Cafenea virtuala

asuper tari discutiile despre condus!MELIMELI drum bun si ai grija de tine!Nebuna felicitari ca esti o buna soferitza cat despre lucru nu te mai enerva,nu se merita sa ti mananci nervii la servici Ovidelu imi pare rau ca esti bolnavior sper sa ti treaca mai repede e urat de tot faza cu calculii la rinichi am avut si eu si zici ca te pisi lame urat de tot e,uff !!!Cryle asa asa ai grija de baiatu nostru ca unu avem!Pupici la toti!Mai ales lu OVI ca i bolnavior
mauinboots
Postat pe 12 Septembrie 2008 01:49
GATA CAFELUTZA,.....CAM DE O ORA , DAR MA GANDII CA SI ASA DORMITI SI....PROFITAI CA SUNT SINGURA SI MAI CITII PE ACI...PE FORUM.....

Postat pe 12 Septembrie 2008 07:06
Salutai???????...se pare ca nu.....
BUNA DIMINEATZA....CAFENGIILOR.....
Pt cine vrea, facui si limonada, si pana va treziti voi mai fac putina ordine si prin cafenea si prin ...casutza mea ca mai am o ora pana plec la serviciu si......sa las ordine.....
Oricum ...gasiti cafeaua caldutza.....si pt Ovi...un ceiutz cu lamaie ca poate vrea sa o inlocuiasca o perioada, cu ceai, macar cat ia tratamentul......
Va pup pe toti si ne vedem mai dupa 9......

Postat pe 12 Septembrie 2008 07:10
Andeea....promit sa am grija....atat cat se poate de el....si de toti in general, conteaza mult si o vb buna, indiferent ca e de la distantza si pt oameni pe care-i stim doar .....din povesti....ale noastre, postate aici.....
Si crede-ma ca nu am uitat sa-ti trm compot si dulceatza dar nu mi-ai dat adresa:*
Imi e usor sa-ti pun pachet......dar pe ce adresa??????
Si.....nu vreau nik la schimb, ti-am zis ca ofer din tot sufletul fara a astepta ceva in schimb.....

Postat pe 12 Septembrie 2008 07:14
neatza dragilor hmmmmmmmmmmm ce aroma de cafea vine ileana da buna o mai faci glitter-graphics.comglitter-graphics.comam sa savurez cafeluta si cu o tigare pina apareti cu toti,ovi draga sper sa te faci bine cit de curind asa ca te pup si eu poate iti mai revii

Postat pe 12 Septembrie 2008 08:52
va las acum si vb mai tirziu un pic nu de alta dar trebuie sa ajung in mall astazi ca deeeeeeeeeeee fac cumparaturile ca mai am un pic si aterizez in tara va pupacesc pe toti si vb mai tirziu glitter-graphics.com

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:02
De la: mauinboots, la data 2008-09-12 01:49:38 asuper tari discutiile despre condus!MELIMELI drum bun si ai grija de tine!Nebuna felicitari ca esti o buna soferitza cat despre lucru nu te mai enerva,nu se merita sa ti mananci nervii la servici Ovidelu imi pare rau ca esti bolnavior sper sa ti treaca mai repede e urat de tot faza cu calculii la rinichi am avut si eu si zici ca te pisi lame urat de tot e,uff !!!Cryle asa asa ai grija de baiatu nostru ca unu avem!Pupici la toti!Mai ales lu OVI ca i bolnavior

multumesc pt ...atentie..dar...se pare ca...nu e atat de grav acum...
a fost urat...cand au fost crizele...si...vad ca stii cum e..
deci...de acum...doar putin tratament...si...ceva...regim...
cu regimul e mai nashpa...ca..cum sunt eu obisnuit sa nu ma retin de la nimic...
dar..ce sa fac? trece si asta...si...poate scap...sa nu ma pierdeti...din cafenea...
pana atunci...hai la cafea...ca...deja e tarziu...si tre sa facem ochi!!
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:08
De la: bebelusa, la data 2008-09-12 08:52:20neatza dragilor hmmmmmmmmmmm ce aroma de cafea vine ileana da buna o mai faci glitter-graphics.comglitter-graphics.comam sa savurez cafeluta si cu o tigare pina apareti cu toti,ovi draga sper sa te faci bine cit de curind asa ca te pup si eu poate iti mai revii

multumesc...bebela...si...sper sa treaca...
deci...o dimineata frumoasa...tuturor...
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:11
'neatza cafegiilor....eu mi-am facut controlul de dimineata si acu' poposesc si eu sa beau o cafea....sa fum o tigare si sa manan o briosa....ca am adus la pachet de acasa...
nebuna
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:11
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 07:10:09Salutai???????...se pare ca nu.....
BUNA DIMINEATZA....CAFENGIILOR.....
Pt cine vrea, facui si limonada, si pana va treziti voi mai fac putina ordine si prin cafenea si prin ...casutza mea ca mai am o ora pana plec la serviciu si......sa las ordine.....
Oricum ...gasiti cafeaua caldutza.....si pt Ovi...un ceiutz cu lamaie ca poate vrea sa o inlocuiasca o perioada, cu ceai, macar cat ia tratamentul......
Va pup pe toti si ne vedem mai dupa 9......

multumesc frumos...Ileana...pt ceai...tare bun stii tu sa-l faci!!!
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:12
am sa postez citeva ca sa va amuzati pe seama lor pina revin in cafenea glitter-graphics.com

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:15
oviiiiiiiiiii, pe noi nu ne atinge nici u rau...asa ca trage si cu bere...si ce naibaaaaaaaa!
lasa sucurile de citrice si baga tare cu bere....ceai de cozi de cirese...visine...
nebuna
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:45
glitter-graphics.comglitter-graphics.com

Postat pe 12 Septembrie 2008 09:46
De la: nebuna, la data 2008-09-12 09:45:20oviiiiiiiiiii, pe noi nu ne atinge nici u rau...asa ca trage si cu bere...si ce naibaaaaaaaa!
lasa sucurile de citrice si baga tare cu bere....ceai de cozi de cirese...visine...

oricum...nu`s pe moarte...asa ca...nu- atat de grav...asta...
ma voi vindeca eu...poate...
asa ca...tot mai beau o bere...dar...cat fac tratament...va trebui sa ma abtin pt ca...cele eliminate...au creat ceva p`acolo..si...acum se pare ca e si o infectie usoara...
asa ca...putin antibiotic ma va face sa ma abtin de la alcool pt o perioada...
deci...nu e chiar atat de rau...asa ca...ne putem vedea de treaba...fara pb prea mari!
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:51
E f bine ca esti optimist.....un psihic negativ iti agraveaza si mai mult.....durerea.....pe cand optimismul te ajuta sa treci mai usor peste orice, ......am incredere ca o sa respecti tratamentul prescris de doctor si o sa te faci bine ca altfel.....te bat, si sa fii sigur ca o sa fac un drum special la bucuresti sa te bat si sa-ti aduc prune sa facem chisalitza....ca dak vin cu ea facuta....poate se strica si ajunge.....tuica:)):))

Postat pe 12 Septembrie 2008 10:24
neatza si pupaturi
cristisz
Postat pe 12 Septembrie 2008 10:25
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 10:24:33E f bine ca esti optimist.....un psihic negativ iti agraveaza si mai mult.....durerea.....pe cand optimismul te ajuta sa treci mai usor peste orice, ......am incredere ca o sa respecti tratamentul prescris de doctor si o sa te faci bine ca altfel.....te bat, si sa fii sigur ca o sa fac un drum special la bucuresti sa te bat si sa-ti aduc prune sa facem chisalitza....ca dak vin cu ea facuta....poate se strica si ajunge.....tuica:)):))

multumesc mult...Ileana...iar in ce priveste ...optimismul...chiar gandesc pozitiv...si...o fac din convingere...
oricum nu tragedizam dar...eram curios sa stiu cum sta treaba pt ca...eu cu doctorii...nu prea am avut de-a face..
n-am avut nici o boala pana acum...si...chiar n-am prea trecut pe la medici...
doar...cand a fost necesar...pt..diverse activitati care cereau avizul lor!!
cat priveste...chisalitza aia...oricum nu scapi de ...o vizita a mea...in camara...

asa ca...si daca ajungi cu ea...tzuica...tot e ceva...
imi place...de regula...sa beau doar bauturi naturale...asa ca...
oricum...multumesc pt...grija fata de...afectiunea asta...
va trece...si...sper ca va fi bine!

si...bataia...promisa...ce sa fac...o astept...sper sa dai mai cu mila...ca`s cam plapand din fire!!!
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 10:32
Glumeam , desigur, eu dak lovesc...o fac doar cu cuvinte care de multe ori sunt mult mai dureroase decat bataia fizica, raman uneori gravate undeva pe creier.....si te urmaresc mult timp......

Dar stii k nu e cazul sa lovesc....te atentionez inainte sa lovesc.....

Postat pe 12 Septembrie 2008 12:52
salut la toata lumea are cineva un redd bull la indemana?

Postat pe 12 Septembrie 2008 13:43
dati sau nu dati

Postat pe 12 Septembrie 2008 13:50
Un sucutz nu vrei...o limonada ceva.??????????????....

Postat pe 12 Septembrie 2008 14:01
da o limonada

Postat pe 12 Septembrie 2008 14:27
wauuuuuuuuuuuuuuuuu ce vad lume noua aici la noi in cafenea bine ai venit kinley la noi in club sper sa te simti bine aici si sa te distrezi la fel de bine ca si noi

Postat pe 12 Septembrie 2008 16:00
CAFEAAAA???MI-AU TIUIT URECHIILE DE LA NESS AZI !!!!!VA PUP PE TOTI SI DAU AZI SUCURI NESS DE TOATE CINE VREA SA SE SEERVEASCA!pentru tine OVI doar ce ti a dat doctorul altceva nu primesti
mauinboots
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:01
andreea parca asa ai zis ca te numesti daca gresesc corecteaza-ma eu o sa atentez la un suc natural cu gheata sa fie ca tare cald mai e la noi azi

Postat pe 12 Septembrie 2008 16:06
dragilor am o intrebare pt voi toti,as vrea sa-mi spuneti care retele de net ....de la noi din ro sint cele mai bune...la care sinteti conectati chiar voi si cum merge ma intereseaza astept raspunsuri de la voi iar pina atunci o sa ma intoxic cu o tigare si revin

Postat pe 12 Septembrie 2008 16:11
De la: mauinboots, la data 2008-09-12 16:01:28 CAFEAAAA???MI-AU TIUIT URECHIILE DE LA NESS AZI !!!!!VA PUP PE TOTI SI DAU AZI SUCURI NESS DE TOATE CINE VREA SA SE SEERVEASCA!pentru tine OVI doar ce ti a dat doctorul altceva nu primesti

poi...aia e ca ...eu vreau altceva...
da`...vad ca...n-am shanse...
asa ca...mai astept...poate...se-ndura cineva...si de mine...
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:18
De la: bebelusa, la data 2008-09-12 16:11:14dragilor am o intrebare pt voi toti,as vrea sa-mi spuneti care retele de net ....de la noi din ro sint cele mai bune...la care sinteti conectati chiar voi si cum merge ma intereseaza astept raspunsuri de la voi iar pina atunci o sa ma intoxic cu o tigare si revin

bebela...in romania...cam unde?
ca...dupa parerea mea...cred ca ...RDS...e deocamdata...ce-a mai dotata retea...
cel putin in orasele mari...
e pe fibra optica...si...chiar merge excelent...
eu vb acum...din ceea ce vad la mine...pt ca...la abonamentul meu...chiar am o banda excelenta .
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:21
Bebelaaaaa...si eu tot pe RDS....si chiar nu am de ce sa ma plang....nu-mi amintesc de cand nu am avut probleme acasa cu Net-ul.....mai des se arde o sursa la calc, un ventilator....XP-ul mai face probleme, ca dezinstaleaza Luci ceva.....
Dar Net-ul...ok
Aaaaaaa...KINLEY, este Lucica al meu, azi la serv ma vazu ca tot citeam sii placura pisoii Bebelei, si-si facu si el cont:))
Sa nu-i dati cafea si energizante:)):))

Postat pe 12 Septembrie 2008 18:31
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 18:31:56Bebelaaaaa...si eu tot pe RDS....si chiar nu am de ce sa ma plang....nu-mi amintesc de cand nu am avut probleme acasa cu Net-ul.....mai des se arde o sursa la calc, un ventilator....XP-ul mai face probleme, ca dezinstaleaza Luci ceva.....
Dar Net-ul...ok
Aaaaaaa...KINLEY, este Lucica al meu, azi la serv ma vazu ca tot citeam sii placura pisoii Bebelei, si-si facu si el cont:))
Sa nu-i dati cafea si energizante:)):))

luci...al tau?
da...ce varsta are....
tu...i-ai facut contul?
ovidiu42
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clubul Scorpiilor 8 De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
Inima albastra 714 De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
Setari Cookie-uri