Cafenea virtuala

De la: CRYLE, la data 2008-09-05 17:16:38WAAAAAAAAA....Ovi ce ai????....
Crezi ca ar interpreta lumea altceva?...nu se vede destul de bine ce scriem????....nu tu ai inceput cu salata de fructe si cu...frisca...eu am spus destul de clar ca sunt pofticioasa si nu numai la mancaruri deosebite, imi place sa gatesc bine si la fel imi place sa mananc bine, chiar dak putin dar atat cat sa-mi fac pofta.....si la servici ma innebunesc toti ca eu doar ii intarat...si atat...ca eu doar gust dar trebuie sa....gust sa-mi fac pofta.....
Sincer...chiar nu-mi pasa ce crede lumea, ma stiu cum sunt si atat e suficient, nu mananc de la nimeni si nu dau socoteala nimanui, ce mananc si cand .....
Multam pt aprecierile facute referitoare la poze.....

am vrut sa nu intleaga nimeni altceva...si nici sa interpreteze....
iar in ce priveste poftele..avand in vedere ca eu n-am restrictii...si...nici pb cu asimilarea...imi cam satisfac poftele...
totusi..cred ca nu era frumos sa las loc la interpretari si apoi sa se spuna despre mine ca...cine mai stie ce...
dar...tot as da iama prin camara ta....putin...asa...cand esti plecata...
ovidiu42
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:32
F bine ca puseram la punct situatia cu poftele.....cat despre camara mea poti lua ce vrei, bine..... mai putin dulceatza de visine ca-mi place mie si de gutui...compotul de piersici....in rest poti lua ce-ti pofteste sufletul.....
Iar despre faptul ca ar intelege lumea altceva.....vad ca tu lasi impresia asta, nu am vazut sa fi scris cineva.....ceva de genul....

Nu-mi amintesc sa-ti fi facut avansuri.....

Va pup pe toti si week-end placut tuturor....ne mai vedem pe aici....

Postat pe 5 Septembrie 2008 18:21
Si inca ceva.....

CINE SE SCUZA.....SE ACUZA.

Asa ca ai grija sa nu cadem in extrema cealalta....

Postat pe 5 Septembrie 2008 18:22
De la: CRYLE, la data 2008-09-05 18:21:40F bine ca puseram la punct situatia cu poftele.....cat despre camara mea poti lua ce vrei, bine..... mai putin dulceatza de visine ca-mi place mie si de gutui...compotul de piersici....in rest poti lua ce-ti pofteste sufletul.....
Iar despre faptul ca ar intelege lumea altceva.....vad ca tu lasi impresia asta, nu am vazut sa fi scris cineva.....ceva de genul....

Nu-mi amintesc sa-ti fi facut avansuri.....

Va pup pe toti si week-end placut tuturor....ne mai vedem pe aici....

pai tu...crezi ca...daca apuc sa intru acolo...ma mai da cineva afara...pana...nu decimez...tot?
iar in ce priveste...corecturile facute...le-am facut sa nu pot fi acuzat ca...as fi ....insinuant!!!
lumea e asa cum e...si...n-ar fi frumos...
deci...hai sa trecem peste...si...sa nu dam nastere la...interpretari!!
ar fi pacat pt ca...suntem intre...prieteni...cred eu...si...e bine ca lucrurile sa fie ...clare...
faptul ca eu sunt aici...nu se datoreaza vreunui impuls...ascuns...
si...daca imi place sa vb cu lumea...n-as vrea sa fiu perceput aiurea...
mi-e jena ca...a trebuit sa scriu toate astea...dar...tu mi-ai deschis...oarecum...arealul...si...trebuia sa clarific...
oricum...daca as intra prin camara ta...ai vedea tu ce pagube ai avea...
mai ales ca...ce spuneai ca-ti place tie...n-ar scapa...sigur!!!
ovidiu42
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:44
OF, OF.....
Nu cred ca stii de ce sunt in stare.....asa ca nu atenta la ceea ce-mi place mie....

