Hmmmmmmmmmmmmm....iti dau eu ceva mai bun:* Numai k doar sper sa-ti satisfac pofta cu chisalitza....dak ai fi mai aproape.....as gasi prune sa fac:)) |
||
Postat pe 4 Septembrie 2008 20:46 |
||
---|---|---|
Am dulceturi de toate felurile si chiar gem de prune dar de anul trecut, anul asta chiar nu am facut nimic de prune.....eu compoturi fac multe....astea se consuma mai bine la mine in casa... | ||
Postat pe 4 Septembrie 2008 20:48 |
||
am savurat pozele tale de la nunta din tg. jiu,sunt misto.......vin si io la cafenea peste vreo o ora poate mai gasesc pe cineva | ||
|
||
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:29 |
||
oviiiiiiiii ce faci esti la lucru ??????????????s-au esti la somnic??????????????? e cineva paci ??????????????????? | ||
Postat pe 4 Septembrie 2008 22:41 |
||
GOOD la toata lumea am sters cu mopu am spalat cescutele ma duc si eu la somnicca vad ca sforaie toata lumea pupici sa dormiti bine | ||
Postat pe 4 Septembrie 2008 23:40 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-04 22:41:59 oviiiiiiiii ce faci esti la lucru ??????????????s-au esti la somnic??????????????? e cineva paci ??????????????????? melica...sunt la munca...mamica... si...vad ca...ati fujit toti...de prin cafenea... iar eu...uite vreau sa vb cu cineva p`aci...si...n-am cu cine... |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 00:44 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-04 20:46:35Hmmmmmmmmmmmmm....iti dau eu ceva mai bun:* oooooooffffffffff.........sa stii ca-mi porti...pacatu`... la ce pofte mi-ai starnit...cu ..chisalitza ta... poate...faci cumva...sa ajunga si la mine...ceva ...bun...de pe la tine... sa vezi tu...ce-ti starnesc yo....bine ...bine.... |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 00:49 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-04 09:30:52daca faci salata revin sa o mananc toataaaaaaaaaa ce sa mai fac salata...ca...ma spart Cryle cu...chisalitza ei... nu vezi ca...numa-n pofte...ma tine? da...am eu grija de ea... iar salata...pe bune...cand fac...acum...te invit...daca ti-o place... |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 00:51 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-04 20:48:04Am dulceturi de toate felurile si chiar gem de prune dar de anul trecut, anul asta chiar nu am facut nimic de prune.....eu compoturi fac multe....astea se consuma mai bine la mine in casa... poi...si...daca se consuma...yo...de ce nu pot...sa ajung la ele? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 00:52 |
||
yuhuu ce de bunatati se gatesac prin cafenea!CRYLE esti grupa mare cu gemuriile si chisalitza si alte dulceturi fa-mi si mie te rog si pune un colet pana in spania iti trimit eu bani de prune si alte chestii Ca eu una nici daca as vrea nu as avea timp sa fac!Esti o mamica model daca faci de toate cred ca ai copii super fericiti au acolo de toate in camara!NU MA INFIEZI SI PE MINE TE ROG Ovi tie servici usor iarasi!Am ajuns prea tarziu se pare nu mai bea nimeni cafea la ora asta asa ca optez pentru un suc de lamaie!PUPICI LA TOATA LUMEA SI SA NE VEDEM CU BINE IN CAFENEA! | ||
mauinboots Postat pe 5 Septembrie 2008 01:36 |
||
fumez in noaptea asta pentru toata cafeneaua!!DE SINGURATATE | ||
mauinboots Postat pe 5 Septembrie 2008 01:38 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-05 01:38:20 fumez in noaptea asta pentru toata cafeneaua!!DE SINGURATATE da....pupicii aia...odata.... si...hai la o cana de ceai...si... |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 01:44 |
||
'neatzaaaaaaaaaaaaa! cucu, cucu! hai la lucru! dar nu inainte de a pune de cafea...........la ibric, la filtru, la expresor, ba facem chiar si o stacana de ness pentru cei ce sunt mai grabiti. pentru cei cu probleme, un suc de fructe si ceaaaaaaaaaaaaaai....mult ceai verde si de lamaie adevarata, de sicilia...verde... io am de lucru de innebunesc, probleme nenumarate...mai trec pe aici la cate o tigareeeeeeeeeeee! |
||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 07:33 |
||
mauinboots.....esti de-o varsta cu fiica-meaaaaaaaaaa....cea mare, hai pana la constanta sa-ti pun si tie in traista ceva dulcicuri ca asa fac si cu ea, dragele de voi nu mai aveti timp nici sa respirati, nici sa va bucurati de tinerete, caci cu atata munca nici nu mai stiti cum va cheama | ||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 07:37 |
||
buna dimineata lume, un pic de miscare ca mi-au intepenit oasele,.,.,.Nebunica nu mi-ai spus ca e inca fierbinte cafeaua,m-am cam ars la limba | ||
Postat pe 5 Septembrie 2008 08:11 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-05 08:11:28buna dimineata lume, un pic de miscare ca mi-au intepenit oasele,.,.,.Nebunica nu mi-ai spus ca e inca fierbinte cafeaua,m-am cam ars la limba baga pipa in gura si mai ia si un strop de suc...sa te dregi |
||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 08:22 |
||
ieee suc ce bine pica pe limba mea arsa | ||
Postat pe 5 Septembrie 2008 08:26 |
||
EU L-AM CUNOSCUT PE ACTUALUL MEU PRIETEN PE NET SI LA FEL CA SI TINE LA INCEPUT AM FOST PRIETENI VIRTUALI APOI NE-AM VAZUT IN REALITATE SI ABIA PESTE VREO LUNA AM INAINTAT IN RELATIE. NU SE POATE SPUNE CA PE NET OAMENII SE ASCUND SAU CEVA DE GENU DOAR CA NU VEI REUSI SA-I VEZI O ANUMITA REACTIE INTR-UN ANUME MOMENT. EU ASTA AM CAUTAT LA PRIETENUL MEU CEI DREPT NICI NU A INCERCAT SA MA IMPRESIONEZE, SPUNE DOAR CEEA CE ARE DE SPUS. INSA DACA E SA TE INTALNESTI CU EL IN REALITATE TREBUIE SA TE PREGatesti SI PENTRU EVENTUALELE DEFECTE SI PROST OBICEIURI... | ||
oana86marlena Postat pe 5 Septembrie 2008 09:41 |
||
Buna de dimineatza......chiar dak e ....buna ziua.... Imi pusei cafea....buna, rau de tot..... Ovi.....ne cam jucam cu poftele..... Nu inteleg cui ii scrie...OANA?????????????? Mai vb....am ceva treaba....va pup pe toti..... |
||
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:01 |
||
oanaaaaaaaaaaaaaaaaa, esti indragostitaaaaaaaaaaaaaaa aici e o cafeneaaaaaaaaaaa, dar daca vrei poti povesti sau e poti impartasi din problemele tale. | ||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 11:36 |
||
Lolitaaaaaaaaaaaaa.....te iubesc, esti chiar bestiala cu comentariile la poze.....ma facusi sa rad cu pofta, nu vazusem detaliile cum le vezi tu..... Pana la urma .....cui ii povestea Oana?????????.....nu ne scoate din ceatza???????? |
||
Postat pe 5 Septembrie 2008 13:58 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-05 13:58:07Lolitaaaaaaaaaaaaa.....te iubesc, esti chiar bestiala cu comentariile la poze.....ma facusi sa rad cu pofta, nu vazusem detaliile cum le vezi tu..... sunt cam cusurgioaicaaaaaaaaaa iar oana cred ca a gresit topicul...o fi furat-o peisajul din cafenea... |
||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 14:33 |
||
hAI CA AM RAS AZI :))OANA A fost tare nu stiu de unde si cum a intrat ea in cafenea:))Nebuna MULUTMESC MULT DE TOT O SA TREC PRIN CTA IN IARNA SPER SA AJUNG si eu prin tara ca mi-e taree dor!!!!Cryle ti-am vazut si eu pozele de la nunta super frumusica erai si apropo ai un Smecher de milioane sati traiasca Ovi pupicii aia io -i dau da nu stiu nu ajung la tine nu stiu ce se intampla o fi netu asta de vina !Un ceai chiar as bea azi da unu verde ca detoxifiaza organismul!!!PUPICI LA TOATA LUMEA SI O ZI CAT MAI FRUMOASA! | ||
mauinboots Postat pe 5 Septembrie 2008 15:14 |
||
feteloooooooooooooooor....vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 15:26 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-05 15:14:19 hAI CA AM RAS AZI :))OANA A fost tare nu stiu de unde si cum a intrat ea in cafenea:))Nebuna MULUTMESC MULT DE TOT O SA TREC PRIN CTA IN IARNA SPER SA AJUNG si eu prin tara ca mi-e taree dor!!!!Cryle ti-am vazut si eu pozele de la nunta super frumusica erai si apropo ai un Smecher de milioane sati traiasca Ovi pupicii aia io -i dau da nu stiu nu ajung la tine nu stiu ce se intampla o fi netu asta de vina !Un ceai chiar as bea azi da unu verde ca detoxifiaza organismul!!!PUPICI LA TOATA LUMEA SI O ZI CAT MAI FRUMOASA! o sa-ti dau id-ul meu de mess pe privat |
||
nebuna Postat pe 5 Septembrie 2008 15:26 |
||
buna la toata lumea e cineva aci????????????beau o bere rece apoi merg la sala sa aranjam ultimele detalii ca doara maine e nuntaaaaaaaaaaaa ......bere din partea mea la toata lumea------------------------------pt cine nu bea bere limonada | ||
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:31 |
||
De la: oana86marlena, la data 2008-09-05 09:41:35EU L-AM CUNOSCUT PE ACTUALUL MEU PRIETEN PE NET SI LA FEL CA SI TINE LA INCEPUT AM FOST PRIETENI VIRTUALI APOI NE-AM VAZUT IN REALITATE SI ABIA PESTE VREO LUNA AM INAINTAT IN RELATIE. NU SE POATE SPUNE CA PE NET OAMENII SE ASCUND SAU CEVA DE GENU DOAR CA NU VEI REUSI SA-I VEZI O ANUMITA REACTIE INTR-UN ANUME MOMENT. EU ASTA AM CAUTAT LA PRIETENUL MEU CEI DREPT NICI NU A INCERCAT SA MA IMPRESIONEZE, SPUNE DOAR CEEA CE ARE DE SPUS. INSA DACA E SA TE INTALNESTI CU EL IN REALITATE TREBUIE SA TE PREGatesti SI PENTRU EVENTUALELE DEFECTE SI PROST OBICEIURI... oana...despre ce e vb? aici...subiectele...sant cu totul altele...cred ca ai gresit...ceva...deci...ori lamuresti...ori...scrii unde trebuie... chiar pica...ca nuca-n perete...subiectul tau...chiar daca intentia ta a fost bua...insa...nu unde trebuia!! fa si tu...putina lumina...si...mai ales..cu cine comentezi...acest subiect? dragilor...cu cine comenteaza fata asta ? de ce tineti sectret? |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:48 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-05 10:01:11Buna de dimineatza......chiar dak e ....buna ziua.... Cryle...despre bunatatile din camara ta era vb...sa nu se inteleaga altceva... si acum...imi plua in gura dupa...chisalitza ta... asa ca...despre asta era vb...n-as vrea sa inteleaga lumea altceva.. |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:55 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-05 15:14:19 hAI CA AM RAS AZI :))OANA A fost tare nu stiu de unde si cum a intrat ea in cafenea:))Nebuna MULUTMESC MULT DE TOT O SA TREC PRIN CTA IN IARNA SPER SA AJUNG si eu prin tara ca mi-e taree dor!!!!Cryle ti-am vazut si eu pozele de la nunta super frumusica erai si apropo ai un Smecher de milioane sati traiasca Ovi pupicii aia io -i dau da nu stiu nu ajung la tine nu stiu ce se intampla o fi netu asta de vina !Un ceai chiar as bea azi da unu verde ca detoxifiaza organismul!!!PUPICI LA TOATA LUMEA SI O ZI CAT MAI FRUMOASA! hai si tu...p`acasa...sa vezi ce bine e... poate...daca ai timp...dai examenul aici...si...scapi... si...repara netu` ala...sa ajunga... |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:56 |
||
WAAAAAAAAA....Ovi ce ai????.... Crezi ca ar interpreta lumea altceva?...nu se vede destul de bine ce scriem????....nu tu ai inceput cu salata de fructe si cu...frisca...eu am spus destul de clar ca sunt pofticioasa si nu numai la mancaruri deosebite, imi place sa gatesc bine si la fel imi place sa mananc bine, chiar dak putin dar atat cat sa-mi fac pofta.....si la servici ma innebunesc toti ca eu doar ii intarat...si atat...ca eu doar gust dar trebuie sa....gust sa-mi fac pofta..... Sincer...chiar nu-mi pasa ce crede lumea, ma stiu cum sunt si atat e suficient, nu mananc de la nimeni si nu dau socoteala nimanui, ce mananc si cand ..... Multam pt aprecierile facute referitoare la poze..... |
||
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
|
||
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural