Cafenea virtuala

------

Postat pe 3 Septembrie 2008 08:59
am baut cafeluta m-am intoxicat de tutun si tot singura am ramas,da nu-i nimic sunt convinsa ca nu sunteti suparati pe cafenea ci numai foarte ocupati, pupici la toti mai bag eu nasucu paci desi cum am mai scris saptamana asta e foarte incarcata

Postat pe 3 Septembrie 2008 09:12
Buna dimineata! Astazi v-ati baut cafeaua? Daca nu va astept, pupici.

Postat pe 3 Septembrie 2008 09:47
Hai buna.....la toata lumea care mai viziteaza cafeneaua.....
Meliiiiii.....buna cafea mai faci, dar se pare ca doar noi bem si Maria.....o tigare baga cineva cu mine????????
O sa pun azi poze, k am fost la nunta la Tg Jiu week-endul ce tocmai a trecut.....si acum se resimte oboseala.....dar a fost super, m-am distrat am jucat desi se joaca altfel decat in Dolj.....
LUMEEEEEEEEEEEEEEE.....HAI LA LIMONADA, LA TIGARE SI CAFEA....

Postat pe 3 Septembrie 2008 12:30
CRYLE sunt aci dupa pult ma vezi s-au stau ascunsa bine?????????????????????? limonada e super rece cum imi place mie miamimiami,si eu am pus poze de sambata,mai multe voi pune dupa nunta ce urmeaza sambata

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:18
Am sa ma uit sa vad pozele tale si astept sa mai postezi si altele....din ce am vazut...ai o casa super cu gradina si flori....ai dreptate cu limonada.....stii cat am slabit anul asta?
Am slabit 15 kg si am pus iar.....2 sau chiar 3 dar o sa le dau jos....numai ca m-am cam saturat si de dieta si de ceaiuri si limonada nu mai spun.....lamai la greu ....in fiecare zi...din ianuarie de cand tot tin diete....si miscare nu am mai facut de 3 luni .....

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:38
Le vazui.....esti frumoasa si obosita, ai trasaturi frumoase de om bun....si casa e bestiala sau poate mi se pare mie ca e pt ca m-am saturat de stat la bloc si imi doresc o curte cu verdeatza si liniste si aer curat.....unde sa pot sta sa ma relaxez....chiar dak asta implica si munca in gradina.....si cata vanataaaaaaaaa

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:49
casa o parte din ea e veche,o parte nou construita (de 5 ani)intradevar terenul e mare si e foarte mult verde

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:12
Fumeaza cineva cu mine????????????
WAAAAAA....de ce ocoliti cafeneauaaaaaaa????????
Ce se intampla???.....chiar nu mai luati pauza de o discutie mica???....

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:29
Nu suntem suparati pe cafenea,si nici pe cafea,ci doar...: a venit toamna,acoperami sufletul cu ceva,acoperami inima, cu inima ta"...melancolii de toamna...Psihologul meu ar zice ca am nevoie de o...CAFEA TERE sa ma TREZESC la REALITATE....Voi ce credeti?...sa ma trezesc sau sa raman asa cum sunt...adormita?
Mirabila
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:09
De la: Mirabila, la data 2008-09-03 21:09:47Nu suntem suparati pe cafenea,si nici pe cafea,ci doar...: a venit toamna,acoperami sufletul cu ceva,acoperami inima, cu inima ta"...melancolii de toamna...Psihologul meu ar zice ca am nevoie de o...CAFEA TERE sa ma TREZESC la REALITATE....Voi ce credeti?...sa ma trezesc sau sa raman asa cum sunt...adormita?

parerea mea ...e sa ramai...cu o doza de...melancolie..in suflet...
nu cred ca strica!!!
ovidiu42
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:11
Crezi k ai nevoie de psiholog pt k esti melancolica??????????????????
Aiurea.....fii tu asa cum vrei.....numai asa o sa te simti bine....parerea mea...
toti avem momente.....de melancolie si nu suntem decat oameni....e normal sa fim asa....

Postat pe 3 Septembrie 2008 22:56
tot goala...cafeneaua...se pare...
asa o fi...toamna...????..cu...mealncolia asta care se revarsa peste noi?
ovidiu42
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:10
CUM SA FIE GOALA CAFENEAUA MAI ?AICI SUNT SI EU !!!am picat examenul din pacate insa nu ma dau batuta o sa mai fie si o data viitoare!PNA ATUNCI FAC CINSTE CU CAFEAUA:)PUPICI !
mauinboots
Postat pe 4 Septembrie 2008 02:20
De la: mauinboots, la data 2008-09-04 02:20:04 CUM SA FIE GOALA CAFENEAUA MAI ?AICI SUNT SI EU !!!am picat examenul din pacate insa nu ma dau batuta o sa mai fie si o data viitoare!PNA ATUNCI FAC CINSTE CU CAFEAUA:)PUPICI !

vaaaaaaaaaiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!.........
cum sa-l pici?...poi...ma dor si manutzele...cat de tare am strans pumnii...si...tu....ce faci?
da...daca zici ca faci cinste cu...cafea si...pupici...hai...mai las de la mine!!!
si...asa e...mai exista o data viitoare...
sper sa nu fie la fel!!
ovidiu42
Postat pe 4 Septembrie 2008 02:54
neata lumeeeeeeeeeee!!!!!cafeluta e fierbinte--------portii mici mari de care pofteste inimioara voastra ehh aprinsesi o tigara sorb din cafeluta ma uit paci ce mai e poate apare careva

Postat pe 4 Septembrie 2008 08:28
Buna dimineata! Iar beau cafeaua singura?

Postat pe 4 Septembrie 2008 08:57
Un moment ca vin si eu!!!!!!Inca n-am baut desi sunt la job!Gata o pauza!
laura_bella36
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:01
heeeeiiiiiiiiiiiiiiii...ati fost cuminti?
io nu prea...
ma pregatesc pentru intalnirea de sambata!hai ca fac io niste ness........si am luat niste fructe pentru gem...luam cate doua din fiecare, mai am niste struguri...si vedem ce mai gasim sa facem o salata...i-o fi dor lu' ovidelu'
nebuna
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:23
si io paci

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:28
cred ca OVIDELU good ca a lucrat de noapte

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:29
daca faci salata revin sa o mananc toataaaaaaaaaa

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:30
nebunica fugisi,atunci plec si io ca am treaba azi fac pizza

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:32

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:41
BUNAAAAAAAAAAA.......la cata lume fu in cafenea, sigur e cafea destula si pt mine.....fumeaza cineva????

Postat pe 4 Septembrie 2008 11:28
De la: nebuna, la data 2008-09-04 09:23:48heeeeiiiiiiiiiiiiiiii...ati fost cuminti?
io nu prea...
ma pregatesc pentru intalnirea de sambata!hai ca fac io niste ness........si am luat niste fructe pentru gem...luam cate doua din fiecare, mai am niste struguri...si vedem ce mai gasim sa facem o salata...i-o fi dor lu' ovidelu'

hmmmmmmmmm!!!!!!!!......ispita...curata...
da...las` ca...vedem noi...scap eu de...niptile astea...si...iar fac un ceaun d`ala....mareeeeeeeeeeeeeeee.......sa poftesc toata lumeaaaaaaaaaaaaa..........
ovidiu42
Postat pe 4 Septembrie 2008 16:51
Cine stie sa faca chisalita?
sau magiun? Sa-mi dati si mie reteta. va pupic pe toti....
Mirabila
Postat pe 4 Septembrie 2008 17:14
Timp de preparare:
15 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
prune, zahar sau miere (dupa preferinta)

Mod de preparare:
Se aleg prune bine coapte, se spala si se pun la fiert intr-o cratita fara apa. Cand incep sa se moaie, se pune zahar sau miere, dupa plac, si se tine sa mai dea cateva clocote.

ASTA E RETETA LA CHISALITA....http://www.gustos.ro/retete-culinare/sucuri-si-compoturi/chiselita-de-prune.html

Postat pe 4 Septembrie 2008 17:26
Timp de preparare:
3 h (complexitate medie)

Ingrediente:
4 kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine)

Mod de preparare:
Se spala prunele, se scot samburii si se dau prin masina de carne (sita mare). Se pun la fiert la foc mediu intr-o oala care in prealabil fusese unsa pe fund cu putin ulei si incinsa bine. Daca fructele sunt foarte coapte si au multa zeama, se pot fierbe si mai mult.
Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ca un gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute inainte de al lua de pe foc.
In final se adauga acidul salicilic.
Se serveste pe paine, umplutura pentru clatite sau gososi

http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/magiun.html.....SI MAGIUN DE PRUNE:)....
Imi facusi pofta cu chisalita, o sa trimit copilul la piata sa-mi ia prune:))

Postat pe 4 Septembrie 2008 17:28
De la: CRYLE, la data 2008-09-04 17:28:35Timp de preparare:
3 h (complexitate medie)

Ingrediente:
4 kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine)

Mod de preparare:
Se spala prunele, se scot samburii si se dau prin masina de carne (sita mare). Se pun la fiert la foc mediu intr-o oala care in prealabil fusese unsa pe fund cu putin ulei si incinsa bine. Daca fructele sunt foarte coapte si au multa zeama, se pot fierbe si mai mult.
Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ca un gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute inainte de al lua de pe foc.
In final se adauga acidul salicilic.
Se serveste pe paine, umplutura pentru clatite sau gososi

http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/magiun.html.....SI MAGIUN DE PRUNE:)....
Imi facusi pofta cu chisalita, o sa trimit copilul la piata sa-mi ia prune:))

vreau si yooooooooooooo!!!!!!!!...........
egoistelor!!!...numa voi...sa gustati....
si...ce pofta mi-e......
da`...asta e...poate se-ndura cineva...sa nu sufar asa rau!!!
ovidiu42
Postat pe 4 Septembrie 2008 20:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
se poate? 45 De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34
Setari Cookie-uri