Cafenea virtuala

io sunt aici si va astept....cu cafeluta facuta de bebelusa, cu sucul facut impreuna cu ovidiu si vedem noi ce mai facem....barbatul meu a adus floricele...si acu deschide geamul sa intre miros proaspat de iarba tunsa.........mmmmmmmmmmm
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 09:58
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 09:47:35Neatzaaaaaaaaaaaaa......buna cafea facu bebela noastra.
Nu conteaza ca apari mai rarutz in poze, important e ca te-ai distrat si ca a fost frumos.....
Incepem sa ne adunam in cafenea?????????...sau mi se pare mie ca se cam termina vacantaza???????
Si mai terminati cu insinuarile.....suntem amici si nu e bine sa ne judecam asa....sa ne cantarim de 10 ori cuvintele si sa analizam fraza ca de domne sa nu interpreteze......de ce-ti e frica nu scapi...asa ca hai sa fim noi pana la capat asa cum suntem....ce rost are cenzura aici???????....
Si dak zice cineva ceva .....cui ii pasa??????????... nu avem de unde sti pe ce ton o spune...scrisul nu are nici ton si nici gesturi insinuante ....
Ma oboseste faza cu..."" sa nu interpreteze...""...

ia si tu o pauza...si...te relaxeaza cu noi aici...
ce vrei...chiar nu-mi place sa se interpreteze...pt ca...sunt cam ...singurel pe aici...
deci...n-am sa mai fac precizarea asta...
hai...la cafenea...ca...mai trece somnu`...
ovidiu42
Postat pe 8 Septembrie 2008 09:58
Ovi probabil pt ca e singurul baiat din cafenea, e complexat...fiind atatea fete....

Postat pe 8 Septembrie 2008 10:09
heeeeeeeeeeeeeeia, iata ca iese soareleeeeeeeee
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:20
Lolita ce faci matalutza???????/

Postat pe 8 Septembrie 2008 10:29
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 10:09:02Ovi probabil pt ca e singurul baiat din cafenea, e complexat...fiind atatea fete....

ovidiu42
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:35
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 10:29:59Lolita ce faci matalutza???????/

sa spun ca mi-am revenit! si trebuie sa ma gandesc cum s-o dau cotita sa plec de la acest serviciu...care ma cam termina.
nu pot nici sa-l las cu c..u'n balta pe patron, dar nici sa-mi distrug sanatatea, asa ca trebuie sa gasesc o solutie....contract de colaborare...o chestie di asta..
mai vorbim pe mess amanunte!
caut proiectanti in constructii pentru solutii optime de izolare a cladirilor.
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:52
De la: ovidiu42, la data 2008-09-08 10:35:24
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 10:09:02Ovi probabil pt ca e singurul baiat din cafenea, e complexat...fiind atatea fete....

ovidelu' nu te rusina, ne esti tare drag la toate.... fara interpretari aiuristice....ca nu e cazu'
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:53
De la: nebuna, la data 2008-09-08 10:53:54
De la: ovidiu42, la data 2008-09-08 10:35:24

ovidelu' nu te rusina, ne esti tare drag la toate.... fara interpretari aiuristice....ca nu e cazu'

ok!!...ok!!!
cine citeste p`aci...zice ...uite-l si pe...fustangiu` asta...singurel printre...
dar...noi sti cum stau lucrurile...si... ok...
mai vine cineva...la cafea?
ovidiu42
Postat pe 8 Septembrie 2008 11:03
SA TRAITI CU NUMELE TOTI CEI CARE PURTATI NUMELE DE MARIA, MARIAN, SA FITI SANATOSI!

Postat pe 8 Septembrie 2008 11:04
De la: tnsanamaria, la data 2008-09-08 11:04:01SA TRAITI CU NUMELE TOTI CEI CARE PURTATI NUMELE DE MARIA, MARIAN, SA FITI SANATOSI!

asa sa fie...sa traiasca toate marile, marianele, marianii...si pe deasupra tu, care esti anamaria, caci maine este si sfanta ana...asa ca hai sa bem o sampaie...stati sa aduc fursecurile....
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:20
Dragostea.......
Inteligentza fara dragoste...te face pervers.
Justitia fara dragoste...te face implacabil.
Diplomatia fara dragoste...te face ipocrit.
Succesul fara dragoste...te face arogant.
Bogatia fara dragoste...te face avar.
Supunerea fara dragoste...te face servil.
Saracia fara dragoste...te face orgolios.
Frumustea fara dragoste...te face ridicol.
Autoritatea fara dragoste...te face tiran.
Munk fara dragoste...te face sclav.
Simplitatea fara dragoste...isi pierde valoarea.
Vorbele fara dragoste...te fac introvertit.
Legea fara dragoste...te supune.
Politica fara dragoste...te face egoist.
Credintza fara dragoste...te face fanatic.
Crucea fara dragoste...reprezinta tortura.
VIATZA FARA DRAGOSTE...ISI PIERDE SENSUL !!!

CONCLUZIA ......FIECARE POATE AVEA PROPRIA LUI CONCLUZIE.....
Totusi hai sa lasam dragostea sa ne fie alaturi in cafenea....

Postat pe 8 Septembrie 2008 12:31
asa este cryle....stau cu cafeaua in fata, fumez o tigare si gandesc ca ar trebui sa ma rup de tot ce este lipsit de sentiment.
ma ingrozeste faptul ca din ce in ce mai multi oameni calca pe cadavre...pentru mai multi bani pe care nu stiu sa-i foloseasca...sau ii folosesc pentru a arata celor din jur cat de bogati si "importanti" sunt...mi-e greatza sa-i mai privesc!
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:51
De la: nebuna, la data 2008-09-08 12:51:04asa este cryle....stau cu cafeaua in fata, fumez o tigare si gandesc ca ar trebui sa ma rup de tot ce este lipsit de sentiment.
ma ingrozeste faptul ca din ce in ce mai multi oameni calca pe cadavre...pentru mai multi bani pe care nu stiu sa-i foloseasca...sau ii folosesc pentru a arata celor din jur cat de bogati si "importanti" sunt...mi-e greatza sa-i mai privesc!

si totusi...asa este...asta e lumea in care traim...cu bune si...rele...
pt multi...nu conteaza decat...sa aibe cat mai multi..si...sa si arate asta...de cate ori poate...ostentativ...si...cat mai pregnant!!!
pacat ca e asa...dar...e greu sa schimbam noi...ceva in asta!
ovidiu42
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:56
De la: ovidiu42, la data 2008-09-08 12:56:20
De la: nebuna, la data 2008-09-08 12:51:04asa este cryle....stau cu cafeaua in fata, fumez o tigare si gandesc ca ar trebui sa ma rup de tot ce este lipsit de sentiment.

si totusi...asa este...asta e lumea in care traim...cu bune si...rele...
pt multi...nu conteaza decat...sa aibe cat mai multi..si...sa si arate asta...de cate ori poate...ostentativ...si...cat mai pregnant!!!
pacat ca e asa...dar...e greu sa schimbam noi...ceva in asta!

ar trebui sa incercam...
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:58
ziua buna la toata lumea citesc si io paci si ma apuc sa pun poze de la nunta

Postat pe 8 Septembrie 2008 13:23
Meliiiiiiiiiii.....abia astept sa vad poze....si inca ceva, in week-end am fost la curteeeee....2 zile in care m-am bucurat de aer curat si de multa liniste.....binenteles ca am muncit.....dar a fost absolut super....
Voi stiti ca eu de 6 ani nu am mai fost la cules de porumbi??????
Am fost sambata....si chiar mi-a placut enorm.....

Postat pe 8 Septembrie 2008 13:39
am pus pozeeeeeeee si trag o pipa cu o gura de cafeluta de la Cryle

Postat pe 8 Septembrie 2008 15:16
De la: ovidiu42, la data 2008-09-08 08:51:29
De la: bebelusa, la data 2008-09-08 08:43:38ovi draga eu am lipsit motivat si oi mai lipsi pina saptamina viitoare cind voi aparea din nou pe ecran asa ca nu ma trageti de urechi ca nu vreau sa arat pe urma ca o camila de pe acilea

stiu care e motivul lipsei tale...
deci...nu de tine era vb...
iar despre camile...apropo`s...ai si tu...cateva?
ovi draga ar fi bine sa am citeva camile din astea m-as imbogatii pe bune

Postat pe 8 Septembrie 2008 15:37
am luat o pauza de fum(tigare)ca nu degeaba mi-am pus poza asta la avatar ca mi-se potriveste al naibi de bine pt ca acum gatesc mincare egypteana asa ca baga-i capul in cafenea si venii sa fumez cine vine la fumatoare va astept sa ne intoxicam un pic

Postat pe 8 Septembrie 2008 15:41
heeeeeeeeeeeeei, mancare egipteanaaaaaaaaaaaa, mmmmmmmmmm
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 15:47
piuuuuuuuuuuuuuuuu firar el de net ce conectie offfffffffffff cind intra-i sa vad pozele lui melimeli hoppppppppppppp cazu netul sint superrrrrrrrrrrrrrrr pozele melimeli si mireasa a fost superba,ce n-am da sa mai fiu si eu mireasa eheeeeeeeeeeeeeeee

Postat pe 8 Septembrie 2008 15:57
De la: nebuna, la data 2008-09-08 15:47:55heeeeeeeeeeeeei, mancare egipteanaaaaaaaaaaaa, mmmmmmmmmm
lolooooooooooooo iti plac mincarurile arabesti pai de ce nu spui soro asa cind vin acasa i-a sa vezi ce surptiza iti face fata nu ma laud dar chiar imi reusesc destul de bine sa stii ca la araboaice deeeeeeeeeeee sint atitia ani de cind gatesc numai stilul arabesc ca sint multe mincaruri de ale noastre zau ca nu mai stiu cum sa le fac

Postat pe 8 Septembrie 2008 16:01
De la: bebelusa, la data 2008-09-08 16:01:22
De la: nebuna, la data 2008-09-08 15:47:55heeeeeeeeeeeeei, mancare egipteanaaaaaaaaaaaa, mmmmmmmmmm
lolooooooooooooo iti plac mincarurile arabesti pai de ce nu spui soro asa cind vin acasa i-a sa vezi ce surptiza iti face fata nu ma laud dar chiar imi reusesc destul de bine sa stii ca la araboaice deeeeeeeeeeee sint atitia ani de cind gatesc numai stilul arabesc ca sint multe mincaruri de ale noastre zau ca nu mai stiu cum sa le fac

te invatam noi....hai ca ne gandim...barbatul meu in libia i-a invatat pe aia sa faca stufat de miel
nebuna
Postat pe 8 Septembrie 2008 16:13
loloooooooooo zi-mi orice fel de mincare romaneasca dar numai de miel sa nu-mi zici ca nu suport nici sa stau in mirosul lui da apoi sa mai si gatesc de exemplu o mincare traditional romanesc renumita in afara de sarmale ca stiu sa fac

Postat pe 8 Septembrie 2008 16:22
gata micarea peste o ora putem si avem voie sa mincam dupe ora la noi aici dragilor aduse al meu sot un pepene rosu cind il taia-i asa frumos cum se face la ei sincer de mult n-am mai nimerit asa un pepene de frumos si rosu,dulce,gustos si pe deasupra cu un parfum de pepene wauuuuuuuuuuuuuu e ceva vreme de cind n-am mai gasit asa mai ales in general aici c-am toate fructele nu prea mai au mirosul si gustul de altadata din pacate asa ca va invit pe toti sa gustati ca tare bun mai e

Postat pe 8 Septembrie 2008 16:31
va las un pic ca trebuie sa ma duc sa pregatesc si bauturile inainte de mincare nu alcolice curmalele cu lapte fiert este prima care se bea dupa post apoi sucul dintr-un fruct specific arabesc se combina cu apa,ceaiurile nu trebuiesc sa lipseasca si prajiturile cu specific arabesc pt desert v-am facut pofta deja va servesc daca vreti sa incercati sigur o sa va placa

Postat pe 8 Septembrie 2008 16:38
hhmmmmmmmmm chiar ca imi facusi pofta da unde ziceai ca le pusesi ca nu ajung la ele

Postat pe 8 Septembrie 2008 16:46
Wawwwwww..cum o fi laptele cu curmale?????
Ma faci curioasa.....
Par bune, toate bunatatile enumerate de tine...
Intru sa vad si eu pozeleeeeeee...lu Meli

Postat pe 8 Septembrie 2008 18:49
FRUMOASE TOATE POZELE SI ALE LUI MELI SI ALE LOLITEI.....
DESI AM FOST SI EU LA NUNTA .....ACUM O SAPTAMANA, MAI VREAUUUUU....SI MAI MERG LA NUNTA PESTE...3 SAPTAMANI....DAR AS VREA SA MA DISTREZ SI AZI DAK S-AR PUTEA....

Postat pe 8 Septembrie 2008 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
bux 3 3 De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17
comorile sufletului? 8 De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58
Setari Cookie-uri