cryle nu prea mai ie cafea ce zici faci tu s-au eu????,io cred ca am baut un litru,hai sa mai fumam o | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:08 |
||
---|---|---|
matocu allllla mananca lays bea pepsi si noi nimic am mai facut niste cafea ca ileana vad ca sta cu nasu in hartogaraie------------------- | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:18 |
||
am sosit si iooooooooooooo, cam incinsa de afara, nu-mi venea sa cobor din masinaaaaaaaaaaaaa, da asta e! ia sa vedem, mi-e cam foame...si cred ca ar trebui sa mananc niste salata de puiiiiiiiiiiiii, fara maioneza...cu oua si castraveti cu branza rasa, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! |
||
|
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 13:29 |
||
vreau si io, vreau si io........abia am citit si deja imi curge saliva pe taste loloooooo pune si mie o portie | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:36 |
||
dau si desert sa vad ce pot sa pregatesc-------niste cozonac cu ingrediente invizibile(mac,nuca,stafide,rahat)o fi pe placul tau???????????? | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:39 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-10 13:39:31 dau si desert sa vad ce pot sa pregatesc-------niste cozonac cu ingrediente invizibile(mac,nuca,stafide,rahat)o fi pe placul tau???????????? cu MAAAAAAAAAAAAAAC barbatului meu ii spune toata lumea mac eu fac cozonac cu crema de mac :sml-:jumping0044: |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 13:49 |
||
barbatelul meu ar manca si ciorba de mac daca s-ar inventa si la al meu s-ar potrivi cand vrea ceva dulce zice faci cozonac cu mac?? | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:52 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-10 13:52:22 barbatelul meu ar manca si ciorba de mac daca s-ar inventa pe vremuri, cand eram la bucuresti, m-a rugat mama sa cumpar mac pentru cozonac. si mie imi place foarte mult, drept urmare mi-am facut mac cu lapte si zahar, am mancat, dupa care am fost foarte euforica....la vremea aceea nu stiam ca macul contine opiu |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 13:55 |
||
esti super loloooooo ,deci cand vreau sa ma simt bine i-au reteta de la tine si totusi cum ramane cu salata de pui tastatura e inundata complet de atata saliva | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:58 |
||
lolooooo fugisisi ma lasasi cu ochii in soare si cu pofta in cuiiiiiii | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 14:15 |
||
Hello doamnelor, bine v-am gasit !!!!!!! | ||
cristisz Postat pe 10 Septembrie 2008 15:04 |
||
bine ai revanit cristisz,sper ca nu de necaz ai lipsit | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:12 |
||
hai ia o cescuta de cafea o tigara si vezi si tu ca e veselie la cafenea | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:14 |
||
nuu, doamne fereste, am fost plecata cateva zile la mangalia, dar cu treaba si mai putina distractie | ||
cristisz Postat pe 10 Septembrie 2008 15:30 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-10 14:15:51 lolooooo fugisisi ma lasasi cu ochii in soare si cu pofta in cuiiiiiii deci, treburi vitale m-au retinut si n-am putut nici eu sa mananc. doua piepturi de pui fierte in apa cu zarzavat 5 castraveti in otet 3 oua fierte tari 5 felii de ananas (din compot) 100 ml de coniac cui ii place poate servi si cu maioneza de usturoi se ia usor pieptul de pasare si cu grija se taie maruntel, fara a provoca rani castravetii se taie cubulete marunte, dar nu atat de marunte incat sa dispara de pe tocator... ouale fierte tari se pot taia cu aparatul acela de taiat oua in felii...se taie intr-un sens, pentru ca apoi, printr-o miscare de rotire la 180 grade sa se taie si in celalalt sens ananasul se scurge de suc, sucul se bea cu grija, mai ales daca este rece, pentru a preveni formarea galcilor! se pun intr-un castron, se amesteca ]n timpce se toarna cognacul, cu grija sa nu sara in afara castronului, caci ar fi pacat sa se piarda asa bunatate se adauga putin piper si sare, dupa gust, se adauga o lingura de maioneza usoara (oul crud, intreg se bate la blender cu ulei) pentru cine sta bine cu ficatul si acu' pofta bunaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 15:48 |
||
De la: cristisz, la data 2008-09-10 15:30:11nuu, doamne fereste, am fost plecata cateva zile la mangalia, dar cu treaba si mai putina distractie sa nu spui tu ca ai fost la mangaliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... eu am fost la costinesti |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 15:49 |
||
a fost ceva neprevazut si oricum cand mi-a venit ideea de plecat n-aveam un telefon d contact | ||
cristisz Postat pe 10 Septembrie 2008 16:14 |
||
reveniiiiiiiii si io e cineva?????????????????o fi foarte bun dupa cum l-ai descris loloooooo tre sa-l incerc si euuuu | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 16:15 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-10 16:15:12reveniiiiiiiii si io e cineva?????????????????o fi foarte bun dupa cum l-ai descris loloooooo tre sa-l incerc si euuuu vezi retetaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 16:20 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-10 16:20:46De la: melimeli, la data 2008-09-10 16:15:12reveniiiiiiiii si io e cineva?????????????????o fi foarte bun dupa cum l-ai descris loloooooo tre sa-l incerc si euuuu m-am gandit in sit-ul ala sa pun o rubrica de retete sanatose...si sa posteze fiecare, eventual sa incarce si poza |
||
nebuna Postat pe 10 Septembrie 2008 16:22 |
||
idea nu e rea pe cand site- ul???????? | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 16:37 |
||
iara mere netu ca curu (firar cacofonia) | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 16:39 |
||
Fetelorrrrrr.....sunt rupta de oboseala si de somn....m-am cam invatzat prost cand ajung acas...bag ceva la ghiozdan si apoi..siesta de o ora....asa ca-mi facurati pofta dar nu am chef acum de dezghetzat piept de pui si de stat in bucatarie....buna ideea cu retetele...ma bag si eu..... Salutare....Cristinica, ne bucuram ca ai revenit si ca nu mai ai necazuri, ci doar chestii neprevazute,,,,,rutina...asta e trebuie sa le onoram pe toate.... Meli, pari mai pofticioasa decat mine si ...Ovi... |
||
Postat pe 10 Septembrie 2008 17:16 |
||
nu am fost pofticioasa ca acum nici macar cand eram gravida,eu mananc orice de la oricine,nici nu stiu daca poate fi mai pofticioasa ca mine deaceea nu se leaga nici o cura de mine ca nu pot sa ma abtin asta e ma consolez ca macar nu ma mai ingras atat pot sa ma abtin sa nu mananc seara....cu mici exceptiiiiiii | ||
Postat pe 10 Septembrie 2008 17:27 |
||
ce zi de frecat menta am avut,am stat la calc. aproape tot timpul,asa e cand esti singura sotul cu ala micu au fost la Patulele cam tre sa apara,al mare pe la unu a plecat la prieteni la sase tre sa apara si el,.,., no sa mai fiu singurica ca nu imi place Un pacient la doctor: - Mai am vreo sansa d-le doctor? - Nu, o sa mori! - Si chiar nu mai e nici o sansa? - Ar mai fi o sansa, sa te duci la Techirghiol sa faci bai cu namol. - Si o sa scap? - Nu, dar o sa te obisnuiesti cu pamantul! |
||
Postat pe 10 Septembrie 2008 17:51 |
||
La doctor: - Mai aveti cazuri de boli mintale in familie? - Da. Barbatu' meu isi inchipuie ca el conduce casa... |
||
Postat pe 10 Septembrie 2008 18:11 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-10 09:46:54netu meu reveni pe moment merge de zbarnaie,oare cat????????????..................da pisica asta are limbrici?????????s-au danseaza?????????????? cred ca....are limbrici... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Septembrie 2008 19:16 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-10 13:29:24am sosit si iooooooooooooo, cam incinsa de afara, nu-mi venea sa cobor din masinaaaaaaaaaaaaa, da asta e! vreau si yoooooooooooo.....salata de pui... si...cu mult mac...si...canepa.... mie...cand eram copil...imi facea bunica mea....un fel de...susan...cu seminte de canepa... nici nu va imaginati cu ce apetit il savuram... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Septembrie 2008 20:00 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-10 17:16:42Fetelorrrrrr.....sunt rupta de oboseala si de somn....m-am cam invatzat prost cand ajung acas...bag ceva la ghiozdan si apoi..siesta de o ora....asa ca-mi facurati pofta dar nu am chef acum de dezghetzat piept de pui si de stat in bucatarie....buna ideea cu retetele...ma bag si eu..... asa e...Ileana...ce sa fac daca sunt un...pofticios? poftesc...la multe!!!!! dar...uneori...nu reusesc imediat sa-mi satisfac...pofta... si...e cam nashpa..... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Septembrie 2008 20:02 |
||
lumea doarme....deja? | ||
ovidiu42 Postat pe 10 Septembrie 2008 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
|
||
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural