De la: ovidiu42, la data 2008-09-07 18:06:33De la: mauinboots, la data 2008-09-07 15:12:48 neatza de dupa amiaza!!!Hai cu ceaunul ala de cafea ca am un somn si unde mai pui ca tre sa plec si la munca!Ileana vb in privat restul lumii unde sunteti ?Nebuna nu am mai vazut-o demult prin cafenea,Ovi,Baghera,restul,unde ati fugit mai????Hai ca nu e frumos sa bem cafeaua singurele:)Ileana pana apar ei hai sa bagam o tigara Mai ovi uite azi sunt libera si stateam si citeam posturiile de pe cafenea ca aseara nu am mai fost in stare sa intru sunt foarte obosita in ultima vreme!Se face ca intru tarziu ca atunci ajung de la munci ȘPla 12 unu noaptea ce sa i faci cat despre venitu in tara crede ma ca de craciun nu mai pot in constanta ma opresc !!!mi-e dor rau !!! HAI FA O CAFEA ASA DUPA MASA SI PENTRU MINE DAU EU FRISKA |
||
mauinboots Postat pe 8 Septembrie 2008 19:08 |
||
---|---|---|
De la: bebelusa, la data 2008-09-08 08:43:38ovi draga eu am lipsit motivat si oi mai lipsi pina saptamina viitoare cind voi aparea din nou pe ecran asa ca nu ma trageti de urechi ca nu vreau sa arat pe urma ca o camila de pe acilea bEBELUSHA eu sigur nu te trag de urechi insa te invit la o tigara ca mereu imi faci pofta cu poza asta a ta Bine ai revenit si mai stai cu noi pe aciulea mai mult! |
||
mauinboots Postat pe 8 Septembrie 2008 19:11 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-08 16:38:49va las un pic ca trebuie sa ma duc sa pregatesc si bauturile inainte de mincare nu alcolice curmalele cu lapte fiert este prima care se bea dupa post apoi sucul dintr-un fruct specific arabesc se combina cu apa,ceaiurile nu trebuiesc sa lipseasca si prajiturile cu specific arabesc pt desert v-am facut pofta deja va servesc daca vreti sa incercati sigur o sa va placa NU am papat in viata mea mancare arabeasca sau poate oi fi mancat ceva cu specific si nu stiu insa suna bine ce povestesti tu acolo! |
||
|
||
mauinboots Postat pe 8 Septembrie 2008 19:13 |
||
FOARTE BINEE ASA CHEFUITZI!!!toata lumea chefieste numa eu sunt la munci uffffff!!luati-ma fratiilor si pe mine la nunta Melimeli da-mi si mie accept te rog la prietenie ca vreau si eu sa vad pozele de la nunta:)pupici la toti si asi va invit la un nectar natral de piersica si struguri!rece e super bun:) SI O TIGARA EVIDENT |
||
mauinboots Postat pe 8 Septembrie 2008 19:16 |
||
UNDE ZICEAI CA E NECTARUL ALA DE PIERSICI,NU-L GASESC?????????????? poti sa te uiti la poza scumpa prietena de cafenea | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:32 |
||
Eiiiiiii...parca altfel e in cafenea....ne revenim la normal????? ce ma bucur... |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:43 |
||
nectarul tot nu l-am gasit cred ca oviiiii pandeste si tot ce e bun hat si nu mai e | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:45 |
||
Hai ma Meli....nu fi rea, nu e el asa hapsan, doar face diversiune , poate mai ispiteste pe cineva cu bunatati.....e baiatul nostru si e bun....noi nu luam ce ne place???..... Mai cauta ca nu cautasi bine, poate din cauza oboselii.....aaaa...uite-l era in frigider ma, la rece...nectarul...stai sa-ti pun un pahar....cu gheatza e bine?...sa mai pun si o feliutza de....portocala asa la misto pe margine paharului????? |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:48 |
||
hmmmmmm ce bun e cred ca ma duc la oftalmolog m-am uitat in frigi da nu-l vazui,si io dadui vina pe bietul oviiiiiiiiiiii | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:55 |
||
veni sotul (feri) de la strehaia asa ca ma duc sa ii tin companie ,.,.,.,revin mai incolo sa nu fugiti azi chiar ii super la cafenea ,.,.,. mai tarziu poate ne adunam mai multi | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:57 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-08 19:08:52De la: ovidiu42, la data 2008-09-07 18:06:33De la: mauinboots, la data 2008-09-07 15:12:48 neatza de dupa amiaza!!!Hai cu ceaunul ala de cafea ca am un somn si unde mai pui ca tre sa plec si la munca!Ileana vb in privat restul lumii unde sunteti ?Nebuna nu am mai vazut-o demult prin cafenea,Ovi,Baghera,restul,unde ati fugit mai????Hai ca nu e frumos sa bem cafeaua singurele:)Ileana pana apar ei hai sa bagam o tigara fac cafea...pt tine...chair si la ora asta.... deci...te astept...cand vii... cu o cafea aburinda!!!! pun si frisca,,,,daca vrei... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Septembrie 2008 19:58 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-08 19:45:14nectarul tot nu l-am gasit cred ca oviiiii pandeste si tot ce e bun hat si nu mai e s-a dus...ceva nectar....dar...am lasat salata de fructe...si...vad ca n-a observat nimeni!!! dar...tot pt cei din cafenea este...asa ca.... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Septembrie 2008 20:01 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-08 19:55:10hmmmmmm ce bun e cred ca ma duc la oftalmolog m-am uitat in frigi da nu-l vazui,si io dadui vina pe bietul oviiiiiiiiiiii |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Septembrie 2008 20:02 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 19:48:42Hai ma Meli....nu fi rea, nu e el asa hapsan, doar face diversiune , poate mai ispiteste pe cineva cu bunatati.....e baiatul nostru si e bun....noi nu luam ce ne place???..... vaaaaaaaaaiiiiiii....!!!!!!!!!....ce ma mai rasfata lumea...parca n-as mai pleca de pe aici!!! se pare ca...se aduna mai multa lume...pe la cafenea? sa vezi vesela...de spalat...si...scrumiere de aruncat.... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Septembrie 2008 20:12 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-08 19:57:59veni sotul (feri) de la strehaia asa ca ma duc sa ii tin companie ,.,.,.,revin mai incolo sa nu fugiti azi chiar ii super la cafenea ,.,.,. mai tarziu poate ne adunam mai multi melica...au fost si...manele la nunta? ca...prea s-ancins spiritele...dupa cum se vede in poze!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Septembrie 2008 20:38 |
||
manele nuuuuuuu da sa vezi pe o olteneasca s-au pe o bihoreana ce se mai incinge lumea, pe muzica ungureasca sa vezi ce se mai ridica tot romanul e super fain la noi pe la nunti se aduna lume de tot felul bihoreni, sarbi, ardeleni,unguri etc .Manele au fost 2-3 dedicati da nu se prinde in schimb populara orice fel unvals ,tango,fox chiar va-si dorii sa participati la asa o nunta merita | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:22 |
||
s-a dus lumea la somnic????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:30 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-08 18:49:51Wawwwwww..cum o fi laptele cu curmale?????ileana incearca ca e bun scoti simburii din curmale si apoi fierbi laptele,la 10buc curmale adaugi cantitatea de lapte dubla sa-mi zici daca ti-a placut |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:57 |
||
NOAPTE BUNA TUTUROR trag si io un dus si ma uit la stiri PRO TV sa adorm | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:58 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-08 19:11:07nu ai cum sa ma tragi de urechi ca mesajul fu pt ceilalti poza am pus-o cu un scop ca sa luam pauza la tigari prietenii stiu de ceDe la: bebelusa, la data 2008-09-08 08:43:38ovi draga eu am lipsit motivat si oi mai lipsi pina saptamina viitoare cind voi aparea din nou pe ecran asa ca nu ma trageti de urechi ca nu vreau sa arat pe urma ca o camila de pe acilea |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 23:03 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-08 19:13:36i-a sa incerci cind ai ocazie sa vezi ce bune sint dar vezi sa fie specific arabesc nu de la turci ca numai arabi nu sint aia incearca de la egypteni,libanezi astea se gasesc la noi sigurDe la: bebelusa, la data 2008-09-08 16:38:49va las un pic ca trebuie sa ma duc sa pregatesc si bauturile inainte de mincare nu alcolice curmalele cu lapte fiert este prima care se bea dupa post apoi sucul dintr-un fruct specific arabesc se combina cu apa,ceaiurile nu trebuiesc sa lipseasca si prajiturile cu specific arabesc pt desert v-am facut pofta deja va servesc daca vreti sa incercati sigur o sa va placa |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 23:06 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-08 20:12:31ovi draga tu stii ca noi incercam sa te rasfatam cum putem mai bine deeeeeeeeeeee un baiat avem si noi in cafeneaua noastra draga vorba ta azi tare imi ie ca s-a strins vesela la greu oricum ultimul trebuie sa spele asta-i regula sper sa nu fiu euDe la: CRYLE, la data 2008-09-08 19:48:42Hai ma Meli....nu fi rea, nu e el asa hapsan, doar face diversiune , poate mai ispiteste pe cineva cu bunatati.....e baiatul nostru si e bun....noi nu luam ce ne place???..... |
||
Postat pe 8 Septembrie 2008 23:13 |
||
auleuuuuuuuuuuuu tare mie ca tot eu trebuie sa spal prin cafenea pai eu deschid facu-i cafelutele si tot eu trebuie sa inchid nu merge asa poate mai apare vreu unul dintre voi sa ma ajutati ca sint prea multe spala-i vasele si scrumierele iar acum sa fumez o tigare sa ma odihnesc nitel | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 23:17 |
||
'neatza de noapte ce fac cafegii?...imi vine sa spun fetelor, dar apoi ma gandesc ca ovi este baiat si caut alt apelativ...........am umblaaaaaaaaaaaaaaat, pe jooooooooooooos, sa fac miscareeeeeeeeee.... si acu ma uit si io dupa nectar! |
||
nebuna Postat pe 8 Septembrie 2008 23:19 |
||
lolooooooooo vazu-i pozele sint super dragilor va las acum ca iarasi imi face figuri netul asta cu conectia lui cu tot pina miine poate isi revine va pupic pe toti si o noapte cit mai linistita | ||
Postat pe 8 Septembrie 2008 23:36 |
||
hai ca o sa inchid io...da ce-o face angelli? | ||
nebuna Postat pe 8 Septembrie 2008 23:43 |
||
neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa iarasi sint prima ma duc sa fac cafelutele ca sa fie gata pina va treziti | ||
Postat pe 9 Septembrie 2008 06:57 |
||
gata cafelutele facu-i multa cafea azi ca sa ne ajunga toata ziua,cine vrea poate sa isi puna si frisca eu una asa o beau acum am sa aprind prima tigare ca sa ma trezesc mai bine azi dragilor am multa treaba dar asta nu ma va impiedica ca sa mai bag capul in cafenea sa vad ce ati mai facut deci vb mai tirziu ok pupici | ||
Postat pe 9 Septembrie 2008 07:07 |
||
hellouuuuuuuuuuuuuuu ce bine e cand gasesti cafeaua gata facuta dimineataaaaaaaaaaa! | ||
nebuna Postat pe 9 Septembrie 2008 07:33 |
||
`mneatza!!!!...se pare ca...se mai anima...cafeneaua...putin... sper sa fie de bun augur... deci...o pastrez caldutza...pt cei care n-au ajuns...inca... |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Septembrie 2008 09:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
|
||
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural