimic incerc pana iau Ideea e ca fiind mereu pe drumuri si cu munca asta nu am timp sa invat!PLus ca-s dependenta de netu asta mama lui de net ca si testele tot pe net le fac!PUPICEI!
mauinboots
Postat pe 2 Septembrie 2008 01:37
De la: mauinboots, la data 2008-09-02 01:37:32 Pai nu dorm pentru ca fac teste pentru scoala de sferi asa pe ultima suta de metri mai bag cateva pentru ca maien am examen dinou:(examen pe care l-am picat prima oara si nu stiu ceva imi spune ca o sa pic iar dar nu i nimic incerc pana iau Ideea e ca fiind mereu pe drumuri si cu munca asta nu am timp sa invat!PLus ca-s dependenta de netu asta mama lui de net ca si testele tot pe net le fac!PUPICEI!

...cine crezi tu ca..nu e ..putin dependent de...'netu` asta"?
si...iti tin pumnii...pt examen...deci...tre sa-l iei...
iar ...despre teste...cred ca eu ca...nu ele sant cele mai importante...
poate...d`aia...pici...
regulamentu`....mama lui de regulament....legislatie...la greu...
si...te asigur ca...n-ai voie sa-l mai pici...
deci...nu te sfatuiesc sa mai faci ...chestionare...
te poti intepa...pt ca...nu toate sant...bune!!!
oricum...ai timp sa dai...pana iei...
dar...incearca ...(sper sa nu-l pici iar)...sa inveti...legislatie...ca pe ...poiezie...daca trebe...
sper sa nu mai fie nevoie!!
ovidiu42
Postat pe 2 Septembrie 2008 02:05
Buna dimineata!
V-ati trezit? O cafeluta? E cineva?

Postat pe 2 Septembrie 2008 08:45
Iti tin pumnii la examen, bafta multa!

Postat pe 2 Septembrie 2008 08:48
`neatza!!!...cafenea!!!
cineva...p`aci?
mai aveti...concedii...inca?
pana cand...sau...de ce nu mai place cafeaua...unora?
ovidiu42
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:57
Neatza la toti.....
bem si noi ceva azi??????????

Postat pe 2 Septembrie 2008 12:18
Ce pustie este cafeneaua in ultimul timp.....parca.....erau alte zile.....
Ce mai faceti????
Sa mai strigam listutza cu cei ce erau odata prezenti??????????
Sau ar fi doar o pierdere de timp???????
Angelina a luat examenul????
Vad ca nu a mai intrat nici ea....si Ovi si el mai rarut....si Lolo....si Bebelusa si-a anuntzat lipsa....Meli, Cristinica, Lori, Laura.....

Postat pe 2 Septembrie 2008 12:27
hello NEATZA de dupa amiaza mersi frumos pentru sustinerea la examen sunteti draguti te pup anamaria te pup Ovi!TE PUP CRYLE ca ai revenit in cafenea!EU dau o cafea si plec la munca!Am dat examenul iar asta dimineatza acu astept rezultatele la noapte sau poate maine o sa las postat cat sunt de losera daca l-am picat si evident cat sunt de cool daca am treecut si urmeaza conducereaaa!!!!Ovi cat despre teste faceam testele d epe pagina nationala de la DGT(DIRECTION GENERAL DE TRAFFICO)si crede-ma cu legislatia de aici lucruriile sunt aburite rau,daca stai sa citesti cartea si sa o stii pe de rost si nu faci teste la examen nu faci nimica,testele te ajuta foarte mult si tre sa le mananci pe paine,mai ales pe cele de pe pagina lor bla bla,o intrereaha bataie de cap unde mai pui ca te ajunge ca pretz scoala de soferi la 1000 de euro sau mai mult uff numai batai de cap mi-a dat!
o ZI BUNA TUTUROR DIN CAFENEA SI RAMANETI LA FEL DE DULCI:)PRECUM ZAHARUL CUBIC DIN CAFELUTZA MEA
mauinboots
Postat pe 2 Septembrie 2008 15:49

`nmaseara!!...
ceva...activitate p`aci?
se pare ca...nu prea....sau...cafeneaua...intra-n faliment....
ar fi pacat!!!
oricum...am sa mai trec p`aci...pt ca...tare era frumos...mai demult...
ovidiu42
Postat pe 2 Septembrie 2008 18:33
De la: CRYLE, la data 2008-09-02 12:27:29Ce pustie este cafeneaua in ultimul timp.....parca.....erau alte zile.....
Ce mai faceti????
Sa mai strigam listutza cu cei ce erau odata prezenti??????????
Sau ar fi doar o pierdere de timp???????
Angelina a luat examenul????
Vad ca nu a mai intrat nici ea....si Ovi si el mai rarut....si Lolo....si Bebelusa si-a anuntzat lipsa....Meli, Cristinica, Lori, Laura.....

PREZENT
Vin cu forte proaspete, bucurosi de oaspete?
ce aveti? Ce sa aduc?Inghetata,bere,limonata si nu in ultimul rand cafea.Eu ma pregatesc de strans strugurii,ca de ,la iarna un vinut fiert!!!!!!!!!!!!!!!!!
laura_bella36
Postat pe 2 Septembrie 2008 21:24
chiar nu mai trece...nimeni..pe la noi...
de ce oare?
chiar asa de rau s-au simtit ...cand au fost oaspetii nostri?
sau...noi nu ne pricepem sa fim o gazda buna?
ovidiu42
Postat pe 3 Septembrie 2008 00:45
De la: melimeli, la data 2008-09-01 09:22:23vad ca sunt singurica sapt. asta sunt foarte ocupata iara avem nunta acum la cumnata mea plus o botezam si pe mica printesa Riana asa ca o sa bag nasucul mai rarut in cafenea.AM observat si eu ca sutem toti destul de ocupati da sper totusi sa nu se desfinteze cafeneaua asta de care cred ca ne-am atasat cu toti,ozi minunata tuturor sa nu uitati imi sunteti FOARTE DRAGI TOTI..............A VOIAM SA PUN O INTREBARE TUTUROR????????????cum sunt nuntile pe la voi cu formatie s-au dj??????,sambata am fost la nunta cu dj si a fost naspa,eu prefer nunta cu formatie.
.....................neata la toata lumea cafeluta e pregatita am cumparat lavazza special pt.voi----------- -----------portii de cafea mici mari dupa cum pofteste fiecare,e cineva sa trag si eu o OVIIIII tu probabil esti rupt de somn dupa o noapte de lucru somnic usor

Postat pe 3 Septembrie 2008 08:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 2958 De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj 2 De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25
Cafenea de toamna/iarna 18419 De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05
Unde neferim de meci? 1 De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38
Setari Cookie-uri