Cafenea virtuala

bebita ce cafeluta aromata e foarte buna numa ca m-am cam ars la limba de fierbinte ce e,da bag o tigara si-mi trece

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:08
si sunt singurica?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:15
NEATZAAAAAAAAAAAAA......
Hmmmmmmmmmm.....ce cafea buna, multzam Ovi ca o pastrasi caldutza....chiar esti un domn, te gandesti tu sa ne fie noua bine, sa ne simtim bine in cafenea....
Ce s-a intamplat cu Cristinica??????????/
Oana nu ne-a mai lamurit cui ii scria....
Laura nu a mai aparut.....nu mai vrea ea nik?????
Angelina nu stim ce a facut la restantza.....
Andreeaaaaaaaaaaa.....ce faci soro?....pe unde umblii ?????????...o cafea nu vrei si tu???????
Pe Lolita si pe....Bebela doar le mai pup o data, ca sunt vrednicute....de fapt va pup pe toti....
Meliiiiiiiiii....azi ce mai gatesti??.....tu stai mai mult pe casa, nu ca noi haimanale pe la servici.....
Oviiiiiiiiiii....la job????...ce-i cu matalutza la prima ora in cafenea?????????

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:15
neata si tie cryle,da gata cu statul acasa acum imi caut de lucru am trecut de nunta de postura de dadaca nu mai e stresul de dinainte cu organizarea cumparaturile etc.

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:20
De la: CRYLE, la data 2008-09-09 09:15:43NEATZAAAAAAAAAAAAA......
Hmmmmmmmmmm.....ce cafea buna, multzam Ovi ca o pastrasi caldutza....chiar esti un domn, te gandesti tu sa ne fie noua bine, sa ne simtim bine in cafenea....
Ce s-a intamplat cu Cristinica??????????/
Oana nu ne-a mai lamurit cui ii scria....
Laura nu a mai aparut.....nu mai vrea ea nik?????
Angelina nu stim ce a facut la restantza.....
Andreeaaaaaaaaaaa.....ce faci soro?....pe unde umblii ?????????...o cafea nu vrei si tu???????
Pe Lolita si pe....Bebela doar le mai pup o data, ca sunt vrednicute....de fapt va pup pe toti....
Meliiiiiiiiii....azi ce mai gatesti??.....tu stai mai mult pe casa, nu ca noi haimanale pe la servici.....
Oviiiiiiiiiii....la job????...ce-i cu matalutza la prima ora in cafenea?????????

acasa...deocamdata...
la job...mai dupa amiaza...
si...ma gandeam yo...cum sa fac sa fiu si eu...util p`aci...
mai tin cafelutza caldutza...mai arunc o scrumiera...
mai torn in pahare...si...ma straduiesc sa va simtiti bine...poate asa...se mai aduna lumea..in cafenea...
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:23
esti un dulce oviiii ca stai alaturi de noi la cafenea,da ia zi ma tot uit la tine prin bucatarie si nu mai vad salata de fructe sa mancat aseara tot???????????

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:26
angelli cred ca nu are net la timisoara de nu intra pe la cafenea,da poate totusi va gasi ea o modalitate

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:28
Ce ziceam eu aseara.....parca ne revenim la.....vechile obiceiuri, parca e alta viatza....
Va pup pe toti, si beau cu voi nu conteaza ce.....

Postat pe 9 Septembrie 2008 09:33
AM MAI SELECTAT NISTE POZE SI CU BOTEZUL MICUTEI CARA AFOST TOT SAMBATA DUPA CUNUNIE,voi selecta si niste poze de la cununia de la primarie care a fost pe 10 mai Ralu era insarcinata in 7 luni

Postat pe 9 Septembrie 2008 10:00
acum va las dragilor revin mai tarziu,ma gandesc la ce mancarica sa fac si apoi s-o pun in practica

Postat pe 9 Septembrie 2008 10:05
o cana de ..compot...rece...wowwwwwww......ce racoritor e....
cu pitina menta...
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2008 10:26
Oviiiiiiiiiiiiiii...am facut aseara chisalitzaaaaaaaaa....
Dar iti dau dupamiaza cand ajung acasa ca am pus-o in frigider, m-am gandit ca e mai buna rece, racoritoare.....
Si chiar nu te amagesc, o sa-i fac o poza si-ti trm:*

Am ajuns la piatza in sfarsit, k Luciiiiiiii.....nu a vrut sa faca el gestul.....
Andreeaaaaaaaaaaaaaa.....ce faci????....nectarul ala il mai dai???????
Bebelaaaaaaaaa, scrie-mi reteta exacta la bautura aia miraculoasa cantitatea la lapte si curmale merg din alea desidratate de gasesc eu in magazin, ca proaspete...pauza nu am de unde sa iau.... .....numai dak-mi aduci tu cand vii in tara, motiv sa ne intalnim sa ne si vedem:*

Postat pe 9 Septembrie 2008 10:39
De la: CRYLE, la data 2008-09-09 10:39:19Oviiiiiiiiiiiiiii...am facut aseara chisalitzaaaaaaaaa....
Dar iti dau dupamiaza cand ajung acasa ca am pus-o in frigider, m-am gandit ca e mai buna rece, racoritoare.....
Si chiar nu te amagesc, o sa-i fac o poza si-ti trm:*

Am ajuns la piatza in sfarsit, k Luciiiiiiii.....nu a vrut sa faca el gestul.....
Andreeaaaaaaaaaaaaaa.....ce faci????....nectarul ala il mai dai???????
Bebelaaaaaaaaa, scrie-mi reteta exacta la bautura aia miraculoasa cantitatea la lapte si curmale merg din alea desidratate de gasesc eu in magazin, ca proaspete...pauza nu am de unde sa iau.... .....numai dak-mi aduci tu cand vii in tara, motiv sa ne intalnim sa ne si vedem:*

multumesc...da`...tot nu scapi de...dat..
abia astept...si cu putina mamaligutza...asa....
ce ispititoare esti....da...las` ca...ajung yo in camara aia a ta....
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2008 10:51
pauza de ce ciorbica de fasole verde v-am facut tocmai am gatat-o smantana v-o pun separat cine doreste,si un papricas cu cartofi si c-ti de casa picanti........si o salata de sfecla rosie,cine pofteste,cine mai doreste??????????????????????? aaaaa si desertul desigurde baut numa apa rece,s-au ofera cineva ceva mai bun???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Postat pe 9 Septembrie 2008 12:45
toata lumea munceste?????????????????? nimanui nu ii e fomic???????????????????

Postat pe 9 Septembrie 2008 12:55
m-am zodihnit merg sa misc ceva dupa care o sa revin mai incolo

Postat pe 9 Septembrie 2008 13:18
Sunt lesinataaaaaaaaaaaaaaaa, de foameeeeeeeeeee....si sunt la munca.
Dupa toate cele...imi vine sa ma vait...da poate-mi trece....sunt scarbita de prostii fuduli....M-AM SATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!
nebuna
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:15
Lolitaaaaaaaaaa...hai sa papam de la Meli ca gati mult....bun,.... asa k nu mai baga si tu in seama toate......prostiile....
Fumam si noi ca oamenii???????/
Ceva rece gasim de baut, as bea un kinley.....de mi se umplu gura de saliva......dar cum eu sunt rupta de lune aici si nu am de unde sa-mi cumpar......prima statie peco e la un kilometru de aici.....asa ca pana la 4.00 salivez in continuare....

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:01
wauuuuuuuuuuuuuu melinda ce de bunatati gatisi eu mai am vreo 2 ore pina o sa maninc si mie o foame de nu va vad

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:42
Bebita si poti sa te abtiiiiiii???????????????????? Cryle uite kinley pt. tine...hai intinde mana si bea e cu gheata

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:47
AM PUS NISTE CLIPURI PT. VOI SPECIAL ASTAPT PAREREA VOASTRA ACI LA TIGARA SI O CAFEA PUPICI VB MAI TARZIU

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:13
cryle m-ai dat pe spate cu comentul la primu clip abia tastez rad cu lacrimi

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:41
Lasa-l ma sa zica omul ce are de zis..pt cine intelege k eu joc si dak nu inteleg...topai cum imi vine...ce stii tu ca nu joc eu ca la voi?????.....e ritmata muzica, are influente romanes, traditionala tiganeasca.....asa zic eu.....

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:47
da ti-am raspuns la ele,muzica ungureasca tiganeasca e super de tot ,pai la nunta au fost si olteni de la severin si craiova au dansat de rupeau pamantulsi nu intelegeau nik

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:50
pai cumnatul meu repara rulete la cazinouri are prieteni o gramada si la severin si la craiova , merge saptamanal acolo si chiar pana la slatina

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:52
Aha.....inteleg, vb mai tarziu ca ma lua un somn....si poate reusesc sa trag putin pe dreapta...

Postat pe 9 Septembrie 2008 17:58
eeeeeeeeeee..........asa da....
parca se mai anima...cafeneaua....
si...totusi...se poate...
hai la o cana de ...socata...rece...
vrea cineva?
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:49
De la: CRYLE, la data 2008-09-09 17:58:09Aha.....inteleg, vb mai tarziu ca ma lua un somn....si poate reusesc sa trag putin pe dreapta...

hmmmmmmm!!!!!!!!!..........somnoroasa....!!!!
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2008 20:53
Ma trezii....dormii doar o ora....suficient sa-mi incarc bateriile:))

Postat pe 9 Septembrie 2008 20:55
HMMMMMMM....Ocupat Ovi?????
Parca ziceai ceva de ...socata rece????

Postat pe 9 Septembrie 2008 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI 4 De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46
Teleski 136 De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
Setari Cookie-uri