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:21
De la: CRYLE, la data 2008-09-05 22:21:12OF, OF.....
Nu cred ca stii de ce sunt in stare.....asa ca nu atenta la ceea ce-mi place mie....

hmmmmmmmmm!!!!!!!!!
poi...daca-mi place si mie...de ce nu?
ovidiu42
Postat pe 5 Septembrie 2008 23:26
Asa CRYLE FII DURA IMI PLACE:))ACU O SA ZICA OVI CA MA DAU EU LA TINE SI EL SCAPA DE BELEUA IN CARE SE BAGA SINGUR am ras pe zi am mai ras si acum noaptea cu discutiile dintre voi doi!Super camara ta vreau si eu o vizita si promit sa nu ti iau de visine nimica mie daca mi dai un borcan de gem de prune de ala super bun sunt fericita,imi ajunge o luna cred nu ma omor asa dupa dulciuri da astea de casa s bune rau
mauinboots
Postat pe 6 Septembrie 2008 01:41
chiar nu e nimeni in seara asta in cafenea beau un energizant aici singura si nu am cu cine s ama incing la barfesi la o tigara sau mai multe pupiciii !!!A OVI APROPO NETU MEU MERGE BINE sI acasa as vrea s aajung cat de repede pot da nu depinde doar de mine!
mauinboots
Postat pe 6 Septembrie 2008 01:43
De la: mauinboots, la data 2008-09-06 01:41:38 Asa CRYLE FII DURA IMI PLACE:))ACU O SA ZICA OVI CA MA DAU EU LA TINE SI EL SCAPA DE BELEUA IN CARE SE BAGA SINGUR am ras pe zi am mai ras si acum noaptea cu discutiile dintre voi doi!Super camara ta vreau si eu o vizita si promit sa nu ti iau de visine nimica mie daca mi dai un borcan de gem de prune de ala super bun sunt fericita,imi ajunge o luna cred nu ma omor asa dupa dulciuri da astea de casa s bune rau

asa....asa....scapa-ma si pe mine....

da`...cea de visine si...caise...piersici...si...cam tot ce gasesc pe acolo...nu ...SCAPAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
SI...HAI LA O TIGARA...ca...pupicii aia...vad ca ...nu prea ajung...
cine stie...unde i-ai trimis tu....
asa ca...te asteptam acasa...sa bem o cafea...sau un vin fiert...de craciun...ca...in cafenea...daca rezista...se mai schimba meniul...asa ca....
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 01:58
De la: mauinboots, la data 2008-09-06 01:43:30 chiar nu e nimeni in seara asta in cafenea beau un energizant aici singura si nu am cu cine s ama incing la barfesi la o tigara sau mai multe pupiciii !!!A OVI APROPO NETU MEU MERGE BINE sI acasa as vrea s aajung cat de repede pot da nu depinde doar de mine!

hai la tigara...si...daca ai timp...si la o barfa!!
vii?...si...chiar suntem singuri?
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 02:00
neataaaa luuuuuuuuumept. toata lumea,stau si io aci vreo o ora daca e cineva sa trag si io o tigare????

Postat pe 6 Septembrie 2008 07:05
De la: melimeli, la data 2008-09-06 07:05:40neataaaa luuuuuuuuumept. toata lumea,stau si io aci vreo o ora daca e cineva sa trag si io o tigare????
...
melica...hai sa ne afumam...putin...
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 07:26
un weekend placut tuturor

Postat pe 6 Septembrie 2008 07:36
ieeee oviii esti in cafenea nu te-am vazut ,cred ca ai stat ascuns

Postat pe 6 Septembrie 2008 07:37
mai stau si cu tine un pic ,n-am mai stat la povesti demultcafeluta e servita

Postat pe 6 Septembrie 2008 07:38
De la: melimeli, la data 2008-09-06 07:36:18un weekend placut tuturor

sa fie...pentru...toata cafeneaua...ca vad ca...prea se subtiaza...
dar...cine stie?...poate ca ...lumea...se plictiseste sa intre mereu...in aceeasi locatie...
mai vrea si altceva...ca...deh!!!...asa e omu!!!!
si...cine mai stie cum va fi?
oricum...o zi placuta...cu...ce vreti voi....
eu...merg la somnik...ca...noptile albe...sant frumoase...dar...nu la serviciu!!! ...deci...ne auzim...dupa ...weekend!!!
fitzi fericite...si...aveti grija de voi...
(asta pt ca...sunt ...singurel pe aici...si...ma staduiesc sa socializez si eu... ...oi reusi...n-oi reusi...cine mai stie?
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 07:40
De la: melimeli, la data 2008-09-06 07:38:31 mai stau si cu tine un pic ,n-am mai stat la povesti demultcafeluta e servita

...asa...sa mearga...cafelutza!!!
tzigarea...cred ca ...merge oricum...
ce faci tu....melica?
mainala...foc...
care sa fie...cauza?
copii...mici...n-ai...deci...care?
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 07:42
oviidel imi pare rau ca te-am lasat balta s-a luat curentul,acum am intrat sa va spun ca va pastrez tort de frisca cu fr. de padure de la nunta tie si la Cryle ca doara voi sunteti pofticiosi,pupici tuturor OFFFFFF, SA INCEAPA PREGATEALA mirele adica fratele sotului va pleca de la noi de acasa asa ca pupici si ma duc sa pun tara la cale

Postat pe 6 Septembrie 2008 08:40
De la: melimeli, la data 2008-09-06 08:40:34oviidel imi pare rau ca te-am lasat balta s-a luat curentul,acum am intrat sa va spun ca va pastrez tort de frisca cu fr. de padure de la nunta tie si la Cryle ca doara voi sunteti pofticiosi,pupici tuturor OFFFFFF, SA INCEAPA PREGATEALA mirele adica fratele sotului va pleca de la noi de acasa asa ca pupici si ma duc sa pun tara la cale

haloooooooooooooo!!!!!!!!..........vreau tort...vreau tort....(doar eu...fara Cryle... ...am sa-i opresc...stai fara grija!!!)...
dar...vreau sa vad si...poze...
sa vad obiceiuri...ca...tare mi-e dor de ...asa ceva...
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 08:48
ti se va indeplini dorinta o sa pun multe poze da probabil luni dimineata,acum chiar las netu ca altfel ramane treaba nefacuta si io cu bigudiurile pe cap

Postat pe 6 Septembrie 2008 09:15
yee nunta MELIMELI ce frumoss ia-ma si pe mine la nunta ca eu nu am vazut niciodata o nunta traditionala asa pe cuvant,am fost la doua nunti in toata viata mea dar una era restransa si cealalta moderna asa ca nunta romaneasca adevarata nu am apucat sa o vad niciodata si tare rau imi pare!Ovi hai cu tigara aia o data!!!!Abia astept sa vin de craciun acasa ufffff nu mai pot aici mor!Cat despre examen in tara Ovi NU AM MAMA CUM SA-L DAU ca am rezidenta aici si nu e voie cica!Declari pe proprie raspundere ca nu ai rezidenta in alta parte iar daca ai te halesc:P
AZI NU FAC CAFEA DAU ENERGIZANTE LA TOATA LUMEA!!!!CA SI EU AM NEVOIE DE UNUL RAU DE TOT! PUPICI DULCI!!!!
Cryle sper sa revii cat mai repede in cafenea!
mauinboots
Postat pe 6 Septembrie 2008 15:38
De la: mauinboots, la data 2008-09-06 15:38:15 yee nunta MELIMELI ce frumoss ia-ma si pe mine la nunta ca eu nu am vazut niciodata o nunta traditionala asa pe cuvant,am fost la doua nunti in toata viata mea dar una era restransa si cealalta moderna asa ca nunta romaneasca adevarata nu am apucat sa o vad niciodata si tare rau imi pare!Ovi hai cu tigara aia o data!!!!Abia astept sa vin de craciun acasa ufffff nu mai pot aici mor!Cat despre examen in tara Ovi NU AM MAMA CUM SA-L DAU ca am rezidenta aici si nu e voie cica!Declari pe proprie raspundere ca nu ai rezidenta in alta parte iar daca ai te halesc:P
AZI NU FAC CAFEA DAU ENERGIZANTE LA TOATA LUMEA!!!!CA SI EU AM NEVOIE DE UNUL RAU DE TOT! PUPICI DULCI!!!!
Cryle sper sa revii cat mai repede in cafenea!

cum adica...sa nu poti...ca ai rezidentza in alta parte?
nu esti cetatean roman?
nu e nici o pb...asa ca...nu vb prostii!!!
trebuie doar...timp...sa poti da examenul...
dar...nu cred ca poti avea atata timp...pt a sta in tara si...sa mai dai si examen...
deci...alta e pb...
ovidiu42
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:26
ALOOOOOOOOOOO.....
MAI E CINEVA???????

VB CINE CU MINE?

Postat pe 6 Septembrie 2008 21:53
Ca sa fim de la inceput ok...din punct de vedere al poftelor.....
Ovi, eu vreau doar fructele.....frisca ti-o las tie, nu ma dau in vant dupa frisca.....si nici dupa tort...mie imi place doar tortul....cu crema...AMANDINA...

Postat pe 6 Septembrie 2008 21:55
Meliiiiiiii...iu, iu, iu.....distractie frumoasa si bani sa iasa la nunta sa fie toata lumea multumita.....
Maui...nush cum sa-ti zic ca ai un nik....
Eu sunt..ILEANA , pt toata lumea.....asa ca zi-mi si tu un nume chiar dak nu e real sa stiu cum sa-ti zic ca poate-ti pocesc nik-ul....ti-as trimite si dulceatza si compot dar e mai greu cu transportul...imi dai adresa si platesti tu transportul la destinatie...sincer....nu vreau nik la schimb:*, iti dau ca vreau nu pt a astepta ceva in schimb....
Lolo nu prea se vede...ocupata k toti de altfel....
Nu o mai vad de multa vreme pe...Angelina noastra...a luat restantza???
Lori?????...ce mai stiti de ea????...este ok????
Bebela e in post....
Lauraaaaaa....o bere ceva, Celine Dion?????
Cristinica??????...ocupata cu pomeni????...vreau colivaaaaaa....sa speram ca are si ocupatii mai placute nu numai necazuri....
Nu vreau sa uit pe nimeni, dar stiu ca nu strigai tot catalogul...asta e...varsta, mai uita baba....

Postat pe 6 Septembrie 2008 22:33
Uitasem...Oana ne-a scos din ceatza???????
Nu a mai intrat in cafenea?????

CHIAR NU E NIMENI?????

Postat pe 6 Septembrie 2008 22:36
buna la toti..
nu stiu daca mai este cineva...

as vrea sa beau un vinnnnnnnnnnn
cafea maine dimineata
pupici
acinom75
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:09
Hmmmmmmmmmm......
Un vin bun???????.....rosu sa fie??????

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:02
YUHUUU ILEANA m-ai salvat iti dau eu adresaa oricum pachetul se plateste la destinatie mereu:)cel putin alea care mi le pune sormea din cta!Andreea ma numesc daca nu poti sa mi spui pe nik mauinboots:P!!!Da tot nu pot eu sa ti dau nimica la schimb asa sa primesc moca ceva ma simt prost Asa ca-mi spui tu ce ti-ai dori sa papi din Spania si-ti trimit Hai la o tigara si o un Heineken!
Ovi mai sa stii ca faza aia e adevarata cu rezidenta uite sormea a facut scoala de soferi si innainte sa dea examenul i-a spus poolitistul ca daca are rezidenta in alta tara tre sa declare pe proprrie raspundere,de timp si de alte chestii nu ar fi problema doar ca na acuma am facut si scoala aici si asta e am sa dau aici ce sa fac am sa incerc pana iau!Limba nu-mi pune problem,probleme imi pune insa timpul ca nu am timp sa invat atat cat trebuie!
PUPICI SI HAI SA FUMAM
mauinboots
Postat pe 7 Septembrie 2008 05:16
De cand nu am mai facut eu cafeaua???????
Un ceaun mareeeeee pt toata lumea si opresc la toti, fac si limonada buna si o pun la rece.....numai sa aiba cine sa o bea si cafeaua si limonada....
Gata.....trezirea, hai la cafea si la tigare.....
Andreea ma bucur de cunostintza, ok...sa fie totul bine iti trm , imi lasi pe privat adresa si chiar iti trm, si dak vrei sa-mi trm ceva sa nu zici ca primesti moca.....tot dulciuri imi trm si tu....o cutie de...FERRERO ROCHE...MON CHERY FRRERO....cu cirese:))...
Nu ca nu as gasi si aici, dar stii tu e mai bun de la altul....
Fostii mei cumnati sunt plecati de multi ani...in portugalia si stiu cum se trimit pachete, asa ca nu e asta o problema.....

Postat pe 7 Septembrie 2008 07:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
alina 29 De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Setari Cookie-uri